Επιστροφή στο Forum : Παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ 2023 και η πορεία της (λαβωμένης) Εθνικής
Στο rugby τους βλέπεις στο "τελετουργικό" και σκιαζεσαι.
Ίσως σε κάποια αθλήματα, δεν..
- - - Updated - - -
Τί έγινε και δεν μεταδίδουν οι γνωστοί ππρες?
Σκούρα τα πράγματα. Έχουμε πέσει και σε κακούς διαιτητές FIBA... τσίρκο.
Δαγκωνομαι να μη σχολιάσω ποιοι είναι το τσίρκο και έχουμε πάλι τα ίδια με την προηγούμενη φορά.
Μερικές σκέψεις, όσο μπορώ πιό ψύχραιμα.
Μας έχουν διαβάσει πολύ καλά και παίζουμε όπως θέλουν αυτοί. Δεν προσπαθούμε να σπάσουμε την ζώνη από μέσα, αλλά ρίχνουμε κάργα τρίποντα που δεν είναι ακριβώς το δυνατό σημείο μας. Στην άμυνα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει.
Ο Μωραίτης ως τώρα δικαιώνει εμένα κι όχι τον κόουτς. Υποτίθεται πως το δυνατό του σημείο είναι το σουτ.
Σήμερα μας δείχνει πως το δυνατό του σημείο είναι το airball.
Υπάρχει ακόμα ένα ολόκληρο ημίχρονο, ελπίζω να μην αποκλειστούμε απο τον καφετζή (Ili) και τον τυρέμπορα (Milner).
Εντάξει είναι λίγο γκαζμαδες αλλά δεν τραβάμε.
Όταν δεν έχεις λύσεις που δουλεύουν γενικά, για μένα δεν μπορείς να παίζεις την επίθεση που εξαντλεί το χρονόμετρο. Όπου μπορείς πρέπει να σκοράρεις.
Στο μεταξύ επειδή είχα πάει εκεί,
Α, ρε τυχερούλη....
Λαρετζάκης, ζήτω η τρέλα :p
- - - Updated - - -
Γιατί το κάνουμε ροντέο ???
- - - Updated - - -
Ουφφφφφ
Εννιά λεπτά σωστού μπάσκετ στο 3ο, ήταν αρκετά για να γυρίσουν το παγνίδι.
Σας το έγραψα πως δεν ήταν ομάδα για να μας αποκλείσει η Ν.Ζηλανδία. Κομβικοί παίκτες Παπαπέτρου και Λάρυ.
Με τους Λιθουανούς τώρα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Δεν θα είναι αρκετό ένα ημίχρονο καλής απόδοσης.
Λαρετζάκης, ζήτω η τρέλα :p
Πιστεύω θα έχει πολύ μέλλον στην Εθνική. Αυτός που δεν καταλαβαίνω πως και γιατί παιζει μπάσκετ είναι ο θανάσης. Κάπως τα πατήματα του ειναι πολύ ασχετα με το άθλημα. Κυρίως για την θεατρικότητα του ειναι στην ομάδα; Δεν ξέρω.
Πάντως πολύ δύσκολοι οι πόντοι αλλά και η προσέγγιση στην ρακέτα. Όλη την ώρα τα ίδια πικενρολ που δεν δουλεύουν και πολύ καλά βασικά. Στην άμυνα θεωρώ ότι η ομάδα τα πάει εξαιρετικά δεδομένης και των απουσιών.
Σήμερα 15:40 κόντρα σους Λιθουανούς.
Σίγουρα πληρέστερη ομάδα, έχει το πλεονέκτημα και θα χρειαστεί να παίξουν όλοι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο.
Ας ελπίσουμε να δούμε ένα ωραίο ματς.
Πιστεύω ότι αν ο walkup κάνει το παιχνίδι της ζωής του αμυντικά και επιθετικά και καταφέρουμε να περιορίσουμε τους αντίπαλους ψηλούς, τότε έχουμε καλές πιθανότητες.
Μέχρι τώρα όλα πάνε κατ'ευχήν.
Μακάρι να μην καταρρεύσει από την κούραση ο Ανεβαπάνος.
Λάρυ, όλα τα λεφτά ως τώρα.
Μην τολμήσει να πανηγυρίσει κανένας ακόμα, έχουμε άλλο ένα ημίχρονο.
Τέλος, κλατάρανε οι 2 τους.
Αυτοί έχουν 61% στα τρίποντα και εμείς περίπου τόσο στις βολές. Ωραίο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια. Τόσο μπορούσε η ελληνική ομάδα των πολλών απουσιών, τόσο έπαιξε. Μπορεί να μπει μέσα στη δεκάδα πάντως στους αγώνες κατάταξης.
Τέλος, κλατάρανε οι 2 τους.
Από το 2ο ημίχρονο φάνηκε ότι βρήκαν πως να μας παίξουν και χαλαρά τα έφτυσαν. Πάντως έπαιξαν πολύ καλά μέχρι που οι Λιθουανία έδειξε το βάθος που έχει.
Επίσης αν δεν έχεις εύκολο τρίποντο, δεν γίνεται.
Μόνο υπερηφάνεια για την ομάδα, παρά την βαριά ήττα!
Μας λύγισε η κούραση και ήταν αδύνατον να κάνουμε κάτι καλύτερο απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε δέκα (έναντι επτά) ισάξιους παίκτες και που δεν μπορούμε να συγκριθούμε σε θέματα οργάνωσης, υποδομών και αγάπης για το σπορ (οι Λιθουανοί, αν δεν το γνωρίζετε, ζουν και αναπνέουν για το μπάσκετ).
Να πω κι ένα μπράβο στον Μωραΐτη, που με την σημερινή του εμφάνιση έδειξε πως υπάρχει.
Σήμερα είχαμε ομάδα που έκανε αυτό που μπορούσε, σε γενικές γραμμές.
Παράπονο σε μια τέτοια κατάσταση, μόνο για επιμέρους λεπτομέρειες, όχι για το σύνολο.
Δεν είχαμε την παραμικρή σχέση με το προχτεσινό αίσχος.
Μήπως η έκπληξη του mundobasket (που έψαχνα να βρω σε προηγούμενο post) είναι η Λετονία;
megahead13
01-09-23, 22:24
Το Ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται επανεκκίνηση. Έχουμε βαρεθεί να τα λέμε χρόνια τώρα.
Είχα σχετική συζήτηση και με εναν κύριο εδώ στο ξενοδοχείο που είμαι αυτές τις μέρες για διακοπές. Μου εξηγούσε τι έχουν δει τα μάτια του εδώ και χρόνια λόγω του γιου του.
Φυσικά όταν όλη η χώρα είναι υπό κατάρρευση περιμένουμε τίποτα καλύτερο σε θέματα μπάσκετ και αθλητισμού γενικότερα; Μερικοί "γραφικοί" είναι μόνο που επιμένουν όπως σε κάθε χώρο.
Αντε να δούμε μήπως προκριθούμε του χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
@Πετραν: Τα λέγαμε και πέρσι. Διαφωνώ για τα περί περσινού αίσχους. Ναι, δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά ήταν μια νέα αρχή. Και ως τέτοια απαιτείται ΧΡΟΝΟΣ. Αν φέτος το ειχαμε πιάσει από εκεί που το αφήσαμε περσι, με τα ίδια στελέχη και χωρίς απουσίες, θέλω να πιστεύω πως στο Mundobasket θα παρουσιαζομασταν αρκετά καλύτερα. Αλλά επιμένω πως το θέμα είναι τα δομικά προβλήματα που έχει το μπάσκετ μας και που κανένας δε λέει να διορθώσει (βλέπε παιδικά τμήματα, μικρές ομάδες που κάποτε παρήγαγαν παιχτες, κτλ) και όχι πχ πως αξιοποιείται ο Γιάννης Α.
@Πετραν: Τα λέγαμε και πέρσι. Διαφωνώ για τα περί περσινού αίσχους. Ναι, δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά ήταν μια νέα αρχή. Και ως τέτοια απαιτείται ΧΡΟΝΟΣ. Αν φέτος το ειχαμε πιάσει από εκεί που το αφήσαμε περσι, με τα ίδια στελέχη και χωρίς απουσίες, θέλω να πιστεύω πως στο Mundobasket θα παρουσιαζομασταν αρκετά καλύτερα. Αλλά επιμένω πως το θέμα είναι τα δομικά προβλήματα που έχει το μπάσκετ μας και που κανένας δε λέει να διορθώσει (βλέπε παιδικά τμήματα, μικρές ομάδες που κάποτε παρήγαγαν παιχτες, κτλ) και όχι πχ πως αξιοποιείται ο Γιάννης Α.
Ούτε φέτος ούτε πέρσι έκρινα το αποτέλεσμα, θα ήταν η (πολύ) εύκολη οδός. Αυτό που έβλεπα σχολίασα, και ακόμα επιμένω μέχρι κεραίας σε ότι έγραψα τότε (και λίγα ήταν).
Τα δομικά προβλήματα που σωστά αναφέρεις (και φυσικά οι περισσότεροι εκτός και όλοι ανεξαιρέτως εντός του αθλήματος κάνουν πως δεν βλέπουν), είναι ακριβώς ο λόγος που αξιοποιείται λάθος/σταβά/ανεπαρκώς ο Γιάννης (και ο κάθε Γιάννης που δεν το παίζει ντίβα όταν καλείται και εμφανίζεται να κάνει αυτό που μπορεί κι όχι να "κρατήσει δυνάμεις" για να φανεί "ηγέτης" στην ομάδα του μετά). Νομίζω σε αυτό δεν διαφωνούμε, ούτε διαφωνήσαμε ποτέ επί της ουσίας.
Μια μόνο αντίρρηση σε αυτό που γράφεις, ότι "αν το είχαμε πιάσει...κλπ". Ξέρεις πόσοι γμσν με τα "αν". Δεν πετάς ένα σύστημα και λες σε όποιον τελικά έχεις "τρέχα παίξε το"*. Φτιάχνεις σύστημα και το προσαρμόζεις ανάλογα με αυτούς που έχεις κάθε φορά. Ναι, το να χάσεις το μοναδικό καθαρό σου "5άρι" πριν το τζάμπολ είναι κάτι το οποίο δεν θα το χρεωθείς. Το να επιμένεις να παίξεις κάποιο "αλλο" μπάσκετ από αυτό για το οποίο είναι κατάλληλοι οι παίκτες σου επειδή "έτσι παίζεται σήμερα", είναι κάτι στο οποίο θα είμαι μόνιμα απέναντι.
*(η τεράστια αντίδρασή μου για πέρσι, ήταν ακριβώς αυτή...είχαμε το Γιάννη και ξαφνικά έπρεπε να παίξουμε όπως οι Bucks, χωρίς να έχουμε τους υπόλοιπους ούτε σαν αστείο, με αστεία αποτελέσματα)
megahead13
02-09-23, 17:51
Ούτε φέτος ούτε πέρσι έκρινα το αποτέλεσμα, θα ήταν η (πολύ) εύκολη οδός. Αυτό που έβλεπα σχολίασα, και ακόμα επιμένω μέχρι κεραίας σε ότι έγραψα τότε (και λίγα ήταν).
Τα δομικά προβλήματα που σωστά αναφέρεις (και φυσικά οι περισσότεροι εκτός και όλοι ανεξαιρέτως εντός του αθλήματος κάνουν πως δεν βλέπουν), είναι ακριβώς ο λόγος που αξιοποιείται λάθος/σταβά/ανεπαρκώς ο Γιάννης (και ο κάθε Γιάννης που δεν το παίζει ντίβα όταν καλείται και εμφανίζεται να κάνει αυτό που μπορεί κι όχι να "κρατήσει δυνάμεις" για να φανεί "ηγέτης" στην ομάδα του μετά). Νομίζω σε αυτό δεν διαφωνούμε, ούτε διαφωνήσαμε ποτέ επί της ουσίας.
Μια μόνο αντίρρηση σε αυτό που γράφεις, ότι "αν το είχαμε πιάσει...κλπ". Ξέρεις πόσοι γμσν με τα "αν". Δεν πετάς ένα σύστημα και λες σε όποιον τελικά έχεις "τρέχα παίξε το"*. Φτιάχνεις σύστημα και το προσαρμόζεις ανάλογα με αυτούς που έχεις κάθε φορά. Ναι, το να χάσεις το μοναδικό καθαρό σου "5άρι" πριν το τζάμπολ είναι κάτι το οποίο δεν θα το χρεωθείς. Το να επιμένεις να παίξεις κάποιο "αλλο" μπάσκετ από αυτό για το οποίο είναι κατάλληλοι οι παίκτες σου επειδή "έτσι παίζεται σήμερα", είναι κάτι στο οποίο θα είμαι μόνιμα απέναντι.
*(η τεράστια αντίδρασή μου για πέρσι, ήταν ακριβώς αυτή...είχαμε το Γιάννη και ξαφνικά έπρεπε να παίξουμε όπως οι Bucks, χωρίς να έχουμε τους υπόλοιπους ούτε σαν αστείο, με αστεία αποτελέσματα)
Γιατρέ στραβωμάρα. Έγραψες για προχτεσινό αίσχος, κι εγώ διάβασα για περσινό αίσχος. Χέσε μέσα :sorry:
Τώρα για τα υπόλοιπα τα έχουμε χιλιοπεί, οπότε...
ΥΓ Οι μπασκετικοί ΑΡΔ μου τη βιδώνουν, πάντα μου τη βίδωναν. Αλλά αυτή τη φορά με τα ηρωικά που γράφουν έχουν ξεφύγει! Κάπου λίγο έλεος ρε μάγκες!!!
- - - Updated - - -
Εθνική Μπάσκετ, Γκάλης: «Δεν είσαι δίπλα στην Εθνική όταν κερδίζει και απέναντι όταν χάνει, είσαι πάντα δίπλα» (https://www.gazzetta.gr/basketball/pagkosmio-kypello/2252573/ethniki-mpasket-gkalis-den-eisai-dipla-stin-ethniki-otan)
Εμείς Νικ, που αγαπήσαμε το άθλημα εξ αιτίας σου, του Γιαννάκη και των άλλων παιδιών, που αυτό το άθλημα μας έδωσε πράγματα για τη ζωή μας την ίδια, είμαστε πάντα δίπλα στην Εθνική, κερδίσει, χάσει. Και με όλες τις Εθνικές ομάδες ή άτομα που εκπροσωπούν τη χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις γενικότερα.
Οι καθ' ύλην αρμόδιοι και εμπλεκόμενοι με το άθλημα όμως (ανεξαρτήτως επιπέδου, παιδικά, εφηβικά, αντρικά, κτλ τμήματα), είναι παρόντες απόντες εδώ και πολλά, πολλά χρόνια! Σε αυτούς πέστα!
Γενικά δεν παρακολουθώ ιδιωτικά πρωταθλήματα αλλά όταν παίζει η Εθνική κυρίως μπάσκετ και ποδόσφαιρο, θέλω να την δω αλλά θέλω να την δω και με ελληνικο σχολιασμό με ότι αυτό σημαίνει.
Σήμερα το τελευταίο ματς με Μαυροβούνιο στις 11:40.
Θέλω να πιστεύω πως τα παιδιά θα δείξουν μπασκετικό εγωισμό και θα χτυπήσουν το παιγνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα το πάρουν.
Η team USA μπήκε χαλαρά και τα βρήκε σκούρα μέχρι να ξεμπλέξει μαζί τους.
- - - Updated - - -
Φιλικό ματσάκι έγινε τελικά, που το πήρε το Μαυροβούνιο πιο εύκολα απ´οτι δείχνει το τελικό σκορ.
Αυτό σημαίνει πως πέφτουμε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία και γενική κατάταξη της FIBA.
Τα τζιμάνια δεν θα δείξουν το ΗΠΑ - Λιθουανία;
Πιστεύω ότι η Λιθουανία και η Γερμανία ειναι οι πιο ολοκληρωμένες ομάδες από Ευρώπη.
ΜΠΟΥΜ!
https://www.gazzetta.gr/basketball/pagkosmio-kypello/ipa-lithoyania-live-03-09-2023
ΜΠΟΥΜ!
https://www.gazzetta.gr/basketball/pagkosmio-kypello/ipa-lithoyania-live-03-09-2023
Speechless!
megahead13
03-09-23, 20:44
Speechless!
Μπα καθόλου. Απλώς οι υπόλοιποι αναπτύσσουν το άθλημα, ενώ εμείς έχουμε κολλήσει στα ίδια και στα ίδια εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.
Μπα καθόλου. Απλώς οι υπόλοιποι αναπτύσσουν το άθλημα, ενώ εμείς έχουμε κολλήσει στα ίδια και στα ίδια εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.
Με κριτήριο την κόντρα που βγάλαμε με μισή ομάδα στους Λιθουανους.
Τα χάλια μας είναι δεδομένα.
WTF??????????????????????
Απίστευτα άτυχος στάθηκε ο Μπόρισα Σίμανιτς, αφού - όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα - ο τραυματισμός που τον έθεσε εκτός συνέχειας του MundoBasket κόντρα στο Νότιο Σουδάν αποδείχθηκε (πολύ) πιο σοβαρός και έχασε ένα νεφρό.
WTF??????????????????????
Πραγματικά και στο βίντεο δεν φαινεται τόσο δυνατό το χτύπημα
https://basketnews.com/news-194223-serbias-borisa-simanic-lost-a-kidney-after-a-blow-during-world-cup.html
Αν υπήρχε Χ για το χτυπα εδώ για να χάσεις το νεφρό, το πέτυχε ακριβως.
Οι Σέρβοι δεν μασάνε ως τώρα από τους Λιθουανούς.
- - - Updated - - -
Μια χαψιά, πλήρωσαν την νίκη επί των ΗΠΑ οι Λιθουανοί.
Υποκλιθείτε στην Λετονία, κύριοι.
Μπορεί να έχασε την πρόκριση στο τελευταίο σουτ, αλλά μιλάμε για μια ομάδα που παίζει υποδειγματικό μπάσκετ, χωρίς "Λετονοποιημένους", χωρίς "Ανεβαπάνους", χωρίς Αμερικανική βοήθεια και χωρίς τον NBA superstar , Κρίσταπ Πορζίνκις.
Ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.
Οι Ευρωπαικές ομάδες έχουν γίνει πολύ ομαδάρες. Respect στην Λετονία και μακρά θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολύ καλύτερη επίθεση.
megahead13
06-09-23, 15:20
Βασικά κάνουν ότι κάναμε κι εμείς τις δεκαετίες '70, '80 και' 90 (αντε και λιγο τη δεκαετία 2000): Αναπτύσσουν το άθλημα στις χώρες τους.
Το μισό NBA παίζει σε Καναδά και Σλοβενία. Τι περιμέναμε εμείς από την Εθνική??? χαχαχα
Βασικά κάνουν ότι κάναμε κι εμείς τις δεκαετίες '70, '80 και' 90 (αντε και λιγο τη δεκαετία 2000): Αναπτύσσουν το άθλημα στις χώρες τους.
Εννοείται.
Αλλά στην χώρα έχει πέσει πανούκλα. Π
Είναι που η καλύτερη οικονομία δεν φτιάχνει παίχτες. (Ειρωνεύομαι την δήλωση του πρωθυπουργού σε σχέση με τον Έβρο)
- - - Updated - - -
Αναρωτιέμαι βέβαια, σε πιο σημείο τα γυμνασμενα σώματα 2.10 ντερεκιων με κινήσεις 2αρι και 3αρι είναι αποτέλεσμα εκπαίδευσης ή απλα γονιδίων. Βλέπεις πχ τους Έλληνες παίχτες που είναι σαν κακομοίρηδες δίπλα στα ντερεκια των Γερμανών και Λιθουανών.
Μπορούν να το γυρίσουν οι Καναδοί ?
- - - Updated - - -
Μια χαψιά.
Μπορούν να το γυρίσουν οι Καναδοί ?
Χωρίς τρίποντα με κλειστά μάτια, από τα αποδυτήρια και από άλλο γήπεδο και άπο άλλη χώρα και από άλλη ήπειρο δύσκολο.
Επεσε λίγο άγγιμα σε ακαταλληλα μέρη από την Σερβία.
megahead13
08-09-23, 14:39
https://www.gazzetta.gr/basketball/pagkosmio-kypello/2254306/se-aristo-klima-horisan-eok-itoydis
:down: :down: :down:
Τα λέμε σε καμιά δεκαριά χρόνια και αν.
https://www.gazzetta.gr/basketball/pagkosmio-kypello/2254306/se-aristo-klima-horisan-eok-itoydis
:down: :down: :down:
Τα λέμε σε καμιά δεκαριά χρόνια και αν.
Το πράγμα έκανε κρα....
Απίστευτο που βγήκαν εκτός οι Καναδοί.
megahead13
08-09-23, 17:45
Το πράγμα έκανε κρα....
Ναι, αλλά δε γίνεται αυτό το πράγμα να αλλάζουμε προπονητές εθνικής σαν τα πουκάμισα. Δηλαδή ούτε ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης δε μας κάνει; Πόσα χρόνια έχουν το Σκαριόλο οι Ισπανοί;;
Δε μας φτάνουν τα χάλια μας έχουμε και τους Γερμαναράδες στον τελικό :mad:
Ναι, αλλά δε γίνεται αυτό το πράγμα να αλλάζουμε προπονητές εθνικής σαν τα πουκάμισα. Δηλαδή ούτε ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης δε μας κάνει; Πόσα χρόνια έχουν το Σκαριόλο οι Ισπανοί;;
Δε μας φτάνουν τα χάλια μας έχουμε και τους Γερμαναράδες στον τελικό :mad:
Με την μαγκιά τους οι Γερμανοί ;)
Στα δικά μας, δεν μπορείς να περιμένεις μεγάλες ανατροπές και αλλαγές. Είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι και έχουν αναλυθεί κατ'επανάληψη πάρα πολλές φορές, που δεν έχει νόημα να κάτσουμε να τα ξαναπούμε άλλη μία.
"Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει"
megahead13
08-09-23, 19:27
Με την μαγκιά τους οι Γερμανοί ;)
Σαφώς, αλλά παραμένει το γεγονός ότι είναι Γερμαναραδες :p
Στα δικά μας, δεν μπορείς να περιμένεις μεγάλες ανατροπές και αλλαγές. Είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι και έχουν αναλυθεί κατ'επανάληψη πάρα πολλές φορές, που δεν έχει νόημα να κάτσουμε να τα ξαναπούμε άλλη μία.
"Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει"
Μα δε διαφωνώ, αλλά μια ακόμη αλλαγή προπονητή σε τί θα βοηθήσει εν όψη προολυμπιακου τουρνουά; Εκτός αν πρόκειται για κάποιον που θα είναι το μόνο και αποκλειστικό του πόστο. Και δε μπορώ να διαβάζω για Σπανουλη που ακόμα κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Όταν "ψηθεί" το βλέπουμε.
Εγώ ήθελα Γερμανία. Γομαρια
Μα δε διαφωνώ, αλλά μια ακόμη αλλαγή προπονητή σε τί θα βοηθήσει εν όψη προολυμπιακου τουρνουά; Εκτός αν πρόκειται για κάποιον που θα είναι το μόνο και αποκλειστικό του πόστο. Και δε μπορώ να διαβάζω για Σπανουλη που ακόμα κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Όταν "ψηθεί" το βλέπουμε.
Έλα, έφυγε ο Βασιλακό, φεύγει κι ο "έχω πρόβλημα με τους παίκτες του γαύρου" Ιτούδης και πάμε για μεγαλεία.
Τώρα που εξαϋλώθηκε η "παράγκα του εξασφύριχτου", θα ανθίσει πάλι το άθλημα και θα ζήσουμε πάλι στιγμές αρχαιοελληνικού κλέους.
- - - Updated - - -
Εγώ ήθελα Γερμανία. Γομαρια
https://youtu.be/QxCpBSDiPNc?si=xtaZ77uxSEQ-agRf
Σαφώς, αλλά παραμένει το γεγονός ότι είναι Γερμαναραδες :p
Όταν η λογική ορισμένων είναι "να φέρουμε προπονητή που να είναι αρεστός στον Γιάννη" ,όλα να τα περιμένεις.
Και σε τελική ανάλυση, αφού δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε το επιτυχημένο μοντέλο άλλων χωρών, ας κάνει η Ομοσπονδία τις σωστές κινήσεις.
Ας μαζέψει όλα τα σπουδαία και διάσημα τέκνα των ΕΛ στην ομάδα.
Θα σε χάλαγε δηλαδή να είχαμε μαζί μας, έστω και σε αυτή την ηλικία, το καμάρι του Πόντου, τον Λεμπρονίδη Ιάκωβο;
Ή τον φοβερό Χιώτη σκόρερ, Καραμέλο Αντώνη; Ε; Ε;
:p
Απίστευτο φινάλε στο Καναδάς-ΗΠΑ, 111-111 και μένουν κάτι δέκατα του δευτερολέπτου στους Καναδους!
- - - Updated - - -
Παράταση
- - - Updated - - -
Δεν το χάνουν το μετάλλιο οι Καναδοί!
Άξιοι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.