Επιστροφή στο Forum : Με βγάζει εκτός internet ! ! !
Έχω adsl 384k και isp HOL(modem zyxel router)και εδώ και μία βδομάδα ενω "σερφάρω" στο net ξαφνικά με πετάει(βρίσκομαι εκτός σύνδεσης...) απο το internet στα καλά καθούμενα...Πήρα τηλ την Helllas on line και μου είπαν(πως κάτι παίζει με το ip και το modem και πως έτσι κλήνουν τα ports απο μένα με αποτέλεσμα είναι σαν να μη δέχομαι τη σύνδεση και κάτι μ...ες) αλλά και πως να δηλώσω βλάβη στον ΟΤΕ (ΟΤE:σε δέκα μέρες θα ελένξουμε τη γραμμή σας...)
Να αναφέρω πως παρόμοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ και
πως όταν κάνω restart το pc φτιάχνει και είμαι κανονικά στο internet μετά(οπότε πως μπορεί να είναι βλάβει στη γραμμή αν κάνω restart και είμαι συνδεδεμένος κανονικά μετά...).
Τα ports στο modem μου δεν τα έχω πιράξει καθόλου μόνο 2 έχω ανοιχτά και είναι για το wow(world of warcraft)αλλά τα έχω πολύ καρό ανοιχτά για να παροθσιάσυν τώρα πρόβλημα.Ξέρει κανείς τίποτα;
:?: :roll: :idea: :shock:
Για να μην καταλήξεις μετά από 1 μήνα ρωτάς εδώ μέσα ακόμα για το πρόβλημα αυτό, ζάλισέ τους (ΟΤΕ/HOL) στα τηλέφωνα...ΜΟΝΟ έτσι θα βρεις λύση.........edit: μετά από μία μέρα διαβάζω ότι με restart λειτουργεί κανονικά....οπότε δεν μπορεί να παίζει πρόβλημα με τη γραμμή.
Μήπως έλεγξες για κανένα ιό ;
Bone_Collector
31-12-04, 18:34
Βασικά το router σου θα πρέπει να κρατάει κάποιο log της σύνδεσης , δοκίμασε να ψάξεις εκεί για να δεις τι φταίει . Όπως είπε και ο npats , κανε ένα scan με το anti-virus για κανένα ιό , δεν έχεις να χάσεις τίποτα !
Το πρόβλημα λύθηκε αλλά το θέμα είναι πος όταν ανοίγω το pc είναι disabke το norton auto-protect???
Και έχω βάλει και pass για τα options...
Βγαλε το norton, επίσης, δες αν έχεις κανα Norton internet security και βγάλε το.
ακόμα αυτό που λές μου το είχε κάνει κάποια στιγμή και με το sygate, (μετά απο κάποιες ώρες δεν έβλεπε Internet και μόνο με restart ξανάβλεπε).
δύο λύσεις να δοκιμάσεις, http://www.avast.com , http://www.kerio.com
έχουν δωρεάν εκδόσεις.
Σύμφωνα με αυτό που λές (μετά απο restart δουλέυει) δεν έχει πρόβλημα ούτε ο ΟΤΕ ούτε η HOL. αλλά στον υπολογιστή σου
Προφέσσορας_Χάος
01-01-05, 19:21
εμένα μου το έκανε 1 μέρα που ενεργοποηθηκε η γραμμή οταν δεν είχα βάλει φιλτράκια στις τηλεφωνικες συσκευες..
Ok εγώ να το βγάλω το norton αλλά το έχω 2 χρόνια και ξαφνικά του τη βύδοσε?
Ξέρετε αν αγοράζοντας καινούργια μιτρική θα πρέπει να κάνω format ή απλός install τούς νέους drivers?
Εξαρτάται από το chipset που θα έχει η καινούρια μητρική νομίζω.
Καλήτερα ειναι καθαρή εγκατάσταση πάντα κατι αφήνουν
οι drivers απο την παλαιά μητρική που μπορεί να σου
δημιουργίση πρόβλημα κάποια στιγμή .Αυτό προτείνει
πάντος και η Microsoft
Bone_Collector
02-01-05, 13:14
Το norton internet security (έκδοση έως και 2004) είχε ένα σοβαρό bug με την proccess "ccProxy.exe" η οποια έκανε crash χωρίς να ειδοποιεί τον χρηστη , με αποτέλεσμα να κόβει την σύνδεση με το net . Βεβαια υπήρχε "workaround" γι αυτό , πηγαίνοντας στις services και βάζοντας το να κάνει restart κάθε φορα που κολλούσε .
Πάντως στα 2005 έχει λυθεί αυτό :P
Τώρα για το norton που είναι disabled , δοκίμασε να το κανεις enable μέσα από τα options του . Αν αυτό δεν γίνεται τότε μπορεί να οφείλεται σε lsp conflict , κλείδωμα του activation η απλά και bad installation !
@ sTaNLeY : ναι θα χρειαστείς format ακόμα και αν φοράει το ίδιο chipset . Πάντως αν θες πες μας πως το έλυσες το πρόβλημα για το net !
@ ADSLgr.com All rights reserved.