Επιστροφή στο Forum : COSMOTE Neo (με επιλογή unlimited data στα €33)
xristostsilis
08-10-24, 10:52
Μιας και οι περισσότεροι σκεφτόμαστε πλέον σοβαρά την μετάβαση από Cosmote Gigamax Unlimited, σε Cosmote NEO (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html) σκέφτηκα να ανοιχτεί ένα νέο νήμα που θα συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες για αυτήν την "σύνδεση".
258978
Παραπάνω φαίνονται τα προγράμματα. Είναι μια σύνδεση ΧΩΡΙΣ συμβόλαιο, άρα φεύγεις όποτε θέλεις. Δίνουν (προς το παρόν) ένα μήνα δωρεάν. Προσφέρει αυτόματη χρέωση και ανανέωση στο ίδιο πακέτο κάθε μήνα με χρήση μιας κάρτας.
Μάλλον για όσους είναι ήδη συνδρομητές του gigamax αξίζει να πάμε σε ένα καρτοκινητό Whatsup για λίγο (ακόμα και για λίγες ώρες) και έπειτα να μεταβούμε στο πιο φθηνό με τα 16€ NEO αφού αποτελεί προσφορά για το βασικό κινητό και να πάρουμε ένα νέο νούμερο με τα 33€ για το router.
Tο Neo, μάλλον δεν υποστηρίζει public ip για όσους ενδιαφέρονται.
Είναι κανένας που να το χρησιμοποιεί σε 5g router να μας πει αν τρέχει όπως οι extra sim χωρίς κόφτες;;
Δεν γνωρίζω τι παίζει με αλλαγή πακέτων μεταξύ του neo. Δηλαδή αν μπορείς να υποβαθμιστείς (ή και το αντίθετο) σε άλλο πακέτο ανά πάσα στιγμή, ή και αν μπορείς να διακόψεις την σύνδεση τις εποχές που τρέχουν τα απεριόριστα σε Whatsup με 12€ ανά μήνα (χωρίς όμως να χάσεις την Neo sim και να τρέχεις από χειμώνα να ξαναβγάζεις).
Με χρήση Payzy διπλασιάζονται τα gb μέχρι το τέλος του έτους
Δεν γνωρίζω τι παίζει με αλλαγή πακέτων μεταξύ του neo. Δηλαδή αν μπορείς να υποβαθμιστείς (ή και το αντίθετο) σε άλλο πακέτο ανά πάσα στιγμή
Κάποια από τα ερωτήματά σου απαντώνται στο site (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html)
Γραφει στο site:
Κάθε μήνα, μπορείς να επιλέγεις τα data που θες με data έως και απεριόριστα!
- - - Updated - - -
ή και αν μπορείς να διακόψεις την σύνδεση τις εποχές που τρέχουν τα απεριόριστα σε Whatsup με 12€ ανά μήνα (χωρίς όμως να χάσεις την Neo sim και να τρέχεις από χειμώνα να ξαναβγάζεις).
Πως μπορώ να διακόψω το COSMOTE Neo;
Μπορείς να διακόψεις το COSMOTE Neo σου, επιλέγοντας «Παύση» από την ενότητα «Διαχείριση» της σύνδεσής σου και ακολουθώντας τα βήματα της απενεργοποίησης.
Με την παραπάνω επιλογή, συνεχίζεις να έχεις διαθέσιμες τις παροχές σου μέχρι την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης. Από εκεί και έπειτα, δεν θα ισχύει η μηνιαία χρέωση και τυχόν υπόλοιπα που είχες δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα. Θα μπορείς να λαμβάνεις εισερχόμενες κλήσεις για 2 μήνες.
Μπορείς να ενεργοποιήσεις εκ νέου το COSMOTE Neo από την ενότητα «Διαχείριση» μετά την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης.
Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά το πρόγραμμά μου;
Εάν επιλέξεις να διακόψεις το COSMOTE Neo ή εάν δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς η μηνιαία πληρωμή, μπορείς να ενεργοποιήσεις εκ νέου το COSMOTE Neo από την ενότητα «Διαχείριση» της σύνδεσής σου.
Προσοχή! Η δυνατότητα εκ νέου ενεργοποίησης είναι διαθέσιμη για 13 μήνες από την τελευταία επιτυχημένη πληρωμή. Μετά την πάροδο αυτών, η σύνδεση διακόπτεται οριστικά και χάνεται ο αριθμός σύνδεσης.
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html
xristostsilis
08-10-24, 11:31
Μοιάζει να είναι λοιπόν μια σοβαρή εναλλακτική στο combo που είχαμε τόσο καιρό (giga max + extra sim). Πολύ καλά τα νέα της δωρεάν παύσης έως και 13 μήνες, πρακτικά μπορούμε να μεταβαίνουμε σε Whatsup κάθε Ιούνιο έως και Οκτώβρη που συνήθως τρέχει η προσφορά με απεριόριστα data με 11,90€.
Έτρεχε θες να πεις η προσφορά με απεριόριστα data γιατί φέτος έδινε 100gb
xristostsilis
08-10-24, 18:30
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι συνδρομητής Whatsup αλλά είχα την εντύπωση πως ίσχυε και φέτος η προσφορά.
Σύμφωνα με το παρόν site έχεις δίκιο αλλά εν τέλη υπήρχε η προσφορά που είπα σε neo και μάλλον δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ακόμα καλύτερα τότε να μην αλλάζουμε και νούμερα..
https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/item/289096-cosmote-aperiorista-data-me-11-90-mina-gia-olo-to-kalokairi
- - - Updated - - -
Δεν καταλαβαίνω όμως αν έπρεπε για να έχεις τα απεριόριστα να πληρώνεις ήδη το βασικό σου πακέτο με ότι παροχές σου δίνει και επιπλέον τα 11,90€
Αρα έστω ότι είσαι στο πακέτο με τα 19€ αν θες αλλά 11,90€ πας στα 20,90€ ανά μήνα άρα θεωρητικά έχεις έκπτωση περίπου 12€ σε σχέση με το να έβαζες το πακέτο με τα 33€…
Είμαι καιρό στο cosmote Neo. Υπάρχει κάποιο μερικό πρόβλημα με το vpn.
Κάνει σύνδεση με το fritz (σε Cosmote επίσης) αλλά δεν λειτουργεί το ssh.
(ούτε στην 22, ούτε αν το αλλάξω σε κάποια άλλη, λχ 29)
Με smb μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων
Στο apn με vpn-internet δεν έχει internet.
Μετά από πολλές προσπάθειες για απάντηση από το chat ή το 13888 με κάλεσαν εχθές και με ενημέρωσαν ότι χρειάζεται κάρτα που θα είναι για δεδομένα αποκλειστικά για να έχω vpn χωρίς περιορισμούς.
Η κυρία της συνομιλίας δεν ήταν τεχνικός αλλά από το τμήμα πωλήσεων, οπότε δεν το δένω κόμπο πως ισχύουν τα λεγόμενά της.
Το Cosmote Neo είναι πρόγραμμα φωνής και data. Το vpn-internet λειτουργεί μόνο σε data sims, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των χρηστών.
Καλό είναι να σε καλέσει κάποιος τεχνικός.
xristostsilis
08-10-24, 20:20
Εκτός από το VPN-INTERNET γενικά πάει καλά κανονικά; Δεν έχεις δει κάτι άλλο να μας πεις;
- - - Updated - - -
Επίσης αφού είσαι καιρό ενημέρωσε μας πως ήταν τα απεριόριστα με 11,90€ το καλοκαίρι. Μπορούσες να πληρώνεις μόνο αυτό ή πλήρωνες και το βασικό πακέτο
Εκτός από το VPN-INTERNET γενικά πάει καλά κανονικά; Δεν έχεις δει κάτι άλλο να μας πεις;
- - - Updated - - -
Επίσης αφού είσαι καιρό ενημέρωσε μας πως ήταν τα απεριόριστα με 11,90€ το καλοκαίρι. Μπορούσες να πληρώνεις μόνο αυτό ή πλήρωνες και το βασικό πακέτο
Γενικά καλά πάει.
Στο VPN που το χρησιμοποιώ για σύνδεση με το γραφείο ή/και το σπίτι (σπάνια) δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο πέρα από την αδυναμία χρήσης ssh. Μη θεωρείς ότι κάνω και πολλά, συνήθως αντιγράφω αρχεία από το NAS.
Για τα απεριόριστα:
Δεν χρειάστηκε ποτέ να πληρώσω τα 11,90€
7GB + 7 δώρο από την ανανέωση της payzy είναι αρκετά για τη χρήση που θέλω.
Γενικά καλά πάει.
Στο VPN που το χρησιμοποιώ για σύνδεση με το γραφείο ή/και το σπίτι (σπάνια) δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο πέρα από την αδυναμία χρήσης ssh. Μη θεωρείς ότι κάνω και πολλά, συνήθως αντιγράφω αρχεία από το NAS.
Για τα απεριόριστα:
Δεν χρειάστηκε ποτέ να πληρώσω τα 11,90€
7GB + 7 δώρο από την ανανέωση της payzy είναι αρκετά για τη χρήση που θέλω.
Η φρογκ είναι η καλύτερη όλων με τα πακέτα Combo, M, XL, XXL, 8.9/11.8/13.5/18.1
https://www.frogmobile.gr/el/omilia/paketa-omilias-frog-gia-ellada
Η φρογκ είναι η καλύτερη όλων με τα πακέτα Combo, M, XL, XXL, 8.9/11.8/13.5/18.1
https://www.frogmobile.gr/el/omilia/paketa-omilias-frog-gia-ellada
οντως εχει πολυ καλα πακετα αλλα βλεπω θελει online παραγγελια και να αλλαξεις sim.
οντως εχει πολυ καλα πακετα αλλα βλεπω θελει online παραγγελια και να αλλαξεις sim.
Φορητότητα σε κατάστημα γίνεται ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας
Φορητότητα σε κατάστημα γίνεται ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας
Α ευχαριστω, διεκοψα το gigamax και εγινε κοσμοκαρτα, οποτε παω σε καταστημα cosmote για φορητοτητα σωστα ?
Α ευχαριστω, διεκοψα το gigamax και εγινε κοσμοκαρτα, οποτε παω σε καταστημα cosmote για φορητοτητα σωστα ?
Γερμανό μάλλον
https://www.frogmobile.gr/el/simeia-exypiretisis
Αν και είσαι εκτός θέματος σου απαντάω το φρογκ είναι της κοσμοτε δεν κάνεις φορητότητα αλλαγή κάνεις απο κοσμοκαρτς σε φρογκ
260423
Το έχει κάνει κανείς ;
Κανονικό χρέωμα έφαγα και όχι δωρεάν που λέει .
Το έχει κάνει κανείς ;
εαν μετέτρεψες το καρτοκινητό σου και δεν πήρες το μήνα δωρεάν, επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση.
Ναι τους πήρα και έκανε αίτημα στο αρμόδιο τμήμα γιατί δεν είχε πρόσβαση να το δει.
Απίστευτο πόσο άθλιοι είναι και δεν μπορεί να τους κάνει κανένας τίποτα.
ΣΑτα ψιλά γράμματα για το neo υπάρχει το εξής : " Η προσφορά αφορά την πρώτη πληρωμή εφόσον δεν είχε ενεργοποιηθεί COSMOTE Neo στο παρελθόν, στον ίδιο αριθμό και έχεις πραγματοποιήσει 2 ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου τους τελευταίους 6 μήνες στην περίπτωση που αλλάζεις το καρτοκινητό σου και είσαι ήδη συνδρομητής COSMOTE."
Πως μπορώ να κάνω cosmote Neo ένα συμβόλαιο που λήγει σε 20 μέρες; αίτημα για μεταφορά σε καρτοκινητό και μετά Neo?
Πως μπορώ να κάνω cosmote Neo ένα συμβόλαιο που λήγει σε 20 μέρες; αίτημα για μεταφορά σε καρτοκινητό και μετά Neo?
Μπορείς. Περίμενε να περάσει η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου σου, για να αποφύγεις τυχόν επιβαρύνσεις, γύρισε το σε WHAT’S UP και αμέσως μετά σε Neo.
sotiris.bos
10-12-24, 09:07
Ναι τους πήρα και έκανε αίτημα στο αρμόδιο τμήμα γιατί δεν είχε πρόσβαση να το δει.
Απίστευτο πόσο άθλιοι είναι και δεν μπορεί να τους κάνει κανένας τίποτα.
Και εγω το ίδιο επαθα, τελικά τι σου ειπαν εσένα?
ΣΑτα ψιλά γράμματα για το neo υπάρχει το εξής : " Η προσφορά αφορά την πρώτη πληρωμή εφόσον δεν είχε ενεργοποιηθεί COSMOTE Neo στο παρελθόν, στον ίδιο αριθμό και έχεις πραγματοποιήσει 2 ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου τους τελευταίους 6 μήνες στην περίπτωση που αλλάζεις το καρτοκινητό σου και είσαι ήδη συνδρομητής COSMOTE."
Λογικά ο λόγος είναι αυτός, ήταν μια sim που την είχα παρατημένη καιρό, όμως η εφαρμογή γιατί πέταξε μήνυμα ότι μπορώ να το κάνω δωρεάν;
Και εγω το ίδιο επαθα, τελικά τι σου ειπαν εσένα?
Ακόμα περιμένω και σιγά μη με ενημερώσουν.
sotiris.bos
10-12-24, 12:53
Λογικά ο λόγος είναι αυτός, ήταν μια sim που την είχα παρατημένη καιρό, όμως η εφαρμογή γιατί πέταξε μήνυμα ότι μπορώ να το κάνω δωρεάν;
Ακόμα περιμένω και σιγά μη με ενημερώσουν.
Άκυρο για εμένα, τωρα διάβασα πιο πανω πως πρεπει να έχω ανανεώσει υπολοιπο δυο φορες, εγω με το που έγινε η μετατροπή απο gigamax σε καρτοκινητο το εκανα neo.
Για οποίον ενδιαφέρεται, στις 00:01 έγινε η μετατροπή απο gigamax σε καρτοκινητο και έπρεπε να περάσει το 24Ώρο για να εμφανιστει το καρτοκινητο στην εφαρμογή και να μπορέσω να το κανω neo. Οποτε αν κανει κάποιος έτσι ας υπολογίσει οτι για μια μέρα δεν θα εχει εξερχόμενες χωρίς ανανέωση υπόλοιπου στο στάδιο που ειναι καρτοκινητο.
Μπόρεσα και πήρα όμως το €16.00 πρόγραμμα σημερα, το οποίο υποτίθεται έληγε 30/11.
260423
Το έχει κάνει κανείς ;
Σήμερα μου επέστρεψαν τα χρήματα, σε όποιον έβγαζε δωρεάν για 1 μήνα η αλλαγή σε neo και χρεώθηκε τηλ και κράξιμο.
Μόλις το έβαλα,έχει κανένας κάνα τιπ μήπως να πάει πιο σούζα; Το δουλεύω με ZTE mc8020 apn: internet
Prometheus
18-03-25, 22:05
263010
Μέχρι 20/03 η προσφορά
NURSE MARIOS
19-03-25, 10:01
263010
Μέχρι 20/03 η προσφορά
Καταπληκτική τιμή
xristostsilis
19-03-25, 10:57
263010
Μέχρι 20/03 η προσφορά
link? ή στο βγάζει μέσα στο app?
- - - Updated - - -
ok το είδα και εγώ μόνος μου στο app
Έχω στο κινητό το unlimited. Γενικά είχα σπίτι 5G cosmote εταιρικό χωρίς θέματα. Απλά απο τότε που αύξησε τις τιμές πήγανε σε vodafone red. Πιάνει με το MU5001 εως 450mbps μέσω wifi, αλλά μερικές ώρες έχει packet loss και δε ξερω τι φταίει. Δηλαδη δε φορτώνουν πράγματα κτλ. Πχ τωρα το πρωι σε ping εχω packet loss 2-3%.
Αν βάλω neo λέτε θα υπάρξει πρόβλημα με όρους κτλ; Κατι τέτοιο ειχα ακούσει. Σκεφτόμουν και starlink με τα 29€ αλλά απο οτι βλέπω εχει χαμηλότερες ταχύτητες σχετικά και ειναι και ο εξοπλισμός. Βεβαια θα ηθελα καποιο εξωτερικο 5G αλλά δεν έχω καταλήξει.
Αν βάλω neo λέτε θα υπάρξει πρόβλημα με όρους κτλ; Κατι τέτοιο ειχα ακούσει.
Εξήγησε τι εννοείς. Τι πρόβλημα να υπάρξει, από ποιόν, με τι "ορους κλπ"; Μόνο τα γραπτά μετράνε, όχι τι έχει ακούσει ο καθένας.
xristostsilis
17-04-25, 10:41
Έχω στο κινητό το unlimited. Γενικά είχα σπίτι 5G cosmote εταιρικό χωρίς θέματα. Απλά απο τότε που αύξησε τις τιμές πήγανε σε vodafone red. Πιάνει με το MU5001 εως 450mbps μέσω wifi, αλλά μερικές ώρες έχει packet loss και δε ξερω τι φταίει. Δηλαδη δε φορτώνουν πράγματα κτλ. Πχ τωρα το πρωι σε ping εχω packet loss 2-3%.
Αν βάλω neo λέτε θα υπάρξει πρόβλημα με όρους κτλ; Κατι τέτοιο ειχα ακούσει. Σκεφτόμουν και starlink με τα 29€ αλλά απο οτι βλέπω εχει χαμηλότερες ταχύτητες σχετικά και ειναι και ο εξοπλισμός. Βεβαια θα ηθελα καποιο εξωτερικο 5G αλλά δεν έχω καταλήξει.
είσαι μπερδεμένος νομίζω. αρχικά αν έχεις πρόβλημα με την vodafone τώρα, δοκίμασες να μεταφέρεις αλλού το modem? συνδέεσαι με καλώδιο σε αυτό; μήπως ειναι αλλού το πρόβλημα; Γενικά η vodafone δεν φημίζεται για το δίκτυο της αλλά δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι για packet loss.
στο θέμα σου όμως. ναι μπορείς να βάλεις κανονικά neo, δεν έχει συμβόλαιο - χαρτιά κλπ πες το όπως θες, με απλά λόγια το κόβεις όποτε θες. Γιατί όμως να δίνεις 33€ ανά μήνα ενώ τρέχει προσφορά 144€ απεριόριστα δεδομένα για ένα χρόνο με frog (πρέπει να πας σε κατάστημα Αθήνα/θεσσαλονίκη).??
πάμε τώρα στο 3ό σκέλος, ναι αν βάλεις starlink θα εισαι μπομπα. αν θες παραπάνω ταχύτητα δωσε 40€ τον μήνα, και ναι θα πληρώσεις και τον εξοπλισμό (βγαίνει συχνά-πυκνά σε προσφορές -100€ ).
θες να ξεγνοιάσεις; βάλε starlink, έχει και 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή.. θες τον πιο φθηνό τρόπο; λύσε το πρόβλημα με την vodafone (είτε μετέφερε αλλού το μοντεμ για καλύτερο σήμα, μίλα με την εξυπηρέτηση, δοκίμασε το σε άλλη περιοχή αν σου κάνει το ίδιο κλπ κλπ (το μοντεμ μηπως πιανει χαλια σημα ? , ζεσταινεται και τρελαινεται;; μηπως να του κλεισεις το wifi 6 να παιζει πιο χαλαρα και να βαλεις εξωτερικο ap με καλώδιο;;; ).. και τέλος έχεις την ενδιάμεση λύση, να πας ξανά στο δίκτυο της cosmote είτε μέσω neo είτε μέσω frog, εσύ το αποφασίζεις!
μην μπερδεύεσαι, κάνε δοκιμές και βρες την βέλτιστη λύση. Δεν έχεις χρόνο και όρεξη για δοκιμές; -> σταρλινκ!
- - - Updated - - -
διάβασα στο τέλος επίσης του μηνύματος σου σκέφτεσαι και για εξωτερικό modem, ναι οκ μπορείς και αυτό αλλά πλέον θα είμαστε εκτός συζύτησης από το παρόν νήμα. δες το διπλανό νήμα που αφορά τα modem μια καλή επιλογή είναι το zyxel. ίσως να σου λύσει τα προβλήματα με την vodafone, ισως και οχι (αν ειναι προβλημα της κεραιας η του δικτυου). Να πουμε εδώ κιολας οτι το εξωτερικό modem είναι καλό-χρυσό αλλά μπορείς απλά να κάνεις δοκιμές βγάζοντας εξω το mu5001 και τοποθετώντας το σε ένα αδιάβροχο ηλεκτρολογικό κουτί...) αν δεν κάνεις δοκιμές δεν θα βγάλεις άκρη. το ότι δούλευε μέχρι πρότινως λόγω cosmote δεν λέει πολλά, άλλη κεραία η μια άλλη η άλλη μπορεί να μην έχεις τόσο καλό σήμα ή να έχεις θόρυβο από διπλανές κεραίες!
είσαι μπερδεμένος νομίζω. αρχικά αν έχεις πρόβλημα με την vodafone τώρα, δοκίμασες να μεταφέρεις αλλού το modem? συνδέεσαι με καλώδιο σε αυτό; μήπως ειναι αλλού το πρόβλημα; Γενικά η vodafone δεν φημίζεται για το δίκτυο της αλλά δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι για packet loss.
στο θέμα σου όμως. ναι μπορείς να βάλεις κανονικά neo, δεν έχει συμβόλαιο - χαρτιά κλπ πες το όπως θες, με απλά λόγια το κόβεις όποτε θες. Γιατί όμως να δίνεις 33€ ανά μήνα ενώ τρέχει προσφορά 144€ απεριόριστα δεδομένα για ένα χρόνο με frog (πρέπει να πας σε κατάστημα Αθήνα/θεσσαλονίκη).??
πάμε τώρα στο 3ό σκέλος, ναι αν βάλεις starlink θα εισαι μπομπα. αν θες παραπάνω ταχύτητα δωσε 40€ τον μήνα, και ναι θα πληρώσεις και τον εξοπλισμό (βγαίνει συχνά-πυκνά σε προσφορές -100€ ).
θες να ξεγνοιάσεις; βάλε starlink, έχει και 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή.. θες τον πιο φθηνό τρόπο; λύσε το πρόβλημα με την vodafone (είτε μετέφερε αλλού το μοντεμ για καλύτερο σήμα, μίλα με την εξυπηρέτηση, δοκίμασε το σε άλλη περιοχή αν σου κάνει το ίδιο κλπ κλπ (το μοντεμ μηπως πιανει χαλια σημα ? , ζεσταινεται και τρελαινεται;; μηπως να του κλεισεις το wifi 6 να παιζει πιο χαλαρα και να βαλεις εξωτερικο ap με καλώδιο;;; ).. και τέλος έχεις την ενδιάμεση λύση, να πας ξανά στο δίκτυο της cosmote είτε μέσω neo είτε μέσω frog, εσύ το αποφασίζεις!
μην μπερδεύεσαι, κάνε δοκιμές και βρες την βέλτιστη λύση. Δεν έχεις χρόνο και όρεξη για δοκιμές; -> σταρλινκ!
- - - Updated - - -
διάβασα στο τέλος επίσης του μηνύματος σου σκέφτεσαι και για εξωτερικό modem, ναι οκ μπορείς και αυτό αλλά πλέον θα είμαστε εκτός συζύτησης από το παρόν νήμα. δες το διπλανό νήμα που αφορά τα modem μια καλή επιλογή είναι το zyxel. ίσως να σου λύσει τα προβλήματα με την vodafone, ισως και οχι (αν ειναι προβλημα της κεραιας η του δικτυου)
Οσο ειχα το Gigamax Unlimited δεν είχα θέμα με packet loss περιπου 2 χρόνια νομίζω. Απο 1/4 που εγινε η αλλαγή vodafone έχω θέματα. Οσο αφορά τη προσφορά της Frog δε τη γνώριζα, φαίνεται καλή λύση. Starlink εχει και πακέτο με 29 μήνα πλέον. Βεβαια δε ξέρω ποσο σταθερό ειναι.
Οσο αφορά τη vodafone θυμάμαι οσο ειχα στο κινητό δευτερη καρτα απο εταιρικό ειχα παρόμοιο θέμα θυμάμαι περσυ.
Με υποστήριξη δε θέλω να μπλέξω καθώς και ειναι δυσκολο να το αποδείξω ούτε ειναι στο ονομα μου και ειναι φασαρια. Ισως δοκιμάσω με αυτη που εχω τωρα στο NEO να δω πως πάει. Σε σήμα με vodafone ειναι καλά δηλαδή -75dbm γενικά.
Οσο αφορά αυτό που ελεγα για NEO ειναι μηπως απαγορεύει tethering και γενικα υπάρχει τροπος να το καταλαβουν.
xristostsilis
17-04-25, 10:52
Οσο ειχα το Gigamax Unlimited δεν είχα θέμα με packet loss περιπου 2 χρόνια νομίζω. Απο 1/4 που εγινε η αλλαγή vodafone έχω θέματα. Οσο αφορά τη προσφορά της Frog δε τη γνώριζα, φαίνεται καλή λύση. Starlink εχει και πακέτο με 29 μήνα πλέον. Βεβαια δε ξέρω ποσο σταθερό ειναι.
Οσο αφορά τη vodafone θυμάμαι οσο ειχα στο κινητό δευτερη καρτα απο εταιρικό ειχα παρόμοιο θέμα θυμάμαι περσυ.
Με υποστήριξη δε θέλω να μπλέξω καθώς και ειναι δυσκολο να το αποδείξω ούτε ειναι στο ονομα μου και ειναι φασαρια. Ισως δοκιμάσω με αυτη που εχω τωρα στο NEO να δω πως πάει. Σε σήμα με vodafone ειναι καλά δηλαδή -75dbm γενικά.
Οσο αφορά αυτό που ελεγα για NEO ειναι μηπως απαγορεύει tethering και γενικα υπάρχει τροπος να το καταλαβουν.
σου ξαναλέω το starlink θα δουλέψει τέλεια.
όχι το neo δεν θα εχει θεμα. ουτε με tethering κλπ, ουτε θα το "καταλάβουν" γιατί δεν κάνεις κάτι παράνομο. το mu5001 ειναι σαν ενα κινητό που έχεις ανοίξει hotspot και δινεις internet στο σπιτι σου.
- - - Updated - - -
επίσης μην σκέφτεσαι frog ή neo κλπ ολα στο δικτυο cosmote ειναι ολα το ιδιο θα δουλέψουν
σου ξαναλέω το starlink θα δουλέψει τέλεια.
όχι το neo δεν θα εχει θεμα. ουτε με tethering κλπ, ουτε θα το "καταλάβουν" γιατί δεν κάνεις κάτι παράνομο. το mu5001 ειναι σαν ενα κινητό που έχεις ανοίξει hotspot και δινεις internet στο σπιτι σου.
- - - Updated - - -
επίσης μην σκέφτεσαι frog ή neo κλπ ολα στο δικτυο cosmote ειναι ολα το ιδιο θα δουλέψουν
Οκ ευχαριστω. Πάντως δε βλέπω να ισχυει ακομα της frog η προσφορά
xristostsilis
17-04-25, 11:09
Οκ ευχαριστω. Πάντως δε βλέπω να ισχυει ακομα της frog η προσφορά
εχει πάρει παράταση μέχρι 23/4 πάρε τους τηλ να στο επιβεβαιώσουν..(το έχουν γράψει σε διπλανό forum)
εχει πάρει παράταση μέχρι 23/4 πάρε τους τηλ να στο επιβεβαιώσουν..(το έχουν γράψει σε διπλανό forum)
Ρωτησα και το μαγαζί και μου ειπαν πως έχουν. Ισως ειναι μια λύση καθως ειναι καλή τιμή για 1 χρονο.
γενικά είναι λιγο θέμα. Με cosmote δεν έχει τετοιο θεμα..
75 packets transmitted, 58 received, 22.6667% packet loss, time 74558ms
Η frog είναι της COSMOTE εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα πακέτα εδώ και 2 χρόνια σε μόντεμ κανένα πρόβλημα
Όπως είχα χρησιμοποιήσει και το NEO πάλι σε μόντεμ πάλι κανένα πρόβλημα
Οπότε βάζεις όποιο θες
Η επιλογή είναι δική σου
Καλημερα, γνωριζει καποιος εαν μπορουμε να παρουμε στο ιδιο νουμερο και δευτερη sim COSMOTE NEO ?
Summer Deal :
Όλα Unlimited.. από 33 ---> 24 ευρώ..
Μεταφέρανε εδώ την προσφορά που είχανε πριν στο WhatsUp..
Summer Deal :
Όλα Unlimited.. από 33 ---> 24 ευρώ..
Μεταφέρανε εδώ την προσφορά που είχανε πριν στο WhatsUp..
Aυτο εκανα και στην γυναικα μου πριν 2-3 μηνες απο whatsup σε cosmote NEO στα 24€ και τέλος
@ ADSLgr.com All rights reserved.