Επιστροφή στο Forum : Επείγουσα ερώτηση : Είναι ιός αυτό;
Thanasis159
08-08-07, 14:40
Tώρα μόλις μου βγήκε μήνυμα ότι έχω το Win32/HackAV.G... Το έψαξα στο google αλλά δεν λέει τι ακριβώς είναι... Επειδή το Nod32 είναι σε "trial" έκδοση σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό. Είναι ιός ή απλά το περιλαμβάνει αυτή η "special trial" έκδοση του nod??? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις μια πλήρη έκδοση ενός δωρεάν antivirus ή να αγοράσεις την "trial" έκδοση του NOD32.
Κάποια δωρεάν antivirus:
Avast (http://www.avast.com/)
AVG (http://www.grisoft.com/)
Thanasis159
08-08-07, 15:08
Το διέγραψα με την "trial" για τώρα και βλέπουμε... Απλά φοβάμαι μήπως τώρα, μετά την διαγραφή δηλαδή, σταματήσει να λειτουργεί αυτή η "trial"... Είδωμεν!
Το διέγραψα με την "trial" για τώρα και βλέπουμε... Απλά φοβάμαι μήπως τώρα, μετά την διαγραφή δηλαδή, σταματήσει να λειτουργεί αυτή η "trial"... Είδωμεν!
μακάρι να σταματήσει
δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις ένα σπασμένο antivirus, από ποιόν θα σε προστατεύσει;
Εχει ήδη γίνει φωλιά του χάκερ που το έσπασε
θα συμωφνήσω με τον χρήστη παραπάνω
avast ή avg είναι πολύ καλές λύσεις και δωρεάν
Thanasis159
08-08-07, 15:26
Διαφωνώ με το σχόλιό σου για το "μακάρι να σταματήσει" αλλά το παρακάμπτω. Εκτιμώ φίλε τις συμβουλές σας για ένα άλλο δωρεάν antivirus αλλά τέτοια σχόλια δεν βοηθάνε. Το παρακάμπτω όμως. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Με την ευκαιρία, μόλις είδα ότι η trial έκδοση είναι για άλλες 30 μέρες... Βλέπω μέχρι τότε...
Πάντως το AVG της Grisoft είναι όντως μια πάρα πολύ καλή λύση.Το ότι είναι δωρεάν δεν μειώνει το γόητρο ή τις δυνατότητές του.:respekt:
Για αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα σπασμένα αντιβάιρους και δυστυχώς είχα αρκετά προβλήματα
τα οποία κρυβόντουσαν αρκετά καλά.
Τώρα Χρησιμοποιώ το AVG και στο σπίτι και στην δουλειά σε αρκετούς υπολογιστές μαζί
με το δωρεάν φάιργουολ της PC TOOLS και......... αντίο προβλήματα.
Προσοχή λοιπόν στα σπασμένα αντιβάιρους ........... λέτε οι κατασκευαστές να μη ξέρουν τι κάνουν?
Όταν το σπάσεις δείχνει οτι δουλεύει αλλα στην ουσία η προστασία που σας προσφέρει είναι ....... εικονική.
giatros.net
13-09-07, 11:26
Για αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα σπασμένα αντιβάιρους και δυστυχώς είχα αρκετά προβλήματα
τα οποία κρυβόντουσαν αρκετά καλά.
Τώρα Χρησιμοποιώ το AVG και στο σπίτι και στην δουλειά σε αρκετούς υπολογιστές μαζί
με το δωρεάν φάιργουολ της PC TOOLS και......... αντίο προβλήματα.
Προσοχή λοιπόν στα σπασμένα αντιβάιρους ........... λέτε οι κατασκευαστές να μη ξέρουν τι κάνουν?
Όταν το σπάσεις δείχνει οτι δουλεύει αλλα στην ουσία η προστασία που σας προσφέρει είναι ....... εικονική.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι γιατί να χρησιμοποιήσεις σπασμένο AV , η ζημιά που ενδέχεται να γίνει ίσως κοστίσει πολυ περισσότερο από τα 30 ευρουλάκια, συνηθισμένη τιμή ενός soho AV.
Είναι μιά επένδυση.
(εξαιρείται η ροπή στην παρανομία):cool:
Σωστό......
Όμως παλιότερα επικρατούσε η λογική του γιατί να το πληρώσω αφού μπορώ να το έχω τσάμπα.
Πριν απο 7-8 χρόνια τα σπασμένα AV λειτουργούσαν κανονικά οπότε αρκετοί ήταν αυτοί που κατέφευγαν σε αυτή την λύση.
Σιγα σιγα όμως οι εταιρείες άρχισαν να οπλίζουν τα προγράμματα τους ενάντια στο κράκινγκ και μάλιστα με πολύ έξυπνο τρόπο.
Δηλαδή...... να δουλεύει μεν ........ αλλα εικονικά δε.
Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα χρησιμοποιούν νόμιμα προγράμματα AV μιας και έχουν μάθει για την εικονική πραγματικότητα των σπασμένων.
Σε αυτό βέβαια έχει βοηθήσει και η μείωση των τιμών απο τους κατασκευαστές, γιατι κάποτε ήθελες 25 χιλιάρικα για να πάρεις ένα AV
ενω σήμερα θές τα μισά λεφτά.
Επομένως ούτε συζήτηση για σπασμένο σήμερα ........ κρίνεται χαζό και μόνο σαν σκέψη αν σκεφτούμε οτι
υπάρχουν και τα δωρεάν τα οποία είναι αρκετά αξιόπιστα.:oneup:
Βάλε φίλε μου κάποιο AV μιάς γνωστής εταιρείας και τα λεφτά σου θα τάχεις σίγουρα.
Εγώ χρησιμοποιώ από χρόνια το AV της CA (Computer associates) και τώρα το CA secutity center πούχει AV Firewall Antispam Antispy και το μόνο πρόβλημα πούχω είναι ότι από την πολύ προστασία όταν κατεβάζω συμιεσμένα αρχεία και έχω ενεργοποιημένο το Firewall μου αλάζει τις καταλήξεις σε efw και προσθέτει και κάτι νούμερα έτσι ώστε τίποτα ...μα τίποτα δεν περνάει.
Δώσε λοιπόν ένα τριανταράκι και πάρε κάτι καλό νάχεις το κεφάλι σου ήσυχο.:cool:
@ ADSLgr.com All rights reserved.