PDA

Επιστροφή στο Forum : Εργολάβος Cosmote - Βρείτε το λάθος

Mageirus
25-12-24, 22:53
261011
Πριν κανένα 6μηνο πέρασαν την εγκατάσταση στο κτήριο. Έτειχε εκείνη την ημέρα να έχω λίγο χρόνο και να κάτσω μαζί με το συνεργείο.
Στην κουβέντα που έιχαμε ρωτούσαν τι συνδέσεις έχουν τα σπίτια και μιας και τυχαίνει να το γνωρίζω τους λέω με απόλυτη αφέλεια: όλοι cosmote ειναι εκτος από εμενα στο Χ οροφο. Μετά από 6 μηνες που προσωράω στην αναβάθμιση σε FTTH, ο τεχνικός της NOVA μου λεει: η διέλευση εχει πρόβλημα, ανοίγω βλάβη.
Να μην τα πολυλογω φιλαρακι ανακάλυψε οτι δεν με έχουν πατσάρει στον κεντρικο κανανεμητη του κτηρίου! Οπτική/κουτί στον όροφο/διαμέρισμα υπάρχει. Αλλα δεν φαίνεται να καταλήγει κάπου.

Υπάρχει πολιτικη από cosmote να μην ολοκληρώνουν όλη την διέλευση?
Όπως και να έχει, επειδη δεν ιδρώνει το αυτί τους από τα μηνηματα από το forum ή όταν καλείς, έγινε και καταγγελία στην EETT γιατι το θεωρώ αθέμιτο ανταγωνισμό!
Συμβουλή: σε νεες εγκαταστάσεις να είστε από πάνω. Τελικά κάνουν ότι τους καπνίσει. Ειδικά στην περιπτωση μου ήταν κάτι πιτσιρικαδες με τουπε και 3 μετρα τσιγαρο!

ancogsxr
27-12-24, 13:53
261011
Πριν κανένα 6μηνο πέρασαν την εγκατάσταση στο κτήριο. Έτειχε εκείνη την ημέρα να έχω λίγο χρόνο και να κάτσω μαζί με το συνεργείο.
Στην κουβέντα που έιχαμε ρωτούσαν τι συνδέσεις έχουν τα σπίτια και μιας και τυχαίνει να το γνωρίζω τους λέω με απόλυτη αφέλεια: όλοι cosmote ειναι εκτος από εμενα στο Χ οροφο. Μετά από 6 μηνες που προσωράω στην αναβάθμιση σε FTTH, ο τεχνικός της NOVA μου λεει: η διέλευση εχει πρόβλημα, ανοίγω βλάβη.
Να μην τα πολυλογω φιλαρακι ανακάλυψε οτι δεν με έχουν πατσάρει στον κεντρικο κανανεμητη του κτηρίου! Οπτική/κουτί στον όροφο/διαμέρισμα υπάρχει. Αλλα δεν φαίνεται να καταλήγει κάπου.

Υπάρχει πολιτικη από cosmote να μην ολοκληρώνουν όλη την διέλευση?
Όπως και να έχει, επειδη δεν ιδρώνει το αυτί τους από τα μηνηματα από το forum ή όταν καλείς, έγινε και καταγγελία στην EETT γιατι το θεωρώ αθέμιτο ανταγωνισμό!
Συμβουλή: σε νεες εγκαταστάσεις να είστε από πάνω. Τελικά κάνουν ότι τους καπνίσει. Ειδικά στην περιπτωση μου ήταν κάτι πιτσιρικαδες με τουπε και 3 μετρα τσιγαρο!

δεν θυμάμαι ακριβώς
αν ήταν 4 η 5 χρόνια, νομιζω το 2020 ήταν που πέρασαν από άνω Πατήσια και γύρω η COSMOTE οπτικές εγκαταστάσεις δικές τους σε όλες της πολυκατοικίες και σπίτια.

Θυμάμαι ότι είχαν βγάλει τις σχετικές ανακοινώσεις ότι περνάμε οπτικές ίνες να ειναι προσβάσιμη η είσοδος σε κάθε πολυκατοικία, και χωρίς μα μου σου του από τους διαχειριστές η μόνιμους ιδιοκτήτες ακινήτων εκτός τους ενοικιαστές.

Αυτό που θυμάμαι ήταν η ανακοίνωση " Καλέστε τον πάροχο σας για σύνδεση σε οπτική ίνα ", πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν ρήτρα να είσαι στην COSMOTE

Anyway τότε ήμουν στην Forthnet (πριν γίνει ΝΟΒΑ) και είπα να κάνω μετάβαση από το 24αρι (το οποίο έπιανε τιμια σε fastpath 17Mbps) σε οπτική σε αυτούς μιας και ήμουν free license πελάτης χωρίς ρήτρες αποχώρησης και τα σχετικά

Η απάντηση τους ήταν δεν υπάρχουν οπτικές στην περιοχή ούτε VDSL (μάλιστα ήταν τόσο μικρή η κάλυψη που μόνο η COSMOTE έδινε 30Mbps (ούτε καν 50) κάλυψη VDSL και η Vodafone επίσης επερνε από αυτούς, η Forthnet δεν ειχε καν επιλογή να δώσει)

Στο δια ταύτα πήγα COSMOTE, και έγιναν οι σχετικές εργασίες γραμμή από floorbox στο διαμέρισμα κτλ κτλ κτλ, κάποιοι άλλοι ένοικοι έβαλαν Wind και αυτό που αναφέρεις εδώ το ίδιο είχαν και αυτοί.

@ ADSLgr.com All rights reserved.