PDA

Επιστροφή στο Forum : FritzBox Fon & Wireless Router σύνδεση ?



nhatzo
17-08-07, 18:20
Γεια χαρα,

Εχω το FritzBox Fon (VoIP) (http://www.avm.de/de/Produkte/FRITZBox/FRITZ_Box_Fon/index.html) και το NeatGear WNR834B (http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/RangeMaxNEXTWirelessRoutersandGateways/WNR834B.aspx)

Εχω συνδεσει το Fritz με την γραμμή ΑDS το οποιο εχω ορισει ως modem, και το συνδεω με το Router με Lan Cable ωστε να παιρνω ασυρματα Ιντερνετ. (εικόνα)

Τα προβλήματα είναι :
1) οτι δεν μπορω να δω μεσω της ασυρματης συνδεσης το Fritz ( ενω καποια φορα χαμενος στις ρυθμισεις το ειχα καταφέρει)
2) έχω i-call λογαριασμό αλλα δεν μπορω να συνδεθω ?

Οποιος γνωριζει κατι ... :hmm:

21563

sivadws2
17-08-07, 19:27
Κατ'αρχήν βάλε το Fritz να παίζει σαν router...
Στα προβλήματα τώρα...
1) Βάλε Gateway και DNS στο Netgear τη διευθυνση του Fritz (192.168.178.1).
2) Δεν μπορείς να συνδεθείς από το ίδιο το Fritz ή μέσω κάποιου softphone που έχεις στον υπολογιστή σου;

nhatzo
17-08-07, 20:06
Κατ'αρχήν βάλε το Fritz να παίζει σαν router...
Στα προβλήματα τώρα...
1) Βάλε Gateway και DNS στο Netgear τη διευθυνση του Fritz (192.168.178.1).
2) Δεν μπορείς να συνδεθείς από το ίδιο το Fritz ή μέσω κάποιου softphone που έχεις στον υπολογιστή σου;

Συγνώμη αλλά :
1) λιγο πιο αναλυτικα παρακαλω.
2) εχω κανει προσπαθεια με τηφ. συσκευη οπως στην εικόνα αλλα τιποτα, με SJphone απο το PC δεν εχω προβλημα , ομως ειναι αναγκαιο να συνδεθω με συσκευη γιατι ειναι σε αλλο όροφο (work).

Ευχαριστω για την βοήθεια. :oneup:

sivadws2
17-08-07, 22:42
1) Μια εικόνα χίλιες λέξεις (εικόνα 2)
2) Στο δικό μου παίζει μια χαρά με ρύθμιση για το i-call όπως στη πρώτη εικόνα.

nhatzo
18-08-07, 00:02
:worthy: sivadws2 :worthy:

Δεν εχω λογια ... ευχαριστω παρα πολυ, εχω ταλαιπωριθει απιστευτα και οντως με δυο εικονιτσες με εκανες μαγκα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

nhatzo
18-08-07, 00:06
μια απορία ακομα... η ΙΡ μου τωρα ειναι μονιμη ?, γιατι πρωτα την αλλαζα για χαρη του rapidshare, ξερεις ... μηπως πρεπει να κανω κατι γι'αυτο ?

sivadws2
18-08-07, 00:15
Η διεύθυνση του Netgear είναι μόνιμη.. αλλά αυτό δεν έχει σχέση με rapidshare..
To rapidshare βλέπει τη διεύθυνση του Fritz. Αυτή φαντάζομαι άλλαζες....Οπότε εξακολουθείς να κάνεις ότι έκανες και πριν;)

nhatzo
18-08-07, 00:23
Αυτο που εκανα ηταν ενα απλο aply στα Basic Settings το NetGear

αλλαζε η Internet IP Address γιατι το ειχα στο *Get Dynamically From ISP,
τωρα μηπως γνωριζεις τι θα πρεπει να κανω ?

sivadws2
18-08-07, 11:07
Άλλη μια εικόνα...
Τώρα θα πατάς apply σε αυτή τη σελίδα ρυθμίσεων του Fritz κάνοντας τις ρυθμίσεις όπως στην εικόνα.

nhatzo
18-08-07, 14:36
Τωρα μαλιστα, ολα λειτουργουν ρολο'ι', και παλι ενα μεγαλο ευχαριστώ !!! :oneup:

nhatzo
19-08-07, 18:50
Μπορω να δημιουργήσω ενα δίκτυο μεσω του NetGear με 2 υπολογιστες (Laptop + Desktop) ?
Ποιες ρυθμίσεις πρεπει να γίνουν ?

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.