PDA

Επιστροφή στο Forum : Port forwarding για το SpeedTouch Home cracked to PRO

ErrOr
08-01-05, 19:12
Έχω το Alcatel SpeedTouch Home over ISDN cracked σε PRO και έχω το εξής πρόβλημα.
Το να κάνω port forwarding ένα port σε ένα pc μπορώ να το κάνω,το να κάνω ένα συγκεκριμένο port σε περισσότερα pcs δεν μπορώ.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω στο IRC και σε ένα game μιας και θέλω να κάνω forward για το DCC του IRC τα Ports.Εάν δεν τα κάνω με το που πάω να στείλω αρχείο από μένα με ρίχνει στο IRC με μύνημα 'connection reset by peer' ενώ στο να δέχομαι αρχεία δουλεύει κανονικά,μόνο στο να στέλνω έχω πρόβλημα.
Στο game μου λέει ότι πρέπει να έχω κάποια UDP ports ανοικτά αλλιώς με πετάει.
Το δοκίμασα με firewalling=off και πέζει κανονικά,αλλά ως γνωστόν δεν λέει να είμαι χωρίς firewall στο Νετ.
Το να κάνω map στο κάθε pc ξεχωριστά είναι ολίγον τι δύσκολο γιατί είναι πολλά τα pcs.
Εάν έχει βρεί κανείς καμμία πατέντα να πέζει ας κάνει ένα post να βοηθήσει την κατάσταση.
thanx

sdikr
08-01-05, 22:35
ο μόνος τρόπος είναι να το κάνεις ενα ενα ή να πάρεις άλλο Modem/router

ErrOr
09-01-05, 01:31
Όπως το φοβόμουν.
Κλάαααψ!Αίντε πάλι τα euros α φεύγουν..! :? :(

rdaniel
09-01-05, 10:06
ο μόνος τρόπος είναι να το κάνεις ενα ενα ή να πάρεις άλλο Modem/router

Μήπως αυτό εδώ θα βοηθούσε;

http://www.mirdesign.nl/index.php?action=Main

(υπόψη, δεν έχω SpeedTouch ...)

ErrOr
10-01-05, 04:29
rdaniel το έχω αυτό το proggie(την παλιότερη version)δεν κάνει και τίποτα το σπουδαίο,απλά σε βοηθάει στο να μην γράφεις τις εντολές manual.
Βασικά βρήκα τι πρόβλημα πέζει,τουλάχιστον σε ότι διάβασα στο forum του Afros.irc.gr στο post http://afros.irc.gr/forums/index.php?showtopic=71 λέει πως φταίει το ΝΑΤ
" An Syndeeste Apo Douleia/panepisthmio H' Diktyo "
"Stis periptwseis autes autes eiste synh8ws pisw apo NAT/LAN (router/gateway) opote kai kata pasa pi8anothta den 8a mporeite na steilete/lavete arxeia me dcc.
An exete topiko diktuo sto spiti sas me panw apo 1 pc syndedemena kai den mporeite na steilete/lavete dcc, tote koitakste ta settings tou diktyou sas mias kai kati den exete settarei swsta.
H enallaktikh lysh einai to email :( "
Οπότε ότι και να κάνω δεν θα πέζει,και από ότι είδα τελικά απενεργοποιώντας το firewall πάλι με πετάει με το ίδιο μύνημα.Το game το δοκίμασα με firewall OFF και έπαιξε,δεν το δοκίμασα όμως να κάνω map τα ports του(γιατί δεν τα ξέρω! :shock: )
Τι στο καλό,και router να αλλάξω πάλι με ΝΑΤ θα παίζω,οπότε πάλι θα έχω πρόβλημα.
Κανένας που να έχει καμμία εναλλακτική(φθηνή)λύση?

@ ADSLgr.com All rights reserved.