PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με την Vodafone στην Πλαστεία Αττικής

Dimitris_1
09-07-23, 15:59
Καλησπέρα:hello

Πριν από δυο εβδομάδες πήγα στην Nova για να κάνω μια αίτηση για 50άρα γραμμή αλλά δεν την έκανα και πήγα τελικά στην Vodafone που είδα οτι έχει εκεί τις γραμμές γτ λέω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα να λυθεί γρηγορότερα αλλά και για την ενεργοποιηση της γραμμης να γίνει γρηγορότερα και γενικά για να μην χρειαστεί να συνενοηθούν μεταξύ τους οι δυο πάροχοι για οποιδηποτε θέμα.Την κάνω την αίτηση και μετα από δυο μέρες μου ερχεται μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε αλλα το router τιποτα παιρνω την τεχνικη υποστηριξη και μου λενε θα το αναθεσουμε ως βλαβη και θα σας ενημερωνουμε συνεχως ωραια λεω,μετα απο δυο εβδομαδες δεν έχω λαβει τιποτα παω απ το καταστημα λεω την κατασταση και μου λενε εκει οτι το προβλημα ειναι απ την μερια του ΟΤΕ και δεν ξερουμε ποτε ακριβως θα λυθει ενταξη λεω και εφυγα.Τωρα που παρα 4 μερες παμε να συπληρωσουμε και την τριτη εβδομαδα χωρις να εχει γινει τιποτα τι αλλο μπορω να κάνω απο μεριας μου μπας και φτιαχτει κάποτε και επισης μηπως ξερει κανεις τι προβλημα μπορει να υπαρχει στην γραμμη και υπαρχει τοση καθυστεριση

Ευχαριστω

netblues
10-07-23, 17:20
Οποιοδηποτε λαθος στις (αρκετες) μεικτονομισεις.

@ ADSLgr.com All rights reserved.