PDA

Επιστροφή στο Forum : voipdiscount δεν μου γυρισε τα χρήματα!!!

sdn
11-08-07, 20:24
Προσπάθησα να αγοράσω χρόνο στο voipdiscount με paypal και δεν μου τα έκανε δεκτά. Η paypal μου έστειλε ένα email που έλεγε ανάμεσα σε άλλα

Message From Seller:
This transaction is refunded because we do not allow using the same paypal account on more than one user-account. Thank you for understanding.

Πρώτη φορά μου το έκανε....

Και τι κάνουμε τώρα???

aris60
11-08-07, 20:29
Προσπάθησα να αγοράσω χρόνο στο voipdiscount με paypal και δεν μου τα έκανε δεκτά. Η paypal μου έστειλε ένα email που έλεγε ανάμεσα σε άλλα

Πρώτη φορά μου το έκανε....

Και τι κάνουμε τώρα???

Kαλησπερα, για μπες και δες εναν μεταπωλητη απο Ελλαδα και αν υπαρχει και στην περιοχη σου και ρωτησε τον, τι γινετε σε αυτη την περιπτωση σου?

sdn
11-08-07, 20:48
περίεργο... Δεν υπάρχει κανένας στον λογαριασμό μου...

Αν τους κάνω bank transfer ή αν χρησιμοποιήσω την moneybookers τι θα γίνει άραγε?

aris60
11-08-07, 20:54
περίεργο... Δεν υπάρχει κανένας στον λογαριασμό μου...

Αν τους κάνω bank transfer ή αν χρησιμοποιήσω την moneybookers τι θα γίνει άραγε?

To moneybookers στο δειχνει alfabank τραπεζα θεσ/νικης?Προχωρησε τα βηματα χωρις να τα τελειωσεις?Να χεις υπ,οψιν σου δεν τα ανοιγει αμεσως

sdn
11-08-07, 21:11
Άνοιξα λογαριασμό στο Moneybookers και πραγματικά θα πρέπει να κάνω transfer σε ένα λογαριασμό της alpha στην Θεσσαλονίκης για να τα κάνουν upload...

Από εκεί και πέρα τι γίνεται? Αν πληρώσω με moneybookers η ενημέρωση του λογαριασμού στο voidiscount θα γίνει άμεσα?

aris60
11-08-07, 21:16
Άνοιξα λογαριασμό στο Moneybookers και πραγματικά θα πρέπει να κάνω transfer σε ένα λογαριασμό της alpha στην Θεσσαλονίκης για να τα κάνουν upload...

Από εκεί και πέρα τι γίνεται? Αν πληρώσω με moneybookers η ενημέρωση του λογαριασμού στο voidiscount θα γίνει άμεσα?

Oχι δεν θα γινουν αμεσα.Βαλε εναν αλλο username να σου δωσει δοκιμαστικα να κανης την δουλεια σου για λιγες μερες αλλα οχι σε κινητα.Αλλα μην βαλης λεφτα

sdn
11-08-07, 21:35
Oχι δεν θα γινουν αμεσα.Βαλε εναν αλλο username να σου δωσει δοκιμαστικα να κανης την δουλεια σου για λιγες μερες αλλα οχι σε κινητα.Αλλα μην βαλης λεφτα

Έχω 5€ υπόλοιπο και 350 ημέρες. Τους έχω στείλει και email και περιμένω να δω τι γίνεται.

Το πρόβλημα είναι ότι το χρησιμοποιώ κυρίως σε προορισμούς που έχουν χρέωση αλλά πολύ πιο φτηνή από οποιονδήποτε άλλο.

Αν αλλάξω την κάρτα στο paypal λέτε να το ξεπεράσουμε?

aris60
11-08-07, 21:38
Έχω 5 υπόλοιπο και 350 ημέρες. Τους έχω στείλει και email και περιμένω να δω τι γίνεται.

Το πρόβλημα είναι ότι το χρησιμοποιώ κυρίως σε προορισμούς που έχουν χρέωση αλλά πολύ πιο φτηνή από οποιονδήποτε άλλο.

Αν αλλάξω την κάρτα στο paypal λέτε να το ξεπεράσουμε?

Δεν κατανοω το προβλημα σου αφου εχεις υπόλοιπο δεν κανης την δουλεια σου? :hmm: Γιατι δεν ανοιγης σε αλλο δικο τους buster cheap pro. Πιους προορισμους θες να βρουμε αλλο.

sdn
11-08-07, 23:00
Δεν κάνω την δουλειά μου γιατί τελειώνει αρκετά γρήγορα και όπως είπα το χρησιμοποιώ αρκετά και για μη δωρεάν προορισμούς,

Έχω λογαριασμούς και σε αρκετά άλλα services που έχουν αλλά με διευκολύνει το voidiscount.

k_koulos
11-08-07, 23:09
με το ίδιο paypal account μήπως έχεις βάλει χρόνο για άλλο acount voip;

ή μήπως έχει περιορισμό στις πόσες χρεώσεις μπορείς να κάνεις ανα Χ ημέρες;

sdn
11-08-07, 23:44
με το ίδιο paypal account μήπως έχεις βάλει χρόνο για άλλο acount voip;

ή μήπως έχει περιορισμό στις πόσες χρεώσεις μπορείς να κάνεις ανα Χ ημέρες;

Έχω βάλει σε τουλάχιστον άλλα 5 voip accounts του betamax.

Αυτό με τις χρεώσεις δεν παίζει στην περίπτωση μου.

Τους έχω στείλει enail και αν δεν απαντήσουν θα αλλάξω την κάρτα, θα φτιάξω ένα νέο λογαριασμό στην paypal και ένα νέο λογαριασμό στην voipdiscount.

Μα τι μαλ@@κες είναι τελικά

nrg_polini
14-08-07, 22:09
Τα χρηματα στα γυρισε παντως, γιατι λες οτι δε στα γυρισε; (refunded).

spartak
16-08-07, 22:26
Γιατί δε δοκιμάζεις να πληρώσεις απευθείας με την κάρτα; Εννοώ όχι μέσω paypal

@ ADSLgr.com All rights reserved.