PDA

Επιστροφή στο Forum : Παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ 2023 και η πορεία της (λαβωμένης) Εθνικής

Σελίδες : [1] 2 3

mzaf
01-08-23, 13:10
Νά'μαστε λοιπόν και πάλι στην γραμμή της εκκίνησης, για άλλη μια φορά.
Με τελείως διαφορετικές συνθήκες, με βαριές και ασήκωτες απώλειες, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια αξιοπρεπή παρουσία, την οποία είμαι βέβαιος πως επιθυμούν όλοι οι συμμετέχοντες.

Το μεγάλο μας πρόβλημα, πέρα από την διαχρονική έλλειψη "βάθους" στον πάγκο, είναι πως δεν θα έχουμε παίκτες εκεί που πονάμε περισσότερο, στους γκαρντ.

Σε ένα βαθμό-θεωρητικά πάντα, βεβαίως-αυτό αναμένουμε να καλυφθεί από τον σπουδαίο αμυντικό, εξαίρετο νεο-ΕΛ-ληνα συμπατριώτη μας, Θωμά Ανεβαπάνο.:p

Όπως και να έχει το πράγμα, οι πραγματικοί φίλοι της Εθνικής και του μπάσκετ θα είναι και πάλι κοντά της.
Ποιοι θα λείψουν; Μα οι γνωστοί "μπασκετικοί" και οι οπαδοί των "θριάμβων".
Στο καλό και να μη μας γράφουν, δεν θα μας λείψουν καθόλου.

Αύριο λοιπόν, στις 21:30, ζωντανή μετάδοση από το Action24.
Τέλος, θα ήθελα να αφήσω εδώ το παρακάτω βιντεάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZRQaLFxqjU

tol1s
01-08-23, 15:33
οι φιλικοι αγωνες θα μεταδοθουν απο ενα τοπικο καναλι της αθηνας,οι υπολοιποι που δεν ζουμε στην αθηνα δεν δικαιουμαστε να δουμε την εθνικη στην τηλεοραση μας,υποτιθεται οτι οι εθνικες ομαδες και τα μεγαλα αθλητικα γεγονοτα (τελικοι) πρεπει να μεταδιδονται απο ελευθερο καναλι σε ολη τη χωρα.

δεν αποδεχομαι απαντηση μπες στην σελιδα του action24 να το δεις.

megahead13
01-08-23, 15:55
Προσωπικά θεωρώ πως υπάρχει θέμα στο κλίμα της εθνικής. Σε αντίθεση με περσι.

Τα "δεν έρχομαι φέτος" των Σλουκα, Καλαθη (τον Ντορσει δεν τον λογαριαζω λόγω οικογενειακου θέματος με τη γέννηση του παιδιού του αν δεν κανω λάθος), η γενικότερη μουρμούρα εδώ και βδομάδες και πριν την έναρξη της προετοιμασίας, κτλ.

Επίσης τί κουλό είναι αυτό με το Action24; Δε μπορώ να καταλάβω τι έχει παιχτεί φέτος :hmm:

mzaf
01-08-23, 20:31
Προσωπικά θεωρώ πως υπάρχει θέμα στο κλίμα της εθνικής. Σε αντίθεση με περσι.

Τα "δεν έρχομαι φέτος" των Σλουκα, Καλαθη (τον Ντορσει δεν τον λογαριαζω λόγω οικογενειακου θέματος με τη γέννηση του παιδιού του αν δεν κανω λάθος), η γενικότερη μουρμούρα εδώ και βδομάδες και πριν την έναρξη της προετοιμασίας, κτλ.

Επίσης τί κουλό είναι αυτό με το Action24; Δε μπορώ να καταλάβω τι έχει παιχτεί φέτος :hmm:

Το θέμα του καλού κλίματος, της παρέας, είναι όντως πολύ σημαντικό. Δεν ξέρω όμως να σου πω αν και τι πρόβλημα υπάρχει.

Για τον Σλούκα, να θυμήσω πως το παιδί στις δύο τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις ήρθε, τραυματίστηκε, πέρασε τον διάολό του για να προλάβει και τελικά ήταν σκιά του εαυτού του;
Έρχεται κάποια στιγμή, που δεν είναι ίδια χρονικά για όλους, που το σώμα σου λέει ΔΕΝ μπορώ.
Τα ίδια ισχύουν για τον Νικ, που ήταν πάντοτε ως τώρα στην πρώτη γραμμή και τίμησε την φανέλα όσο λίγοι.

mzaf
02-08-23, 23:42
Θετικό το πρώτο τεστ (mostly) σε ένα ματς που ξεκίνησε με νωθρό και χαλαρό ρυθμό στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, σοβάρεψε στο τρίτο και αγρίεψε στο τέταρτο, αφού καμιά από τις δύο ομάδες δεν είχε διάθεση να χάσει!
Ρεκόρ καριέρας από τον φοβερό Παπανικολάου σε τρίποντα, πολύ καλοί Θανάσης και Μήτογλου, θετικός κι ο Ανεβαπάνος που πρέπει όμως να βγει ακόμα πιο μπροστά.
Στην άμυνα θέλουμε δουλειά.

Η ποιότητα εικόνας του Action24 επιεικώς διά το πέος....πρέπει να είχε κονέ ο ιδιοκτήτης για να πάρει το αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης

mzaf
05-08-23, 10:21
Σήμερα 19:00 στο ΕΡΤ1 η ρεβάνς με τους Σλοβένους, στην βραδιά του μεγάλου Νίκου Γκάλη.
Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς πως θα ξαναέχει 0/8 βολές ο Ντόνσιτς, έτσι; ;)

- - - Updated - - -

Συγκινητική η χθεσινή βραδιά, μέχρι και ο "διάβολος" δάκρυσε.
Καταιγιστική η ομάδα όσο έπαιξαν οι βασικοί, έμοιαζε να παίζει με...καφενείο! Μετά βέβαια, άρχισε το κονσέρτο για πολυβόλα (Ντόνσιτς-Πρέπελιτς) και η διαφορά εξανεμίστηκε.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι το πόσο καλά έχουν ενσωματωθεί παίκτες που δεν είχαν παρουσία τα προηγούμενα χρόνια. Γουόκαπ και Μήτογλου μοιάζουν να έπαιζαν χρόνια στην Εθνική.
Επίσης-παρά την δουλειά που εμφανώς χρειαζόμαστε αμυντικά-η ομάδα δείχνει...ομάδα και αυτό μόνο καλά πράγματα προμηνύει.

chat1978
06-08-23, 15:03
Για όσους τους ενδιαφέρει.

Ασχετό αλλά έχει βρει κάποιος ical ή url για εισαγωγή στο calendar app της επιλογής;
Δεν βρίσκω τίποτα.

mzaf
06-08-23, 20:37
Συγχαρητήρια στην Εθνική U16 για την εμφάνιση και νίκη απέναντι στους τρομερούς σουτέρ (Porzingis 's heritage) Λεττονούς. Κάτι καλό συμβαίνει εκεί.
Το ματς για όποιον ενδιαφέρεται:
https://www.youtube.com/embed/u_iyYX4AK4c

megahead13
06-08-23, 22:33
Για όσους τους ενδιαφέρει.

Ασχετό αλλά έχει βρει κάποιος ical ή url για εισαγωγή στο calendar app της επιλογής;
Δεν βρίσκω τίποτα.
Έχουμε ήδη νήμα εδώ :

https://www.adslgr.com/forum/threads/1258251-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84-2023-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-(%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82)-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82

:)

mzaf
09-08-23, 08:43
Ξεκινάει σήμερα το τουρνουά "Ακρόπολις" (ζωντανά 19:45 ΕΤ1)
Για να δούμε πως θα τα πάμε απέναντι στην Σερβία (που δεν κατεβαίνει πλήρης).

- - - Updated - - -

Αξιοπρεπής ήττα, σε έναν αγώνα που βγήκαν όλες μας οι παθογένειες επιθετικά.
Κι αν το 7/31 τρίποντα δεν είναι έκπληξη για την ομάδα μας, το 7/32 των Σέρβων δεν το λες και συνηθισμένο.

mzaf
11-08-23, 10:26
Τέλος και το "Ακρόπολις" με δίκαια τροπαιούχο την Ιταλία.
Πάλεψε η Εθνική και παρα λίγο θα έκανε την ανατροπή στο τέλος. Κρατάμε την σαφώς βελτιωμένη άμυνα που παίξαμε (η βασική 5α-7α τουλάχιστον)
Πάμε τώρα για δύο εξαιρετικά δυνατά τεστ, με ξεκάθαρα ανώτερους αντίπαλους, Αμερική και Γερμανία.

nnn
11-08-23, 10:44
Κουτσό άλογο η ομάδα, δεν έχει βάθος και δεν περιμένω πολλά.

mzaf
11-08-23, 10:45
Κουτσό άλογο η ομάδα, δεν έχει βάθος και δεν περιμένω πολλά.

Δεν θα πάμε ως φόβητρο στο παγκόσμιο, αυτό είναι σίγουρο.
Ωστόσο, μην βιάζεσαι να την ξεγράψεις την εθνική.

chat1978
11-08-23, 10:59
Χωρίς να παρακολουθώ στενά, κρίμα γιατί ημουν κάπως ενθουσιάδης για το τουρνούα.

PetrosK
11-08-23, 15:24
Γιατί μας νοιάζουν τα φιλικά και τα τουρνουά που σκοπό έχουν αποκλειστικά και μόνο να βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής (και όλο το τεχνικό team) και να κάνει τις προσαρμογές/αλλαγές του?

Ο "μια ζωή μλκς" Αγραβάνης, "έθεσε εαυτόν εκτός..." για "προσωπικούς λόγους"? Κρίμα για τα σκ.τά στο κεφάλι αυτού του παιδιού (και του αδερφού του), χαμένος κόπος μια ζωή, κι έχει δυνατότητες και ικανότητες.

- - - Updated - - -

Οριστικά εκτός το "τέρας".

Μεγάλη απώλεια μεν, ίσως όμως παίξουμε καλύτερο μπάσκετ έτσι.

megahead13
11-08-23, 16:35
Ξανάρχισε και η σαπουνόπερα με το Γιαννη Α. Οι ΓΤΠΚ γνωστοί μπασχετοι λένε τα δικά τους.

ΥΓ Παίχτης Αγραβανης (πνευματικά, όχι μπασκετικα) δεν υπάρχει. Δυστυχώς πρώτα από όλα για τον ίδιο.

mzaf
11-08-23, 17:33
Ξανάρχισε και η σαπουνόπερα με το Γιαννη Α. Οι ΓΤΠΚ γνωστοί μπασχετοι λένε τα δικά τους.

ΥΓ Παίχτης Αγραβανης (πνευματικά, όχι μπασκετικα) δεν υπάρχει. Δυστυχώς πρώτα από όλα για τον ίδιο.

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

megahead13
13-08-23, 15:03
Μια μάλλον ισορροπημένη αναλυση/κριτική:

https://www.gazzetta.gr/basketball/pagkosmio-kypello/2245904/giannis-antetokoynmpo-mia-eikona-poy-den-tairiazei-sto

mzaf
18-08-23, 12:16
Σήμερα στις 19:00 στην ΕΡΤ, το παιγνίδι με ένα από τα φαβορί του mundobasket (USA).
Για να δούμε, θα χάσουμε ή θα συντριβούμε; :p

chat1978
18-08-23, 12:54
Σήμερα στις 19:00 στην ΕΡΤ, το παιγνίδι με ένα από τα φαβορί του mundobasket (USA).
Για να δούμε, θα χάσουμε ή θα συντριβούμε; :p

Έχω μια ερώτηση. Αν θα το δείχνει στην ΕΡΤ στις 7μμ ώρα Ελλάδας, γιατί δεν φαινεται πουθενά στο πρόγραμμα του ertflix ή της ΕΡΤ (https://program.ert.gr/tv.asp) ;

mzaf
18-08-23, 13:16
Έχω μια ερώτηση. Αν θα το δείχνει στην ΕΡΤ στις 7μμ ώρα Ελλάδας, γιατί δεν φαινεται πουθενά στο πρόγραμμα του ertflix ή της ΕΡΤ (https://program.ert.gr/tv.asp) ;

Γιατί δεν θα το δείξει όπως φαίνεται, δικό μου λάθος (εκτός και το πρόγραμμα δεν έχει ενημερωθεί...15Αύγουστος και νοοτροπία δημοσίου, γαρ...)
Το έχει στο action24 σίγουρα και λογικά στο κανάλι της FIBA.
https://www.youtube.com/@FIBA/featured

nnn
18-08-23, 19:13
Cosmote 4 και Action 24.

ωχ ωχ :p

mzaf
19-08-23, 09:48
Όχι και τόσο άσχημα τελικά, αν σκεφτούμε την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που οι Αμερικάνοι έδωσαν "σοκ και δέος" (το δέλτα με πι) και κατατρομοκράτησαν τους δικούς μας.

Ο μόνος που έδειξε κλάση, κατά την γνώμη μου, ήταν ο Θωμάς.
Θετικοί και σχετικά άφοβοι Ρόγκα και Καλαϊτζάκης. Απογοητευικά λίγοι-σε σχέση με αυτό που μπορούν να δώσουν- Θανάσης & Μήτογλου.

Για να δούμε σήμερα στο ματς με τους Γερμανούς, μας έμεινε καθόλου φυσική κατάσταση;
Στις 19:00, στο αγαπημένο σας Action24. :p

mzaf
20-08-23, 09:53
Καλά, τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο; (το έχασα, είχα πάει για μπάνιο, ο προδότης)
Όταν άνοιξα τηλεόραση το σκορ ήταν...γυναικείο (20-25 ή κάτι τέτοιο). Παίξαμε τόσο καλή άμυνα ή έσπασαν τα καλάθια οι Γερμανοί;

Αναμενόμενη η ήττα, ειδικά με την πειραματική πεντάδα που έβαλε ο Ιτούδης στο τέταρτο δεκάλεπτο.
Εκτιμώ τον κόουτς και είμαι σίγουρος πως ξέρει περισσότερο μπάσκετ από εμένα. Όμως μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω την επιλογή Μωραϊτη για την τελική δωδεκάδα.
Δεν πρόσεξα να υπάρχει παίκτης Μωραΐτης στην διάρκεια της προετοιμασίας....

mzaf
25-08-23, 13:15
Μήτογλου τέλος...το λες και κατάρα.
Τέλος πάντων, ξεκινάμε αύριο στις 11:45 με Ιορδανία κι όπου φτάσουμε. Και η 16αδα επιτυχία θα είναι υπό αυτές τις συνθήκες.

megahead13
25-08-23, 15:15
Σκατα :(

mzaf
25-08-23, 16:45
Ελπίζω να βλέπετε το Καναδάς-Γαλλία, αυτή την ώρα.
Φοβερό παιγνίδι και μπάσκετ επιπέδου NBA.

nnn
25-08-23, 17:48
Τρώει χοντρό ξύλο η Γαλλία. Που πήγαμε εμείς ξυπόλητοι......

chat1978
25-08-23, 18:16
Τρώει χοντρό ξύλο η Γαλλία. Που πήγαμε εμείς ξυπόλητοι......

Και εγώ αυτό ήθελα να σχολιάσω. Να πόσα "τέρατα" μαζεμένα στο παρκέ.

mzaf
25-08-23, 18:22
Κι όμως, το πρώτο ημίχρονο ήταν στα ίσα και προβλεπόταν μάχη γιγάντων έως το τέλος.
Και ξαφνικά η Γαλλία έπαθε...Ελλάδα!

megahead13
26-08-23, 11:59
Καλά τους αγώνες της εθνικής δεν τους δείχνει η ΕΡΤ; Το έχει πάρει αποκλειστικά η Nova;

chat1978
26-08-23, 12:09
Καλά τους αγώνες της εθνικής δεν τους δείχνει η ΕΡΤ; Το έχει πάρει αποκλειστικά η Nova;

Εγώ στην ερτ1 το βλέπω όλο το τουρνουά. Μέσω νερτφλιξ

nnn
26-08-23, 12:29

Τον έχει και η ΕΡΤ1.

Αυτός ο Jefferson πως και δεν έχει έρθει Ευρώπη, τι να παίζει άραγε.

PetrosK
26-08-23, 12:57

Τσέκαρε μήπως έχει μπει στη θέση της Ερτ1 το ΕρτNews.

megahead13
26-08-23, 17:01
Ευχαριστώ.

mzaf
27-08-23, 11:26
Τώρα στην ΕΡΤ Αυστραλία-Γερμανία (αναμένεται φοβερό ματς)
Αύριο παίζουμε με Αμερική και λέω να πάω για κανένα μπανάκι εκείνη την ώρα.

chat1978
27-08-23, 11:53
Τώρα στην ΕΡΤ Αυστραλία-Γερμανία (αναμένεται φοβερό ματς)
Αύριο παίζουμε με Αμερική και λέω να πάω για κανένα μπανάκι εκείνη την ώρα.

Οι Γερμανοί είναι τέρατα. Μερικές ομάδες παρά είναι τέρατα.

Δυστυχώς με την Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολα αύριο. Φαίνεται να θέλει πολύ προσπάθεια κάθε πόντος. Είναι γενικά γνώρισμα μας. Και εγώ για μπάνιο θα πήγαινα και θα το έβλεπα από το κινητό.

Και λίγο γκρίνια με δεδομένου ότι δεν βλέπω τοπικά πρωταθλήματα. Βρίσκω την εμμονή με την μουσική πολύ ενοχλητική.

Κάτι που πρώτη φορά πρόσεξα, τα ονόματα των ομάδων στις φανέλες δεν είναι με τις διεθνείς ονομασίες αλλά με τις εθνικές όπως πχ Ελλάς. Είναι πρώτη φορά ή έχω χάσει πολλά τουρνουά εδώ στο Βέλγιο;

nnn
27-08-23, 12:36
Και η Νέα Ζηλανδία θα είναι πολύ δύσκολη για αυτήν την Εθνική.

Μπορεί να γκρίνιαξε ο Λάρι στην Παντέλη για τα σχόλια που ακούγονται για την ομάδα, αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι πως είναι χαμηλής δυναμικής.

Μακάρι να μας διαψεύσουν, εμείς αγαπάμε Εθνική και Δώρα :p

mzaf
27-08-23, 13:47
Και εγώ για μπάνιο θα πήγαινα και θα το έβλεπα από το κινητό.

Δυστυχώς σήμερα μου τελείωσε η προσφορά με τα απεριόριστα απο την Cosmote.

Τρομερό ματς. Από τις αγαπημένες μου ομάδες η Αυστραλία, νομίζω πως αδικήθηκε στο τέλος.
Για τους Γερμανούς τα λόγια είναι περιττά. Μαζί με Αμερικάνους, Καναδούς και Αυστραλούς είναι τα μεγάλα φαβορί για τα μετάλλια.
Outsider υπολογίσιμο οι Γάλλοι και ψάχνουμε την έκπληξη....να είναι οι Ισπανοί; Δύσκολο το βλέπω χωρίς τον Μπράουν, αλλά Ισπανία είναι αυτή και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Έγραψα για τους Γερμανούς και μου ήρθε κάτι που ήθελα καιρό να πω, στους εκφωνητές του Action24, για την κακιά ώρα που θα ξαναπάρει το κανάλι τους τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων.

Αυτός είναι ο Σρούντερ

250288

Αυτός είναι ο Σρέντερ

250289

Και αυτό είναι το Στρούντελ

250290

Εντάξει; :mad:

XTCgr
27-08-23, 20:51
Και η Νέα Ζηλανδία θα είναι πολύ δύσκολη για αυτήν την Εθνική.

Μπορεί να γκρίνιαξε ο Λάρι στην Παντέλη για τα σχόλια που ακούγονται για την ομάδα, αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι πως είναι χαμηλής δυναμικής.

Μακάρι να μας διαψεύσουν, εμείς αγαπάμε Εθνική και Δώρα :p

Δώρα ftw....

nnn
28-08-23, 12:25
Outsider υπολογίσιμο οι Γάλλοι και ψάχνουμε την έκπληξη....να είναι οι Ισπανοί; Δύσκολο το βλέπω χωρίς τον Μπράουν, αλλά Ισπανία είναι αυτή και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Οι παρλεβού πήγαν για κρουασάν στον Σηκουάνα :tooth

mzaf
28-08-23, 14:09
Οι παρλεβού πήγαν για κρουασάν στον Σηκουάνα :tooth

Ναι, έκανε την έκπληξη η Λετονία και τους πέταξε έξω. Τρομερό κάζο.
Οι Νεοζηλανδοί κέρδισαν με μεγάλη δυσκολία στην παράταση την Ιορδανία και τον φοβερό Τζέφερσον που δεν βγήκε σχεδόνα καθόλου από το ματς.
Εύκολα ή δύσκολα, νομίζω πως θα τους περάσουμε.

nnn
28-08-23, 14:22
Στο μεταξύ, κάτι Σουδάν WTF?, Λίβανοι, Ιράν κλπ, τι λόγο ύπαρξης έχουν ?

chat1978
28-08-23, 16:03
Στο μεταξύ, κάτι Σουδάν WTF?, Λίβανοι, Ιράν κλπ, τι λόγο ύπαρξης έχουν ?

Απλά σε κάθε ήπειρο δεν έχεις 500 χώρες με ιστορία στο μπάσκετ. Αν ενοποιηθεί η Ευρώπη σε με ομάδα, θα κλαίνε οι σε όλα τα αθλήματα.

- - - Updated - - -

Το παιχνίδι με την Αμερική είναι προς το παρών άγριο και η Ελληνική ομάδα παίζει εξαιρετική άμυνα σε αυτό το ιδιαιτερο ατομικό τρόπο των αμερικανων.
Βεβαια δεν θα μείνει παίχτης να μπορεί να παίξει στο τέλος.

nnn
28-08-23, 17:51
Μας πήραν φαλάγκι....

- - - Updated - - -

WOW :cool:

megahead13
28-08-23, 18:06
Μια ζωή χαμένοι πόντοι από τη γραμμή των βολών, αλλά αυτό το σημερινό 50% είναι εξοργιστικό! :mad:

chat1978
28-08-23, 18:54
Μας πήραν φαλάγκι....

- - - Updated - - -

WOW :cool:

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Αλλά για τις απουσίες, μια χαρά το πάλεψαν. Εντάξει μετά από ένα σημείο αποδεχεσαι.

Πάντως μου άρεσε ο προπονητής που μετά τον αγώνα του έπρηζε τον έρωτα ο δημοσιογράφος ότι κερδίσαμε πραγματα και αυτός ήταν σε φάση αποτυγχαμε να κάνουμε αυτά που είχαμε σκοπό.

mzaf
28-08-23, 21:02
Τι ακριβώς συζητάτε ρε παιδιά; Δεδομένο και βέβαιο ήταν πως θα έπεφτε βροντερή Τσιπρόφαπα...
Θα το δω τώρα, το έχει σε επανάληψη η ΕΡΤ.

mzaf
30-08-23, 13:56
Σε λίγο (15:40, ΕΡΤ) το μεγάλο ματς για την Εθνική.
Περνάμε και πετυχαίνουμε τον πρώτο στόχο ή χάνουμε και πάμε στην μιζέρια των αγώνων κατάταξης 17-32.
Μην λείψει κανένας, θα παίρνω απουσίες!
:p

chat1978
30-08-23, 15:35
Παρών με ανοιχτό το λαπτοπ. Την δευτέρα το proton vpn έκανε πολλά disconnect και γενικά η θεαση δεν ήταν ευκολη. Ελπίζω να ειναι σταθερή σημερα.

- - - Updated - - -

Μας κάνουν και Χακα οι Νέο Ζηλανδοί.

Στο μεταξύ επειδή είχα πάει εκεί, πολύ μου άρεσε το merge με την κουλτούρα των Μάοροι και προσπάθεια δημιουργίας μιας εννιαίας ταυτότητας, αλλά εντάξει μήπως το έχουν παρακάνει παντού;

@ ADSLgr.com All rights reserved.