Επιστροφή στο Forum : μετάθεση λογαριασμού από Netflix σε cosmote για τv συνδυαστικό ?
amateur361
06-10-24, 13:27
μετάθεση λογαριασμού από Netflix σε cosmote για τv συνδυαστικό πακέτο βήμα-βήμα ξέρει κάποιος ?
μην ασχολεισαι, μην τα συνδυασεις, η εκπτωση ειναι αστεια, δεσμευεσαι στο νετφλιξ για 24μηνο χωρις λογο
amateur361
06-10-24, 18:48
μην ασχολεισαι, μην τα συνδυασεις, η εκπτωση ειναι αστεια, δεσμευεσαι στο νετφλιξ για 24μηνο χωρις λογο
Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση, δεν είναι για τα δυο περίπου euro ,:oneup:είναι και αυτές η αδυναμίες μας με τα αθλητικά...και θυσιάζεις αλλα !
σε υποχρεωνει ο ΟΤΕ να βαλεις νετφλιξ μεσω ΟΤΕ για να βλεπεις αθλητικαω
;
δεν εχει πακετο, με αθλητικα, χωρις νετφλιξ;
amateur361
06-10-24, 22:25
σε υποχρεωνει ο ΟΤΕ να βαλεις νετφλιξ μεσω ΟΤΕ για να βλεπεις αθλητικαω
;
δεν εχει πακετο, με αθλητικα, χωρις νετφλιξ;
ναι κάπως έτσι είναι ,έχεις τα αθλητικά τα δικά του + της Κυριας + netflix = συνδυαστικό με έκπτωση αν αφήσεις έξω το netflix και θελήσεις τα δυο πρώτα μονο δεν είναι συνδυαστικό, και το πάει ακριβά.. χωρίς καμια έκπτωση ..κάπως έτσι έχουν τα πράγματα το θέμα είναι ο λογαριασμός του Neflix να πάει και να ενσωματωθεί στον κοσμοτέ.....κλπ. και no κοπεί από ξεχωριστή συνδρομή και να αποκοπεί από την παλιά μην γίνει λάθος και πληρώνεις δυο λογαριασμούς...
μην γίνει λάθος και πληρώνεις δυο λογαριασμούς...
πως να γινει λαθος; μπαινεις στο λογαριασμο σου στο νετφλιξ και το διακόπτεις ανα πάσα στιγμή
amateur361
06-10-24, 22:56
αυτό ακριβώς θέλω τα βήματα !!!! μήπως κάποιος τα έκανε, για να μην ψάχνομαι :)
- - - Updated - - -
αν το έχεις" βάλε μου αν θέλεις link και περίληψη, στα υπόλοιπα.. νομίζω χωρίς να έχω ψάξει ότι είναι από Netflix,com και όχι από gr αν το ψάξεις σε Ευχαριστώ εκ των προτερων
@ ADSLgr.com All rights reserved.