PDA

Επιστροφή στο Forum : Mundial 2022

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
14-12-22, 23:32
Τι βαριουνται ρε φίλε, που οι άλλοι έπρεπε να είναι όλοι κιτρινισμενοι.
Μάλλον το'χει τάξει στον Messi το κύπελλο η FIFA.

BlueChris
14-12-22, 23:38
Τι βαριουνται ρε φίλε, που οι άλλοι έπρεπε να είναι όλοι κιτρινισμενοι.
Μάλλον το'χει τάξει στον Messi το κύπελλο η FIFA.

Από την ώρα που το είπα, άρχισαν να παίζουν πάλι οπότε μπήκε και το 2ο.
Τακτική δυνάμεων ήταν λογικά.

PopManiac
15-12-22, 00:49
Τίμια νίκη των Γάλλων, όπως το είδα οι Μαροκινοί τους έπαιξαν στα ίσα αλλά φάνηκε η απειρία τους στα τελειώματα, και ναι, κανονικά έπρεπε να έχει κιτρινίσει η μαροκινή ομάδα - τέτοιο ξυλίκι θύμιζε παγκόσμια άλλων παρελθόντων δεκαετιών (που καλό είναι να μην επαναλαμβάνονται)

tsigarid
15-12-22, 05:57
Η Γαλλία ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα, και πολύ δίκαια είναι στον τελικό. Τώρα η ερώτηση είναι το αν θα το πάρουν οι Αργεντίνοι που το θέλουν πιο πολύ, ή οι Γάλλοι που είναι καλύτεροι. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων τελικός, αλλά και ο μικρός τελικός θα είναι καλός, καθώς οι δύο ομάδες θα παίξουν με λιγότερο άγχος. Για να δούμε!

netlag
15-12-22, 08:45
το Μαρόκο έπαιξε πολύ καλό, και θεωρώ ότι ηταν άτυχο. Θα μπορουσε ενα γκολ. Καλύτερα όμως που αποκλείστηκε να εχει αίγλη ο τελικος.

Θέλω Αργεντινή να το σηκωσει, αλλα βλέπω τη Γαλλία να το ξαναπαίρνει.

BlueChris
15-12-22, 08:59
Παρατηρήσατε κάτι μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων χτες? Μου έκανε μεγάλη εντύπωση και αυτό ήταν η δύναμη και πόσο λεπτεπίλεπτα αδύνατοι ήταν οι Μαροκινοί. Μιλάμε τα μισά κορμιά.
Δεν υπήρχε μάχη με τζαρτζαρισμα που να μην την κέρδιζε Γάλλος. Ακόμα και η δύναμη στις μεγάλες μπαλιές των Μαροκινών, ήταν πολύ μικρότερη. Αυτό βέβαια τους έδινε τη δυνατότητα ευελιξίας στο επιτόπου και έκαναν και κάτι τακουνακια κλπ.
Σα να έβλεπα κορυφαία ομάδα πριν 30-40 χρόνια ήταν και μου άρεσαν να πω την αλήθεια.

Εντο μεταξύ ο μικρός θα με τρελάνει γιατί ενώ ήταν με τους Γάλλους σαν τρελός γιατί από τις τάπες και την Pari έχει ψυχολογικό με τον Mbape και Griezman, στο τέλος έκλαιγε γιατί έχασε το Μαρόκο.
Ελπίζω στον τελικό να μην εχω δράματα γιατί παίζουν οι 2 αγαπημένοι του...

nnn
15-12-22, 10:48
Γκρισμάν κύριοι. Επαγγελματική νίκη της Γαλλίας απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που θα έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το ημίχρονο.

BlueChris
15-12-22, 10:52
Γκρισμάν κύριοι. Επαγγελματική νίκη της Γαλλίας απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που θα έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το ημίχρονο.

Είδε κανείς μετά βίντεο πριν μπουν οι ομάδες στο γήπεδο? Όλοι ήταν τριαλαρι τριαλαρο και αυτός ήταν μόνος του και διαλογιζόταν...

nnn
15-12-22, 10:53
Είδε κανείς μετά βίντεο πριν μπουν οι ομάδες στο γήπεδο? Όλοι ήταν τριαλαρι τριαλαρο και αυτός ήταν μόνος του και διαλογιζόταν...

Τον έδειξε και στο live.

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
15-12-22, 12:13
Εντο μεταξύ ο μικρός θα με τρελάνει γιατί ενώ ήταν με τους Γάλλους σαν τρελός γιατί από τις τάπες και την Pari έχει ψυχολογικό με τον Mbape και Griezman, στο τέλος έκλαιγε γιατί έχασε το Μαρόκο.
Ελπίζω στον τελικό να μην εχω δράματα γιατί παίζουν οι 2 αγαπημένοι του...
Το παιδί υποστηρίζει τους αδύνατους, καλά τον μεγαλωσες :oneup:

manoulamou
16-12-22, 19:21
Τι θα γίνει με τον τελικό του Μουντιάλ; (https://www.ieidiseis.gr/athlitismos/176883/ti-tha-ginei-me-ton-teliko-tou-mountial)
Ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για γρίπη ή κορονοϊό, η Γαλλία έχει αυξήσει τις προφυλάξεις της, όπως αναφέρει η ιταλική «Gazzetta dello Sport» και η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» (https://www.mikriliga.com/gripi-iosi-i-covid-19-etsi-ki-allios-o-synagermosichise-sti-gallia/).:whistle:

PopManiac
16-12-22, 20:52
Εντάξει χρόνια τώρα το λέω πως οι Lubenατζήδες είναι το πάνθεον των θεούληδων :respekt:

https://youtu.be/3gZg2mKFl50

BlueChris
16-12-22, 21:51
Και αυτό καλό με το Χαλι-γκαλι

https://youtu.be/1iJrtMuJM-Q

nnn
18-12-22, 18:22
ΟΥΣΤ παράγκα :evil:

PetrosK
18-12-22, 18:44
Άμα το ξεφτιλίζει έτσι η ίδια η fifa το προϊόν της, η υπόλοιπη εικόνα παραμένει αδιάφορη.

Κρίμα, ξεκάθαρα ανώτερη η Αργεντινή, αδιάφορο πια.

megahead13
18-12-22, 19:00
Δεν έχω σχολιάσει τόσες εβδομάδες, αλλά γιατί ακριβώς πέφτετε από τα σύννεφα;

Επανάληψη του τελικού του 1998 βλέπουμε. Ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό και το ίδιο ακριβώς είπε και ο Γιαννακοπουλος :whistle:

Στον πεθερό μου πριν ~2 βδομάδες είπα πως βλέπω να το σηκώνει η Γαλλία. Έξω δεν έπεσα. Απλώς πρέπει να το πάρει ο Μεσι φέτος.

Rebel Scum
18-12-22, 19:21
Το πέναλτι άκυρο τελείως. Κατά τα άλλα η Γαλλία είναι ακόμα στα αποδυτήρια.

Το πάθος των Αργεντινών αξιοσημείωτο.

megahead13
18-12-22, 19:46
Μπα; Αποφάσισαν ξαφνικά να παίξουν μπάλα οι Γάλλοι;;

Rebel Scum
18-12-22, 19:48
Ο Αργεντινός προπονητής αποφάσισε να τους αφήσει μέσα σκασμένους νομίζω. Έχουν ρίξει ατελείωτα χιλιόμετρα και έχει κάνει μια αλλαγή.

BlueChris
18-12-22, 19:49
Μήπως κουράστηκαν οι Αργεντινοί?

nnn
18-12-22, 19:51
Πνιξαν και το πέναλτι μαρς της Γαλλίας.

Παλιό παράγκα.

BlueChris
18-12-22, 19:58
Ο Ντογιακος είναι στο Var lol

- - - Updated - - -

Ωπα παραγκα... Πλεονέκτημα μέσα στη μεγάλη περιοχή δεν έχω ξαναδεί

Rebel Scum
18-12-22, 20:00
Δεν ήταν μέσα νομίζω.

Οι Αργεντινοί δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Τι κάνει ο Σκαλονι

nnn
18-12-22, 20:40
Απίστευτα πράγματα

Rebel Scum
18-12-22, 20:47
Εντάξει μακράν ο πιο συναρπαστικός τελικός που έχω δει.

nnn
18-12-22, 20:53
Φτουυυυ

Rebel Scum
18-12-22, 20:56
Messi παγκόσμιο, αυτό πού ήθελα το πήρα. :p

megahead13
18-12-22, 20:57
Εντάξει μακράν ο πιο συναρπαστικός τελικός που έχω δει.
Ε, ναι. Δε αντεχοταν η ξεφτίλα του πρώτου ημιχρόνου.

Rebel Scum
18-12-22, 21:01
Ε, ναι. Δε αντεχοταν η ξεφτίλα του πρώτου ημιχρόνου.

Σαν χαλασμένος δίσκος ακούγομαι αλλά αν ο Σκαλόνι είχε φρεσκάρει την ομάδα, πέρα από την αλλαγή του τραυματία ΝτιΜαρία έστω στο 2-1 ακόμα βαρετός θα παρέμενε.

Δεν ανέβηκαν οι Γάλλοι, οι Αργεντίνοι έσκασαν.

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
18-12-22, 21:08
Ο Σκαλονι παραλίγο να χάσει και αλλο ματς απο 2 γκολ μπροστά.
Ωραίος τελικός πάντως, και με ωραίο τέλος.

megahead13
18-12-22, 21:13
Σαν χαλασμένος δίσκος ακούγομαι αλλά αν ο Σκαλόνι είχε φρεσκάρει την ομάδα, πέρα από την αλλαγή του τραυματία ΝτιΜαρία έστω στο 2-1 ακόμα βαρετός θα παρέμενε.

Δεν ανέβηκαν οι Γάλλοι, οι Αργεντίνοι έσκασαν.
Συγνώμη, αλλά η (για μένα) πιο ολοκληρωμένη και καλύτερη ομάδα του τουρνουά απλά δε γινόταν να μπει στον αγώνα λες και είναι η Κάτω Τραχανοπλαγιά. Αυτό σε συνδυασμό με το σπρώξιμο από τη διαιτησία ξαναλέω μου θύμισε τον τελικό του 98 στο Παρίσι. Ε, κάτι έπρεπε να γίνει να σωθούν τα προσχήματα τουλάχιστον. Τελικά σωθηκαν πολύ παραπάνω από τα προσχήματα.

Rebel Scum
18-12-22, 21:24
Συγνώμη, αλλά η (για μένα) πιο ολοκληρωμένη και καλύτερη ομάδα του τουρνουά απλά δε γινόταν να μπει στον αγώνα λες και είναι η Κάτω Τραχανοπλαγιά. Αυτό σε συνδυασμό με το σπρώξιμο από τη διαιτησία ξαναλέω μου θύμισε τον τελικό του 98 στο Παρίσι. Ε, κάτι έπρεπε να γίνει να σωθούν τα προσχήματα τουλάχιστον. Τελικά σωθηκαν πολύ παραπάνω από τα προσχήματα.

Πέρα από τη διαιτησία δεν κατάλαβα τίποτα.

- - - Updated - - -

Η φάτσα του Μακρόν :lol:

megahead13
18-12-22, 21:24
Πέρα από τη διαιτησία δεν κατάλαβα τίποτα.
Τί δεν καταλαβαινεις βρε Rebel; Είναι δυνατόν αυτή η εθνική Γαλλίας στο πρώτο ημίχρονο με τέτοια ποιότητα να κάθεται συνεχώς πίσω και να παίζει άμυνα; Αυτό ήταν το πλάνο του Ντεσαμπ; Κάπου λίγο έλεος. Αυτόματα ηρθαν εικόνες απο το Γαλλία-Βραζιλία 3-0 του 98. Και ξαναλέω ακριβώς το ίδιο είπε κι Γιαννακοπουλος.

Rebel Scum
18-12-22, 21:32
Τί δεν καταλαβαινεις βρε Rebel; Είναι δυνατόν αυτή η εθνική Γαλλίας στο πρώτο ημίχρονο με τέτοια ποιότητα να κάθεται συνεχώς πίσω και να παίζει άμυνα; Αυτό ήταν το πλάνο του Ντεσαμπ; Κάπου λίγο έλεος. Αυτόματα ηρθαν εικόνες απο το Γαλλία-Βραζιλία 3-0 του 98. Και ξαναλέω ακριβώς το ίδιο είπε κι Γιαννακοπουλος.

Βρε ναι προφανώς ήταν άσχημο και μη αντιπροσωπευτικό της ποιότητας τους.

Αλλά εγώ δεν είδα να βελτιώνονται ιδιαίτερα όταν γύρισαν τον αγώνα. Απλά έκατσαν οι Αργεντίνοι.

Θα μου πεις δεν θα μπορούσαν να τρέχουν σαν τρελοί 90'. Ναι συμφωνώ και εκεί μόλις οι Γάλλοι βρήκαν χώρο έκαναν ζημιές με την ποιότητα που έχουν.

Αλλά εκεί πάει το ότι ο Σκαλόνι δεν έκανε καμία κίνηση να το εμποδίσει.

megahead13
18-12-22, 21:40
Βρε ναι προφανώς ήταν άσχημο και μη αντιπροσωπευτικό της ποιότητας τους.

Αλλά εγώ δεν είδα να βελτιώνονται ιδιαίτερα όταν γύρισαν τον αγώνα. Απλά έκατσαν οι Αργεντίνοι.

Θα μου πεις δεν θα μπορούσαν να τρέχουν σαν τρελοί 90'. Ναι συμφωνώ και εκεί μόλις οι Γάλλοι βρήκαν χώρο έκαναν ζημιές με την ποιότητα που έχουν.

Αλλά εκεί πάει το ότι ο Σκαλόνι δεν έκανε καμία κίνηση να το εμποδίσει.
Ήταν άσχημο για την εικόνα της διοργάνωσης και του αθλήματος γενικότερα. Είπαμε να το πάρει ο Μεσσι, αλλά όχι κι έτσι με το στανιο :down:

Και αυτά τα γράφω ως υποστηρικτής των Λατινοαμερικανικων ομάδων γενικά.

Rebel Scum
18-12-22, 21:45
Ήταν άσχημο για την εικόνα της διοργάνωσης και του αθλήματος γενικότερα. Είπαμε να το πάρει ο Μεσσι, αλλά όχι κι έτσι με το στανιο :down:

Και αυτά τα γράφω ως υποστηρικτής των Λατινοαμερικανικων ομάδων γενικά.

Κάτσε, λες ότι οι Γάλλοι έπαιζαν χαλαρά επίτηδες;

Σε πολλά χρόνια όσοι βλέπουν τη φωτογραφία με την απονομή θα αναρωτιούνται γιατί ο Messi είναι ντυμένος μάγισσα :p

MNP-10
18-12-22, 21:52
Σε πολλά χρόνια όσοι βλέπουν τη φωτογραφία με την απονομή θα αναρωτιούνται γιατί ο Messi είναι ντυμένος μάγισσα :p

Οι αμερικανοι παντως ηδη αναρωτιουνται γιατι δεν εχει μαυρους συμπαιχτες https://www.washingtonpost.com/made-by-history/2022/12/08/why-doesnt-argentina-have-more-black-players-world-cup/ :bless:

Εντωμεταξυ εμενα το ενδυμα μου θυμησε νυχτικο και οχι βασιλικη ρομπα.

megahead13
18-12-22, 21:59
Κάτσε, λες ότι οι Γάλλοι έπαιζαν χαλαρά επίτηδες;
Αυτό λέω βρε αγόρι από το πρώτο το μου μήνυμα. Η εικόνα που έδειξαν οι Γάλλοι στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το μουσαντε πέναλτι αυτό μου έβγαζε. Σημειωτέον, για το εν λόγω πέναλτι δε φάνηκε να υπάρχει καν συνεννόηση με το VAR, που σε άλλες περιπτώσεις γινόταν ιστορία για οφσάιντ χιλιοστά του χιλιοστού. Συν το πέναλτι που δεν έδωσαν στους Γάλλους.

Τεσπά, καλό ήταν το τουρνουά, όχι όπως το χάλι στη συνδιοργανωση Ιαπωνίας/Κορέας ή με τις βουβουζελες στη Ν. Αφρική. Από την άλλη έχουμε όλα τα γνωστά παρατράγουδα με το Κατάρ (και δεν αναφέρομαι μόνο στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με το Ευάκι).

Rebel Scum
18-12-22, 22:07
Α δεν το κατάλαβα γιατί μου φαίνεται θεωρία παρόμοια με την επίπεδη γη :p

PopManiac
18-12-22, 22:12
Εντάξει, ψυχραιμία τώρα ότι δλδ οι Γάλλοι το έδωσαν, είπαμε μην το πάμε σε θεωρίες συνομωσίας σε στεροϊδή, έλεος ξαναλέω.

Απλά οι Γάλλοι είχαν μια ομάδα που σε αυτό το παγκόσμιο έπαιζε μπάλα με το κεφάλι κάτω και δεν σταματούσε, χωρίς πολύ τεχνικά πράγματα αλλά με καρδιά και κουράγιο.

Και αυτό το απέδειξαν όταν στην αφλογιστία του α' ημιχρόνου, ο Ντεσάμπ έκανε ριζικές αλλαγές και είδαμε τις κορυφαίες ανατροπές.

Περί παράγκας, δε, έλεος και πάλι, πού την είδατε; Ίσως μπορεί να δώθηκε το πρώτο πέναλτι στους Αργεντίνους αλλά ήταν στην ευχέρεια του διαιτητή, αλλά αν είναι να μιλάμε για παράγκα τότε τι να λέμε για το 3ο πέναλτι που δώθηκε στους Γάλλους και το πήγαν στα πέναλτι που πάντα είναι ρουλέττα.

Δλδ, εκεί και αν δεν θα έπαιζε η παράγκα, που δεν έπαιξε. Και εκεί ήταν μάλλον στην ευχέρεια του διαιτητή, θα μπορούσε να μη δώσει το χέρι του αργεντίνου ως πέναλτι (μιας και ήταν καθαρότατα στην κίνηση και μόνο) αλλά το έκανε.

Καμία παράγκα και ειλικρινά μόνο στην Ελλάδα και το εννοώ μόνο στην Ελλάδα έχω ακούσει το "έπρεπε να το δώσουν στον Μέσι", λες και μια οργάνωση χιλιάδων ατόμων και εκατοντάδων παικτών, παραγόντων, και διαιτητών λειτουργούσε για.... τον Μέσσι.. Έλεος βρε παιδιά, μου γάνωσε τ'αυτιά ένας εκεί που το βλέπαμε με κάτι τέτοια μαργαριτάρια

Rebel Scum
18-12-22, 22:15
Το πρώτο πέναλτι δεν νομίζω ότι ήταν (να δούμε καμιά επανάληψη πάλι) και η κίτρινη για θέατρο παίζει να ήταν πέναλτι (που όμως δεν κατηγορώ ακριβώς αν δεν το είδε, πάλι θέλω επανάληψη).

Αλλά εντάξει είπαμε χαλαρά με τις παράγκες. Τέτοιες μόνο Ολυμπιακός και Γιουβέντους :p

BlueChris
18-12-22, 22:21
Το έβλεπα με τον μικρό, ωραίος τελικός αν και έσκασαν οι Αργεντινοί που είναι λογικό γιατί τα άλλα είναι ρομπότ.
Εγώ ήμουν με την Αργεντινή όχι μόνο λόγο Μέσι αλλά γιατί μπορεί να δεις ρε παιδί μου και μια ωραία ενέργεια και όχι μόνο δύναμη και τρέξιμο.
Του λέω του μικρού "αν πάει πέναλτυ το πήρε η Αργεντινή" όπως και έγινε. Οι Γάλλοι όπως και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι είναι τσουρουκαδες στα πέναλτυ.

Gentoo
18-12-22, 22:32
Αυτό λέω βρε αγόρι από το πρώτο το μου μήνυμα. Η εικόνα που έδειξαν οι Γάλλοι στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το μουσαντε πέναλτι αυτό μου έβγαζε. Σημειωτέον, για το εν λόγω πέναλτι δε φάνηκε να υπάρχει καν συνεννόηση με το VAR, που σε άλλες περιπτώσεις γινόταν ιστορία για οφσάιντ χιλιοστά του χιλιοστού. Συν το πέναλτι που δεν έδωσαν στους Γάλλους.

Έτσι ακριβώς. Αυτό που έλεγα σε προηγούμενα ποστ σχετικά με το γεγονός πως ναι μεν υπάρχει το VAR και η τεχνολογία ώστε να διασφαλίζεται το fair game, αλλά όταν βλέπεις να δίνονται τέτοια πέναλτι, καταλαβαίνει κανείς πως παίζει βρωμία, ακόμα και με VAR και goal line technology και γραμμές offside και ημιαυτόματο/αυτόματο/χειροκίνητο offside, κλπ.

Τώρα αν αυτό κάποιοι το εξισώνουν με επιπεδιστές και με tin foiled καταστάσεις, τι να πω. Έχουμε και μάτια. :)

Rebel Scum
18-12-22, 22:40
Έτσι ακριβώς. Αυτό που έλεγα σε προηγούμενα ποστ σχετικά με το γεγονός πως ναι μεν υπάρχει το VAR και η τεχνολογία ώστε να διασφαλίζεται το fair game, αλλά όταν βλέπεις να δίνονται τέτοια πέναλτι, καταλαβαίνει κανείς πως παίζει βρωμία, ακόμα και με VAR και goal line technology και γραμμές offside και ημιαυτόματο/αυτόματο/χειροκίνητο offside, κλπ.

Τώρα αν αυτό κάποιοι το εξισώνουν με επιπεδιστές και με tin foiled καταστάσεις, τι να πω. Έχουμε και μάτια. :)

Και παθαίνει ο διαιτητής μια κρίση συνείδησης και δίνει το πέναλτι στο τέλος της παράτασης μετά.

Αλλά ουδέν πρόβλημα αφού είναι στο κόλπο οι παίκτες της Γαλλίας θα στείλουν τα πέναλτι να κάνουν παρέα με αυτό του Kane....

https://media.tenor.com/bD9vHNiR1rQAAAAd/boom-mind-blown.gif

netlag
18-12-22, 22:45
μπραβο και στις δυο ομαδες που ειδαμε ενα καταπληκτικό ματς, ειδικα απο το 80 και μετα. Goat ο κοντός.

Gentoo
18-12-22, 22:46
Και παθαίνει ο διαιτητής μια κρίση συνείδησης και δίνει το πέναλτι στο τέλος της παράτασης μετά.

Αλλά ουδέν πρόβλημα αφού είναι στο κόλπο οι παίκτες της Γαλλίας θα στείλουν τα πέναλτι να κάνουν παρέα με αυτό του Kane....

https://media.tenor.com/bD9vHNiR1rQAAAAd/boom-mind-blown.gif

Εγώ αναφέρομαι στο πως δίνουν πέναλτι κλπ. Δεν λέω ότι οι Γάλλοι κάθισαν να χάσουν.

megahead13
18-12-22, 22:47
Α δεν το κατάλαβα γιατί μου φαίνεται θεωρία παρόμοια με την επίπεδη γη :p

Εντάξει, ψυχραιμία τώρα ότι δλδ οι Γάλλοι το έδωσαν, είπαμε μην το πάμε σε θεωρίες συνομωσίας σε στεροϊδή, έλεος ξαναλέω.

Απλά οι Γάλλοι είχαν μια ομάδα που σε αυτό το παγκόσμιο έπαιζε μπάλα με το κεφάλι κάτω και δεν σταματούσε, χωρίς πολύ τεχνικά πράγματα αλλά με καρδιά και κουράγιο.

Και αυτό το απέδειξαν όταν στην αφλογιστία του α' ημιχρόνου, ο Ντεσάμπ έκανε ριζικές αλλαγές και είδαμε τις κορυφαίες ανατροπές.

Περί παράγκας, δε, έλεος και πάλι, πού την είδατε; Ίσως μπορεί να δώθηκε το πρώτο πέναλτι στους Αργεντίνους αλλά ήταν στην ευχέρεια του διαιτητή, αλλά αν είναι να μιλάμε για παράγκα τότε τι να λέμε για το 3ο πέναλτι που δώθηκε στους Γάλλους και το πήγαν στα πέναλτι που πάντα είναι ρουλέττα.

Δλδ, εκεί και αν δεν θα έπαιζε η παράγκα, που δεν έπαιξε. Και εκεί ήταν μάλλον στην ευχέρεια του διαιτητή, θα μπορούσε να μη δώσει το χέρι του αργεντίνου ως πέναλτι (μιας και ήταν καθαρότατα στην κίνηση και μόνο) αλλά το έκανε.

Καμία παράγκα και ειλικρινά μόνο στην Ελλάδα και το εννοώ μόνο στην Ελλάδα έχω ακούσει το "έπρεπε να το δώσουν στον Μέσι", λες και μια οργάνωση χιλιάδων ατόμων και εκατοντάδων παικτών, παραγόντων, και διαιτητών λειτουργούσε για.... τον Μέσσι.. Έλεος βρε παιδιά, μου γάνωσε τ'αυτιά ένας εκεί που το βλέπαμε με κάτι τέτοια μαργαριτάρια

Το πρώτο πέναλτι δεν νομίζω ότι ήταν (να δούμε καμιά επανάληψη πάλι) και η κίτρινη για θέατρο παίζει να ήταν πέναλτι (που όμως δεν κατηγορώ ακριβώς αν δεν το είδε, πάλι θέλω επανάληψη).

Αλλά εντάξει είπαμε χαλαρά με τις παράγκες. Τέτοιες μόνο Ολυμπιακός και Γιουβέντους :p
Γιατί ρε παιδιά κάνετε σα να πέφτετε από τα σύννεφα; Είναι άγια η FIFA ή αυτά δε γίνονται όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο (το δημοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη) σε επίπεδο πρωταθλητισμού;;; Προσωπικά αυτό μου έβγαζε η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου σε συνδυασμό με το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Αργεντίνων που μου έφεραν μνήμες τελικού 1998 που οι Βραζιλιάνοι δεν κατέβηκαν ποτέ (και τι παιχταράδες και ομάδα είχαν γενικότερα εκείνη τη χρονιά, αλλά έπρεπε να το πάρουν οι Γάλλοι μέσα στην έδρα τους).

Επίσης το χέρι του Αργεντίνου ήταν πέναλτι μαρς. Σωστότα δόθηκε.

Το έβλεπα με τον μικρό, ωραίος τελικός αν και έσκασαν οι Αργεντινοί που είναι λογικό γιατί τα άλλα είναι ρομπότ.
Εγώ ήμουν με την Αργεντινή όχι μόνο λόγο Μέσι αλλά γιατί μπορεί να δεις ρε παιδί μου και μια ωραία ενέργεια και όχι μόνο δύναμη και τρέξιμο.
Του λέω του μικρού "αν πάει πέναλτυ το πήρε η Αργεντινή" όπως και έγινε. Οι Γάλλοι όπως και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι είναι τσουρουκαδες στα πέναλτυ.
Εμένα οι Λατινοαμερικάνικες εθνικές ομάδες με έχουν ξενερώσει εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Οι Ευρωπαίοι παίρνουν όλα τα ταλέντα από Λατινική Αμερική και τα κάνουν σαν τα μούτρα τους :down: Πού είναι πχ οι Ρομάριο και Μπεμπέτο, οι Ριβάλντο και Καφού, οι Ρονάλντο και Ροναλντίνιο κτλ που έβγαζαν οι Βραζιλιάνοι;; Λένε για Μαρσέλο. Σιγά, ένας τρεχαλατζής χωρίς φαντασία/Λατινοαμερικάνικη μαγεία για μένα. Καλά που είδαμε και 2-3 γκολάρες από τους Βραζιλιάνους σε αυτό το τουρνουά στο Κατάρ και θυμηθήκαμε εθνική Βραζιλίας. Δηλαδή ο πιο «Λατινοαμερικάνος» αυτή τη στιγμή είναι ο Εμπαπέ.

Rebel Scum
18-12-22, 22:54
Εγώ αναφέρομαι στο πως δίνουν πέναλτι κλπ. Δεν λέω ότι οι Γάλλοι κάθισαν να χάσουν.

Άλλο αυτό και αν με ρωτάς ναι έπαιζε Αργεντινή (ή Μέσσι) ο διαιτητής σε ένα βαθμό.

Αλλά όχι ρε Μέγκα στο κόλπο και οι παίκτες της Γαλλίας.

megahead13
18-12-22, 22:58
Αλλά όχι ρε Μέγκα στο κόλπο και οι παίκτες της Γαλλίας.
Σε αυτή τη ζωή/τους καιρούς δε μου κάνει τίποτα πια εντύπωση. Όλα για το μαρούλι γίνονται άλλωστε. Πάντα όλα γι' αυτό γινόντουσαν.

BlueChris
18-12-22, 23:04
Σε αυτή τη ζωή/τους καιρούς δε μου κάνει τίποτα πια εντύπωση. Όλα για το μαρούλι γίνονται άλλωστε. Πάντα όλα γι' αυτό γινόντουσαν.

/Kaili enters the chat

@ ADSLgr.com All rights reserved.