PDA

Επιστροφή στο Forum : Δίκτυο Vodafone Παγκράτι και Gigabit Voucher

Picanha
03-02-23, 19:43
Έχω διαθεσιμότητα για ftth 200 αλλά σκέφτομαι να περιμένω για να εκμεταλευτώ το gigabit voucher.

Φοβάμαι όμως μήπως περιμένω τσάμπα.

Οι περιπτώσεις να περιμένω τσάμπα είναι

Μπορεί να περιμένω τσάμπα

Α' Είχα βγάλει κουπόνι sfbb σε διαφορετικές διευθύνσεις και δεν κατάφερα με τον διαχειριστή να το εκμεταλευτώ (με διαφορετικούς ΑΦΜ στην μια περίπτωση έκανα αίτηση και πήγε στράφι και στην άλλη ήταν σε εκείνο το διάστημα που δεν δεχόντουσαν καν το κουπόνι). Δεν εκταμιεύτηκαν χρήματα από όσο ξέρω.
Β' Μπορεί η vodafone να μην βγάλει 300 ή 500.
Γ' Μπορεί η cosmote να μην θέλει να επινοικιάσει.
Δ' Μπορεί στους όρους να λέει για νέες συνδέσεις.
E' Οποιοσδήποτε συνδιασμός των παραπάνω.
ΣΤ' Κάποια περίπτωση που δεν σκέφτηκα ακόμα.

Θα μπορούσα να βάλω τώρα 200 και να δω τι θα γίνει στο μέλλον.

Τι θα συμβουλεύατε;

TearDrop
03-02-23, 19:45
Να περιμένεις. Κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει σε αυτά που ρωτάς.

koukaki
03-02-23, 19:46
Εγω δεν θα περιμενα.....
Πιστευω οτι οταν θα βγει το gigabit voucher ή θα ανεβασουν τις τιμες ή θα σταματησουν την δωρεαν εγκατασταση.

Picanha
03-02-23, 19:50
Να βάλω και να περιμένω (να ελπίζω) ή να περιμένω να πάρω την επιδότηση; Γενικά τι κατάλαβαίνετε από την διαβούλευση τι σημαίνει να μην έχει πάρει κάποιος κουπόνι sfbb (εμπίπτω ή όχι στην απαγόρευση, δικαιούμε gigabit voucher;); Τι σημαίνει νέες συνδέσεις κλπ όπως το λέει; Είναι 200 όχι 300 άρα δικαιούμε να το εξαργυρώσω εδώ ή όχι;

deniSun
03-02-23, 22:00
Για εμένα η οπτική αυτή την στιγμή είναι τόσο σημαντική
που θα σου πρότεινα να πας άμεσα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

sdikr
03-02-23, 22:36
Έχω διαθεσιμότητα για ftth 200 αλλά σκέφτομαι να περιμένω για να εκμεταλευτώ το gigabit voucher.

Φοβάμαι όμως μήπως περιμένω τσάμπα.

Οι περιπτώσεις να περιμένω τσάμπα είναι

Μπορεί να περιμένω τσάμπα

Α' Είχα βγάλει κουπόνι sfbb σε διαφορετικές διευθύνσεις και δεν κατάφερα με τον διαχειριστή να το εκμεταλευτώ (με διαφορετικούς ΑΦΜ στην μια περίπτωση έκανα αίτηση και πήγε στράφι και στην άλλη ήταν σε εκείνο το διάστημα που δεν δεχόντουσαν καν το κουπόνι). Δεν εκταμιεύτηκαν χρήματα από όσο ξέρω.
Β' Μπορεί η vodafone να μην βγάλει 300 ή 500.
Γ' Μπορεί η cosmote να μην θέλει να επινοικιάσει.
Δ' Μπορεί στους όρους να λέει για νέες συνδέσεις.
E' Οποιοσδήποτε συνδιασμός των παραπάνω.
ΣΤ' Κάποια περίπτωση που δεν σκέφτηκα ακόμα.

Θα μπορούσα να βάλω τώρα 200 και να δω τι θα γίνει στο μέλλον.

Τι θα συμβουλεύατε;

Α. Ακούγεται πως δεν θα ισχύει για αυτούς που έχουν κάνει χρήση το κουπόνι, έχει δηλαδή δηλωθεί απο τον Πάροχο, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε
Β. Ναι
Γ. ναι μπορεί να επιλέξει να μην κάνει χρήση δικτύου 3ου παρόχου, τουλάχιστον για τον ΟΤΕ ακόμα δεν έχουμε δεί κάτι τέτοιο
Δ. Αυτό το έχω για σίγουρο
ΣΤ. κάτι άκουσα για εναν κομήτη που πλησιάζει επικίνδυνα :p

Βάλε τώρα την σύνδεση αφου την χρείαζεσαι, νομίζω πρόσφατα βγήκανε καλές τιμουλες

Picanha
03-02-23, 23:13
Α. Ακούγεται πως δεν θα ισχύει για αυτούς που έχουν κάνει χρήση το κουπόνι, έχει δηλαδή δηλωθεί απο τον Πάροχο, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε
Β. Ναι
Γ. ναι μπορεί να επιλέξει να μην κάνει χρήση δικτύου 3ου παρόχου, τουλάχιστον για τον ΟΤΕ ακόμα δεν έχουμε δεί κάτι τέτοιο
Δ. Αυτό το έχω για σίγουρο
ΣΤ. κάτι άκουσα για εναν κομήτη που πλησιάζει επικίνδυνα :p

Βάλε τώρα την σύνδεση αφου την χρείαζεσαι, νομίζω πρόσφατα βγήκανε καλές τιμουλες

Απαιτείται να έχει δηλωθεί από τον πάροχο; Πως το ξέρουμε ότι έχει δηλωθεί;
Τι ακριβώς σημαίνει νέα σύνδεση; Μάλλον το να έχεις χαλκό και να κρατάς το ίδιο τηλέφωνο δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούσε κουπόνι (θα ήταν τσάμπα κόπος όλοι απλά θα άλλαζαν τηλέφωνο άντε θα πλήρωναν και ένα τέλος σύνδεσης). Το να έχεις 200 (κάτω από 250) και να πάς σε 300 ή 500 το δικαιολογεί; Είναι το ίδιο ή επειδή είναι FTTH όπως και η προηγούμενη όχι;

- - - Updated - - -

Εγω δεν θα περιμενα.....
Πιστευω οτι οταν θα βγει το gigabit voucher ή θα ανεβασουν τις τιμες ή θα σταματησουν την δωρεαν εγκατασταση.

Η επιδότηση είναι 384 ευρώ δεν θα μπορέσει να το απορροφήσει όλο η Cosmote (αν και νομικά ο οφελούμενος είναι ο καταναλωτής τους δικούς μου κωδικούς taxisnet βάζω εγώ είμαι ο δικαιούχος του κουπονιού εγώ θα έπρεπε να οφελούμαι του 100% της επιδότησης ξέρουμε όλοι ότι πραγματικά η οικονομία δεν λειτουργεί έτσι ακριβώς όπως ανεβάζουν τις τιμές πριν από τις εκπτώσεις). Πόσο θα απορροφήσει; Τα 2/3. Για να ανέβει και να το νιώσει ο καταναλωτής θα πρέπει να ανέβει πάνω από 16 ευρώ αλλιώς την διαφορά την καρπώνεται ο καταναλωτής.

Το 300 έχει 37 (5 ευρώ διαφορά από την 200) ευρώ για να το απορροφήσει όλο θα έπρεπε να πάει 53 (χωρίς την επιδότηση). Και να πάει ένα 47 με 48 πάλι μένουν 5 με 6 ευρώ για τον καταναλωτή όφελος.

Αν πάει 48 με την ίδια τιμή που παίρνω τώρα 200 θα παίρνω τα 300 που νομίζω ότι μπορεί να πέσει και πιο κάτω η τιμή.

sdikr
04-02-23, 01:46
Απαιτείται να έχει δηλωθεί από τον πάροχο; Πως το ξέρουμε ότι έχει δηλωθεί;
Τι ακριβώς σημαίνει νέα σύνδεση; Μάλλον το να έχεις χαλκό και να κρατάς το ίδιο τηλέφωνο δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούσε κουπόνι (θα ήταν τσάμπα κόπος όλοι απλά θα άλλαζαν τηλέφωνο άντε θα πλήρωναν και ένα τέλος σύνδεσης). Το να έχεις 200 (κάτω από 250) και να πάς σε 300 ή 500 το δικαιολογεί; Είναι το ίδιο ή επειδή είναι FTTH όπως και η προηγούμενη όχι;

Να έχεις ξεκινήσει να λαμβάνεις υπηρεσία με επιδότηση.
Όταν λέω νέα σύνδεση αναφέρω για περίπτωση που έχεις κάνει παλιότερα χρήση κουπονιού για το συγκεκριμένο ΑΦΜ.

Picanha
04-02-23, 02:06
Όταν λέω νέα σύνδεση αναφέρω για περίπτωση που έχεις κάνει παλιότερα χρήση κουπονιού για το συγκεκριμένο ΑΦΜ.

Άρα μάλλον δεν έχω κανένα θέμα τότε βάζω χθες οπτική (χωρίς κουπόνι) και αν βγει όταν βγει παίρνω και την επιδότηση. Πάντως η κυρία Παπαϊωάννου (η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε στο 13888) κάτι ψέλισε ότι δεν μπορεί να είναι ήδη οπτική ίνα (προηγούμενη εμπειρία της με το sfbb κάποιος που είχε ήδη οπτική ίνα ακόμα και χωρίς κουπόνι δεν μπορούσε να επωφεληθεί του κουπονιού).

Αλλά αν δεν υπήρχε τέτοιο θέμα τότε μάλλον κάτι θα κατάλαβε λάθος εκείνη.

Οπότε εγώ δεν πειράζει να έχω ήδη οπτική ίνα (FTTH) αρκεί να μην έχω λάβει υπηρεσία με επιδότηση (ακόμα και όταν έκανα αίτηση μου την μπλόκαρε ο διαχειριστής στην άλλη διεύθυνση).

Οπότε αν κατάλαβα καλά τσάμπα περιμένω δεν θα με ωφελήσει σε κάτι. Δεν πειράζει που θα έχω ήδη οπτική ίνα (χωρίς κουπόνι) μια χαρά θα μπορέσω να κάνω χρήση του gigabit voucher (εφόσον δώσει η voda 250+ και επινοικιάσει η cosmote και βγει το κουπόνι πριν αποδημήσω και δεν έχουμε θέμα με τον κομμήτη).

Θα περίμενα τσάμπα με το ρημάδι το overthinking μου......

sdikr
04-02-23, 02:12
Άρα μάλλον δεν έχω κανένα θέμα τότε βάζω χθες οπτική (χωρίς κουπόνι) και αν βγει όταν βγει παίρνω και την επιδότηση. Πάντως η κυρία Παπαϊωάννου (η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε στο 13888) κάτι ψέλισε ότι δεν μπορεί να είναι ήδη οπτική ίνα (προηγούμενη εμπειρία της με το sfbb κάποιος που είχε ήδη οπτική ίνα ακόμα και χωρίς κουπόνι δεν μπορούσε να επωφεληθεί του κουπονιού).

Αλλά αν δεν υπήρχε τέτοιο θέμα τότε μάλλον κάτι θα κατάλαβε λάθος εκείνη.

Οπότε εγώ δεν πειράζει να έχω ήδη οπτική ίνα (FTTH) αρκεί να μην έχω λάβει υπηρεσία με επιδότηση (ακόμα και όταν έκανα αίτηση μου την μπλόκαρε ο διαχειριστής στην άλλη διεύθυνση).

Οπότε αν κατάλαβα καλά τσάμπα περιμένω δεν θα με ωφελήσει σε κάτι. Δεν πειράζει που θα έχω ήδη οπτική ίνα (χωρίς κουπόνι) μια χαρά θα μπορέσω να κάνω χρήση του gigabit voucher (εφόσον δώσει η voda 250+ και επινοικιάσει η cosmote και βγει το κουπόνι πριν αποδημήσω και δεν έχουμε θέμα με τον κομμήτη).

Θα περίμενα τσάμπα με το ρημάδι το overthinking μου......

Υπήρξανε περιπτώσεις που κόσμος έκανε μεταφορά την γραμμή στο ΑΦΜ πχ της γυναίκας και έπαιρνε και νέο κουπόνι.
Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει, όποτε μην το σκέφτεσαι πολύ, βάλε την γραμμή, αν θυμάσαι μάλιστα όσο ήταν το κουπόνι οι τιμές ήταν τσιμπημένες, μετά τις ρίξανε

Picanha
04-02-23, 02:42
Υπήρξανε περιπτώσεις που κόσμος έκανε μεταφορά την γραμμή στο ΑΦΜ πχ της γυναίκας και έπαιρνε και νέο κουπόνι.
Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει, όποτε μην το σκέφτεσαι πολύ, βάλε την γραμμή, αν θυμάσαι μάλιστα όσο ήταν το κουπόνι οι τιμές ήταν τσιμπημένες, μετά τις ρίξανε

Πόσο πιθανό είναι να καταφέρουν να τσιμπήσουν τις τιμές 16 ευρώ για να απορροφήσουν όλο το κουπόνι; Για αυτόν που πήρε ήδη sfbb και δεν μπορεί να πάρει gigabit voucher θα πάει η 300 53 ευρώ;

Το όλο θέμα είναι ότι εσύ λες πως αρκεί να μην έχεις ξεκινήσει να λαμβάνεις υπηρεσία με επιδότηση για να θεωρηθεί νέα σύνδεση ενώ η υπάλληλος είπε ότι για να είναι νέα σύνδεση δεν μπορείς να έχεις οπτική ίνα καθόλου (αδιάφορο αν είναι χωρίς κουπόνι).

Εφόσον ισχύει όπως λες ότι δεν είναι κρίσιμο αν έχεις ήδη οπτική ίνα (χωρίς κουπόνι) και δεν είναι κρίσιμο αν έκανες αίτηση με κουπόνι και μπλοκαρε η αίτηση τότε τσάμπα θα περίμενα. Οπότε δεν χάνω κάτι να κάνω τώρα την αίτηση όταν και αν έρθουν οι υπόλοιπες προϋποθέσεις θα επωφεληθώ της επιδότησης (όσο επωφεληθώ το ξέρω ότι δεν θα επωφεληθώ 384 ευρώ αλλά δεν είναι λίγα 50-100-150 ευρώ).

koukaki
04-02-23, 10:17
Παντως εγω την μυριζομαι την δουλεια....
Το Gigabit Voucher θα αφορα την συνδεση και την εγκατασταση και τοτε θα σταματησουν να την παρεχουν δωρεαν....

jkoukos
04-02-23, 13:33
Η επιδότηση θα δίνεται εφόσον ο πελάτης ΔΕΝ έχει σύνδεση FTTH.
Αν ο πελάτης, είτε έχει ενεργή σύνδεση (χωρίς κουπόνι sfbb) είτε είχε παλαιότερα (με κουπόνι sfbb), τότε ΔΕΝ δικαιούται το νέο κουπόνι, παρά μόνον αν η αίτηση γίνει σε άλλο ΑΦΜ.

Picanha
04-02-23, 17:35
Αν ο πελάτης, είτε έχει ενεργή σύνδεση (χωρίς κουπόνι sfbb) είτε είχε παλαιότερα (με κουπόνι sfbb), τότε ΔΕΝ δικαιούται το νέο κουπόνι, παρά μόνον αν η αίτηση γίνει σε άλλο ΑΦΜ.

2 αντίθετα πράγματα. ο SDIKR φάνηκε να αρνήθηκε την πρώτη προϋπόθεση που εσύ αναφέρεις (να είπε ότι δεν υπάρχει αυτή η προϋπόθεση, πρόβλημα).

jkoukos
04-02-23, 19:01
Αυτά είναι τα επίσημα μέχρι σήμερα κριτήρια:

Δικαιούχοι της δράσης θα είναι τα φυσικά πρόσωπα και οι μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν λάβει επιδότηση στο πλαίσιο της δράσης SFBB.
...
Ωφελούμενοι της δράσης είναι όλοι οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων των επιτηδευματιών) και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των περιοχών παρέμβασης και δεν διαθέτουν ήδη ευρυζωνική σύνδεση με ταχύτητα download μεγαλύτερη των 100 Mbps.
Τι καταλαβαίνεις από τα παραπάνω;

Επειδή δεν το έγραψα καλά πριν, αναφέρομαι στο FTTH για το ερώτημα που έθεσες πριν για ταχύτητα σύνδεσης 200Mbps.

Picanha
04-02-23, 20:27
Αυτά είναι τα επίσημα μέχρι σήμερα κριτήρια:

Τι καταλαβαίνεις από τα παραπάνω;

Επειδή δεν το έγραψα καλά πριν, αναφέρομαι στο FTTH για το ερώτημα που έθεσες πριν για ταχύτητα σύνδεσης 200Mbps.

Δεν το είχα καν δει για αυτό και ρώτησα. Τώρα φαίνεται ότι είναι αδιάφορο αν έχει γίνει χρήση κουπονιού ή αν είναι οπτική ίνα μπορεί να μην είναι καν FTTH αλλά να είναι VDSL. Απλά χρειάζεται να μην είναι πάνω από 100.

Τότε μήπως βάλω FTTH 50 245545245546

Είναι και 4 ευρώ πιο φτηνό.

deniSun
04-02-23, 21:08
Όπου βλέπεις να λέει για 100% εγγυημένη ταχύτητα
αναφέρεται σε ftth και όχι σε fttc.

Picanha
04-02-23, 21:54
Λέει όμως Advanced Double Play XL στο όνομα αντί για FIBER. έχει άλλο όνομα και δεν είναι στο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/fiber_to_the_home.html
Cosmote Fiber 100% Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και εγγυημένες ταχύτητες που φθάνουν το 1Gbps !

Επίσης τηλεφωνικώς είπαν δεν έχουν ftth 50 αν βλέπω διαθεσιμότητα στο site να κάνω αίτηση από το site και φοβάμαι.

deniSun
04-02-23, 22:00
Απ όσο ξέρω το 50άρι έχει καταργηθεί για ftth.
Δεν ξέρω γιατί το εμφανίζει ακόμα.
Μπορεί όντως να δίνεται μόνο μέσω ιστοσελίδας
αλλά μπορεί να το αιτηθείς και να σου πούνε ότι δεν το δίνουν πλέον.

Picanha
04-02-23, 22:01

Κάτι τέτοιο θα γίνει

deniSun
04-02-23, 22:06
Σε ftth δεν βλέπω να πάει κάποιος σε λιγότερο από 300ε.
Είναι πιο συμφέρουσα τιμή.
Εκτός και αν το πας με την απόλυτη οικονομική λύση.

jpcupra
04-02-23, 22:15

Λαθος, η επιδοτηση θα δινεται για ταχυτητες μεγαλυτερες κ οχι ισες των 100Μbps. Συνεπως, εγω που ειμαι με 100 ftth οταν κ αν βγουν τα κουπονια, θα μπορω να επιδοτηθω για 200-300-500 κ.ο.κ

deniSun
04-02-23, 22:22
Λαθος, η επιδοτηση θα δινεται για ταχυτητες μεγαλυτερες κ οχι ισες των 100Μbps. Συνεπως, εγω που ειμαι με 100 ftth οταν κ αν βγουν τα κουπονια, θα μπορω να επιδοτηθω για 200-300-500 κ.ο.κ

Και αυτός που πήρε επιδότηση με ταχύτητες πάνω από 100Μ
θα επιδοτηθεί για δεύτερη φορά;

jpcupra
05-02-23, 00:11
Και αυτός που πήρε επιδότηση με ταχύτητες πάνω από 100Μ
θα επιδοτηθεί για δεύτερη φορά;

οσοι εχουν επιδοτηθει ηδη δεν ξαναπαιρνουν, αυτο εξυπακουεται. Αναφερομαι καθαρα στο κομματι επιδοτηση για ταχυτητα ανω των 100.

jkoukos
05-02-23, 00:16
Εξήγησα σε επόμενο μήνυμα ότι η αναφορά του FTTH αφορούσε ερώτημα φίλου και όπως το έγραψα έβγαζε άλλο νόημα. Μάλιστα παρέθεσα και τα κριτήρια της επιλεξιμότητας.

Picanha
05-02-23, 20:15
οσοι εχουν επιδοτηθει ηδη δεν ξαναπαιρνουν, αυτο εξυπακουεται. Αναφερομαι καθαρα στο κομματι επιδοτηση για ταχυτητα ανω των 100.

Τελικά ποια είναι η ετυμηγορία; Να προσπαθήσω να βάλω 50 FTTH και αν με πάρουν να μου πουν ότι δεν έχουν να το κάνω 100;

jkoukos
05-02-23, 20:36
Μέχρι 100άρι πακέτο δεν θα έχεις θέμα με το κουπόνι όταν με το καλό ξεκινήσει η δράση.
Αυτό φυσικά με την προϋπόθεση να μην αλλάξουν τα ισχύοντα σήμερα κριτήρια.

Picanha
05-02-23, 21:52
Μέχρι 100άρι πακέτο δεν θα έχεις θέμα με το κουπόνι όταν με το καλό ξεκινήσει η δράση.
Αυτό φυσικά με την προϋπόθεση να μην αλλάξουν τα ισχύοντα σήμερα κριτήρια.

245576

Λέει κανονικά FTTH δεν είμαι γκαβός έτσι;

Picanha
08-02-23, 21:19
Με σάλιο και υπομονή ο κ@λος γίνεται μ@υνί.

70% θα πάρω 50 FTTH.

Την μια μου είπαν ότι είναι VDSL, την άλλη ότι δεν κάνουν δώρο τα τέλη ενεργοποίησης μετά ότι έχει άλλη τιμή. Λέει και κάτι περίεργα η αίτηση (50 ευρώ τέλη ενεργοποίησης που δεν επιστρεύονται αν και μίλησαν για αποχρέωση στο 13888). 0 ενημέρωση δεν έχουν δεν ξέρουν τι ισχύει η μάλλον ξέρουν και δεν μας λένε (ψευδείς, παραπλανητικές διαφημίσεις)

Ίδωμεν.

Αλλά δεν διαβάζουν καν τους όρους που σε βάζουν να αποδεχθείς.

245677

Με πήραν σήμερα το μεσημέρι την Κυριακή είχα κάνει την παραγγελία.

Αν δουλεύει μέχρι τις 5 και όχι τις 10 να το γράψουν στους όρους. Αν είναι 48 ώρες και όχι 1 να το γράψουν (που όχι 48, 60 ώρες κοντεύαμε) ακόμα δεν βλέπω την παρραγελία μου.

koukaki
09-02-23, 09:21

Κατα την γνωμη το 50αρι Ftth ειναι πειραματικο για οταν θα ερθει η οριστικη καταργηση του χαλκου σε 10-15 χρονια.
Θα ειναι η ελαχιστη γραμμη για αυτους που θα θελουν μονο τηλεφωνο χωρις internet.
Ισα ισα για να δουλευει το VOIP χωρις προβλημα..

TearDrop
09-02-23, 15:50
Κατα την γνωμη το 50αρι Ftth ειναι πειραματικο για οταν θα ερθει η οριστικη καταργηση του χαλκου σε 10-15 χρονια.
Θα ειναι η ελαχιστη γραμμη για αυτους που θα θελουν μονο τηλεφωνο χωρις internet.
Ισα ισα για να δουλευει το VOIP χωρις προβλημα..

VOIP και με 1Mbps δουλεύει μια χαρά.

koukaki
09-02-23, 16:28

Ναι αλλα δεν υπαρχει εμπορικη διαθεσιμοτητα στο 1mpbs , η ελαχιστη ειναι 24 πλεον..

Picanha
09-02-23, 17:13
Εγώ έχασα 3 μέρες επειδή ο ΟΤΕ δεν συμμορφώνεται με τους δικούς του όρους
245703

deniSun
09-02-23, 19:57

~82Κ θέλεις.

Picanha
18-02-23, 20:35
Μου την σπάει η Cosmote. Και στις 2 διευθύνσεις μου κάνει κορδελάκια. Στην μία αντισυμβατικώς καθυστερεί Δεν συμμορφώνεται στους όρους που η ίδια έχει γράψει και με έχει βάλει να καταποιώ αμάσητους (ποια διαπραγμάτευση με την ασυμμετρία διαπραγματευτικής ισχύς). Δεν επικοινώνησε μαζί μου κανείς εντός της επόμενης ώρας αλλά 65 ώρες μετά. (υπερημερία οφειλέτη) 10 εργάσιμες για την επιθεώρηση/αυτοψία ποιος θανάσης και στην άλλη 1 χρόνο τώρα κάνει τα δικά της ενώ στους ΓΟΣ λέει θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της ζητάει περισσότερα από ότι ζητάει ο νόμος. Ζητάει έγκριση ενώ δεν χρειάζεται. Και δίνει και κουφές απαντήσεις σε καταγγελίες στην ΕΕΤΤ (η οποία κάνει τα στραβά μάτια αν έχετε τον θεό σας, η Cosmote απάντησε ότι η κοινοποίηση στον διαχειριστή χρειάζεται υπογραφή για να αποδειχθεί και η ΕΕΤΤ είπε OK το προωθώ έτσι απλά χωρίς να λύσει ρουθούνι λες και δεν έχουν ακούσει για email, συστημμένη επιστολή, επίδοση από δικαστικό επιμελητή κλπ). Στον διαχειριστή δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα (έχουν μαζευτεί σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας) γιατί πολύ απλά λέει ο νόμος δεν το απαιτεί. Γινάτι δικό τους που θέλουν την υπογραφή μου ας την βάλουν την οπτική ας κάνουν ότι θέλουν εγώ δεν υπογράφω. Τοy λέμε οκ ο νόμος δεν το απαιτεί εσύ διευκόλυνέ μας σε παρακαλούμε αφού αυτό θέλουμε οι περισσότεροι. Και φαντάζομαι με το ολιγοπώλιο και τον ατελή ανταγωνισμό που έχουμε μπλέξει χαϊρι δεν θα δω take it or leave it. Κανονικότατα εκμεταλεύονται ότι δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνιστής.245963245964

Picanha
22-02-23, 02:14
Και το χειρότερο μου είπαν ότι θα καθυστερήσει ακόμα παραπάνω κόλλησε η αίτηση γιατί κανείς δεν σκέφτηκε να μου στείλει τον Οπτικό Μετατροπέα.......

Αλήθεια τώρα τι σχέση έχει ο μηχανικός της EDIL HELLAS με τον οπτικό μετατροπέα; Γιατί τον χρειάζεται και πρέπει πρώτα να τον πάρω για να μπορέσει να κάνει την δουλειά του; Οι μισοί εκπρόσωποι μου είπαν ότι αυτό απλώς θα μου το συνδέσει ο τεχνικός του ΟΤΕ στο ΤΕΛΟΣ. Ξαφνικά έγινε προαπαιτούμενο και το χρειάζεται ο μηχανικός για να κάνει την δουλειά του (έχουμε κολλήσει εκεί δεν μπορεί να γίνει το ραντεβου για "επιθεώρηση" του κτιρίου πριν παραλάβω τον οπτικό μετατροπέα).

Άντε Καλή Ανάσταση, πρώτα θα Κάνουμε Ανάσταση και μετά θα έχω οπτική με αυτούς που έμπλεξα. Και στα δικά μας

Picanha
23-02-23, 17:57
2 εβδομάδες μετά θυμηθήκανε και μου στείλανε τον Οπτικό Μετατροπέα.246148
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι τον χρειάζεται ο μηχανικός της EDIL HELLAS.

Δεν ξέρω τώρα που να καλέσω.... Ξαφνικά ήρθανε χωρίς να μου πουν τίποτα εγώ δεν είχα ιδέα και φυσικά έλειπα.

Και τα ΕΛΤΑ με έχουν παραπέμψει στις Ελληνικές Καλένδες
246149

costas1
01-11-23, 21:05
Καλησπέρα, σήμερα έβαλαν ένα πίνακα της vodafone για οπτική ίνα στην πολυκατοικία στο Παγκράτι. Έχω συμβόλαιο wind σταθερό και κινητό για 1,5 χρόνο ακόμα και δε θέλω να σπάσω το συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να αναβαθμίσω σε οπτική ίνα χωρίς να αλλάξω εταιρεία;

deniSun
01-11-23, 21:48
Καλησπέρα, σήμερα έβαλαν ένα πίνακα της vodafone για οπτική ίνα στην πολυκατοικία στο Παγκράτι. Έχω συμβόλαιο wind σταθερό και κινητό για 1,5 χρόνο ακόμα και δε θέλω να σπάσω το συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να αναβαθμίσω σε οπτική ίνα χωρίς να αλλάξω εταιρεία;

Δεν έχει σχέση ποια εταιρεία έκανε την εγκατάσταση.
Μπορείς να πας στην οπτική σε όποια εταιρεία θέλεις από αυτές που σου προσφέρουν κάλυψη.

costas1
07-12-23, 00:23
Ευχαριστώ!

spokosjr
07-08-24, 13:01
Στην περιοχή που είναι στα όρια Καισαριανής και Παγκρατίου, υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην κάλυψη όπως θα δείτε στην εικόνα, τα έργα έχουν τελειώσει εδώ και καιρό και θέλω να μάθω αν μπορώ και σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ για το παρακάτω.
Έχει σκάψει και η Cosmote αλλά και η vodafone με διάφορες ημερομηνίες έναρξης διαθεσιμότητας αφήνοντας απέξω αυτό το σημείο. Στην εικόνα έχω σχεδιάσει τα όρια του κάθε δικτύου καθώς και τις ημερομηνίες διάθεσης.257769

Αν είμαι σε λάθος θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί.

@ ADSLgr.com All rights reserved.