Επιστροφή στο Forum : Φορματ HP G5055EA
dpetka2001
12-09-07, 12:36
γεια σας παιδιά...η κοπελιά μου έχει αγοράσει το εν λόγω φορητό και θέλω να της περάσω τα XP...από ένα άλλο τόπικ βρήκα αυτό (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3387741&lang=en) το λινκ για drivers...είδα όμως ότι έχει και ένα recovery partition...γίνεται αυτό να το κάνω recovery cd/dvd?? αν ναι με ποιον τρόπο?? γιατί σκέφτομαι να κάνω τα partitions από την αρχή για να βάλω και linux...
michalispap
12-09-07, 14:04
Λοιπόν,
1) Κατεβάζεις όλους τους drivers που χρειάζεσαι και μετά ξεκινάς εγκατάσταση των windows.
2) Εκεί που σου λέει αν θες να κάνεις repair (επιδιόρθωση) επιλέγεις όχι
3) Στην επιλογή παρτίτιον σβήνεις όλα τα partition και μετά διμιουργείς νέα όπως θές εσυ
Με svista πάντως πρέπει να σέρνεται γιατί εγώ έχω καλύτερο και (2gb ram 128mb not shred vga) σέρνεται σχετικά
Αυτά!!!!!!!!!!!
good luck
dpetka2001
12-09-07, 15:03
δε ρωτάω αυτό αλλά πώς γίνεται και αν γίνεται το recovery partition να το κάνω backup σε cd/dvd ώστε να χρησιμοποιηθεί από εκεί σε περίπτωση ανάγκης...στη χειρότερη περίπτωση που δε γίνεται απλά θα το αφήσω ως έχει και θα παίξω με τον υπόλοιπο διαθέσιμο χώρο...απλά θέλω να μάθω αν γίνεται και με ποιο τρόπο...
@ ADSLgr.com All rights reserved.