PDA

Επιστροφή στο Forum : Jetspeed 500i kai firewall



Thrylos
08-07-03, 14:56
Pedia exo to Jetspeed 500i kai sindesi Forthnet edo kai 2 evdomades. Ola kala me tin sindesi, alla den boro na kano kapies leitourgeies pou apetoun directo connection.
Diladi se FTP , sites, klp sindeome kanonika kai katevazo/anevazo klp, akoma ke sto kazaa ok.
Alla ama thelo na steilo ena DCC apo mirc, i otan prospatho na katevaso kati apo DC++ (programa pou sindeete se diafora hubs kai kanei directo connection me users kai katevazeis), ine adinaton...
Den xero polla apo IPs, ports, kai ta loipa sxetika. Pados ine san na iparxei kapios firewall pou me ebodizei na kano tetoies leitourgeies. Fisika den ien energopiimenos o firewall ton winXP, kai epsaxna stis rithmiseis tou Jetspeed na vro kati, alla den evgala akri...

Kaneis pou na xerei kati kai na borei na voithisei? ine amartia na paei xameni i ADSL, epidi den boro na sindetho sto DC++ (giati ama perimeneis apo kazaa, sothikes....)

delto
08-07-03, 15:07
To jetspeed500 den kanei static NAT ('h port forwarding kata allous).

Alh8eia, giati gia ena pc plhrwnete ena karo lefta kai pairnete routerakia (meiwmenwn dunatothtwn kiolas) kai den pairnete apla modems? Den exoun ta jetspeed ta 100aria se stock?

Thrylos
08-07-03, 15:22
Exo 2 PCs afti ti stigmi, ke ton avgosto erxete kai trito...
Tora, den xero apo afta, esto oti fteei afto pou les, i ousia einai :
Pos to ftiaxno?

blizard
08-07-03, 15:37
Και εγω περιμενω να βαλω dsl με το ιδιο modem(σημερα περιμενα και εφαγα ενα στησιμο πολυ ομορφο δηλαδη) και δεν λεει να μην μπαινεις σε αυτα τα προγραμματακια ...
Ειναι προβλημα που το εχουν ολοι με αυτα τα modem, σε ολες τις περιοχες και με ολους τους isp?
Τα αλλα modem δουλευουν καλα?

chatasos
08-07-03, 15:42
Ειναι προβλημα που το εχουν ολοι με αυτα τα modem, σε ολες τις περιοχες και με ολους τους isp?


Σε μερικές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχουν αλλάξει το firmware των dslams τους και από ότι λένε έχει λυθεί το πρόβλημα.
Ο ISP δεν έχει σχέση :wink:

blizard
08-07-03, 15:55
Eυχαριστω... οταν επιτελους παρω το dsl, θα κοιταξω για νεο modem αφου ειμαι πολυ κοντα στον thrylo.
(σε ενα pci μαλλον fritz, για Pots θα καταληξω).

Δεν το εχω ψαξει πολυ ακομα γιατι εχω αρχισει να συνηθηζω την ταχυτητα virtual μαλλον... :lol: και το gprs αρχιζει να με νευριαζει.
Και δεν θελω να δινω και αλλο Επακ.
Παντος αυτο το προβλημα δεν θα υπαρχει με αλλα modem ετσι?
(Αν υποθεσουμε οτι θα ειμαστε και τυχεροι να δουλεψει βεβαια...)

buffos
08-07-03, 16:02
Σε μερικές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχουν αλλάξει το firmware των dslams τους και από ότι λένε έχει λυθεί το πρόβλημα.
Ο ISP δεν έχει σχέση :wink:

Αυτό που το άκουσες...
Πχ για το Dcc που λέει ο φίλος ποιο πάνω αν το modem μπορούσε να κάνει static port forwarding θα ήτανε όλα έυκολα... αλλα τώρα τζίφος...

Με λίγη γκρίνια και λίγο πρίξημο στην Intrakom όλοι μαζί ίσως δούμε σύντομα upgrade του firmware που να υποστιρήζει κάτι τέτοιο....

sigmacom
08-07-03, 22:35
Σε μερικές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχουν αλλάξει το firmware των dslams τους και από ότι λένε έχει λυθεί το πρόβλημα.
Ο ISP δεν έχει σχέση :wink:

Αυτό που το άκουσες...
Πχ για το Dcc που λέει ο φίλος ποιο πάνω αν το modem μπορούσε να κάνει static port forwarding θα ήτανε όλα έυκολα... αλλα τώρα τζίφος...

Με λίγη γκρίνια και λίγο πρίξημο στην Intrakom όλοι μαζί ίσως δούμε σύντομα upgrade του firmware που να υποστιρήζει κάτι τέτοιο....
Ναί... Όπως στην αρχή με τα NetMod που τρέχαμε και δε φτάναμε (οι παλιοί και παθόντες θα θυμούνται).
Βρε δε μας δίνουν τον κώδικα του firmware να το κουρντίζουμε εμείς όπως θέλουμε? :lol:

chatasos
09-07-03, 00:02
Σε μερικές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχουν αλλάξει το firmware των dslams τους και από ότι λένε έχει λυθεί το πρόβλημα.
Ο ISP δεν έχει σχέση :wink:

Αυτό που το άκουσες...
Πχ για το Dcc που λέει ο φίλος ποιο πάνω αν το modem μπορούσε να κάνει static port forwarding θα ήτανε όλα έυκολα... αλλα τώρα τζίφος...

Με λίγη γκρίνια και λίγο πρίξημο στην Intrakom όλοι μαζί ίσως δούμε σύντομα upgrade του firmware που να υποστιρήζει κάτι τέτοιο....

Γράψε λάθος... :lol:
Εγώ αναφερομουν στο πρόβλημα με την ip που χάνεται και όχι στο static nat.
Btw, έχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει το jetspeed μέσω CLI?

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.