Επιστροφή στο Forum : Mundial 2022
Τέτοια πάσα μόνο παίχτες της κλάσης του Μεσσι βγάζουν.
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
10-12-22, 00:09
Άλλο να έχεις Φαν Χααλ, και άλλο να έχεις Σκαλονι...
https://twitter.com/ncastrovillari/status/1601390432298360833
ολλανδοι ΓΤΠΚ
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
10-12-22, 11:35
https://twitter.com/ncastrovillari/status/1601390432298360833
ολλανδοι ΓΤΠΚ
Που πάτε ρε γατακια να πουλήσετε μαγκιά στους Αργεντινους; Αντε πάτε να μαζέψετε καμία τουλίπα
Ποτέ μην υποτιμάς τον αντίπαλο όσο αδύναμος και να δείχνει, γιατί αν το κάνεις θα φας ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ!!
Κροατία-Βραζιλία: 1-1 παρ. (4-2 πεν.) (https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/fifa-world-cup/video/12674570/kroatia-vrazilia-1-1-par-4-2-pen-hls/)
Σάντος τελείωνε βάλε τον CR7 αν θες να πας ημιτελικό, και άσε τις μαγκες. Δεν είναι κάθε μέρα του αγιαννιου!
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
10-12-22, 20:08
Σάντος τελείωνε βάλε τον CR7 αν θες να πας ημιτελικό, και άσε τις μαγκες. Δεν είναι κάθε μέρα του αγιαννιου!
Να μην έκανε την ομάδα ρδελομπου ο αρχηγός. Λυπάμαι για τον Σάντος, χαίρομαι για τον Ρονάλντο.
ΚΛΑΑΑΑΨΨΨΨΨΨΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ολος ο ποδοσφαιροφιλος πλανήτης κλαιει που θα πρεπει να δει το κατενατσιο των μαροκινων σε ημιτελικο
- - - Updated - - -
Να μην έκανε την ομάδα ρδελομπου ο αρχηγός. Λυπάμαι για τον Σάντος, χαίρομαι για τον Ρονάλντο.
δεν ξερεις τι εγινε, εικαζεις
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
10-12-22, 20:18
δεν ξερεις τι εγινε, εικαζεις
Δεν χρειάζεται να δω τι έγινε στα αποδυτήρια, ξέρω ότι την πειθαρχία την κρατάει ο προπονητής και όχι η πριμαντόνα.
μετα το κάζο της Ισπανίας η Πορτογαλία ηξερε τι θα αντιμετωπίσει και κατεβηκε να παιξει με γιομες. Ηταν ευλογημένη να εχει εναν ποδοσφαιριστη που μπορεί να σου βαλει γκολ απο το πουθενα και ο φωστηρας ο προπονητής τον ειχε στο μισο αγωνα στο παγκο.
Μιλάμε για εναν απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστες ολων των εποχων, και yet another coach. Σουρεαλισμός...
Το αποψινό Αγγλία-Γαλλία ήταν το καλύτερο ματς του φετινού μουντιάλ. Σύγκρουση υψηλού επιπέδου.
Ξανά το δράμα. Το χαμένο πέναλτι του Kane θα προστεθεί στην ατελείωτα σειρά στιγμών που στοιχειώνουν την Αγγλία.
Νομίζω (και ελπίζω) ήταν ο τελικός.
Ο Γκριεζμαν με την Εθνική Γαλλίας παίζει όπως δεν έχει ξαναπαίξει με καμμία ομάδα της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο.
Το αποψινό Αγγλία-Γαλλία ήταν το καλύτερο ματς του φετινού μουντιάλ. Σύγκρουση υψηλού επιπέδου.
Ξανά το δράμα. Το χαμένο πέναλτι του Kane θα προστεθεί στην ατελείωτα σειρά στιγμών που στοιχειώνουν την Αγγλία.
Νομίζω (και ελπίζω) ήταν ο τελικός.
Ο Γκριεζμαν με την Εθνική Γαλλίας παίζει όπως δεν έχει ξαναπαίξει με καμμία ομάδα της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο.
Δράμα!?
Please...
There are 2 certainties in life.
Death and UK failure in football world cup!
Go home αγγλική παράγκα.
Είσαι άδικος, μια χαρά ομάδα ήταν και πάλεψαν τους Γάλλους στα ίσα 100%. Μάλιστα στο 2ο ημίχρονο σαφώς έκαναν τις ευκαιρίες και είχαν και 2 δοκάρια.
Αλλά, ο Kane δεν επιτρέπεται να χάνει πέναλτι και... το έχασε
Είσαι άδικος, μια χαρά ομάδα ήταν και πάλεψαν τους Γάλλους στα ίσα 100%. Μάλιστα στο 2ο ημίχρονο σαφώς έκαναν τις ευκαιρίες και είχαν και 2 δοκάρια.
Δεν διαφωνώ είμαι. Όσο μου αρέσει το Αγγλικό ποδόσφαιρο, τόσο αντιπαθώ την εθνική τους.
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
12-12-22, 18:37
Η Αγγλία ήταν πολύ μαχητική και είχε πολύ καλή ευκαιρία να το σηκώσει φέτος που η Βραζιλία έμεινε εκτός.
Δυστυχώς ήταν άτυχη και έπεσε πάνω στην ομάδα που αξίζει να το σηκώσει περισσότερο από όλες. Τους λείπουν οι προσωπικότητες και τους καίει (για μια ακομη φορά) το ότι όλοι οι παίχτες τους παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα (Premier League), εκτός από έναν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κατεβαίνουν ως 4 έθνη αλλά στους ολυμπιακούς σαν μια χώρα (ΗΒ).
Η Αγγλία ήταν πολύ μαχητική και είχε πολύ καλή ευκαιρία να το σηκώσει φέτος που η Βραζιλία έμεινε εκτός.
Δυστυχώς ήταν άτυχη και έπεσε πάνω στην ομάδα που αξίζει να το σηκώσει περισσότερο από όλες. Τους λείπουν οι προσωπικότητες και τους καίει (για μια ακομη φορά) το ότι όλοι οι παίχτες τους παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα (Premier League), εκτός από έναν.
Καλά, εδώ που φτάσαμε τώρα και με την Αργεντινή σίγουρα να μην είναι η Αργεντινή άλλων εποχών, μάλλον η Γαλλία θα το σηκώσει 2η φορά σερί.
Αν και, προσωπικά, πάντοτε θα ελπίζω για την Αργεντινή, όσο και αν οι πιθανότητες είναι κατά.
Αν ήθελα θαύμα, θα ζητούσα να το σήκωνε το Μαρόκο, ωραία δεν θα ήταν;
Καλά, εδώ που φτάσαμε τώρα και με την Αργεντινή σίγουρα να μην είναι η Αργεντινή άλλων εποχών, μάλλον η Γαλλία θα το σηκώσει 2η φορά σερί.
Αν και, προσωπικά, πάντοτε θα ελπίζω για την Αργεντινή, όσο και αν οι πιθανότητες είναι κατά.
Θα καουν οι Βρυξέλλες και η Ευρώπη αν το σηκώσει το Μαρόκο. Έχω και συναδέρφους που θέλουν να περάσουν να δουν το τελικό στο Μαρόκο.
Πάντως εγώ ψηφίζω αυτούς. Να το γιορτάσει η Ευρώπη :) :)
για να γίνει το θαυμα που ζητάς θα πρέπει να υποστούμε απαίσιο ημιτελικό και τελικό, να πονέσουν τα μάτια μας.
- - - Updated - - -
Ας το πάρει η Αργεντινή, να χαρεί αυτός ο πάμφτωχος ποδοσφαιρόφιλος λαός
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
12-12-22, 22:49
Μακάρι το Μαρόκο, μακάρι ο Μέσι, μακάρι και ο Μοντριτς όμως που έχει αφήσει αντίστοιχο στίγμα με τον Μέσι στο ποδόσφαιρο αλλά με πολύ λιγότερη προβολή και πολύ λιγότερο νταντεμα.
Εγώ δεν θα έλεγα όχι για ένα τελικό Κροατία-Μαρόκο πάντως. Ο μικρός τελικός θα είναι ματσάρα :p
Εγώ δεν θα έλεγα όχι για ένα τελικό Κροατία-Μαρόκο πάντως. Ο μικρός τελικός θα είναι ματσάρα :p
Και εγώ είμαι υπερ των outsider πάντα για κάποιο λόγο. Με το γιο μου έχω θέμα.. κάθε φορά που αποκλείεται κάποια μεγάλη ομάδα, πλαντάζει στο κλάμα ο κακομοίρης... με τις κωλοτάπες που παίζουν όλα, έχουν κάνει ιερά τοτέμ κάποιους παίχτες και ομάδες... μιλάμε για πόνο ζωής ο μικρός.
Δεν διαφωνώ είμαι. Όσο μου αρέσει το Αγγλικό ποδόσφαιρο, τόσο αντιπαθώ την εθνική τους.
Εγώ πάλι τη γουστάρω.
Two things are certain in life, death and UK team failing at world football championship.
Πραγματική ηδονή.
Δεν είχε ποτέ ευκαιρία. Και μόνη της να έπαιζε πάλι θα κατάφερνε να αποτύχει
- - - Updated - - -
Μακάρι το Μαρόκο, μακάρι ο Μέσι, μακάρι και ο Μοντριτς όμως που έχει αφήσει αντίστοιχο στίγμα με τον Μέσι στο ποδόσφαιρο αλλά με πολύ λιγότερη προβολή και πολύ λιγότερο νταντεμα.
Ετσι κάπως το βλέπω και γώ.
Rebel Scum
13-12-22, 20:24
Καλά ό,τι και να γίνει στο Μαρόκο Γαλλία ξύλο θα πέσει. Ήδη είχαν επεισόδια μετά την πρόκριση έναντι Πορτογαλίας.
Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι φυσικά τελικό θέλω Γαλλία Αργεντινή. Είπαμε καλές οι ιστορίες του Δαυίδ αλλά να έχει ένα ενδιαφέρον. Ούτε καν Κροατία για τελικό.
Είπαμε καλές οι ιστορίες του Δαυίδ αλλά να έχει ένα ενδιαφέρον. Ούτε καν Κροατία για τελικό.
+1 αυτό ακριβώς!
Καλά ό,τι και να γίνει στο Μαρόκο Γαλλία ξύλο θα πέσει. Ήδη είχαν επεισόδια μετά την πρόκριση έναντι Πορτογαλίας.
Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι φυσικά τελικό θέλω Γαλλία Αργεντινή. Είπαμε καλές οι ιστορίες του Δαυίδ αλλά να έχει ένα ενδιαφέρον. Ούτε καν Κροατία για τελικό.
Στο Βέλγιο επίσης. Οι περισσότεροι λέγεται δεν έχουν καν σχέση με το ποδόσφαιρο.
Πολύ λίγη η Κροατία χτες. Κρίμα για τον παιχταρά Μόντριτς.
Νομίζω ότι απλά χτύπησαν ταβάνι στην εξάντληση και δεν έχουν κάνει και λίγα.
Νομίζω ότι απλά χτύπησαν ταβάνι στην εξάντληση και δεν έχουν κάνει και λίγα.
Λογικό να κλατάρουν.
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
14-12-22, 13:17
Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ο Μέσι πηγε στο Παρίσι, είναι ξεκούραστος.
Τεσπά, να δούμε πως θα καταφέρει ο Σκαλονι να μη σκαλωσει :tooth σε αυτή τη Γαλλία που από ότι έχω δει, παίζει λίγο πάνω από το ρελαντί μέχρι στιγμής.
Κι εγώ θα υποστηρίζω Αργεντινή, μόνο και μόνο για να αλλάζει χέρια η κούπα.
Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ο Μέσι πηγε στο Παρίσι, είναι ξεκούραστος.
Τεσπά, να δούμε πως θα καταφέρει ο Σκαλονι να μη σκαλωσει :tooth σε αυτή τη Γαλλία που από ότι έχω δει, παίζει λίγο πάνω από το ρελαντί μέχρι στιγμής.
Κι εγώ θα υποστηρίζω Αργεντινή, μόνο και μόνο για να αλλάζει χέρια η κούπα.
Πάντως για όσους αμφιβάλλουν για τον Μέσι, συμβουλεύω να δουν ξανά (και ξανά και ξανά) το 69' του αγώνα και τι έκανε εκεί - Diegito was somewhere watching and nodding with approvement ;)
Πάντως για όσους αμφιβάλλουν για τον Μέσι, συμβουλεύω να δουν ξανά (και ξανά και ξανά) το 69' του αγώνα και τι έκανε εκεί - Diegito was somewhere watching and nodding with approvement ;)
κανείς δεν αμφισβητεί τον Μέσι ως προς το skill του. Η όποιες αμφισβητήσεις είναι ως προς το GOAT debate.
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
14-12-22, 14:16
Προσωπικά δεν αμφέβαλλα ποτέ για τον Μέσι, και ειδικά για την ικανότητα του στο ένας με έναν. Το ίδιο θα το έκανε ακόμα και με κομμένους χιαστούς. Το ότι είναι ξεκούραστος φαίνεται σε όλη τη διοργάνωση, δεν φάνηκε μόνο χθες.
Εκεί που έφτασε στη φάση του γκολ, κοβόταν μόνο από έναν έμπειρο αμυντικό τύπου Κιελίνι που θα αποχαιρετούσε τη διοργάνωση με 2η κίτρινη και το κεφάλι ψηλά.
Η όποιες αμφισβητήσεις είναι ως προς το GOAT debate
Ποιος αμφισβητεί το Goat status του δηλαδή? γατάκια τύπου Ronaldo? δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Mesi επίσης με παλιούς ούτε με Maradona πχ γιατί έχει πετύχει τα 10 πλάσια.
Μέσα στη καρδιά μας βέβαια ο Maradona είναι η κορυφή φυσικά γιατί ήταν ο 1ος που έκανε τέτοια πράγματα.
Οι GOAT συζητήσεις γενικά είναι προβληματικές και μάλλον για να σπάει ο πάγος και να πίνει καφέ / ποτό η παρέα τρολλάροντας και αντιλέγοντας.
Εκτός και αν μιλάμε για τον μοναδικό και έναν αδιαμφισβήτητο GOAT που είναι ο Μιχαλάκης ο Ιορδάνης, εκεί μόνο έχουμε τον πλήρη GOAT :twisted: :twisted: :twisted:
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
14-12-22, 15:13
Συγγνώμη, ποιος αμφισβητεί το goat status του Ζιντάν; Κάτι παίχτες που τους δίνουν το περιβραχιόνιο για να μη κάνουν παράπονα στον μάνατζερ τους;
Συγγνώμη, ποιος αμφισβητεί το goat status του Ζιντάν; Κάτι παίχτες που τους δίνουν το περιβραχιόνιο για να μη κάνουν παράπονα στον μάνατζερ τους;
Κανένας.. Goat είναι πολλοί όπως το λες.. απλά στο τέλος κοιτάμε τα ρεκόρ όλων στο τι έχουν πάρει από χρυσές μπάλες, πρωταθλήματα, παγκόσμια, supercup κλπ κλπ κλπ. Εκεί ο Mesi είναι 1ος.. (νομίζω τουλάχιστον).
γατάκια τύπου Ronaldo?
ο Ronaldo είναι εξαιρετικά αντιπαθής, το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά είναι το αντίπαλο δεος του Μέσι. Για μένα μάλιστα πιο ολοκληρωμένος από τον Μέσι. Αλλά περι ορέξεως...
- - - Updated - - -
Μιχαλάκης ο Ιορδάνης, εκεί μόνο έχουμε τον πλήρη GOAT :twisted: :twisted: :twisted:
Συμφωνώ.
- - - Updated - - -
Κανένας.. Goat είναι πολλοί όπως το λες.. απλά στο τέλος κοιτάμε τα ρεκόρ όλων στο τι έχουν πάρει από χρυσές μπάλες, πρωταθλήματα, παγκόσμια, supercup κλπ κλπ κλπ. Εκεί ο Mesi είναι 1ος.. (νομίζω τουλάχιστον).
Δεν μπορείς να κάνεις αντικειμενικες συγκρίσεις μεταξύ άλλων εποχών, άλλων πρωταθλημάτων κλπ. Θα πάει ο Ρονάλντο πχ να παίζει τωρα κάπου στην αραβία και θα ανεβάζει τα stats του ποσοτικα. Ποιοτικά όμως;
ο Ronaldo είναι εξαιρετικά αντιπαθής, το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά είναι το αντίπαλο δεος του Μέσι. Για μένα μάλιστα πιο ολοκληρωμένος από τον Μέσι. Αλλά περι ορέξεως...
Αγαπάμε όλοι Ronaldo νταξ υπερέβαλα εννοείται, αλλά αγαπάμε την ντρίπλα πρώτα και μετά το ποιος πηδάει 2 μέτρα ποιο ψηλά από τον άλλο για να πάρει κεφαλιά :)
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
14-12-22, 15:28
Είναι όντως πιο ολοκληρωμένος αφού υστερεί ελάχιστα του Μέσι σε ότι κάνει ο κοντός αλλά ο Ρονάλντο είναι κορυφαίος και στο ψηλό παιχνίδι.
Είναι όντως πιο ολοκληρωμένος αφού υστερεί ελάχιστα του Μέσι σε ότι κάνει ο κοντός αλλά ο Ρονάλντο είναι κορυφαίος και στο ψηλό παιχνίδι.
Έχεις δει το Ronaldo να κάνει ντρίπλα? να κάνει καταπληκτικές πάσες? να κάνει φάουλ/γκολ με τρελά φάλτσα και όχι τούβλα σουτ? οκ έχει κάνει, αλλά συνήθως πετάει την μπάλα μπροστά και επειδή είναι ρομπότ τρέχει πρώτος στη μπάλα περνώντας τον οποιονδήποτε αντίπαλο ή βαράει τούβλα σουτ με τέλειο σημάδι .
Η ομορφιά του ποδοσφαίρου για μένα είναι οι ντρίπλες και η καταπληκτικές πάσες ... αυτό με τα χρόνια χάνεται δυστυχώς. Είμαστε στην εποχή του δυναμικού ποδόσφαιρου με ρομποτάκια πανγρήγορα που δεν έχει κανένα μα κανένα απολύτως θέαμα αυτό το πράγμα.
Εμένα τουλάχιστον δεν μου αρέσει.
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
14-12-22, 16:02
Πιστεύω (γνωμημουπανταετσι) πως ο Ρονάλντο θέλει να έχει λόγο στο πως γίνεται το παιχνίδι και ασκεί επιρροή στους προπονητές για να παίζουν όπως τον βολεύει. Γιαυτό και τα περισσότερα του γκολ είναι με πεναλ..εεεε όντως όπως λες στην κόντρα επίθεση όπου απλά δεν τον πιάνεις γιατί δεν τον προλαβαίνεις - σε αντίθεση με τον Μέσι που πέφτει μόνο με τρικλοποδιά και ΑΝ - και οι ομάδες προσαρμόζουν το παιχνίδι επάνω του για να τον ευνοήσουν. Σημείωση: συζητάω για τα κορυφαία του που έχουν περάσει προ πολλού.
Αλλά, έχει (ή είχε) την ικανότητα να παίξει και διαφορετικά, όπως έκανε άλλωστε με τον Φέργκιουσον (π.χ. στο ένας με έναν) που έπαιζε την καλύτερη του μπάλα. Κατά τα άλλα έχει κρυφτεί σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια και δεν έχει δείξει τα πνευματικά χαρακτηριστικά που θα του έδιναν καθεστώς goat, όπως έχουν δείξει π.χ. ο Μαραντόνα και ο Ζιντάν.
Έχεις δει το Ronaldo να κάνει ντρίπλα? να κάνει καταπληκτικές πάσες? να κάνει φάουλ/γκολ με τρελά φάλτσα και όχι τούβλα σουτ? οκ έχει κάνει, αλλά συνήθως πετάει την μπάλα μπροστά και επειδή είναι ρομπότ τρέχει πρώτος στη μπάλα περνώντας τον οποιονδήποτε αντίπαλο ή βαράει τούβλα σουτ με τέλειο σημάδι .
Η ομορφιά του ποδοσφαίρου για μένα είναι οι ντρίπλες και η καταπληκτικές πάσες ... αυτό με τα χρόνια χάνεται δυστυχώς. Είμαστε στην εποχή του δυναμικού ποδόσφαιρου με ρομποτάκια πανγρήγορα που δεν έχει κανένα μα κανένα απολύτως θέαμα αυτό το πράγμα.
Εμένα τουλάχιστον δεν μου αρέσει.
ρε συ τα έχει κάνει και τα έχει ξανακανει. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε ως δεξι εξτρέμ άλλωστε. Μπορεί να έχει καλύτερα dribbling skills o Λιονέλ, αλλά βοηθάει το χαμηλό κέντρο βάρους. Και οι δυο τους καθώς περνούσαν τα χρόνια μείωσαν τις ντρίπλες και άλλαξαν θέση και τρόπο παιχνιδιού, ώστε να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των γκολ που βάζουν. Ντρίπλα έχουν πολλοί, δεν φτάνει από μόνη της. Και εννοείται ο Cristiano είναι από τους κορυφαίους και στη ντριπλα.
Ο μόνος τομέας που ο Μεσι imho ειναι πολύ ανώτερος από το ronaldo ειναι στις ασσιστς.
ρε συ τα έχει κάνει και τα έχει ξανακανει. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε ως δεξι εξτρέμ άλλωστε. Μπορεί να έχει καλύτερα dribbling skills o Λιονέλ, αλλά βοηθάει το χαμηλό κέντρο βάρους. Και οι δυο τους καθώς περνούσαν τα χρόνια μείωσαν τις ντρίπλες και άλλαξαν θέση και τρόπο παιχνιδιού, ώστε να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των γκολ που βάζουν. Ντρίπλα έχουν πολλοί, δεν φτάνει από μόνη της. Και εννοείται ο Cristiano είναι από τους κορυφαίους και στη ντριπλα.
Ο μόνος τομέας που ο Μεσι imho ειναι πολύ ανώτερος από το ronaldo ειναι στις ασσιστς.
Χτες εσύ τον Messi τον είδες? πόσες ντρίπλες έκανε? πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε το Ronaldo να κάνει ντρίπλα?
Κοίτα τη γνώμη μου λέω τι μου αρέσει.. σε άλλων αρέσει το τρέξιμο... περί ορέξεως ο καθένας μας έχει τα γούστα του :)
Ο Μέσι είναι τεράστιος παίκτης. Είναι αμαρτία από το Θεό, ένας τέτοιος άνθρωπος, να μην έχει κατακτήσει μουντιάλ.
Ο Μέσι είναι τεράστιος παίκτης. Είναι αμαρτία από το Θεό, ένας τέτοιος άνθρωπος, να μην έχει κατακτήσει μουντιάλ.
Χλωμό το βλέπω και φέτος.. δεν ξέρω, αν περάσουν οι Γάλλοι σήμερα το θεωρώ πολύ δύσκολο.
Είναι στα μάτια μου πολύ ποιο "Ομάδα" οι Γάλλοι. Οκ αν γίνει η θεόστραβη και περάσει το Μαρόκο (μπράβο τους μέχρι τώρα), ε τότε θα το πάρει.... λογικά πάντα.
Από τη άλλη μακάρι να την πατήσουν οι Γάλλοι.. δεν μπορώ τις βεντέτες στυλ Εμπαπέ κλπ.... ίσως για αυτό γουστάρω και περισσότερο τον Μέσι από τον οποιονδήποτε άλλο παίχτη...
δεν υπηρχε περιπτωση να κανουν park the bus και με την αργεντινη το ρισκαραν με την βραζιλια που δεν το περιμενε αλλα μεχρι εκει
Οι Γάλλοι βαριουνται ή μου φαίνεται? Μεγάλη μπάμια που μπήκε το γκολ τόσο γρήγορα.
@ ADSLgr.com All rights reserved.