PDA

Επιστροφή στο Forum : USR 9105 - Internal Web server running on a different port



coil
29-12-04, 18:28
Απευθύνομαι σε κατόχους του USR 9105 ADSL modem/router.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βρει κάποιος τρόπο να ρυθμίσει το internal Web server του router να τρέχει σε οποιαδήποτε άλλη port εκτός της 80.

Δυστυχώς μέσω του Command Line Interface δεν φαίνεται να είναι εφικτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Τάκης

sdikr
29-12-04, 18:51
απλά δηλώνεις το 80 στο virtual server, απο μόνο του γυρνάει την πλευρα του wan σε 8080 και η 80 είναι ελέυθερη (απο το εσωτερικό δίκτυο δουλέυει οπως δουλευε).

coil
29-12-04, 19:20
Ναι, αυτός είναι ένας τρόπος.
Έτσι θα τρέχει ο Web server στην 8080, αλλά δεν σου δίνεται άλλη επιλογή σωστά?

Τάκης

maxtak
29-12-04, 19:37
Σε εμενα φιλοι,
το εχω πει και σε παλαιοτερα posts, ΔΕΝ δουλευει...
Δεν εχω κατορθωσει(!) ακομα να το πετυχω(οπως επισης και τον FTP server).
Αυτη τη στιγμη(με λιγες ωρες δοκιμης,λογω ελειψης χρονου)εχω καταληξει πως μαλλον καπου-καπως μου το εμποδιζει το firewall του SP2 των ΧΠ..!!!

coil
29-12-04, 19:50
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον firewall, να δεις τουλάχιστον αν είναι αυτός ο λόγος ...

sdikr
29-12-04, 20:09
εχω καταληξει πως μαλλον καπου-καπως μου το εμποδιζει το firewall του SP2 των ΧΠ..!!!

θα ενεργοποιήσεις το firewall των sp2, και θα πάς στα exceptions να επιτρέψεις κίνηση στην πόρτα 80 και 21

maxtak
29-12-04, 20:31
εχω καταληξει πως μαλλον καπου-καπως μου το εμποδιζει το firewall του SP2 των ΧΠ..!!!

θα ενεργοποιήσεις το firewall των sp2, και θα πάς στα exceptions να επιτρέψεις κίνηση στην πόρτα 80 και 21

Απο το firewall των xp περναει(δοκιμασμενο),γιατι με usb modem παιζει.
Δοκιμασμενα,με τις καταλληλες ρυθμησεις,περναει απο το 9105 και "κοβεται"(μαλλον) απο το "τειχος προστασιας) της καρτα δικτυου(σε αυτες τις ρυθμησεις εχω μεινει και πρεπει να δοκιμασω)...
Αν καποιος εχει κατι συγκεκριμενο..!! ευπροσδεκτο..!!
Τακης

sdikr
29-12-04, 20:45
Αν καποιος εχει κατι συγκεκριμενο..!! ευπροσδεκτο..!!

ελπίζω να μην το θέλεις με εικόνες! :wink:

βήμα πρώτο, στο modem/router έχεις ανοίξει σωστά τις πόρτες;
δευτερο, πάς network connections/local area connection/right click properties/ advanced/settings/exceptions, εδώ θα πρέπει να βάλεις τώρα τα Port για αυτό που θέλεις

maxtak
29-12-04, 21:18
Αν καποιος εχει κατι συγκεκριμενο..!! ευπροσδεκτο..!!

ελπίζω να μην το θέλεις με εικόνες! :wink:

βήμα πρώτο, στο modem/router έχεις ανοίξει σωστά τις πόρτες;
δευτερο, πάς network connections/local area connection/right click properties/ advanced/settings/exceptions, εδώ θα πρέπει να βάλεις τώρα τα Port για αυτό που θέλεις

Χμ..!!!
Αυτο το "συγκεκριμενο" το εχω κανει(για τοσο απλα πραγματα δεν θα ρωταγα!!)
Κατι αλλο "πιο συγκεκριμενο" μου διαφευγει(που βεβαια μπορει και αυτο να ειναι της ιδιας ταξης απλο!!) και Δεν το εχω πετυχει ακομα...Αλωστε οπως προανεφερα δεν εχω,αυτο τον καιρο,και πολυ χρονο να ασχοληθω επισταμενα...

@ ADSLgr.com All rights reserved.