Επιστροφή στο Forum : Προσφορά "έλα στο what's up"
xristostsilis
30-12-24, 19:29
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!
Είπα να ανοίξω νέο θέμα μιας και στο forum δεν υπάρχει ενεργή συζήτηση(έχει γίνει αναφορά όμως) για την προσφορά που τρέχει τώρα από Cosmote (https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup) και έχω και 1 απορία που ίσως βοηθήσει και άλλους αν λυθεί.
Ουσιαστικά η cosmote σε παροτρύνει να κάνεις φορητότητα ή νέο νούμερο σε whats's up/frog και σου δίνει απεριόριστο ιντερνετ και τηλεφωνα (και κάποια μηνύματα) με 13€ ανά μήνα.
Έκανα λοιπόν φορητότητα από cu, όλα καλά, έκανα και μια ανανέωση 13€ αλλά για να πάρεις τα απεριόριστα σου λέει πρέπει να ενεργοποιήσεις ένα από τα εξής προγράμματα:CALLS TO ALL, UNLIMITED CALLS, DATA MONTH, DIY, Student
Το ερώτημα μου είναι το εξής (που δεν μου το έλυσε το support στο chat): μπορούμε να εκμεταλευτούμε την αναβάθμιση πακέτου DIY με τα 8,5€ (4gb χωρίς λεπτά ομιλίας); Δεν ειναι πουθενά ξεκάθαρο, ούτε στο FAQ λέει κάτι ενώ στο support σου λενε ενεργοποιήσε αυτο με τα 11,5 που το παραθέτει η cosmote στην σελίδα της προσφοράς ως παράδειγμα. Αν επιτρέπεται αυτό τότε ανά 3 μήνες θα έχουμε άλλη μια δωρεάν ενεργοποίηση, πράγμα που κατεβάζει το κόστος περαιτέρω. Σκέφτηκα να δοκιμάσω απλά να το ενεργοποιήσω και να δώ τι θα γίνει αλλά σκέφτηκα να postαρω και εδώ μήπως κάποιος ξέρει καλύτερα γιατί στο chat μου έχουν αποδείξει ότι δεεεεν..
Ακόμα, ρώτησα στο chat αν επηρεάζεται η παρούσα προσφορά με την εγγραφή του νούμερου σε φοιτητικό και μου είπαν πως δεν υπάρχει θέμα να χαθεί.. το γράφω για όσους είχαν ήδη cu φοιτητικό και τώρα με την μετάβαση (όπως εγώ) πρέπει να το ξανα-κάνουν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- - - Updated - - -
Από COSMOTE: Το δώρο ισχύει για online ενεργοποιήσεις SIM έως 15/01/2025, ανεξάρτητα από την ημερομηνία παραγγελίας της κάρτας SIM. Τα απεριόριστα GB & λεπτά ομιλίας του δώρου: (α) Προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου CALLS TO ALL, UNLIMITED CALLS, DATA MONTH, DIY ή Student DIY για τους πρώτους 9 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης. (β) Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. (γ) Μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο δώρο πριν τη λήξη του. (δ) Δεν ισχύουν σε περιαγωγή.
- - - Updated - - -
απαντάω μόνος μου στο ερώτημα μου, αφού το ρίσκαρα και το ενεργοποίησα. εν τέλη και ο συνδιασμος με τα 8,5€ το δίνει. νομίζω επιτρέπει και αυτόματη ανανέωση και ενεργοποίηση πακέτου επίσης
Για να καταλάβω. Απλά κάνουμε φορητότητα. Ενεργοποιούμε το πιο φθηνό diy πακέτο που κοστίζει 8.5 και απλά μετά κάθε μήνα και για 9 μήνες βάζουμε 13αρα κάρτα μας τραβάει 8.5 τα οποία μετατρέπει σε απεριόριστα data και ομιλία;
xristostsilis
31-12-24, 10:05
Περίπου σωστά τα είπες. Η μόνη διαφορά είναι ότι κανείς ανανέωση, μπαίνουν τα 13€ (βγάλε φόρο κινητής άρα 12) και ΔΕΝ ενεργοποιείται, πρέπει εσύ να ενεργοποιήσεις το DIY με 8,5€. Μόλις το ενεργοποιήσεις αυτόματα αναβαθμίζεται σε απεριόριστο. Βέβαια μπορείς να ενεργοποιήσεις αυτόματη ανανέωση χρημάτων και πακέτου αλλά αυτό είναι άλλο ευαγγέλιο, κάνεις ότι θες. Αξίζει φουλ πάντως έστω και για 9 μήνες και μετά πας και σε άλλον πάροχο..
Παρήγγειλα κι εγώ με σκοπό να τη βάλω σε ρούτερ.
Δοκίμασε κανένας;
Παρήγγειλα κι εγώ με σκοπό να τη βάλω σε ρούτερ.
Δοκίμασε κανένας;
Φυσικά και θα λειτουργεί όλες οι κάρτες λειτουργούν
Τέλεια μετά από εννιά μήνες βλέπουμε
Άσχετο και σχετικό. Θυμάμαι κάποτε οι φορητότητες, και αναφέρομαι στην έναρξη της διαδικασίας αυτής κάθε αυτής, ήταν ατελώς, πλέον πάει στο 3ευρω; Παλιά νομίζω ήταν 12-13 ευρώ να πάρεις sim, αλλά ήταν μέσα και τα credit, αν δεν κάνω λάθος.
Άσχετο και σχετικό. Θυμάμαι κάποτε οι φορητότητες, και αναφέρομαι στην έναρξη της διαδικασίας αυτής κάθε αυτής, ήταν ατελώς, πλέον πάει στο 3ευρω; Παλιά νομίζω ήταν 12-13 ευρώ να πάρεις sim, αλλά ήταν μέσα και τα credit, αν δεν κάνω λάθος.
Εγω που πήγα σε κατάστημα NOVA δεν χρεώθηκα τίποτα
Επειδή πρώτη φορά μπλέκω με καρτοκινητο. Έχεις την επιλογή αυτόματης ανανέωσης που αναφέρετε παραπάνω μέσω της εφαρμογής; Δηλαδή να μπαίνουν χρήματα μέσω κάρτας και να ανανεώνεται το πακέτο; Στη συγκεκριμένη περίπτωση το dyi ή όπως λέγεται;
Άρα υπάρχει ακόμη δυνατότητα ατελούς φορητότητας.
συμφωνω κ εγω σε αυτο. φορητότητα σε νοβα δεν πληρωσα τίποτα.
Άρα υπάρχει ακόμη δυνατότητα ατελούς φορητότητας.
Ναι πήγα και δεν πλήρωσα τίποτα
Συνήθως μετά από πόση ώρα ενεργοποιηθηκε η προσφορά την πρώτη φορά;
xristostsilis
07-01-25, 13:18
Συνήθως μετά από πόση ώρα ενεργοποιηθηκε η προσφορά την πρώτη φορά;
άμεσα έγινε
Έκανα την καμαλια και έβαλα να μη γίνει άμεσα η φορητότητα αλλά σε 14 ημέρες. Μη ξεχνάτε όσοι κάνετε τη διαδικασία είτε σε φυσικό κατάστημα, είτε από το κινητό να βάλετε τη φορητότητα άμεσα. Διαφορετικά δε θα δεχτείτε αντιπρόταση από τον υφιστάμενο πάροχο, ούτε θα γίνει η διαδικασία μπαμ μπαμ, αλλά μετά το πέρας των 14 ημερών.
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Τι σημαίνει το "Το δώρο ισχύει για online ενεργοποιήσεις SIM έως 15/01/2025, ανεξάρτητα από την ημερομηνία παραγγελίας της κάρτας SIM."
Θέλω να το κάνω στην μητέρα μου. Αν κάνω την αίτηση φορητότητας (γιατι ειναι σε vodafone) σήμερα και δεν προλάβει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 15 τι γίνεται;
xristostsilis
08-01-25, 12:31
Τι σημαίνει το "Το δώρο ισχύει για online ενεργοποιήσεις SIM έως 15/01/2025, ανεξάρτητα από την ημερομηνία παραγγελίας της κάρτας SIM."
Θέλω να το κάνω στην μητέρα μου. Αν κάνω την αίτηση φορητότητας (γιατι ειναι σε vodafone) σήμερα και δεν προλάβει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 15 τι γίνεται;
αν βάλεις άμεση φορητότητα ναι.
αν βάλεις άμεση φορητότητα ναι.
Στην σελίδα του whats up δεν έχει άμεση φορητότητα αλλα απλως φορητότητα. Φοβάμαι μην μείνει ξεκρέμαστη και δεν προλάβει να ενεργοποιηθεί μέχρι 15.
επειδη εκανα εμμεση φορητοτητα, η υπαλληλος μου ανεφερε πως σημασια εχει να ξεκινησει η διαδικασια της ενεργοποιησης πριν τις 15, ειτε με αμεση ειτε με εμμεση επιλογη, για να παρεις την προσφορα. Αυτο χωρις να παρω καποιον στο κεφαλι μου ετσι.
Στην σελίδα του whats up δεν έχει άμεση φορητότητα αλλα απλως φορητότητα. Φοβάμαι μην μείνει ξεκρέμαστη και δεν προλάβει να ενεργοποιηθεί μέχρι 15.
Αν δεν προλάβει να ενεργοποιηθεί την χάνει την προσφορά
Ή προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 15 όχι για αιτήσεις μέχρι 15
Εμένα η φορητότητα από NOVA έγινε σε μια εργάσιμη
- - - Updated - - -
επειδη εκανα εμμεση φορητοτητα, η υπαλληλος μου ανεφερε πως σημασια εχει να ξεκινησει η διαδικασια της ενεργοποιησης πριν τις 15, ειτε με αμεση ειτε με εμμεση επιλογη, για να παρεις την προσφορα. Αυτο χωρις να παρω καποιον στο κεφαλι μου ετσι.
Δεν ισχύει αυτό που σας είπε θέλει η ενεργοποίηση να γίνει μέχρι τις 15
- - - Updated - - -
Εμένα η φορητότητα πέρυσι πήρε 10 μερες. Για αυτό φοβάμαι να προχωρήσω τώρα μη τυχόν και γίνει η αλλαγή χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα.
- - - Updated - - -
Ανάβεις φωτιές τώρα, αλλά θα πάρω ξανά να ρωτήσω.
εγω έκανα αίτημα φορητοτητας την Παρασκευή. σημερα ξανακαλεσα το κατάστημα κ ολοκληρωθηκε. 2 εργασιμες στην ουσια.ισως αν καλούσα εχθες να γινόταν ακομα νωρίτερα.
εγω έκανα αίτημα φορητοτητας την Παρασκευή. σημερα ξανακαλεσα το κατάστημα κ ολοκληρωθηκε. 2 εργασιμες στην ουσια.ισως αν καλούσα εχθες να γινόταν ακομα νωρίτερα.
σε επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι θα παρω την προσφορα και ακομη αν υπαρξει προβλημα αυτης να επικοινωνησω και θα δωθει κανονικα στον αριθμο μου. τωρα ηταν, ειναι εξαιρεση; η κοπελα απο την εξυπηρετηση μιλησε με τον υπευθυνο και η απαντηση που ελαβα ηταν αυτη. αν και να σημειωθει πως στην αρχη μου αναφερθηκε πως δε θα τη λαβω, εκει ηταν διφορουμενες οι αποψεις μεταξυ του χθεσινου και του σημερινου υπαλληλου. οπως και να χει προσεξτε το οσοι κανετε τη φορητοτητα.
σε επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι θα παρω την προσφορα και ακομη αν υπαρξει προβλημα αυτης να επικοινωνησω και θα δωθει κανονικα στον αριθμο μου. τωρα ηταν, ειναι εξαιρεση; η κοπελα απο την εξυπηρετηση μιλησε με τον υπευθυνο και η απαντηση που ελαβα ηταν αυτη. αν και να σημειωθει πως στην αρχη μου αναφερθηκε πως δε θα τη λαβω, εκει ηταν διφορουμενες οι αποψεις μεταξυ του χθεσινου και του σημερινου υπαλληλου. οπως και να χει προσεξτε το οσοι κανετε τη φορητοτητα.
Που πήρες τηλέφωνο; Η προσφορά δεν λέει για κατάστημα. Σε κατάστημα της cosmote που απευθύνθηκα μου είπαν οτι, ότι έχει να κάνει με online πακετα δεν αναλαμβάνουν αυτοι.
Που πήρες τηλέφωνο; Η προσφορά δεν λέει για κατάστημα. Σε κατάστημα της cosmote που απευθύνθηκα μου είπαν οτι, ότι έχει να κάνει με online πακετα δεν αναλαμβάνουν αυτοι.
στο Online chat
Προμηθεύτηκα σε κατάστημα πριν απο δύο εβδομάδες αφού πρώτα τους ρώτησα για την προσφορά και επιβεβαίωσαν ότι ισχύει και από εκεί. Δυστυχώς όμως αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει από καταστήματα.
τελικα ειμαι στη frog με το πακετο unlimited. Παρασκευή εκανα αιτημα για φορητότητα απο whatsup σε free2go. μεσολαβησαν σκ κ αργιες. εχθες το βραδυ ενεργοποιηθηκε το nova. σημερα το πρωι εκανα αίτημα φορητότητας στο frog κ πριν λιγο ενεργοποιηθηκε.
This looks like a very good offer, especially for the data. I would like to sign up for a new card (no number porting) but I am wondering if this can be done at a Germanos store? Just to take the simcard, and activate the package manually myself afterwards?
Καλησπερα και καλη χρονια, υπαρχει ακομη αυτη η προσφορα ?
Ρωτω γιατι δεν την βλεπω στο site του whatsapp
xristostsilis
10-01-25, 21:27
Καλησπερα και καλη χρονια, υπαρχει ακομη αυτη η προσφορα ?
Ρωτω γιατι δεν την βλεπω στο site του whatsapp
ναι είναι μέχρι 15/1
Χρήστο μας έσωσες με την προσφορά.
Σε ευχαριστώ πολύ
:oneup:
Σήμερα παρέλαβε η μητέρα μου την sim (φορητότητα απο VF).
Η online ενεργοποίηση που λένε ειναι εύκολη διαδικασία;
Μια φωτογραφία την ταυτότητα θέλει μπρος πίσω και μια selfie
Γενικά είναι ευκολη
Καλημερα, μετα απο ποσες μερες παραλαβατε την καρτα ? Οχι φορητοτητα, αλλα νεα καρτα.
εχω παραγγειλει απο Σαββατο, μαλλον δεν θα προλαβω να ενεργοποιησω.
Αλλαξαν ημερομηνια ενεργοποιησεις φαινεται. Το επέκτειναν ως τις 20/1
xristostsilis
15-01-25, 14:17
πολύ καλό νέο για όσους φοβήθηκαν πως δεν θα προλάβουν
Εγω παροτι βρισκεται σε courier ακομη περιμενω
Δώσανε παράταση έως 20/1 ..
* Τα απεριόριστα GB & λεπτά της προσφοράς ισχύουν για online ενεργοποιήσεις έως και 20/01/2025.
Γειά σας, παρέλαβα νέα κάρτα what's up με σκοπό φορητότητα από voda καρτοκινητο. Έκανα ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής what's up και στο τέλος μου έγραψε ότι θέλει 14 μέρες η φορητότητα. Έχω κάνει κάτι λάθος; Γιατί τόσο πολύ; Έχω κάνει και παλαιότερα φορητότητα και κράτησε 3 μέρες. Μπορώ να κάνω κάτι να γίνει πιο γρήγορα η φορητότητα; Ευχαριστώ.
Γειά σας, παρέλαβα νέα κάρτα what's up με σκοπό φορητότητα από voda καρτοκινητο. Έκανα ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής what's up και στο τέλος μου έγραψε ότι θέλει 14 μέρες η φορητότητα. Έχω κάνει κάτι λάθος; Γιατί τόσο πολύ; Έχω κάνει και παλαιότερα φορητότητα και κράτησε 3 μέρες. Μπορώ να κάνω κάτι να γίνει πιο γρήγορα η φορητότητα; Ευχαριστώ.
Τωρα οχι, επρεπε να επιλεξεις αμεση και οχι εμμεση φορητοτητα. Αν θες πιο γρηγορα απο 14 ημερες τωρα πρεπει να ακυρωσεις την παρουσα και να πραγματοποιησεις εκ νεου αιτηση.
Να ενημερώσουμε λίγο τις προσφορές που έχουν σχέση με το WhatsUp ..
Αρχικά τρέχει και πάλι η προσφορά για..
- Απεριόριστα GB
- Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας
- 300 SMS
- με 13€/ μήνα για 9 μήνες
* Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 26/5/2025.
https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup
Spring Offer
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΓΙΑ 1 MHNA με 13,50€!
https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-data/spring-offer
- - - Updated - - -
Νέο..
MagentaΟΝΕ
Τώρα με το WHAT'S UP μπαίνεις στον κόσμο του MagentaONE για να απολαμβάνεις με τους δικούς σου ακόμα περισσότερα προνόμια!
https://www.whatsup.gr/magentaone
@ ADSLgr.com All rights reserved.