PDA

Επιστροφή στο Forum : Crypto αγορα wireless router



steliosnats
23-08-07, 14:10
καλησπερα παιδια. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση επειδη δεν εχω καθολου ιδεα.εχω συνδεση altec στο σπιτι μου στο φορητο μου. και θα ηθελα να εχω internet σε ολο το σπίτι χωρις να κουβαλω modem και να βαζω και να βγαζω καλώδια. πιστευω αυτη ειναι η μοναδικη λυση.υπαρχει καποιο διαπιστωμενα καλο και αξιοπιστο ασυρματο router ή modem???σε τιμή ελπιζω γυρω στα 60-70€?διαθετω και παραπανω αν αξιζει βασικα η διαφορα στην τιμη.και πως ακριβως συνδεέται?αφήνεις το modem στη γραμμή του τηλ? και περναω καποιο usb στο λαπτοπ?
υγ:παιζει καποιο ρολο το annex a,b?(ωσ τωρα χρησιμοποιω το crypto f200(annex a).

ευχαριστω

Πύρρος
23-08-07, 16:18
Ρίξε μια ματιά στις Παρουσιάσεις αλλά και στα αναρίθμητα σχετικά threads για πολλές πολλές πολλες προτάσεις. Ισως μόνο χρειαστεί να ανεβάσεις λίγο τον προυπολογισμό σου. Σίγουρα πάντως αξίζει τον κόπο



Γενικά τώρα, για τις ερωτήσεις σου:

Το annex a/b παίζει ρόλο (εκτός από λίγα μοντέλα που αλλάζουν ή είναι 2-σε-1). Αν έχεις pstn γραμμή -> A, isdn -> B.

Συνδέεις το ασύρματο router με την γραμμή και το αφήνεις ανοιχτό. Τον φορητό τον δουλεύεις ασύρματα, αν είναι σχετικά σύγχρονος θα έχει wifi από τη μάνα του (ρίξε μια ματιά στα specs, θα το δεις και ως 802.11).





ΥΓ.1 Το ασύρματο ΠΑΝΤΑ με κρυπτογράφηση, για να έχεις πρόσβαση στο internet εσύ και όχι εσύ + όλοι οι γείτονες).

ΥΓ.2 Οσους υπολογιστές έχεις κοντά, μπορείς να τους συνδέσεις και με ethernet (για καλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία)

@ ADSLgr.com All rights reserved.