Επιστροφή στο Forum : Cosmote Ληξη συμβολαιου. Απο 40 ευρω, αντι για 53, πηγε στα 62. Τι εχει γινει;
Μολις εκλεισα το τηλεφωνο και ακρη δεν εβγαλα. Μου ειπε οτι προπληρωνω και τον επομενο μηνα, επειδη εχει ληξει το συμβολαιο. Και οτι απο εδω και περα θα μου ερχεται ο λογαριασμος οσο ειναι χωρις την επιδοτηση που ειχα, δλδ απο 40 ευρω στα 53. Αυτο το καταλαβαινω. Και τοσο περιμενα να πληρωσω. Δε μπορω να καταλαβω ομως πως προκυπτουν τα 62.22. Το pdf τους ειναι ενας αχταρμας..
Μεχρι πριν 2 ημερες το pdf ελεγε οτι χρωστουσα 81.44 , δλδ δυο λογαριασμους, επειδη ειχα αργησει να πληρωσω τον προηγουμενο, τωρα αλλαξε σε 62.22. Εγω τι να πληρωσω; Η ποιοτητα στη γραμμη ηταν χαλια και δεν καταλαβαινα τι ελεγε.. Οτι και καλα εαν κανω ανανεωση συμβολαιου δεν θα χρειαζεται να πληρωσω τα 62.22 αλλα την καινουρια τιμη μονο. Τι στο καλο;;
Εχω ζητησει και ακυρωση, ειπε οτι θα με παρουν στις επομενες 2 ημερες να μου κανουν προσφορα..
Εχω ανεβασει φωτογραφιες απο τον τωρινο λογαριασμο και απο τους 2 προηγουμενους. Δεν καταλαβαινω την αυξηση στα παγια και το προηγουμενο υπολοιπο που λεει +3.35 ευρω. Στην μια εικονα λεει επιδοτηση για το FTTH, αλλα γιατι ειναι χρεωστικο; Μετρανε τον χρονο που ειμαι εκτος επιδοτησης; Γαιτι ετσι βγαζει λογικη. Ειναι το 1/4 της συνολικης επιδοτησης και ειμαι 1/4 του μηνα εκτος συμβολαιου.
* 38 λεπτα αναμοηνη στον 5ψηφιο αριθμο.. *
258590258591258592258593258594258595
πλήρωσε τους και φυγε
Δεν υπαρχει περιπτωση να προπληρωσω για τον επομενο μηνα. Το θεμα ειναι ποσα να δωσω.
Οντως ετσι κανουν μετα τη ληξη συμβολαιου ή εχει γινει καποιο λαθος;
Όταν λήγει το συμβόλαιο και δεν έχεις κάνει ανανέωση τότε πάνε στην τιμή καταλόγου που είναι ακριβότερη.
Δυστηχως σε αυτήν την χώρα έχουμε περίεργες λογικές
Έχουμε προτεινόμενες τιμές πωλήσεις.
Έχουμε τιμές καταλόγου και τιμές προσφοράς
Όλα είναι για να
1. Χαίρεσαι με την μεγάλη έκπτωση και να δέχεσαι η αγοράζεις
2.για όταν λήξει να πληρώνεις τα κέρατα σου χωρίς λόγο.
Δυστηχως οι αρχές και το κράτος δεν είναι με την λογική του πελάτη αλλα με την λογική της εταιρείας.
Η φεύγεις η ζητάς νέο συμβόλαιο και ζητώντας έκπτωση και στο τελευταίο λογαριασμό που είναι αυξημένος
Εχω ανεβασει φωτογραφιες απο τον τωρινο λογαριασμο και απο τους 2 προηγουμενους. Δεν καταλαβαινω την αυξηση στα παγια και το προηγουμενο υπολοιπο που λεει +3.35 ευρω. Στην μια εικονα λεει επιδοτηση για το FTTH, αλλα γιατι ειναι χρεωστικο; Μετρανε τον χρονο που ειμαι εκτος επιδοτησης; Γαιτι ετσι βγαζει λογικη. Ειναι το 1/4 της συνολικης επιδοτησης και ειμαι 1/4 του μηνα εκτος συμβολαιου.
Καταρχήν να αναφέρω οτι όλοι, σε όλους τους 3 μεγάλους παρόχους, προ-πληρώνουμε τον μήνα στους λογαριασμούς μας.
Στις 7/9 ήταν η τελευταία μέρα που είχες κουπόνι/επιδότηση απο το SFFB και η τελευταία μέρα του 24μηνου συμβολαίου που είχες κάνει το 2022.
Θα παρατηρήσεις όμως από τον προηγούμενο λογαριασμό ότι τον *προηγούμενο* μήνα σου αφαιρέσανε -13 ευρώ μέχρι 15/9 και οχι μέχρι και 7/9 όπως έπρεπε.
Το ίδιο και για το πάγιο του συμβολαίου σου: είχες χρεωθεί και προ-πληρώσει μέχρι 15/9 στην τιμή των 40,944.
Ο λογαριασμός που πήρες τώρα έρχεται να διορθώσει αυτό.
(1) Σου αφαιρούν το αναλογικό πάγιο που "πλήρωσες" για την περίοδο 8-15/09 (€10,566) και σε χρεώνουν για την ίδια περίοδο το νέο πάγιο αναλογικά για τις 8 αυτές ημέρες (€11,169). Διαφορά δηλαδή για 8 ημέρες 0,603 ή περίπου €2,4 στον μήνα. Αυτή θα είναι η διαφορά πλέον στο πάγιο σου. Εξάλλου φαίνεται και από την αφαίρεση 43,281 (νέο πάγιο) - 40,944 (παλιό πάγιο) = €2,337.
(2) Σου αφαιρούν από την επιδότηση που σου προ-έδωσαν τον προηγούμενο μήνα τις 8 ημέρες για τις οποίες δεν δικαιούσουν επιδότηση.
13 ευρώ ήταν το κουπόνι τον μήνα διά 31 μέρες[**] = 0,41935 την ημέρα επί 8 ημέρες = 3,3548. Να τι είναι το "προηγούμενο υπόλοιπο" 3,3550 και το οποίο δεν επιδέχεται ΦΠΑ.
Όπως είχες 24 μήνες τώρα "προηγούμενο υπόλοιπο -13,00 ευρώ", τώρα έχεις μία φορά +3,3550 και μετά τέλος. Το υπόλοιπο πλέον θα είναι 0 (αν δεν αφήσεις απλήρωτο υπόλοιπο)
Όλα τα άλλα είναι τέλη συνδρομητών σταθερής, τηλεόρασης και ΦΠΑ για τα οποία δεν έχουν σχέση με τον πάροχο και τις υπηρεσίες του. Απλώς κάνει τον εισπράκτορα του κράτους.
Από τον επόμενο λογαριασμό η τιμή θα είναι "καθαρή" 43,281 + τέλη + ΦΠΑ.
ταμειακά τι έγινε ακριβώς έγινε πχ αν άργησες να τον εξοφλήσεις ή αν δεν τον εξόφλησες ολόκληρο δεν έχει σημασία.
[**] δεν γνωρίζω γιατι διαιρούν με το 31 και οχι με το 30 όπως συνήθως είναι ο λογιστικός μήνας.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Μιλησα με το τηλεφωνικο κεντρο και μου ειπαν για 50.90 , δλδ τιμη καταλογου, με 1 μηνα παγιο δωρεαν. Επισης απο τα 62.22 θα μου αφαιρεθουν τα 21 ευρω στον επομενο λογαριασμο. Ολα αυτα εαν κανω 24μηνο συμβολαιο. Οποτε ο μηνας θα βγαινει περιπου στα 47.5 , απο 41 που εδινα. Με Cosmote Cinema αυτη τη φορα, το οποιο βεβαια μου ειναι αχρηστο.
Η NOVA με τις ιδιες παροχες βγαινει στα 39 ευρω, και εαν δωοσουν και 2 μηνες παγιο που λενε παει στα 36 ευρω.. Οποτε Και παλι ειναι φθηνοτερα..
Μπορω να ζητησω κατι παραπανω απο την Cosmote; Πχ καποια GB στον αιρθμο μου καθε μηνα; Ή 2 ωρες ομιλιας προς ολους; Ισα-ισα για να γλωτωνω την 12αρα καρτα που βαζω καθε μηνα.. Ετσι θα αξιζει.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Μιλησα με το τηλεφωνικο κεντρο και μου ειπαν για 50.90 , δλδ τιμη καταλογου, με 1 μηνα παγιο δωρεαν. Επισης απο τα 62.22 θα μου αφαιρεθουν τα 21 ευρω στον επομενο λογαριασμο. Ολα αυτα εαν κανω 24μηνο συμβολαιο. Οποτε ο μηνας θα βγαινει περιπου στα 47.5 , απο 41 που εδινα. Με Cosmote Cinema αυτη τη φορα, το οποιο βεβαια μου ειναι αχρηστο.
Η NOVA με τις ιδιες παροχες βγαινει στα 39 ευρω, και εαν δωοσουν και 2 μηνες παγιο που λενε παει στα 36 ευρω.. Οποτε Και παλι ειναι φθηνοτερα..
Μπορω να ζητησω κατι παραπανω απο την Cosmote; Πχ καποια GB στον αιρθμο μου καθε μηνα; Ή 2 ωρες ομιλιας προς ολους; Ισα-ισα για να γλωτωνω την 12αρα καρτα που βαζω καθε μηνα.. Ετσι θα αξιζει.
Με το που κάνεις αίτηση Nova ή Voda, εκεί είναι που θα σου δώσουν την καλύτερη προσφορά που υπάρχει!
Εγώ έκανα αίτηση στη vodafone για να πάρω καλύτερη προσφορά αλλά φοβάμαι αν αποδεχτώ μήπως χάνω το δικαίωμα υπαναχώρησης γιατί από κάτω γράφει αυτα. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι μπορώ να αρνηθώ αφού έχουμε υπογράψει;
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Δηλώνω ότι έλαβα γνώση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τη Σύμβαση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη σύναψή της, εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις σύναψης σύμβασης από απόσταση ή εκτός εμπορικού καταστήματος καθώς και της δυνατότητας μου να αιτηθώ την άμεση υλοποίηση της σύμβασης με απώλεια του ανωτέρωδικαιώματος μετά την ενεργοποίηση της Σύμβασης.
Δηλώνω
υπεύθυνα ότι έχω πλήρη γνώση των εργασιών που θα απαιτηθούν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου μου και ότι θα παράσχω πρόσβαση σε αυτούς και έχω ενημερώσει σχετικά τον ιδιοκτήτη του ακινήτου καθώς και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας (αν υφίσταται/απαιτείται). Ενημερώθηκα για το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη σύναψη της σύμβασης, εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις σύναψης σύμβασης από απόσταση ή εκτός εμπορικού καταστήματος.
Επιθυμώ η έναρξη των εργασιών για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας να πραγματοποιηθεί:ΑΜΕΣΑ
Με το που κάνεις αίτηση Nova ή Voda, εκεί είναι που θα σου δώσουν την καλύτερη προσφορά που υπάρχει!
Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και μερικά χρόνια συνήθως ο τωρινός πάροχος δεν βλέπει την "αίτηση" της φορητότητας παρά μόνο την μέρα που θα γίνει κι ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σε χρεώσει ο νέος ρήτρα για σπάσιμο συμβολαίου.
Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και μερικά χρόνια συνήθως ο τωρινός πάροχος δεν βλέπει την "αίτηση" της φορητότητας παρά μόνο την μέρα που θα γίνει κι ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σε χρεώσει ο νέος ρήτρα για σπάσιμο συμβολαίου.
Οπότε όσοι γράφουν για υπαναχωρήσεις και καλύτερες προσφορές, απλά λένε του κεφαλιού τους; Σαν τον άλλο που μου είπε ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου θα εξακολουθώ να πληρώνω την ίδια τιμή
Γιατί υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι άνθρωποι;
Οπότε όσοι γράφουν για υπαναχωρήσεις και καλύτερες προσφορές, απλά λένε του κεφαλιού τους; Σαν τον άλλο που μου είπε ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου θα εξακολουθώ να πληρώνω την ίδια τιμή
Γιατί υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι άνθρωποι;
Υπάρχουν κι εξαιρέσεις στις φορητότητες, το διακινδυνεύεις;
Υπάρχουν κι εξαιρέσεις στις φορητότητες, το διακινδυνεύεις;
Εγώ μάλλον ναι, εξαλλου με την νόβα έτσι κι αλλιώς θα είμαι 10 ευρώ κάτω. Οπότε δε με χαλάει να μείνω. Απλά δε ξέρω τι παίζει με τον εξοπλισμό και εάν πληρώνω τέλη φορητότητας.
@ ADSLgr.com All rights reserved.