Επιστροφή στο Forum : Mundial 2022
GiorgosAth
20-11-22, 20:08
Καλησπέρα σας. Μπορείτε να μου πείτε γιατί ακυρώθηκε το πρώτο γκολ του Εκουαδόρ στο παιχνίδι με το Κατάρ, ενώ ο σκόρερ καλυπτόταν από τον τελευταίο αμυντικό; Με βάση ποιον κανονισμό ακυρώθηκε;
Σας ευχαριστώ.
manoulamou
20-11-22, 20:25
Πιστευω οτι δυστυχως μαλλον φταιει ο συγκεκριμενος αντιπαλος του Ισημερινου, καθοτι ειναι αυτος που φιλοξενει το Παγκοσμιο Κυπελλο...
Δεν βλεπω πλεον ΚΑΘΟΛΟΥ τηλεοραση αλλά και να εβλεπα παρ΄ολο που μου αρεσει το ποδοσφαιρο, ΑΥΤΟ το μουντιαλ, εκει όπου γινεται απο το συγκεκριμενο δηλαδη κρατος αποκλειεται να το εβλεπα.
Εψαχνα να βρω θεμα σχετικο στο forum αλλά δεν βρηκα. Τοσο ανικανη εγινα στην αναζητηση?
:hmm:
Καλησπέρα σας. Μπορείτε να μου πείτε γιατί ακυρώθηκε το πρώτο γκολ του Εκουαδόρ στο παιχνίδι με το Κατάρ, ενώ ο σκόρερ καλυπτόταν από τον τελευταίο αμυντικό; Με βάση ποιον κανονισμό ακυρώθηκε;
Σας ευχαριστώ.
Σύμφωνα με αυτό που είπε ο εκφωνητής, ισχύει ότι αν ο τερματοφύλακας είναι πιο μπροστά απ'τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας, πρέπει να καλύπτεται από 2 αμυντικούς.
Για μένα αυτό είναι γελοιότητα, αλλά τεσπα. Ευτυχώς το εκουαδόρ έβαλε άλλα 2.
manoulamou
20-11-22, 20:28
Μουντιάλ 2022: Το πρώτο γκολ του τουρνουά ακυρώθηκε μέσω VAR για οριακό οφσάιντ (vid) (https://www.gazzetta.gr/football/moyntial-2022/2171361/moyntial-2022-proto-gkol-toy-toyrnoya-akyrothike-meso-var-gia-oriako)
Να μην αναφέρω το γεγονός ότι ακούστηκε ότι οι περισσότεροι αγώνες θα παίξουν σε συνδρομητικό κανάλι του ΑΝΤ1+
Το σύνολο των αγώνων, από το εναρκτήριο παιχνίδι, στις 20 Νοεμβρίου, έως τον μεγάλο τελικό στις 18 Δεκεμβρίου θα προβληθεί από το ειδικό θεματικό κανάλι FIFA World CupTM του ΑΝΤ1+, 32 αγώνες θα μεταδοθούν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ και οι 64 αγώνες θα μεταδοθούν από τη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.‘Ολοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on demand μετά τη ζωντανή μετάδοση, για ετεροχρονισμένη θέαση στο ΑΝΤ1+.
https://sportday.gr/podosfairo/155983_mountial-premiera-gia-to-syndromitiko-kanali-ant1.html
- - - Updated - - -
Σας ευχαριστώ.
Καλά πιστεύετε ακόμη στο fair play σικέ είναι οι αγώνες κοινός στημένοι προσφέρουν στον λαό άρτον και θέαμα :twisted:
- - - Updated - - -
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το πείρε η κρατική ΕΡΤ όπως γίνεται συνήθως και έπρεπε να το δώσουν σε ιδιώτη;
GiorgosAth
20-11-22, 21:50
Σύμφωνα με αυτό που είπε ο εκφωνητής, ισχύει ότι αν ο τερματοφύλακας είναι πιο μπροστά απ'τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας, πρέπει να καλύπτεται από 2 αμυντικούς.
Σε ευχαριστώ.
- - - Updated - - -
Μουντιάλ 2022: Το πρώτο γκολ του τουρνουά ακυρώθηκε μέσω VAR για οριακό οφσάιντ (vid) (https://www.gazzetta.gr/football/moyntial-2022/2171361/moyntial-2022-proto-gkol-toy-toyrnoya-akyrothike-meso-var-gia-oriako)
Σε ευχαριστώ, επίσης.
- - - Updated - - -
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το πείρε η κρατική ΕΡΤ όπως γίνεται συνήθως και έπρεπε να το δώσουν σε ιδιώτη;
Συμφωνώ απολύτως. Δυστυχώς, τις πρώτες μέρες θα δείχνουν στην ανοικτή τηλεόραση του ΑΝΤ1 μόνο ένα παιχνίδι την ημέρα.
manoulamou
21-11-22, 00:39
Σύμφωνα με την Daily Mail, 232 εργαζόμενοι στο catering που προσλήφθηκαν
για τον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ 2022 που άρχισε στο Κατάρ με τον αγώνα των διοργανωτών κόντρα στο Εκουαδόρ,
αφέθηκαν έξω από το λαμπερό στάδιο «Al Bayt» των 650 εκατομμυρίων λιρών στη Ντόχα,
για έξι ώρες χωρίς φαγητό, αλλά ούτε και νερό.
Μουντιάλ 2022: Άφησαν εκατοντάδες εργαζόμενους χωρίς νερό και φαγητό για έξι ώρες (https://www.in.gr/2022/11/20/sports/football/mountial-2022-afisan-ekatontades-ergazomenous-xoris-nero-kai-fagito-gia-eksi-ores/):evil:
Σας ευχαριστώ.
Το offside αφορά 2 παίκτες που αμύνονται. Σχεδόν πάντα ο ένας είναι ο τερματοφύλακας, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν, οπότε ο ένας παίκτης δεν καλύπτει τον επιθετικό, χρειάζονται 2. Τώρα για το αν πρέπει να ακυρώσεις γκολ για ένα πόδι, έτσι λέει ο κανονισμός, οπότε... κρίμα.
Γιατί δεν έχουμε νήμα του μουντιάλ; :hmm:
Antenna Hali Definition βλέπω, μου θέλουν και συνδρομή :rolleyes:
Kodi λέμε για να κλαίνε.
χωρίς υποδομές ανέλαβαν το mundial, οι γελοίοι
χωρίς υποδομές ανέλαβαν το mundial, οι γελοίοι
Εδώ στο euro 2020 είχαν πάρει το φθηνό πακέτο και ούτε ρολόι και σκορ δεν έδειχναν, μέχρι που έφαγαν κράξιμο. :lol:
Πάλι παραδίσδει μαθήματα streaming o ANT1 ??????? :rofl:
Αγαπάμε Σαουδική Αραβία λεμεεεε
Γιατί ασχολείστε με τον ANT1 αν έχει απαράδεκτο streaming; Εγώ αγόρασα μία μηνιαία συνδρομή στο tv.youtube.com (δεν είναι φτηνή, αλλά θα βγάλει τα λεφτά της) και παρακολουθώ κορυφαία ποιότητα εικόνας.
Γιατί ασχολείστε με τον ANT1 αν έχει απαράδεκτο streaming; Εγώ αγόρασα μία μηνιαία συνδρομή στο tv.youtube.com (δεν είναι φτηνή, αλλά θα βγάλει τα λεφτά της) και παρακολουθώ κορυφαία ποιότητα εικόνας.
Δεν πλήρωσα ANT! και δεν πρόκειται, απλά επιεδή γνωστοί και φίλοι πήραν και το φυσάνε και δεν κρυώνει, σχολιάζω :p
Είναι μόνο για US
Και το ΡΙΚ 1 και ΡΙΚ 2 δείχνουν δωρεάν τους αγώνες. Το έμαθα σήμερα.
Θα είναι χαζό αυτό που θα διαβάσετε, αλλά νόμιζα ότι η αναμετάδοση των εθνικών ομάδων στην Ελλάδα είναι ευθύνη των δημοσίων ή ελεύθερων καναλιών, καθώς η Εθνική ομάδα χρηματοδοτείται από την ελληνική κυβέρνηση και άρα θεωρείται δημόσιο αγαθό.
Θα είναι χαζό αυτό που θα διαβάσετε, αλλά νόμιζα ότι η αναμετάδοση των εθνικών ομάδων στην Ελλάδα είναι ευθύνη των δημοσίων ή ελεύθερων καναλιών, καθώς η Εθνική ομάδα χρηματοδοτείται από την ελληνική κυβέρνηση και άρα θεωρείται δημόσιο αγαθό.
Όπως λέγεται έκανε λαμογιά η FIFA και έδωσε τα δικαιώματα σε συνδρομητικό.
Μόνο USA.
Και μπορεί κάνεις άνετα και χλιδατα να δει μέσω Kodi
Όπως λέγεται έκανε λαμογιά η FIFA και έδωσε τα δικαιώματα σε συνδρομητικό.
Δηλαδή δεν ειναι λαμογιά της Ελλάδας γιατί στο Βέλγιο το δείχνει η "δημόσια" τηλεόραση και συγκεκριμένα τα κρατικά κανάλια.
Και το ΡΙΚ 1 και ΡΙΚ 2 δείχνουν δωρεάν τους αγώνες. Το έμαθα σήμερα.
από το επίσημο site το live stream δεν δουλευει.
από το επίσημο site το live stream δεν δουλευει.
Α οκ. Δεν το τσεκαρα προσωπικά, απλώς το μετέφερα σαν πληροφορία.
Εγώ βλέπω με αγγλική IP μέσω BBC sports και itv .
Αλλά αφού θα τα δείχνει ο Αντ1 πλέον δωρεάν, πάλι καλά.
Α οκ. Δεν το τσεκαρα προσωπικά, απλώς το μετέφερα σαν πληροφορία.
Εγώ βλέπω με αγγλική IP μέσω BBC sports και itv .
Αλλά αφού θα τα δείχνει ο Αντ1 πλέον δωρεάν, πάλι καλά.
μου είπαν δουλευει άλλα μονο για κυπριακές IP. Άρα ίσως με vpn.
Ακούγεται ότι ο ΑΝΤ1 εγκαταλείπει το streaming μέσω ANT1+ για το Μundial και προχωρά σε αποζημιώσεις , και το γυρνά σε ANT1.
Ακούγεται ότι ο ΑΝΤ1 εγκαταλείπει το streaming μέσω ANT1+ για το Μundial και προχωρά σε αποζημιώσεις , και το γυρνά σε ANT1.
Μόλις ανακοινώθηκε ότι όλα τα παιγνίδια πάνε στο ελεύθερο. Για αποζημιώσεις κλπ, δεν ξέρω-δεν είδα.
Τεράστια η ξεφτίλα και για το κανάλι (καλά, τους ξέρουμε χρόνια ότι είναι ότι χειρότερο από τα πανελλαδικής) και για την όλη διαδικασία (γελοίοι της FIFA, ακούτε?).
Δεν επιστρέφει χρήματα ο ΑΝΤ1 – Παράλληλα οι μεταδόσεις! (https://talentabout.gr/2022/11/den-epistrefei-chrimata-o-ant1-parallila-oi-metadoseis/)
Η σχετική ανακοίνωση από την τηλεοπτικό σταθμό αναφέρει μεταξύ άλλων πως “η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε”, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.
Αντ’ αυτού, ο όμιλος αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.
- - - Updated - - -
καλά μιλάμε είναι για γέλιά και για κλάματα για αυτούς που έδωσαν συνδρομή και δεν θα πάρουν πίσω χρήματα.
ξεχασα οτι παιζει ακομη ο νευμαρ και θα δουμε ολυμπιακες καταδυσεις
στο δεύτερο ημίχρονο ηταν πολυ καλη η Βραζιλία
Το δεύτερο γκολ της, σκέτο ποίημα!
Το δεύτερο γκολ της, σκέτο ποίημα!
Θύμισε rivaldo. Είχε βάλει ένα παρόμοιο κάποτε (όταν ήταν στην ΑΕΚ νομίζω), αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο ματς.
δεν βλεπεις πια μαγεια απο την βραζιλια δυστηχως
δεν βλεπεις πια μαγεια απο την βραζιλια δυστηχως
Πάντως είναι εκπληκτική η ανελέητη επίθεση. Καμία φορά θυμίζει defence tower παιχνίδι, με waves.
ενα καλο ειναι πως ο νευμαρ δεν θα παιξει σε αλλο παιχνιδι οπως λενε λογο του τραυματισμου του
- - - Updated - - -
πολλα μπραβο στο ιραν
Μετά τα σημερινά, την επόμενη Τρίτη 29/11 θα έχουμε δύο ματς (σαν) νοκάουτ:
Ισημερινός (4 β.) - Σενεγάλη (3 β.) στις 5, με τη Σενεγάλη να θέλει μόνο νίκη να περάσει.
Ιράν (3 β.) - ΗΠΑ (2 β.) στις 9, εδώ οι Αμερικάνοι θέλουν τη νίκη και για να περάσουν αλλά και για να πάρουν τη ρεβάνς από το ιστορικό ματς (https://www.youtube.com/watch?v=TLNMmDZdhfU) του 98.
Αύριο στις 9 Αργεντινή - Μεξικό και την Κυριακή στις 9 Ισπανία - Γερμανία. Αίμα και άμμος.
Πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση (επειδή λείπουν οι Ιταλοί, υποστηρίζω Γαλλία).
Ωραία η κάλυψη από την ομάδα της COSMOTE.
Ήταν επικό το να βλέπεις τις ΗΠΑ με Αμερικάνους σχολιαστές. Θυμήθηκαν την αποχώρηση των Αγγλικών δυνάμεων από τη Νέα Υόρκη, και την προέλαση του George Washington στη Broadway :lol:
Όχι ότι οι Έλληνες σχολιαστές είναι καλύτεροι όταν παίζει η Ελλάδα :rolleyes:
Rebel Scum
26-11-22, 01:25
Ε εντάξει...παρομοιώσεις με τη σφαγή στα Δερβενάκια όταν παίζει η Ελλάδα δεν θυμάμαι :p
Ε εντάξει...παρομοιώσεις με τη σφαγή στα Δερβενάκια όταν παίζει η Ελλάδα δεν θυμάμαι :p
:rofl:
Άντε τυχεροί είναι αυτοί που δεν πλήρωσαν συνδρομή στον ΑΝΤ1+ θα δουν όλο το μουντιάλ.
Μόνο στο πρωτάθλημα αυτά.
Αλήθεια, πότε παίξαμε τελευταία φορά με τους γείτονες?
https://www.cnn.com/2022/11/27/football/iran-us-flag-protesters-klinsmann-2022-world-cup-spt-intl/index.html και το παιχνίδι έχει ήδη αρχίσει…
https://www.cnn.com/2022/11/27/football/iran-us-flag-protesters-klinsmann-2022-world-cup-spt-intl/index.html και το παιχνίδι έχει ήδη αρχίσει…
Καλά τωρα αν το Ιράν βάλει την αμερικανική σημαία μαζί με όλα τα ισλαμικα έθνη up side down θα φταίει;
Βλακειες...
βλεπω βραζιλια και ξαφνικα τσου ρομπερτο καρλος και ροναλντο στην οθονη με μια φατσα βαλτε με μεσα θα το ειχα τελειωσει ηδη:rofl:
βλεπω βραζιλια και ξαφνικα τσου ρομπερτο καρλος και ροναλντο στην οθονη με μια φατσα βαλτε με μεσα θα το ειχα τελειωσει ηδη:rofl:
O Ronaldo; Πλάκα κάνεις έτσι; Δεν τον είδες; Αμφιβάλλω αν πλέον μπορεί να τρέξει 100 μέτρα!
Το γυναικείο διαιτητικό τρίο, σήμερα, θα σφυρίξει με σορτσάκια στον αγώνα?
Πολύ βολική για την Ισπανία η σημερινή ήττα από την Ιαπωνία.
Παίζει στους 16 με το Μαρόκο, στους 8 με την Πορτογαλία και στον ημιτελικό με το νικητή του Αγγλία-Γαλλία.
Αποφεύγει αρχικά την Κροατία και μετά Αργεντινή, Βραζιλία που ελπίζει μία από τις δύο να τη βρει στον τελικό.
Έπρεπε οι Γερμανοί να το παρατήσουν όταν έχαναν από την Κοστα Ρίκα για να έφευγαν μαζί από το Κατάρ αύριο.
Πολύ βολική για την Ισπανία η σημερινή ήττα από την Ιαπωνία.
Παίζει στους 16 με το Μαρόκο, στους 8 με την Πορτογαλία και στον ημιτελικό με το νικητή του Αγγλία-Γαλλία.
Αποφεύγει αρχικά την Κροατία και μετά Αργεντινή, Βραζιλία που ελπίζει μία από τις δύο να τη βρει στον τελικό.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, και σιγά τον αντίπαλο να αποφύγεις τη φετινή Κροατία.
Έπρεπε οι Γερμανοί να το παρατήσουν όταν έχαναν από την Κοστα Ρίκα για να έφευγαν μαζί από το Κατάρ αύριο.
Το ξέρω ότι κάνεις χαβαλέ, γιατί οι Γερμανοί ποτέ δεν τα παρατάνε, αλλά ακόμα και αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα μπορούσες να το πεις μόνο αν είχε λήξει το Ιαπωνία-Ισπανία. Με το παιχνίδι να παίζει ακόμα, δεν κάθεσαι να χάσεις.
Χάρηκα για τους Γερμανούς :twisted:
Βρε παιδιά σόρι, αλλά το γκολ της Ιαπωνίας δεν ήταν άουτ ???????
@ ADSLgr.com All rights reserved.