Επιστροφή στο Forum : Διακοπή συμβολαίου
Παιδιά θέλω να απεμπλακω από τη βονταφον και το συμβόλαιο μου λήγει 25/02/2024 ... ιντερνέτ, θα πληρώσω πέναλτυ η έχει καταργηθεί?? Ευχαριστώ
Παιδιά θέλω να απεμπλακω από τη βονταφον και το συμβόλαιο μου λήγει 25/02/2024 ... ιντερνέτ, θα πληρώσω πέναλτυ η έχει καταργηθεί?? Ευχαριστώ
Θα υπάρχει κάποια ποινή.
Στην cosmote αναγράφεται πόσο είναι το ποσό που επιβαρύνεσαι για κάθε μήνα αποχώρησης.
Δες στο συμβόλαιό σου αν υπάρχει αντίστοιχο πινακάκι.
Αν όχι πάρε τους τηλ.
Θα υπάρχει κάποια ποινή.
Στην cosmote αναγράφεται πόσο είναι το ποσό που επιβαρύνεσαι για κάθε μήνα αποχώρησης.
Δες στο συμβόλαιό σου αν υπάρχει αντίστοιχο πινακάκι.
Αν όχι πάρε τους τηλ.
Ευχαριστώ πολύ!!!
Αν ληγει 25/2/24, τότε στις 25/7 απομένουν 7 μήνες. Το τέλος διακοπής είναι το 1/4 των 7 παγίων. Δηλαδή το τέλος διακοπής είναι σχεδόν 2 πάγια, αν το κόψεις μετά τις 25/7
Εάν δεν έχεις τέτοιο αφορητο πρόβλημα, Κανε υπομονή κάνα τρίμηνο και μετά κάνε αίτημα φορητοτητας για να γλιτώσεις ποινή, υπάρχει στο συμβόλαιο σου πίνακας με τιμή ανά μήνα έως το τέλος συμβολαίου
Εάν δεν έχεις τέτοιο αφορητο πρόβλημα, Κανε υπομονή κάνα τρίμηνο και μετά κάνε αίτημα φορητοτητας για να γλιτώσεις ποινή, υπάρχει στο συμβόλαιο σου πίνακας με τιμή ανά μήνα έως το τέλος συμβολαίου
Το πρόβλημα είναι με το σερκομ και μετά από πάρα πολύ μπλα μπλα είπανε πως κάνανε αίτηση να μου το αλλάξουν θα περιμένω λίγο και βλέπουμε.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις
@ ADSLgr.com All rights reserved.