PDA

Επιστροφή στο Forum : Vodafone VDSL 100αρα σύνδεση και Gaming (Latency?)

WolfRathmA_GR
18-01-24, 15:26
Καλησπέρα σε όλους!

Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από την Vodafone για νέα σύνδεση (μεταφορά κινητού και σταθερού) σε πάρα πολύ καλή τιμή και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.

Επειδή πριν πολλά χρόνια είχα HOL και είχα την χειρότερη εμπειρία σε ότι αφορά το gaming, ήθελα να ξέρω τώρα πλέον αν έχουν φτιάξει τα πράγματα καθόλου με τα pings κτλ.

Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Τώρα είμαι σε Cosmote σύνδεση 100αρά.

xGreekGamerx
24-01-24, 15:09
Καλησπέρα σε όλους!

Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από την Vodafone για νέα σύνδεση (μεταφορά κινητού και σταθερού) σε πάρα πολύ καλή τιμή και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.

Επειδή πριν πολλά χρόνια είχα HOL και είχα την χειρότερη εμπειρία σε ότι αφορά το gaming, ήθελα να ξέρω τώρα πλέον αν έχουν φτιάξει τα πράγματα καθόλου με τα pings κτλ.

Έχει κανείς εμπειρία να μου πει; Τώρα είμαι σε Cosmote σύνδεση 100αρά.

Έχεις κάποιες ip για να κάνω tracert και ping;

NexTiN
24-01-24, 19:48
Καλυτερα Ping και δρομολογησεις απο τον ΟΤΕ μην περιμενεις να δεις σε κανεναν απο τους αλλους δυο...

WolfRathmA_GR
09-02-24, 12:38
Έχεις κάποιες ip για να κάνω tracert και ping;

Όχι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αν κάποιος παίζει Overwatch ας πούμε ή Diablo και μπορούσε να μου πει από το ingame ping που έχει θα με κάλυπτε.

Καλυτερα Ping και δρομολογησεις απο τον ΟΤΕ μην περιμενεις να δεις σε κανεναν απο τους αλλους δυο...

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά αν μπορούσα να γλυτώσω αυτή τη στιγμή 10-15 ευρώ στο πάγιο θα ήμουν ευχαριστημένος.

andresalonika
09-02-24, 13:01
αν κάποιος παίζει Overwatch

Overwatch 54ms

WolfRathmA_GR
09-02-24, 14:04
Overwatch 54ms

Μια χαρά μου ακούγετε. Τόσο πάνω κάτω έχω και τώρα.

Ευχαριστώ!

edit

Εκανα αίτηση τελικά, γιατί με 23 ευρώ 100αρα άξιζε με χιλια! (Μαζί με κινητό, για σκέτο σταθερό ήταν 25)

@ ADSLgr.com All rights reserved.