Επιστροφή στο Forum : Πέντε μήνες περιμένω για CABLE TV
Έκανα αίτηση για CABLE TV τις 26/3/07.Ακόμα περιμένω.
Έκανα καταγγελίες στην ΕΕΤΤ
Πολλά τηλ στην VIVODI, EMAILS. ΤΙΠΟΤΑ Δεν ιδρώνει το αυτί τους, Χρεώνουν την καθυστέρηση στον ΟΤΕ. Λέτε να έχουν δίκιο?
Σήμερα που πήγα στα γραφεία τους μου είπε η υπάλληλος αφού συμβουλεύτηκε το COMPUTER: Θα σας μιλήσω ειλικρινά κύριε ΧΧΧ θα καθυστερήσει πολύ η σύνδεσή σας και αυτό οφείλεται στον ΟΤΕ. Τους έβαλα τις φωνές χωρίς βέβαια να βγάλω άκρη. Κάποιος άλλος πελάτης που ήταν εκεί ομοιπαθής φαντάζομαι μου υπέδειξε να συμμπληρώσω τη φόρμα διακοπής.
Σκεφτομαι μήπως ότι πιθανόν να μην θέλουνε πελάτες αυτούς που είχαν κάνει αίτηση μέχρι 31/3 διότι τότε είχε προσφορά το πακέτο 33 ευρώ ενώ τώρα το έχουν 45 τι να πω οι άνθρωποι είναι απατεώνες συνέχεια με παραμυθιάζουν κοροιδεύουν τον κόσμο
Τελευταία έλαβα από ΕΕΤΤ επιστολή στην οποία έλεγαν στην VIVODI να αναφέρουν λόγους καθυστέρησης
Μήπως να πάω στην ΝΕΤ ΟΝΕ?
nrg_polini
30-08-07, 17:57
Πεντε μηνες; Εχεις ψωμια ακομα... οπου φυγει φυγει θα ελεγα εγω.
Δοκίμασες να ακυρώσεις την αίτηση; Βέβαια το να πας στην ΝΕΤ ΟΝΕ είναι μια απόφαση που χρειάζεται πάρα πολύ σκέψη. Εγώ στη θέση σου θα έκανα υπομονή... Κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθεί και -για να μιλήσω όπως και κάποιος γνωστός φορουμίτης- θα απολαύσεις μετά.... :p:whistle:
Πολλά τηλ στην VIVODI, EMAILS. ΤΙΠΟΤΑ Δεν ιδρώνει το αυτί τους, Χρεώνουν την καθυστέρηση στον ΟΤΕ. Λέτε να έχουν δίκιο?
Σήμερα που πήγα στα γραφεία τους μου είπε η υπάλληλος αφού συμβουλεύτηκε το COMPUTER: Θα σας μιλήσω ειλικρινά κύριε ΧΧΧ θα καθυστερήσει πολύ η σύνδεσή σας και αυτό οφείλεται στον ΟΤΕ. Τους έβαλα τις φωνές χωρίς βέβαια να βγάλω άκρη. Κάποιος άλλος πελάτης που ήταν εκεί ομοιπαθής φαντάζομαι μου υπέδειξε να συμμπληρώσω τη φόρμα διακοπής.
Σκεφτομαι μήπως ότι πιθανόν να μην θέλουνε πελάτες αυτούς που είχαν κάνει αίτηση μέχρι 31/3 διότι τότε είχε προσφορά το πακέτο 33 ευρώ ενώ τώρα το έχουν 45 τι να πω οι άνθρωποι είναι απατεώνες συνέχεια με παραμυθιάζουν κοροιδεύουν τον κόσμο
Τελευταία έλαβα από ΕΕΤΤ επιστολή στην οποία έλεγαν στην VIVODI να αναφέρουν λόγους καθυστέρησης
Καλησπερα δεν ξερω μηπως εχει και καμια σχεση αυτο:Παναγής Βουρλούμης στο συνέδριο της ΠΕΤ-ΟΤΕ (10 Μαρτίου 2007):
«Μην νομίζετε ότι η αντίσταση και η κωλυσιεργία ωφελούν τον ΟΤΕ. Αντίθετα οδηγούν την ΕΕΤΤ σε πιο ακραία μέτρα και δίνουν αφορμές στους ανταγωνιστές μας.»
Τι θα κερδισω με το να ακυρώσω την αίτηση?
Μήπως δηλ τους εκβιάσω έμμεσα?
την ηρεμία σου
ξέρεις πολλούς απατεώνες που μπορούν να εκβιαστούν;
Διάβασε εδώ το subforum της vivodi, θα δεις ότι πολλοί είχανε και συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα με τις ενεργοποιήσεις του cable tv
Φύγε ΤΩΡΑ που προλαβαίνεις πριν σκάσει το κανόνι της στην αγορά και μείνεις με το καλώδιο στο χέρι
Συγνωμη για την εκφραση τους αδειαζεις την γωνια.Ο επομενος παρακαλω.Η ουρα εχει φτασει στο Συνταγμα απο το Χαλανδρι.Εχει 2 ουρες αυτοι που πηγαινουν και τσακωνοντε λες και τους χρωσταει λεφτα η Βιβοντι δεν τους ερχετε η ορεξη να ακυρωσουν, και πανε λες και εχει μελι εκει.
Φιλε σορυ να το δουμε και σοβαρα, σε πια περιοχη εισαι? :hmm:
Συγνωμη για την εκφραση τους αδειαζεις την γωνια.Ο επομενος παρακαλω.Η ουρα εχει φτασει στο Συνταγμα απο το Χαλανδρι.Εχει 2 ουρες αυτοι που πηγαινουν και τσακωνοντε λες και τους χρωσταει λεφτα η Βιβοντι δεν τους ερχετε η ορεξη να ακυρωσουν, και πανε λες και εχει μελι εκει.
Αυτό με τις ουρές που το ξέρεις;
Εγώ αυτό που ξέρω, αυτό που είδα με τα μάτια μου και όχι το τι μπορεί να υποθέτω - όταν πήγα για να δώσω και να πάρω το Vood ήταν εκεί συνολικά καμιά δεκαριά άτομα. Μια κυρία πλήρωνε το λογεριασμό της και οι υπόλοιποι είτε συμπλήρωναν την αίτηση ακύρωσης είτε την παρέδιδαν.
Όταν ο φίλος helimein περιμένει 5 μήνες και βάλε, τι θα πρέπει να κάνει, τεμενάδες; Φυσικά και θα τσακωθεί...
Αυτό με τις ουρές που το ξέρεις;
Εγώ αυτό που ξέρω, αυτό που είδα με τα μάτια μου και όχι το τι μπορεί να υποθέτω - όταν πήγα για να δώσω και να πάρω το Vood ήταν εκεί συνολικά καμιά δεκαριά άτομα. Μια κυρία πλήρωνε το λογεριασμό της και οι υπόλοιποι είτε συμπλήρωναν την αίτηση ακύρωσης είτε την παρέδιδαν.
Όταν ο φίλος helimein περιμένει 5 μήνες και βάλε, τι θα πρέπει να κάνει, τεμενάδες; Φυσικά και θα τσακωθεί...
Παρακαλω δεν ενοουσα αυτο,δικαιωμα του ειναι να χρησιμοποιειση οτι θελει ο ιδιος,περιεγραψα χαριτολογοντας βλεποντας το πως αντιδρα ο καθενας μας.Το να τσακωθει δικαιωμα του,εγω στην θεση του θα αποχωρουσα με ακυρωση,γιατι να χαλασω την ζαχαρενια μου.
Α, να πω ότι και εγώ περιμένω παραπάνω από πέντε μήνες για ενεργοποίηση cable TV. Βέβαια εμένα είχε έρθει ο τεχνικός πριν αρκετές μέρες.. αφού μου είπε ότι δεν είναι ο σωστός κατανεμητής που έχει στο χαρτί του μπλα, μπλα μπλα.. έφυγε και σήμερα ήρθε άλλος να κάνει εγκατάσταση και μου έλεγε ότι δε σηκώνει πάνω από 2-3 συσκευές το router κι ότι αυτές πρέπει να είναι πολύ κοντά μαζί και διάφορα άλλα. Τη καθαρά δευτέρα θα συνδεθώ μου φαίνεται..
Α, να πω ότι και εγώ περιμένω παραπάνω από πέντε μήνες για ενεργοποίηση cable TV. Βέβαια εμένα είχε έρθει ο τεχνικός πριν αρκετές μέρες.. αφού μου είπε ότι δεν είναι ο σωστός κατανεμητής που έχει στο χαρτί του μπλα, μπλα μπλα.. έφυγε και σήμερα ήρθε άλλος να κάνει εγκατάσταση και μου έλεγε ότι δε σηκώνει πάνω από 2-3 συσκευές το router κι ότι αυτές πρέπει να είναι πολύ κοντά μαζί και διάφορα άλλα. Τη καθαρά δευτέρα θα συνδεθώ μου φαίνεται..
Καλημερα φιλε του φορουμ,απο συσκευες σηκωνει οσες και οι πορτες που εχει, τηλεφωνικες δε εβαλα 6 μια χαρα πανε και αυτες,τωρα για την αναμονη οντως εχει δικαιο καθυστερει παρα πολυ και μπορει να ερθουν επισης και πολλες φορες μεχρι να το ενεργοπιησουν σωστα αλλα μετα ειναι τουλαχιστον σε μενα οκ σε ολα,καλη υπομονη σου ευχομαι.
Ειμουν και εγω παθων με 5μηνες αναμονη με την προσφορα των 33 euro και την ημερα που πηγα στην vivodi να διακοψω μολις εβαλα την υπογραφη μου στην αιτηση διακοπης βγαινει μια κοπελα και μου λεει με χαρα "ξερετε ειμαστε σε φαση ραντεβου" και σε δυο μερες ηρθε ο τεχνικος..
Βγαλτε συμπερασματα..:cool:
Ειμουν και εγω παθων με 5μηνες αναμονη με την προσφορα των 33 euro και την ημερα που πηγα στην vivodi να διακοψω μολις εβαλα την υπογραφη μου στην αιτηση διακοπης βγαινει μια κοπελα και μου λεει με χαρα "ξερετε ειμαστε σε φαση ραντεβου" και σε δυο μερες ηρθε ο τεχνικος..
Βγαλτε συμπερασματα..:cool:
:hmm:χμμμ, δηλαδη ο οτε απο μερους του ειχε ηδη παραδωσει την γραμμη και απλα η vivodi σε ειχε σε αναμονη ...
Καλησπερα μαλλον ο οτε τους καθυστερει ολους αυτους που μπαινουν σε φορητοτητα, διοτι οι μεγαλλυτερες καθυστερησεις εκει βλεπω να ειναι,δεν εξηγειτε αλλιος,στα αλλα πως ειναι γρηγορα και οταν ο πελατης τους δινει το τελικο σουτ πεναλτυ που ειναι σιγουρο το γκολ το καθυστερουν?Παλαιοτερα ειχα κανει αιτηση για adsl και την αλλη μερα και ηταν μερα Κυριακη εγινε η συνδεση, τυπου Αρυς μεσω εταιριας που ειχε εδρα Θεσ/νικη τωρα λενε 15 μερες για την ιδια περιπτωση,αλλα αυτη η φορητοτητα μαλλον τους κολαει στον λαιμο δεν τους κατεβαινη.
Καλησπερα μαλλον ο οτε τους καθυστερει ολους αυτους που μπαινουν σε φορητοτητα, διοτι οι μεγαλλιτερες καθυστερησεις εκει βλεπω να ειναι,δεν εξηγειτε αλλλιος,στα αλλα πως ειναι γρηγορακαι οταν ο πελατης τους δινει το τελικο σουτ πεναλτυ να ειναι σιγουρο το γκολ το καθυστερουν? :hmm:
Μαλλον;
μμμμμμ ίσως,
αλλά αλλού είναι το πρόβλημα
Μαλλον;
μμμμμμ ίσως,
αλλά αλλού είναι το πρόβλημα
Kαθενας με την γνωμη του.
Καλησπερα μαλλον ο οτε τους καθυστερει ολους αυτους που μπαινουν σε φορητοτητα, διοτι οι μεγαλλυτερες καθυστερησεις εκει βλεπω να ειναι,δεν εξηγειτε αλλλιος,στα αλλα πως ειναι γρηγορα και οταν ο πελατης τους δινει το τελικο σουτ πεναλτυ που ειναι σιγουρο το γκολ το καθυστερουν?
Κολλημένος ε????
Κολλημένος ε????
Γραφεις λιγο αν θες το προφιλ σου? :hmm:
Γραφεις λιγο αν θες το προφιλ σου? :hmm:
Τι θα ωφελήσει γράφοντας το προφίλ μου?
Θα μειωθεί η θα επιβαιωθει κάτι από τις ανακρίβιες που πιστεύεις ενώ όλα αυτά έχουν αναφερθεί αναλυθεί και εξηγηθεί τόσες φορές από τόσους πολλούς?????????????
Τι θα ωφελήσει γράφοντας το προφίλ μου?
Θα μειωθεί η θα επιβαιωθει κάτι από τις ανακρίβιες που πιστεύεις ενώ όλα αυτά έχουν αναφερθεί αναλυθεί και εξηγηθεί τόσες φορές από τόσους πολλούς?????????????
Eχεις δικαιο δεν ξερεις τι λες.Καληνυχτα
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
κοίτα ποιος μιλάει
mikro_peponi
10-09-07, 03:43
5 μήνες; Σιγά μια χαρά είσαι! Κι εμείς 6 και βάλε. μέχρι και 10 διάβασα ένανδύσμοιρο. join the club!
William Wallace
10-09-07, 08:26
Εμένα πάντως μου είπαν από τις αρχές Αυγούστου ότι έχει σταλεί η αίτηση στον ΟΤΕ και αναμονή φορητότητας δεν υπάρχει καν στα συστήματα στον ΟΤΕ.. Οπότε μπορώ να υποθέσω εύκολα ότι μάλλον δεν πήγε ποτέ η αίτηση στον ΟΤΕ...
Εμένα πάντως μου είπαν από τις αρχές Αυγούστου ότι έχει σταλεί η αίτηση στον ΟΤΕ και αναμονή φορητότητας δεν υπάρχει καν στα συστήματα στον ΟΤΕ.. Οπότε μπορώ να υποθέσω εύκολα ότι μάλλον δεν πήγε ποτέ η αίτηση στον ΟΤΕ...
Το ότι πήγε (αν πήγε βέβαια..) αρχές Αυγούστου σημαίνει ότι τόσο οι υπάλληλοι του ΟΤΕ όσο και η αίτησή σου για φορητότητα πήγαν διακοπές... :p Επομένως υπολόγισε ότι από αρχές Σεπτέμβρη ξεκίνησε κάποια διαδικασία. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με κάποιον τεχνικό (επιλογή 5 στο 13880) και να ζητήσεις να μιλήσουν εκείνοι με τον ΟΤΕ γιατί αλλιώς δεν νομίζω ότι θα ξεμπερδέψεις εύκολα. ;)
Σε 15 μέρες κλείνω και γω 6 μήνες αναμονή (για Cable TV). Και μάλιστα χωρίς να έχω κάνει αίτηση για "χρονοβόρα" φορητότητα.
Σε 15 μέρες κλείνω και γω 6 μήνες αναμονή (για Cable TV). Και μάλιστα χωρίς να έχω κάνει αίτηση για "χρονοβόρα" φορητότητα.
:hmm:χμμμ, οποτε ο μυθος της τοσο χρονοβορας φορητοτητας καταρριπτεται ...
:hmm:χμμμ, οποτε ο μυθος της τοσο χρονοβορας φορητοτητας καταρριπτεται ...
Καταρρίπτεται μόνο αν έχει παραδώσει καλώδιο ο ΟΤΕ... αν η αίτηση είναι σε ακόμη πιο πρώιμο στάδιο ισχύουν άλλες καταστάσεις.... :wall::wall:
Υπάρχουν και χειρότερα.
Να έχεις ενεργοποιημένη τη γραμμή από την HOL με το χαρτάκι του ΟΤΕ να περιμένει στο BOX με το νέο καλώδιο περασμένο από τον πελάτη μέσα στο BOX και επι ένα μήνα να του λέει η HOL δεν είναι δικιά μας δουλειά να σας συνδέσουμε στο δίκτυο του ΟΤΕ,απαγορεύεται να πειράξουμε το δίκτυο του ΟΤΕ, τον εξοπλισμό θα τον συνδέσετε μόνοι σας κ.α. τραγελαφικά.
mikro_peponi
10-09-07, 19:12
Ναι αυτό το έπαθα κι εγώ. Δηλαδή από τις 21 Απριλίου μου λένε ότι πήραν την γραμμή από τον πΟΤΕ και αναμένεται η έναρξη για την διαδικασία της φορητότητας. Να μην σου πω ότι πόσες φορές μου είπαν ότι θα έρθει ο τεχνικός σε δέκα μέρες. Όσο τον είδες εσύ τον είδα κι εγώ. Παρόλα αυτά πήγα στο κατάστημα του πΟΤΕ της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν βλέπουν καμία αίτηση από τα Vivodia στο σύστημα. Θα τους πλσιτευα αν κι αυτοί δεν ήταν αργόσχολοι. Να φανταστείς μου είπαν: "δεν βλέπουμε τίποτα στο ιστορικό σας. Λογικά δεν θα έπρεπε να βλέπουμε ε;". Άλλοι αργόσχολοι του δημοσίου, λες και δικαιούμαι να ξέρω το software τους κι αν φαίνεται αυτό ή όχι στο ιστορικό μου. Οπότε κατάλαβα ότι άκρη δεν θα βγάλω. Τους έκανα 2 καταγγελίες κι ακόμη περιμένω. Κι από οτι κατάλαβα θα περιμένω για πολύ. Την Τετάρτη (05/09) τους πήραμε τηλέφωνο και με θράσος μας είπαν ότι ο πΟΤΕ απέρριψε την αίτηση μας για φορητότητα. Γιατί έγινε αυτό ρωτάω, πάρτε λέει τον πΟΤΕ να σας πει. Στον πΟΤΕ πάλι τα ίδια, δεν βλέπουμε κάτι στο ιστορικό σας. Μάλλον κάνουν εκκαθάριση ιστορικού δεν εξηγείται αλλιώς. !!! Πάρτε στην εταιρία σας να σας πουν (από τον Άννα στον Καϊάφα) . Τα Vivodia είπαν θα μας πάρουν τηλ να μας πουν. Όσο πήραν εσάς, άλλο τόσο πήραν και μένα. Και σήμερ αμου είπαν ότι δεν γίνεται να μην κάν φορητότητα τώρα πια. Τι να πω... οι 200000 πρόστιμο στον ΕΕΤΤ και τα 240000000 που πλήρωσε ο πΟΤΕ πάλι ήταν λίγα. Δεν ιδρώνει το αυτί τους. Θα κάνω και μια καταγγελάι στον πΟΤΕ τώρα που το σκέφτομαι:rtfm:
πήγα στο κατάστημα του πΟΤΕ της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν βλέπουν καμία αίτηση από τα Vivodia στο σύστημα. Θα τους πλσιτευα αν κι αυτοί δεν ήταν αργόσχολοι. Να φανταστείς μου είπαν: "δεν βλέπουμε τίποτα στο ιστορικό σας. Λογικά δεν θα έπρεπε να βλέπουμε ε;"
αν ειναι δυνατον ... αν περιμενουν απο τον πελατη να τους πει τι να κανουν ... :down:
αν ειναι δυνατον ... αν περιμενουν απο τον πελατη να τους πει τι να κανουν ... :down:
Αυτο ξαναπεστω!!!!
Απο την μερα που μπλεχτηκα με vivo εγινα ενας εμπειρος συνεργατης τους..
Θελουν λιγο σπρωξιμο και καθοδηγηση για να κανουν ισως καλα την δουλεια τους..:hmm:
alexopth69
25-09-07, 00:30
Μου είπαν οτι ο ΟΤΕ ακύρωσε τη φορητότητά μου. Γιατί μπορεί να συμβεί αυτό;
PS: Έξι μήνες περιμένω για CableTV....
Μου είπαν οτι ο ΟΤΕ ακύρωσε τη φορητότητά μου. Γιατί μπορεί να συμβεί αυτό;
PS: Έξι μήνες περιμένω για CableTV....
Μετά απο έξι μήνες; ενώ ο ΟΤΕ έχει υποχρεωσή να απαντήσει σε 13 εργάσιμες;
το ότι στείλανε την αίτηση σου πριν απο 13 εργάσιμες το πολύ
alexopth69
25-09-07, 00:39
Μετά απο έξι μήνες; ενώ ο ΟΤΕ έχει υποχρεωσή να απαντήσει σε 13 εργάσιμες;
το ότι στείλανε την αίτηση σου πριν απο 13 εργάσιμες το πολύ
Θα γίνει χαμός. Ηδη έχω πάει από εκεί και τα έχω σπάσει μια φορά, επειδή μου στέλνανε επι 4 μήνες λάθος χρέωση στο λογαριασμό (ευτυχώς δεν είχα βάλει να πληρώνεται με πιστωτική). :evil: :evil:
mikro_peponi
26-09-07, 02:13
Θα γίνει χαμός. Ηδη έχω πάει από εκεί και τα έχω σπάσει μια φορά, επειδή μου στέλνανε επι 4 μήνες λάθος χρέωση στο λογαριασμό (ευτυχώς δεν είχα βάλει να πληρώνεται με πιστωτική). :evil: :evil:
Λοιπόν κι εγώ περιμένω 6 μήνες κι ο πΟΤΕ ακύρωσε δυο φορές μάλιστα την φορητότητά μου. Ότι αυτό πρέπει να γίνεται σε 13 μέρες το παραβλέπουμε, οπότε συνεχίζουμε.
Ο πΟΤΕ δικαιούται να ακυρώσει την φορητότητα αν έχεις χρωστούμενους πΟΤΕ λογαριασμούς ή αν τα στοιχεία που έχουν τα vivodia είναι διαφορετικά από αυτά που υπάρχουν στον λογαριασμό του πΟΤΕ (ΑΦΜ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ).
Επίσης πάρε τηλ στα vivodia να σου πουν. Εγώ τους πήρα 3 φορές. Πάντα μου έλεγαν θα με ειδοποιήσουν και δεν με ειδοποιούσαν ποτέ. Την τέταρτη με πήραν και μου είπαν ότι ο πΟΤΕ ακύρωσε την φορητότητα λόγω άλλων στοιχείων. Και λέω το κακόμοιρο το πεπόνι, καλά την πρώτη φορά έγινε ακύρωση για αυτό, την δεύτερη πριν στείλουν τα στοιχεία γιατί δεν με έπαιρναν να τους δώσω τα σωστά? Αν δεν τους τηλ εγώ δλδ πόσεσ ακυρώσεις θα είχα φάει?:hmm:
Είμαι πελάτης FULL εδώ και 2 χρόνια σχεδόν.
Έκανα αίτηση για cabletv τέλος Μαρτίου και ακόμα τίποτα.
Κέντρο Δάφνης λένε έχουν προβλήματα λόγω πολλών αιτήσεων.
Τι ΟΤΕ και τι φορητότητα μου λέτε, εγώ δικός τους ήμουν και ακόμα περιμένω.
Κάτι άλλο;
alexopth69
26-09-07, 12:55
Λοιπόν κι εγώ περιμένω 6 μήνες κι ο πΟΤΕ ακύρωσε δυο φορές μάλιστα την φορητότητά μου. Ότι αυτό πρέπει να γίνεται σε 13 μέρες το παραβλέπουμε, οπότε συνεχίζουμε.
Ο πΟΤΕ δικαιούται να ακυρώσει την φορητότητα αν έχεις χρωστούμενους πΟΤΕ λογαριασμούς ή αν τα στοιχεία που έχουν τα vivodia είναι διαφορετικά από αυτά που υπάρχουν στον λογαριασμό του πΟΤΕ (ΑΦΜ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ).
Επίσης πάρε τηλ στα vivodia να σου πουν. Εγώ τους πήρα 3 φορές. Πάντα μου έλεγαν θα με ειδοποιήσουν και δεν με ειδοποιούσαν ποτέ. Την τέταρτη με πήραν και μου είπαν ότι ο πΟΤΕ ακύρωσε την φορητότητα λόγω άλλων στοιχείων. Και λέω το κακόμοιρο το πεπόνι, καλά την πρώτη φορά έγινε ακύρωση για αυτό, την δεύτερη πριν στείλουν τα στοιχεία γιατί δεν με έπαιρναν να τους δώσω τα σωστά? Αν δεν τους τηλ εγώ δλδ πόσεσ ακυρώσεις θα είχα φάει?:hmm:
Με πήραν τηλέφωνο για να τους δώσω ξανά τα στοιχεία. Εγώ βρήκα την αίτηση και τα στοιχεία που τους έχω δώσει είναι ίδια με αυτά του λογαριασμού του ΟΤΕ. Από το τηλέφωνο μου είπαν οτι δεν ήταν σωστά τα στοιχεία....
6 μηνες αναμονη και αυριο αναμενεται η συνδεση με τεχνικους.......Βασικα απο οτι γνωριζω επειδη η vivodi ειναι αλλη τεχνολογια(voip) δεν μπορει ο οτε στο 134 να δει τις αιτησεις μας.Οι αλλοι παροιχοι που δινουνε ip telephone(tellas,forthnet...) τις βλεπει κανονικα.Εμενα με vivo δεν βλεπανε τιποτα ενω του φιλου με tellas τα βλεπανε ολα στο 134 και αυτο εγινε μιλωντας με το ιδο ατομο παραλληλα!!!!Λιγο κουλο αλλα συνεβει....:)
mikro_peponi
27-09-07, 20:30
Είμαι πελάτης FULL εδώ και 2 χρόνια σχεδόν.
Έκανα αίτηση για cabletv τέλος Μαρτίου και ακόμα τίποτα.
Κέντρο Δάφνης λένε έχουν προβλήματα λόγω πολλών αιτήσεων.
Τι ΟΤΕ και τι φορητότητα μου λέτε, εγώ δικός τους ήμουν και ακόμα περιμένω.
Κάτι άλλο;
Αυτά είναι! Άντε και κατηγορούμε τσάμπα την vivodi. Ένα μεγάλο έυγε στην εταιρί απου δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους πελάτες της.!:lol::lol:
Το ραντεβου μολις εφυγε!!!Εγω δυστηχως δεν μπορουσα να ειμαι σπιτι.Με ενημερωσε μανα οτι υπαρχει βλαβη γραμμης......Οποτε θα δωσουνε βλαβη στον πΟΤΕ...... Καταλαβα....Αλλους 6 μηνες αναμονη....:(
Παιδιά να σας ενημερώσω για κάτι: Όταν σας παίρνουν από βιβο και σας λένε ότι θα έρθει τεχνικός για ενεργοποίηση εννοούν για πιστοποίηση βλάβης γραμμής.
Το ραντεβου μολις εφυγε!!!Εγω δυστηχως δεν μπορουσα να ειμαι σπιτι.Με ενημερωσε μανα οτι υπαρχει βλαβη γραμμης......Οποτε θα δωσουνε βλαβη στον πΟΤΕ...... Καταλαβα....Αλλους 6 μηνες αναμονη....:(
Έλα στο τέλος είσαι! :)
Μέσα σε 15 μέρες το πολύ θα έχει λήξει το θέμα!
Αν γίνει έτσι στείλε να μου πείς συγχαρητήρια! :)
Έλα στο τέλος είσαι! :)
Μέσα σε 15 μέρες το πολύ θα έχει λήξει το θέμα!
Αν γίνει έτσι στείλε να μου πείς συγχαρητήρια! :)
Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι......Τελικα γυρισα απο δουλεια και η αιτια που ειδα ωσ βλαβη ειναι "ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΙΟ 19/7 ΕΙΣ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ .ΜΕΤΡΗΣΗ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΑ 24448 Μ.ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΒΛΑΒΗ " Τρεχα γυρευε δηλαδη.....Καμια βοηθεια περι τινος προκειται αυτο γνωριζει κανεις να με διαφωτησει???
Λοιπόν μετά απο κοντα 6 μήνες αναμονή για cable tv ζήτησα ακύρωση και έκανα αίτηση στην ΝΕΤΟΝΕ στις 4/9 Στις 24/9 ήμουν ενεργοποιημένος
Επομένως συμπεραίνω ότι από vivo ποτέ δεν είχαν κάνει αίτηση στον ΟΤΕ. Με κοροιδεύανε κανονικά
Και εμενα εκει με βλεπω να καταληγω.....Αλλα ρε συ μην ξεχναμε κιολας οτι η vivo σε σχεση μετα την on εχει πιο πολυ εμπειρεια στο χωρο.....!!!!
Κερατσινι + cable TV τελικα υπαρχει?Σιγουρα υπαρχει dslam στο κερατσινι???Μετα το ραντεβου καμια επικοινωνια με την βλαβη που δωσανε οτε...Το τεχνικο τμημα vivo λεει δεν μπορουνε να δουνε βλαβη γιατι το δωσανε οτε,ο οτε λεει οτι δεν εχουνε λαβει καμια βλαβη....Συμπερσμα κανεις?Καμια λυση?
Κερατσινι + cable TV τελικα υπαρχει?Σιγουρα υπαρχει dslam στο κερατσινι???
οταν χτυπας τον αριθμο τηλεφωνου σου στην κεντρικη σελιδα της vivodi τι σου βγαζει ?
οταν χτυπας τον αριθμο τηλεφωνου σου στην κεντρικη σελιδα της vivodi τι σου βγαζει ?
Ναι ρε συ ενοειται το βγαζει αφου σου λεω εχει ενεργοποιθει και περασανε να μου το ενωσουνε κιολας αλλα βρικανε βλαβη και το δωσανε Ποτε.Απλα κοιταζω εδω στο adslgr να δω αν υπαρχει καποιος απο κερατσινι με cable tv και δεν βρισκω κανεναν.....:hmm:
Ναι ρε συ ενοειται το βγαζει αφου σου λεω εχει ενεργοποιθει και περασανε να μου το ενωσουνε κιολας αλλα βρικανε βλαβη και το δωσανε Ποτε.Απλα κοιταζω εδω στο adslgr να δω αν υπαρχει καποιος απο κερατσινι με cable tv και δεν βρισκω κανεναν.....:hmm:
ok (απλα διαβασα εκ των υστερων τα αλλα σου posts) ;)
Για να δεις ποιοι αλλοι συνφορουμιτες με Vivodi ειναι στην περιοχη σου ριξε μια ματια εδω:
http://www.adslgr.com/features/map/index.php
Εγώ πάντως στο σπίτι μου στην Αθήνα είχα κάνει αίτηση για Cable TV στις 16 Μαρτίου, περίμενα υπομονετικά μέχρι 1 Σεπτεμβρίου και έκανα ακύρωση (κομβος ΑΡΗΣ). Εβαλα Con-X Talk 24/7 2μβ και ενεργοποιήθηκα σε 3 μέρες ! (ακριβά βέβαια 57 το μήνα με το πάγιο ΟΤΕ). Αν το σπίτι ήταν δικό μου θα έκανα και άλλη υπομονή αλλά έφαγα κράξιμο από γονεις και έτσι πήγα στα σίγουρα! Αλήθεια σε αυτό τον κόμβο υπάρχει κανείς ενεργοποιημένος έστω και από άλλες εταιρίες; Εγώ ξέρω άτομα από Βιβο, Νετ1, φόρθνετ, Τελλάς που είναι ακόμα και αυτοί στην αναμονή!!!
@ ADSLgr.com All rights reserved.