PDA

Επιστροφή στο Forum : Απογραφή 2021

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

sdikr
21-11-21, 14:47
Φιλοι μου καλησπερα. να ρωτησω & εγω: Η μητερα μου-υπεργηρη πλεον-μενει επαρχια στο χωριο μας(το πατρικο μας)...Το σπιτι στο χωριο ειναι γραμμενο στον αδελφο μου που & αυτος & εγω μενουμε Αθηνα με τις οικογενειες μας...Σ αυτη την περιπτωση πως θα απογραφει η μητερα μας ? Σας ευχαριστω.

Δεν τους ενδιαφέρει σε ποιον είναι το σπίτι, τους ενδιαφέρει ποιος μένει μέσα, όποτε θα την απογράψετε εκεί, θα σας ρωτήσει λογικά και αν ήταν σε κάποια άλλη περιοχή, όποτε θα δηλώσετε και αυτό.

athletic
21-11-21, 15:08
Σας ευχαριστω πολυ!

konc
22-11-21, 00:22
Εκει όπου εχουν μεγαλυτερη αναγκη οικονομικης ενισχυσης απο το κρατος, η οποια θεωρητικα γινεται βασει πληθυσμου. Παραδειγμα το χωριο μου πανω στον Ταϋγετο όπου μονιμοι κατοικοι ζητημα εαν ειναι 15 το χειμωνα και καθολου ανηλικοι, στην προηγουμενη απογραφη δηλωθηκαν 56 εξ ων 12 παιδια δημοτικου! :twisted:

Στην προηγούμενη απογραφή την έκαναν όλοι από το πχ Παγκράτι για την Άνω Ραχούλα, για να πέσουν χρήματα στα χωριά τους. Το χωριό έχει πλέον 8 σχολεία και 3 μαθητές, ενώ στο Παγκράτι γκρέμισαν μερικά γιατί οι κάτοικοι ήταν πολύ λίγοι και δεν χρειάζονταν. ;)

Rebel Scum
22-11-21, 00:30
Την συμπλήρωσα κι εγώ διαδικτυακά.

Περίμενα να ζητάει περισσότερες πληροφορίες όπως θρήσκευμα, εισόδημα.

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
22-11-21, 04:05
Στην προηγούμενη απογραφή την έκαναν όλοι από το πχ Παγκράτι για την Άνω Ραχούλα, για να πέσουν χρήματα στα χωριά τους. Το χωριό έχει πλέον 8 σχολεία και 3 μαθητές, ενώ στο Παγκράτι γκρέμισαν μερικά γιατί οι κάτοικοι ήταν πολύ λίγοι και δεν χρειάζονταν. ;)
Νοσοκομείο έχει στην Άνω Ραχούλα ή όλοι πηγαίνουν στο Παγκράτι; :)

famous-walker
22-11-21, 05:28
Νοσοκομείο έχει στην Άνω Ραχούλα ή όλοι πηγαίνουν στο Παγκράτι; :)

2-3 σίγουρα.

manoulamou
22-11-21, 10:48
Απογραφείς έχουν παραιτηθεί των καθηκόντων τους λόγω των συμπεριφορών με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι σε συνδυασμό με τους χαμηλούς μισθούς. (https://www.in.gr/2021/11/22/greece/apografi-2021-paraitisi-dilonoun-apografeis-logo-xamilou-misthou-kai-arnisis-ton-politon/)
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ λεμεεε! :twisted:

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
22-11-21, 11:49
[...]οι απογραφείς πέφτουν πάνω σε κύμα άρνησης από αρκετούς συμπολίτες, και αυτό έχει ως συνέπεια κάποιοι να έχουν παραιτηθεί των καθηκόντων τους λόγω των συμπεριφορών με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι σε συνδυασμό με τους χαμηλούς μισθούς[...]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170425/803abfd79eea49e270267da4d454854c.jpg

manoulamou
22-11-21, 11:59
Εγω με το φοβο να γινω κουραστικη, θα επαναλαβω πως "όπου δεν μπορει να βαρεσει τον γάιδαρο - βαραει το σαμαρι"...
Αλλοι μας φταινε και σε αλλους, συνηθως πιο αδυναμους ξεσπαμε!
:mad::(

ChriZ
22-11-21, 12:38
Εχει χαζεψει ο κόσμος... Εγώ αυτό ξερω να πω.. Αν ειναι δυνατόν δηλαδή, τι πίνουν μερικοί- μερικοί ...

Nassos83
22-11-21, 13:23
Απογραφείς έχουν παραιτηθεί των καθηκόντων τους λόγω των συμπεριφορών με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι σε συνδυασμό με τους χαμηλούς μισθούς. (https://www.in.gr/2021/11/22/greece/apografi-2021-paraitisi-dilonoun-apografeis-logo-xamilou-misthou-kai-arnisis-ton-politon/)

Τραγικό. Και δείχνει πόσο προς το χειρότερο έχει αλλάξει η κοινωνία μετά από 10 χρόνια Μνημονίων και 1,5 χρόνου πανδημίας.

Όσο για τους μισθούς, σιγά μην έδιναν 1200 Ευρώ, κάνα 550άρι με τις κρατήσεις, και εννοείται ατελείωτος φόρτος εργασίας.

gcf
22-11-21, 14:19
Εγώ πότε θα γίνω μάνα απογραφώ;
Ακόμη δεν έχουν φέρει φάκελο...

jap
22-11-21, 15:18
Και στους γονείς μου το ίδιο. Θα είναι από τις περιοχές των παραιτηθέντων... Η πλάκα είναι που λήγει η προθεσμία, μετά αυτοί θα τρέχουν.

- - - Updated - - -

Να και η απάντηση. Μας δουλεύουν μου φαίνεται. Μην αγχώνεστε.

Απογραφή 2021: Τι συμβαίνει και δεν έχετε λάβει ήδη τον φάκελο- Τι πρέπει να κάνετε (https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/apografi-2021-ti-sumbainei-kai-den-exete-labei-idi-ton-fakelo--ti-prepei-na-kanete/)

kontinos
22-11-21, 15:44
Γιατι, ειναι μισθωτοι οι απογραφεις? Νομιζω πληρωνονται με μπλοκακι, και μαλιστα με το κομματι.

YAziDis
22-11-21, 15:48
Γενικα αυτοί που ήρθαν σε εμένα μου είπαν ότι θα πάρει λογικά παράταση.

manoulamou
22-11-21, 16:07
Γιουνανισταν η χωρα των παρατασεων! :p

Kiriakos_ITTSB_EU
22-11-21, 16:29
Γιουνανισταν η χωρα των παρατασεων! :p

Ότι τα ΜΜΕ παραπλάνησαν το κόσμο για το επίπεδο της αμοιβής, δεν το σχολιάζει κανένας ?
Μετά από 10 χρόνια θα μάθουμε πόσα έφαγε η Αγγελόπουλου, από το 200 Χρόνια Ελλάδα.
Και τέλος με την τιμή βενζίνης στο θεό, ποιο είναι το νέο κόστος μετακίνησης ?

Καλός ο χαβαλές, αλλά το θέμα και τα προβλήματα της απογραφής, είναι αληθινά.

sdikr
22-11-21, 16:33
Ότι τα ΜΜΕ παραπλάνησαν το κόσμο για το επίπεδο της αμοιβής, δεν το σχολιάζει κανένας ?
Μετά από 10 χρόνια θα μάθουμε πόσα έφαγε η Αγγελόπουλου, από το 200 Χρόνια Ελλάδα.
Και τέλος με την τιμή βενζίνης στο θεό, ποιο είναι το νέο κόστος μετακίνησης ?

Καλός ο χαβαλές, αλλά το θέμα και τα προβλήματα της απογραφής, είναι αληθινά.

Συγνώμη αλλά εσυ όταν πας να δουλέψεις κάπου δεν κοιτάς τι υπογράφεις για το πως θα πληρωθείς;

manoulamou
22-11-21, 16:42
Μια χαρα ειναι ο χαβαλες... ιδιως τετοιες δυσκολες εποχες.
Εαν χασουμε τελειως το χιουμορ μας, την βαψαμε, θα ειμαστε εντελως του γιατρου και λεφτα πλεον ΔΕΝ υπαρχουν!
Οσο την παραπληροφορηση απο τα επι-χορηγουμενα δηθεν ιδιωτικα ΜΜΑποβλακωσης, πιπτουμε εκ των συννεφων...
:p

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
22-11-21, 16:47
Συγνώμη αλλά εσυ όταν πας να δουλέψεις κάπου δεν κοιτάς τι υπογράφεις για το πως θα πληρωθείς;
Δεν πειράζει, θα παραιτηθούν όλοι και έτσι θα αναγκαστεί η ΕΛΣΤΑΤ να υπογράψει καινούργιες συμβάσεις με τις ΝΕΕΣ τιμές της βενζίνης :rolleyes:

famous-walker
22-11-21, 17:03
Δεν πειράζει, θα παραιτηθούν όλοι και έτσι θα αναγκαστεί η ΕΛΣΤΑΤ να υπογράψει καινούργιες συμβάσεις με τις ΝΕΕΣ τιμές της βενζίνης :rolleyes:

Θα τα δώσουν υπεργολαβία με μεγαλύτερο κόστος για το Δημόσιο και μικρότερους μισθούς για τους υπαλλήλους και μετά θα το παρουσιάζουν ως θρίαμβο.

manoulamou
22-11-21, 17:37
Θα τα δώσουν υπεργολαβία με μεγαλύτερο κόστος για το Δημόσιο και μικρότερους μισθούς για τους υπαλλήλους και μετά θα το παρουσιάζουν ως θρίαμβο.

:popcorn: Πας γυρευοντας για δηλωσεις της Αριστοτελ(ε)ιας του forum... αρχισα να σας βαριεμαι! :p

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
22-11-21, 17:39
Ναι ναι ας τα πάρει κανένας ιδιώτης που θα πληρώνεται με το κεφάλι να βγούμε ισα με καμία Βραζιλία :lol:

famous-walker
22-11-21, 20:00
Ναι ναι ας τα πάρει κανένας ιδιώτης που θα πληρώνεται με το κεφάλι να βγούμε ισα με καμία Βραζιλία :lol:

Δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι ιδιώτες...

buu
22-11-21, 22:04
νταξει παιδια, πριν απο λιγο την τελειωσα την απογραφη μεσω της σελιδας. μια ωρα μου πηρε, χωρις πλακα. μου αρεσει παντως που στο τελος ζηταει τηλ επικοινωνιας και e-mail, το οποιο και συμπληρωσα. περιμενα να μου ερθει καποιο mail επιβεβαιωσης, με ολα τα στοιχεια που δηλωσα, αλλα δεν ηρθε τιποτα. αλλα στο τελος της διαδικασιας εβγαλε ενα μικροοοοο μηνυματακι οτι η αποθηκευση ηταν επιτυχης

xaris2335
22-11-21, 22:15
Καλά να πάθουν ΝΔ & Τσίριζα δεν θέλανε ας τα λουστούν τώρα τα ζα όπως λέγανε και στο χωριό μου.:mad:

manoulamou
23-11-21, 00:39
Τσιριζα δεν ξερω, κατι σε ΣΥΡΙΖ θυμαμαι... αλλά ποιοι τους θελανε και τι σχεση εχει με τους υπο παραιτηση απογραφεις, η λαθος (?) ψηφος καποιων;
:hmm:
Μια χαρα ειναι η Βραζιλια παντως, σκιζει σε θανατους με τον αρνητη των εμβολιων Jair Messias, που τους κυβερναει!

sotos65
23-11-21, 01:17
νταξει παιδια, πριν απο λιγο την τελειωσα την απογραφη μεσω της σελιδας. μια ωρα μου πηρε, χωρις πλακα. μου αρεσει παντως που στο τελος ζηταει τηλ επικοινωνιας και e-mail, το οποιο και συμπληρωσα. περιμενα να μου ερθει καποιο mail επιβεβαιωσης, με ολα τα στοιχεια που δηλωσα, αλλα δεν ηρθε τιποτα. αλλα στο τελος της διαδικασιας εβγαλε ενα μικροοοοο μηνυματακι οτι η αποθηκευση ηταν επιτυχης

Αν θυμάμαι καλά η αποθήκευση είναι προσωρινή, δεν έχει γίνει τελική αποστολή των στοιχείων στην ΕΛΣΤΑΤ. Είναι κάτι σαν την αποθήκευση της φορολογικής δήλωσης, πριν την τελική αποστολή της. Κάπου στο μενού αριστερά, δες ξανά, πρέπει να έχει το κουμπί για την τελική αποστολή. Σε αυτή την περίπτωση σου βγάζει ένα βεβαιωτικό σημείωμα απογραφής, σε pdf, με τόσες σελίδες όσα τα άτομα που απέγραψες.

Μου φαίνεται ότι πολλοί θα μείνουν στην προσωρινή απογραφή... και εγώ στην αρχή έκανα αποθήκευση, αλλά μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά...

YAziDis
23-11-21, 01:35
Βασικά ακριβώς όπως τα λέει. Θέλει και τελική υποβολή

ioetisap
23-11-21, 08:17
Μη ξεχάσεις μετά να πατήσεις ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ!
Η αποθήκευση είναι απλώς αποθήκευση, η αυταπογραφή ολοκληρώνεται με την επιτυχή οριστική υποβολή οπότε βγαίνει βεβαίωση απογραφής προς εκτύπωση ή αποθήκευση.

manoulamou
23-11-21, 10:23
Στην αρχη νομιζω οτι ειναι μεγαλο διαστημα η μια ωρα, τωρα που διαβαζω τους διαφορους οδηγους, επισημο της ΕΛ. ΣΤΑΤ. και αλλους στο διαδικτυο, μου φαινεται μαλλον μικρο...
ΑΠΟΡΙΕΣ
Πριν την οριστικη υποβολη, μπορουμε να αλλαξουμε οποιοδηποτε στοιχειο της αρχικης αποθηκευσης;

Εαν εκ των υστερων δουμε καποια ανακριβεια - λαθος, το κανουμε γαργαρα ή πρεπει να το δηλωσουμε καπου και πως;

ArchAngel
23-11-21, 10:29
Έλα παραδεχτείτε το, ποιος άλλος την πάτησε?
Εγώ πάντως ναι....
Τώρα μόλις ξαναμπήκα και είδα ότι δεν είχα πατήσει το κουμπάκι οριστικής υποβολής.

Αν μη τι άλλο είναι τελείως ηλίθιο να εξαφανίζεται το κουμπάκι της οριστικής υποβολής στο τελευταίο στάδιο και να μην σου βγάζει μήνυμα υπενθύμισης.

Δείτε τα παρακάτω screenshots

232510

Παραπάνω φαίνεται η τελευταία σελίδα όπου αριστερά φαίνεται το κουμπάκι της οριστικής υποβολής. Μόλις όμως πατήσεις αποθήκευση.......
βγαίνει το παρακάτω:

232511

όπου το κουμπί της οριστικής υποβολής έχει εξαφανιστεί και βγάζει απλώς "επιτυχής αποθήκευση δελτίου" χωρίς καμιά υπενθύμιση για την οριστική υποβολή.
Πρέπει να πατήσεις πάλι στο "Αποθηκευμένες κατοικίες....." για να επιστρέψεις στην προηγούμενη σελίδα και να εμφανιστεί πάλι.

Πόσο γκασμάδες είναι αυτοί που το σχεδιάσανε.....

Προβλέπω οι μισοί και παραπάνω που απογραφήκανε να μην έχουν απογραφεί....

Iris07
23-11-21, 10:32
Στην αρχη νομιζω οτι ειναι μεγαλο διαστημα η μια ωρα, τωρα που διαβαζω τους διαφορους οδηγους, επισημο της ΕΛ. ΣΤΑΤ. και αλλους στο διαδικτυο, μου φαινεται μαλλον μικρο...
ΑΠΟΡΙΕΣ
Πριν την οριστικη υποβολη, μπορουμε να αλλαξουμε οποιοδηποτε στοιχειο της αρχικης αποθηκευσης;

Εαν εκ των υστερων δουμε καποια ανακριβεια - λαθος, το κανουμε γαργαρα ή πρεπει να το δηλωσουμε καπου και πως;

Ναι μπορείς..

Ξαναπατάς αποθήκευση μετά..
Αρχική σελίδα και οριστική υποβολή..

Και μετά μπορείς να τυπώσεις ή να σώσεις βεβαίωση ότι απογράφτηκες..

aroutis
23-11-21, 17:43
Έλα παραδεχτείτε το, ποιος άλλος την πάτησε?
Εγώ πάντως ναι....
Τώρα μόλις ξαναμπήκα και είδα ότι δεν είχα πατήσει το κουμπάκι οριστικής υποβολής.

Αν μη τι άλλο είναι τελείως ηλίθιο να εξαφανίζεται το κουμπάκι της οριστικής υποβολής στο τελευταίο στάδιο και να μην σου βγάζει μήνυμα υπενθύμισης.

Δείτε τα παρακάτω screenshots

232510

Παραπάνω φαίνεται η τελευταία σελίδα όπου αριστερά φαίνεται το κουμπάκι της οριστικής υποβολής. Μόλις όμως πατήσεις αποθήκευση.......
βγαίνει το παρακάτω:

232511

όπου το κουμπί της οριστικής υποβολής έχει εξαφανιστεί και βγάζει απλώς "επιτυχής αποθήκευση δελτίου" χωρίς καμιά υπενθύμιση για την οριστική υποβολή.
Πρέπει να πατήσεις πάλι στο "Αποθηκευμένες κατοικίες....." για να επιστρέψεις στην προηγούμενη σελίδα και να εμφανιστεί πάλι.

Πόσο γκασμάδες είναι αυτοί που το σχεδιάσανε.....

Προβλέπω οι μισοί και παραπάνω που απογραφήκανε να μην έχουν απογραφεί....

Δε το παίζω εξυπνος πάντως εγώ το είδα με τη πρώτη, το πάτησα όταν σιγουρεύτηκα 2 μέρες μετα..

xaris2335
23-11-21, 18:07
εμάς ακόμη να στείλουν τον φάκελο 23 του μήνα και ακόμη να φανεί, απογραφέας πάντως δεν μπαίνει σπίτι στείλτε τον φάκελο να τον συμπληρώσουμε μέσω διαδυκτίου θα πω.:rofl:
Υπάρχει κορονοιός έτσι δεν λένε θα φάνε πόρτα και με τον νόμο.;)

YAziDis
23-11-21, 18:45
εμάς ακόμη να στείλουν τον φάκελο 23 του μήνα και ακόμη να φανεί, απογραφέας πάντως δεν μπαίνει σπίτι στείλτε τον φάκελο να τον συμπληρώσουμε μέσω διαδυκτίου θα πω.:rofl:
Υπάρχει κορονοιός έτσι δεν λένε θα φάνε πόρτα και με τον νόμο.;)

Αν είσαι και λίγο εξοικειωμένος, του λες άσε τον φάκελο και κάνε ένα τσιγαράκι ή πάρε ένα καφέ, και σε 10 λεπτά θα χω τελειώσει!
Γενικα δεν παίρνει και πολύ ώρα η απογραφή.

euri
23-11-21, 18:47
Αν είσαι και λίγο εξοικειωμένος, του λες άσε τον φάκελο και κάνε ένα τσιγαράκι ή πάρε ένα καφέ, και σε 10 λεπτά θα χω τελειώσει!
Γενικα δεν παίρνει και πολύ ώρα η απογραφή.

Εξαρτάται. Οι σωστοί οι επαναστάτες θέλουν χρόνο να σκεφτούν τι αναληθή στοιχεία θα καταχωρήσουν για να τη φέρουν στο κατεστημένο.

YAziDis
23-11-21, 18:52
Εξαρτάται. Οι σωστοί οι επαναστάτες θέλουν χρόνο να σκεφτούν τι αναληθή στοιχεία θα καταχωρήσουν για να τη φέρουν στο κατεστημένο.

Ε καλά ο σωστός επαναστάτης δηλώνει και ένα «είμαι Έλληνας ιθαγενής» και τελειώνει εκεί το ζήτημα! :rofl:

manoulamou
23-11-21, 19:30
I am Greek freak ... :p

buu
24-11-21, 00:55
Αν θυμάμαι καλά η αποθήκευση είναι προσωρινή, δεν έχει γίνει τελική αποστολή των στοιχείων στην ΕΛΣΤΑΤ. Είναι κάτι σαν την αποθήκευση της φορολογικής δήλωσης, πριν την τελική αποστολή της. Κάπου στο μενού αριστερά, δες ξανά, πρέπει να έχει το κουμπί για την τελική αποστολή. Σε αυτή την περίπτωση σου βγάζει ένα βεβαιωτικό σημείωμα απογραφής, σε pdf, με τόσες σελίδες όσα τα άτομα που απέγραψες.

Μου φαίνεται ότι πολλοί θα μείνουν στην προσωρινή απογραφή... και εγώ στην αρχή έκανα αποθήκευση, αλλά μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά...

Μη ξεχάσεις μετά να πατήσεις ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ!
Η αποθήκευση είναι απλώς αποθήκευση, η αυταπογραφή ολοκληρώνεται με την επιτυχή οριστική υποβολή οπότε βγαίνει βεβαίωση απογραφής προς εκτύπωση ή αποθήκευση.

οντως ειχα πατησει μονο προσωρινη αποθηκευση. το κουμπι για οριστικη υποβολη δεν το ειχα δει:oops:
θενκς για την επισημανση παιδια!

nmavro73
24-11-21, 07:43
Ηρθε ο απογραφέας μου έδωσε ένα χαρτί. Αλλα ο κωδικός είναι λάθος. Εχει 7 ψηφία αντί για 12

manoulamou
24-11-21, 11:04
Ρωτησες και τους γειτονες ΜΗΠΩΣ εχουν παρομοιο προβλημα;
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί της διαδικασίας της Απογραφής Πληθυσμού- Κατοικιών 2021,
οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 211 1212032
ή
να απευθύνονται στο e-mail: census2021@statistics.gr

YAziDis
24-11-21, 11:38
Ηρθε ο απογραφέας μου έδωσε ένα χαρτί. Αλλα ο κωδικός είναι λάθος. Εχει 7 ψηφία αντί για 12

Παρτον τηλέφωνο. Στο χαρτί γράφουν και το κινητό τους

manoulamou
24-11-21, 11:50
Παντως στο δικο μου χαρτι - φακελο ΔΕΝ υπαρχει κινητο αλλά
σταθερο παρομοιο εκεινο της επικοινωνιας με την ΕΛ. ΣΤΑΤ. με διαφορετικους τους δυο τελευταιους αριθμους!
:whistle:

ChriZ
24-11-21, 11:54
Εγώ πάντως που πήρα τηλ στον αριθμό που είχε το χαρτί για να ρωτήσω σχετικά με αυτό που αναφέρω εδώ (https://www.adslgr.com/forum/threads/1213987-%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-2021?p=7157065#post7157065), άκουσα αυτοματοποιημένα ότι δεν ήταν διαθέσιμος ο απογραφέας της περιοχής μου..

giorgosk
24-11-21, 11:57
Θα πάρει παράταση έως τις 30 έμαθα η αυτοαπογραφή

manoulamou
24-11-21, 12:10
Υπαρχουν καποια ασφυκτικα ορια - περιορισμοι στις ημερομηνιες, λογω εξωθεν χρηματοδοτησης;
Δηλαδη εαν πρεπει να τελειωσει ΠΡΙΝ τις 30 Νοεμβριου ή 31 Δεκεμβριου του 2021 - λεμε τωρα - και μετα θα υπαρχουν συνεπειες, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΟΚ?
:what:

sotos65
24-11-21, 12:12
Πανηγύρι θα γίνει στο τέλος από ό,τι καταλαβαίνω. Από τη μια οι "αρνητές απογραφής" και οι παραιτήσεις απογραφέων και το ότι πολλοί δεν πήραν ακόμα καν το χαρτί με τον κωδικό. Από την άλλη το θεματάκι με το κουμπί υποβολής που πολλοί δεν θα το καταλάβουν (όπως έχει ήδη φανεί), και ένα μπάχαλο "αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα"*.

*Bob Ross mode :lol:

manoulamou
24-11-21, 12:16
μα μα μα... εχουμε κυβερνηση αριστων και αποφοιτων Χαρβαρντ, Γιεηλ κοκ
Θα υπαρξει φως εις το τουνελ συντομως!
:p

ds12
24-11-21, 12:45
Παράταση μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου για την απογραφή 2021

Παράταση αναμένεται να δοθεί για την απογραφή 2021 μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Θάνος Θανόπουλος. Σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται είπε πως το ζήτημα που υπάρχει είναι ότι δεν έχουν οριστεί όλοι οι απογραφείς, ενώ κι αρκετοί αποχώρησαν από τη διαδικασία. «Νομίζω ότι στο τέλος η ευκολία της διαδικασίας της απογραφής θα αποζημιώσει όλους μας», σημείωσε ο κ. Θανόπουλος. Ξεκαθάρισε ότι τα στοιχεία που καταγράφονται στην απογραφή δεν πρόκειται να δοθούν σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, καθώς όπως είπε είναι παράνομο και πέρα από αυτό όπως υπογράμμισε «θα ήταν ατιμωτικό για εμάς» Σημείωσε ακόμα, ότι οι επιπλέον ερωτήσεις αποσκοπούν στην καταγραφή ποιοτικών χαρακτηριστικών της κοινωνίας μας και ξεκαθάρισε ότι δεν ζητούνται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ενώ υπογράμμισε πως «δεν καταγράφουμε ποιοι έχουν εμβολιαστεί και ποιοι όχι». Παράλληλα, ανέφερε πως για να απογραφεί κάποιος δεν είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ, καθώς όποιος επιθυμεί μπορεί να μπει στην υπηρεσία και με το ΑΦΜ. Τέλος, είπε πως δεν θα ήθελαν να μπουν στην λογική των προστίμων για όσους δεν απογραφούν.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/363760/paratasi-mexri-tis-arxes-dekemvriou-gia-tin-apografi-2021

@ ADSLgr.com All rights reserved.