Επιστροφή στο Forum : Vivodi DSL - Εκβιασμός διακοπής σύνδεσης
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω να διακόπσω τη συνδεσή μου με την Vivodi αλλά επειδή δεν έχω FAX και επίσης βαριέμε να περάσω από τα γραφεία τους λέω να τους πάρω τηλέφωνο και να τους βρίσω αισχρά.:evil: Μπόρω με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσω να μου πούνε κύριε τάδε σας διακόπτουμε την σύνδεση? Και όταν λέω να τους βρίσω το ενοώ και το ενοώ με τα χίλια... :evil: αλλά το ερώτημα παραμένει τη θα γίνει θα κάθοντε να τους βρίζω? Τωρα μερικοί θα πούνε ελα μωρέ τη σου φταίει ο υπάλληλος στο support? ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΤΑΙΕΙ το Μ.Λ..ΙΣ..Ν.!!! :evil: Διότι οτάν μιλάω μαζί του και μου λέει ότι ο τάδε θα με πάρει τηλέφωνο για να με ενημερώσει γιατι εδώ και 20 μέρες η DSL μου λειτουργει σε ταχύτητες PSTN και δεν με παίρνει ε τότε τα θέλει ο κόλος τους. Μην τους πάρει το μαγάζι και πάω από εκεί και τους το κάνω summertime εκεί μέσα.:evil:
Πάντως η επικοινωνία μου μαζί τους θα την καταγράψω σε αρχείο mp3. Το αρχείο θα το βάλω εδώ μέσα για να αποτρέψω άλλους να γίνουν συνδρομητές σε μια τόσο αισχρή εταιρία που δεν ξέρει τη σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη.
Γιώργος
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω να διακόπσω τη συνδεσή μου με την Vivodi αλλά επειδή δεν έχω FAX και επίσης βαριέμε να περάσω από τα γραφεία τους λέω να τους πάρω τηλέφωνο και να τους βρίσω αισχρά.:evil: Μπόρω με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσω να μου πούνε κύριε τάδε σας διακόπτουμε την σύνδεση? Και όταν λέω να τους βρίσω το ενοώ και το ενοώ με τα χίλια... :evil: αλλά το ερώτημα παραμένει τη θα γίνει θα κάθοντε να τους βρίζω? Τωρα μερικοί θα πούνε ελα μωρέ τη σου φταίει ο υπάλληλος στο support? ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΤΑΙΕΙ το Μ.Λ..ΙΣ..Ν.!!! :evil: Διότι οτάν μιλάω μαζί του και μου λέει ότι ο τάδε θα με πάρει τηλέφωνο για να με ενημερώσει γιατι εδώ και 20 μέρες η DSL μου λειτουργει σε ταχύτητες PSTN και δεν με παίρνει ε τότε τα θέλει ο κόλος τους. Μην τους πάρει το μαγάζι και πάω από εκεί και τους το κάνω summertime εκεί μέσα.:evil:
Πάντως η επικοινωνία μου μαζί τους θα την καταγράψω σε αρχείο mp3. Το αρχείο θα το βάλω εδώ μέσα για να αποτρέψω άλλους να γίνουν συνδρομητές σε μια τόσο αισχρή εταιρία που δεν ξέρει τη σημαίνει εξυπηρέτηση πελάτη.
Γιώργος
ο υπάλληλος δεν σου φταίει σε τίποτα, όταν θα πιάσεις και εσύ δουλειά θα το καταλάβεις.
Αυτά του λένε να πει αυτά λέει.
Μην ξεχνάς πως οι επικοινωνίες του help desk ετσι μαγνητοφωνούνται, δεν μπορεί δηλαδή ο υπάλληλος να πει στο τηλέφωνο ότι του έρχεται στο κεφάλι.
gmantakis, όποιος φωνάζει χάνει το δίκιο του.
Κάνε μία όμορφη καταγγελία σοτυς αρμόδιους....και εσύ και όλοι.
Μην ξεχνάς πως οι επικοινωνίες του help desk ετσι μαγνητοφωνούνται, δεν μπορεί δηλαδή ο υπάλληλος να πει στο τηλέφωνο ότι του έρχεται στο κεφάλι.Καμμια συνομιλία δεν επιτρέπεται να μαγνητοφονηθεί αν δεν υπάρξει προειδοπήειση (Νόμος Δαφέρμου).
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω να διακόπσω τη συνδεσή μου με την Vivodi αλλά επειδή δεν έχω FAX και επίσης βαριέμε να περάσω από τα γραφεία τους λέω να τους πάρω τηλέφωνο και να τους βρίσω αισχρά.:evil:
Γιατί δεν πάς σε ένα βιβλιοπωλείο κοντά στο σπίτι σου,στα ΕΛΤΑ ή στον ΟΤΕ της περιοχής σου και να στείλεις απο κει ένα τηλεομοιότυπο μαζί με την φωτοτυπία ταυτότητας;
Πριν απο δυο περιπου ωρες επικοινωνησα για τον ιδιο λογο.
Μου ειπαν και σε μενα να στειλω fax η να περασω απο τα γραφεια τους.
Του εδωσα να καταλαβουν πως δεν εχω πλεον αλλο χρονο για χασιμο και αφου εγινε καποια συνεννοηση μου ειπαν να τους παρω αυριο το πρωι να επιλεξω το νουμερο 2 απο τον τηλεφωνιτη τους και να κανω την αιτηση διακοποης τηλεφωνικα.
Νεοτερα θα εχω να σας πω αυριο.
Εγώ είχα βάλει αρχικά (πέρσι τον Νοέμβριο) Vivodi (ως ISP - πρόσβαση μέσω ΟΤΕ), αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω χρήση της σύνδεσης. Ο λόγος: το Siemens XpressLinkD, που πήρα από τον πΟΤΕ, υποστηρίζει μόνο PPPoE, ενώ η Vivodi μόνο PPPoA. Βέβαια αυτό δεν το γράφουν πουθενά στο site, και το έμαθα παρά μόνο όταν επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εταιρεία. Φυσικά κινήσαμε τη διαδικασία διακοπής της υπηρεσίας, στέλνοντας με το ταχυδρομείο ένα χαρτί με τα στοιχεία του πατέρα μου (κάτοχος της γραμμής) και την αιτία διακοπής. Μετά από κανα δυο τηλεφωνήματα από την εταιρεία και επίσκεψη ενός συνεργείου (!), που έφυγε άπρακτο μόλις τους εξήγησα το πρόβλημα. (Μετά έβαλα Tellas και βρήκα την υγειά μου!)
gastone_21
30-12-04, 15:54
Θέλω να διακόπσω τη συνδεσή μου με την Vivodi αλλά επειδή δεν έχω FAX και επίσης βαριέμε να περάσω από τα γραφεία τους λέω να τους πάρω τηλέφωνο και να τους βρίσω αισχρά. Μπόρω με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσω να μου πούνε κύριε τάδε σας διακόπτουμε την σύνδεση? Και όταν λέω να τους βρίσω το ενοώ και το ενοώ με τα χίλια... αλλά το ερώτημα παραμένει τη θα γίνει θα κάθοντε να τους βρίζω? Τωρα μερικοί θα πούνε ελα μωρέ τη σου φταίει ο υπάλληλος στο support? ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΤΑΙΕΙ το Μ.Λ..ΙΣ..Ν.!!!
αντί ουδέν σχολίου παραφράζω κάτι που μου έχει μείνει "τέτοιοι συνδρομητές που είμαστε αύτες τις εταιρείες θέλουμε"
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Ο λόγος: το Siemens XpressLinkD, που πήρα από τον πΟΤΕ, υποστηρίζει μόνο PPPoE, ενώ η Vivodi μόνο PPPoA. Βέβαια αυτό δεν το γράφουν πουθενά στο site, και το έμαθα παρά μόνο όταν επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εταιρεία.
Αυτό είναι σίγουρο ότι ισχύει γιατί εγώ έχω δεί συνδέσεις PPPoE με Vivodi;
Εγώ είχα βάλει αρχικά (πέρσι τον Νοέμβριο) Vivodi (ως ISP - πρόσβαση μέσω ΟΤΕ), αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω χρήση της σύνδεσης. Ο λόγος: το Siemens XpressLinkD, που πήρα από τον πΟΤΕ, υποστηρίζει μόνο PPPoE, ενώ η Vivodi μόνο PPPoA. Βέβαια αυτό δεν το γράφουν πουθενά στο site, και το έμαθα παρά μόνο όταν επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εταιρεία. Φυσικά κινήσαμε τη διαδικασία διακοπής της υπηρεσίας, στέλνοντας με το ταχυδρομείο ένα χαρτί με τα στοιχεία του πατέρα μου (κάτοχος της γραμμής) και την αιτία διακοπής. Μετά από κανα δυο τηλεφωνήματα από την εταιρεία και επίσκεψη ενός συνεργείου (!), που έφυγε άπρακτο μόλις τους εξήγησα το πρόβλημα. (Μετά έβαλα Tellas και βρήκα την υγειά μου!)
Λάθος είσαι φίλε
Εγω φίλε το πρώτο modem που είχα ήταν το Siemens XpressLink με ISP Vivodi και μέσο ΟΤΕ,δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα λειτουργίας.
Προφανώς κάποιο λάθος είχες κάνει εσύ,απο την στιγμή που είσαι μέσω ΟΤΕ περνάς απο τον BBRAS της Κωλλέτη που είναι autosense PPPοΑ/PPPoE.
Επίσης ακόμα και τώρα οτι ώρα θέλω αλλάζω σε PPPoA/PPPoE (αν και δεν το κάνω).
Επίσης ακόμα και τα φτηνά modem που δίνει η Vivodi δώρο είναι τα πιο πολλά PPPoE Bridge.
Από τη Vivodi μου είχαν δώσει στοιχεία μόνο για PPPoA (μιλάμε πάντα για Νοέμβριο 2003). Τους ρώτησα αν υποστηρίζουν PPPoE και μου απάντησαν κατηγορηματικά όχι, μάλιστα μού πρότειναν να αγοράσω από εκείνους modem. Με το username / password που μου είχαν δώσει δεν έμπαινα με τίποτα, παρ' ό,τι τα λαμπάκια του μόντεμ ήταν αναμμένα κίτρινα.
Μετά από λίγες μέρες που απευθύνθηκα στην Tellas δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Και εγώ τότε την έβαλα,κάποιο τζιμάνι σε πληροφόρησε λάθος,ήταν και στα πολύ πρώτα του το adsl...
Το λοιπον .Αιτηση διακοπης μπορει να γινει και μεσω mail.
Συνεπως δεν χρειάζεται το fax η να τους κανεις επισκεψη στα γραφεια τους.
Eπισης ειναι πολυ ελαστικοί στο να σου διακοψουν την συνδεση και ας μην εχεις ολοκληρωση τον χρονο που λέει το συμφωνητικο σου (6 μηνες).
Μολις σου πουν
"κυριε ακομα δεν περασαν οι εξι μηνες"
Απαντας
" κυριοι εχουν περασει πανω απο 15 μερες χωρις να εχω DSL συνεπως δεν τηρείται την συμφωνια μας, συνεπως διακοπη".
Αμεσως σου λενε (χωρις δευτερη κουβεντα) τι ενεργειες πρεπει να κανεις για την αιτηση διακοπης.
katarxas mono kai mono apayta pou grafeis fainetai poso vlakas eisai!...akou ekei (e mwre "variemai" na paw apo ta grafeia tous kai to korifaio na tous vrisw gia na touw ekviasw na mou kopsoun tin sindesi!)
VLAMENE!
katarxas an eixes katholou mialo tha prosexes pou vazeis tin ipografi sou.Oi oroi anagrafondai pendakathara se ola ta simvolaio asxetos pou h ipiresia pou prosferoun oloi oi provider olou tou kosmou gia dsl legetai best effort.!ayto simainei oti ginetai to kalitero analoga me tis periptwseis!
Oso gia ton na vriseis tou ipallilous fainetai pws den exeis doulepsei oute mia fora sti zwh sou!Ara gia to pios ftaiei kalitera prwta na koitakseis ston kathrefti!an thes na "ksebleksis" diavase ksana to simvolaio kai mias kai bikes se ayto xoro apo ameleia sou gia na min xrisimopoihsw pio skliri leksi vres tropo na vgeis! :evil:
Truefinn, σε παρακαλω μην γραφεις greeklish .
http://www.adslgr.com/forum/thread3489.html
gmantakis Τι παιρνεις καμαρι μου;;; Το θελω κι εγω!!!!
Δεν "αυτο" που δεν "αυτο" ....δεν μπας μια για ψαρεμα;;;;;
Λεω τωρα......
gmantakis Τι παιρνεις καμαρι μου;;; Το θελω κι εγω!!!!
Δεν "αυτο" που δεν "αυτο" ....δεν μπας μια για ψαρεμα;;;;;
Λεω τωρα......
Να μην λες!
Και να μην προσβάλεις τους συνομιλητές σου!
Omaeno fukoniwa wakega aru
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
There is a reason for your unhappiness...
gastone_21
18-01-05, 18:06
Omaeno fukoniwa wakega aru
δηλαδη ??? :?:
@ ADSLgr.com All rights reserved.