Επιστροφή στο Forum : ZXHN H268Q V7.0 - Προβλημα Συνδεσης με LG CX
Καλησπέρα σας,
προχθές έκανα την μετάβαση από Nova σε Vodafone
Με το συγκεκριμένο router αδυνατώ να συνδέθω είτε με WiFi έιτε με Ethernet
Κολλάει στο DNS
Συνδέθηκα στην τηλεοραση με 5g Mobile Hotspot ώστε να αποκλείσω ότι ήταν θέμα δικό της
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στις ρυθμίσεις του router?
Σας ευχαριστώ
251689251690
Αν είναι ανοιχτό το BAND STEERING στις ρυθμίσεις του WIFI του router, απενεργοποίησέ το. Επίσης κλείσε το IPv6 στην TV. Κάνε και ενα restart το router. Δοκίμασε και static IP στην TV αν δεν παίζει με DHCP.
Καλησπέρα,
Βρέθηκε κάποια λύση σε αυτο το πρόβλημα? Εχω ακριβώς το ίδιο.
Ευχαριστω
Ιδέα = επεξεργασία και βάζουμε dns 8.8.8.8 της google.
Και ίσως απενεργοποιηση ipv6.
Δοκίμασα να βαλω 8.8.8.8 για dns και στο wifi και στο ethernet αλλα παλι τιποτα.
Εχω κανει restart kai reset to router, εχω κανει reset την τηλεόραση. Δοκιμασία διαφορετικά καλωδια, διαφορετικές θύρες στο ρουτερ και παλι τιποτα.
Το καλώδιο δουλεύει σίγουρα οκ γιατι το δοκίμασα στο λαπτοπ μου.
Έβγαλα την τηλεόραση απο το ρεύμα και κρατησα πατημενο το power button στην τηλεόραση για 30+ δευτερόλεπτα μπας και κάνει κανένα τύπου reset αλλά και αυτό τίποτα.
Η τεχνική υποστήριξη της LG ειπε να μιλησω με τον πάροχο. Η vodafone στην αρχη είπα να δοκιμάσω manual dns που όπως είπαμε δεν εκανε τίποτα και μετα το προώθησε στο πιο πάνω τεχνικό τμήμα. Και τώρα περιμένω.
Αντε με το καλό.... Λες ασυμβατότητα με ρουτερ;; ερώτηση έχεις secure dns? Το δίνουν δωρεάν κ συνήθως ενεργό σε 100+
100αρα εχω αλλα δεν ξερω για secure dns. Δεν βρηκα κατι για αυτό στο router.
Πολύ περίεργη σύμπτωση θα ήταν 2 περιπτώσεις ακριβώς ίδιες εαν δεν ευθύνεται κατι απο μεριάς vodafone.
Δοκιμασε καρφωτη ΙΡ, κτλ. στην TV, ειχε ιδιο θεμα φιλος με το συγκεκριμενο CPE και με παλαιοτερη κιολας LG…
Είναι σχετικά με την προστασία του δικτύου σου https://www.vodafone.gr/secure-net-family-statheri/
Ναι οι πιθανότητες είναι μεγάλες. Πες μας αν βγάλεις άκρη. Λογικά αλλαγή ρουτερ.
Τελικα λύθηκε το πρόβλημα μετα απο καποιες αλλαγες που εκαναν απο το τεχνικο της Vodafone στο ρουτερ. Ρωτησα τι ακριβως ηταν οι αλλαγες αλλα δεν ηξερε ο αντιπροπωπος να μου πει. Κατι με ρυθμισεις ασφαλειας. Οποτε σε περιπτωση reset φαντάζομαι παλι θα χρειαστει να το κανουν αυτοι.
Τελικα λύθηκε το πρόβλημα μετα απο καποιες αλλαγες που εκαναν απο το τεχνικο της Vodafone στο ρουτερ. Ρωτησα τι ακριβως ηταν οι αλλαγες αλλα δεν ηξερε ο αντιπροπωπος να μου πει. Κατι με ρυθμισεις ασφαλειας. Οποτε σε περιπτωση reset φαντάζομαι παλι θα χρειαστει να το κανουν αυτοι.Πάρε ένα back-up
Καλημέρα,
Επειδή αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις με ποιον μίλησες στην εξυπηρέτηση της Vodafone και σε βοήθησε. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να τους εξηγήσω το πρόβλημα μου λένε να μιλήσω με την LG!
Ευχαριστώ πολύ,
Πες τους να κλεισουν το SecureNet…
Πες τους να κλεισουν το SecureNet…
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ήμουν στην NOVA και δουλεύει σφαίρα, μετακόμισα και έβαλα Vodafone και εμφανίστηκε το πρόβλημα.
Ενώ συνδέεται κανονικά η LG με webOS στο wi-fi, λαμβάνω το μήνυμα "no signal from server" ή δεν υπάρχει σήμα στον διακομιστή. Με λίγα λόγια δεν βλέπει τη συνδεσιμότητα ο οδηγός.
Το youtube συνδέεται κανονικά και παίζει αλλά αν θέλεις να κάνεις mirroring ή update σου λέει ότι δεν έχει δίκτυο.
Δοκίμασα να απενεργοποιήσω διάφορες υπηρεσίες ασφαλείας κτλ. αλλά δεν έφτιαξε τίποτα.
Ευχαριστώ!:oneup:
πως μπορω να δω αν εχω Secure DNS?
EDIT : ολα μια χαρα , μου απενεργοποιησαν το SecureNet και λυθηκαν δια μαγειας όλα τα προβληματα. Εκανε επαννεκινηση το router με το που κλεισαμε το τηλ
WolfRathmA_GR
18-01-24, 15:29
πως μπορω να δω αν εχω Secure DNS?
EDIT : ολα μια χαρα , μου απενεργοποιησαν το SecureNet και λυθηκαν δια μαγειας όλα τα προβληματα. Εκανε επαννεκινηση το router με το που κλεισαμε το τηλ
Για να το απενεργοποιήσεις αυτό πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο ή μπορείς να το απενεργοποιήσεις και από το router ή από κάποια σελίδα της Vodafone;
Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα έβαλα και εγώ vodafone και έχω το ίδιο πρόβλημα.
Πήρα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της vodafone να μου απενεργοποιήσουν το secure dns και δυστυχώς μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι θα πρέπει να φωνάξω κάποιον τεχνικό δικτύου στο σπίτι για να μου πειράξει τους dns.
Αυτό που πρέπει να απενεργοποιηθεί είναι το secure dns ή secure net?
To secure net το έχω απενεργοποιήσει και μέσα από ένα link που παρέχει η vodafone αλλά και πάλι δεν παίζει τίποτα.
Μπορεί κάποιος που έλυσε το πρόβλημα να μου πει τι ακριβώς τους ζήτησε?
Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα έβαλα και εγώ vodafone και έχω το ίδιο πρόβλημα.
Πήρα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της vodafone να μου απενεργοποιήσουν το secure dns και δυστυχώς μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι θα πρέπει να φωνάξω κάποιον τεχνικό δικτύου στο σπίτι για να μου πειράξει τους dns.
Αυτό που πρέπει να απενεργοποιηθεί είναι το secure dns ή secure net?
To secure net το έχω απενεργοποιήσει και μέσα από ένα link που παρέχει η vodafone αλλά και πάλι δεν παίζει τίποτα.
Μπορεί κάποιος που έλυσε το πρόβλημα να μου πει τι ακριβώς τους ζήτησε?
Επικοινώνησε με εξυπηρέτηση και ζητά να σου απενεργοποιήσουν την υπηρεσία secure net. Αφού την απενεργοποιήσουν κάνε επανεκκίνηση το modem. Αν σου απαντήσουν ότι είναι ήδη απενεργοποιημένο καί έχεις κάνει επανεκκίνηση στο modem τότε μάλλον έχεις άλλο ζήτημα από αυτό τού τοπικ.
Επικοινώνησε με εξυπηρέτηση και ζητά να σου απενεργοποιήσουν την υπηρεσία secure net. Αφού την απενεργοποιήσουν κάνε επανεκκίνηση το modem. Αν σου απαντήσουν ότι είναι ήδη απενεργοποιημένο καί έχεις κάνει επανεκκίνηση στο modem τότε μάλλον έχεις άλλο ζήτημα από αυτό τού τοπικ.
254340
Έχω μπει μέσα στο secure net και το έχω απενεργοποιήσει αλλά όπως θα δεις στο παρακάτω screenshot, μέσα στο router φαίνεται να είναι ενεργοποιημένο ακόμη.
Πήρα στην εξυπηρέτηση χτες βράδυ και μου είπε να τσεκάρω σε καμία ώρα αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι.
Νόμιζα ότι θα το φτιάξει εκείνη την ώρα αλλά μου έλεγε ότι θέλει ψάξιμο κτλ
254339
Το πρόβλημα φαίνεται να είναι το ίδιο πάντως διότι εμφανίστηκε από τότε που άλλαξα πάροχο και modem.
Αν δοκιμάσω να συνδέσω την τηλεόραση με hotspot από το κινητό, τότε μπαίνει κανονικά.
Επίσης, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο wifi αλλά και με ethernet.
254341
254340
Έχω μπει μέσα στο secure net και το έχω απενεργοποιήσει αλλά όπως θα δεις στο παρακάτω screenshot, μέσα στο router φαίνεται να είναι ενεργοποιημένο ακόμη.
Πήρα στην εξυπηρέτηση χτες βράδυ και μου είπε να τσεκάρω σε καμία ώρα αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι.
Νόμιζα ότι θα το φτιάξει εκείνη την ώρα αλλά μου έλεγε ότι θέλει ψάξιμο κτλ
254339
Το πρόβλημα φαίνεται να είναι το ίδιο πάντως διότι εμφανίστηκε από τότε που άλλαξα πάροχο και modem.
Αν δοκιμάσω να συνδέσω την τηλεόραση με hotspot από το κινητό, τότε μπαίνει κανονικά.
Επίσης, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο wifi αλλά και με ethernet.
254341
Οπότε από την εξυπηρέτηση το βλέπουν ακόμη ενεργό; Αν ναι τότε ανέμενε επιβεβαίωση ότι έχει απενεργοποιηθει. Εφόσον έχει απενεργοποιηθει τότε κάνε reboot, αν δεν δεις διαφορά θα δοκίμαζα και reset.
@ ADSLgr.com All rights reserved.