Επιστροφή στο Forum : Σχετικά με το modem που θα μου στείλουν μετά από αίτηση αναβάθμισης ταχύτητας
PanosXidis
30-12-24, 15:56
εκανα αναβαθμιση γραμμης απο 500 σε 1000 και ελεγε αλλαγη συμβολαιου ολα καλα,και λεω ας στειλω μηνυμα να δω αν μου στειλουν νεο ρουτερ,παω στο τσατ και με λενε με ταδε αριθμο σας στελνουμε το SpeedPortPLUS 2,λεω τιιιιι?????????σε 1000αρα βλεπω δινεται fritzbox 5530 η το νεο cosmote fiber router,σας συνδεω αμεσα με εναν εξιδικευμενο,τελος παντων ο ανθρωπος λεει δικαιουστε η το 5530 η το cosmote fiber router 1gbit μου λεει δεν γινεται τωρα η νεα αποστολη πρεπει να περημενουμε τουλαχιστον 24 ωρες και μετα διαλεξτε οποιο θελετε,λεω καλα!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 1000ΑΡΕΣ στελνουν ξανα το plus2 βεβαια ειναι αληθεια οτι θα ερθει αυριο το plus2?γιατι με ειπε να αρνηθω!!
εκανα αναβαθμιση γραμμης απο 500 σε 1000 και ελεγε αλλαγη συμβολαιου ολα καλα,και λεω ας στειλω μηνυμα να δω αν μου στειλουν νεο ρουτερ,παω στο τσατ και με λενε με ταδε αριθμο σας στελνουμε το SpeedPortPLUS 2,λεω τιιιιι?????????σε 1000αρα βλεπω δινεται fritzbox 5530 η το νεο cosmote fiber router,σας συνδεω αμεσα με εναν εξιδικευμενο,τελος παντων ο ανθρωπος λεει δικαιουστε η το 5530 η το cosmote fiber router 1gbit μου λεει δεν γινεται τωρα η νεα αποστολη πρεπει να περημενουμε τουλαχιστον 24 ωρες και μετα διαλεξτε οποιο θελετε,λεω καλα!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 1000ΑΡΕΣ στελνουν ξανα το plus2 βεβαια ειναι αληθεια οτι θα ερθει αυριο το plus2?γιατι με ειπε να αρνηθω!!
Το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει έγραφε εξοπλισμό?
PanosXidis
30-12-24, 16:11
261098
Αυτο ειναι?
261099
261098
Αυτο ειναι?
261099
Ναι. Άρα αποδέχεσαι ότι θα πάρεις speedport. Δεν σου φταίει η cosmote.
PanosXidis
30-12-24, 16:22
Ναι. Άρα αποδέχεσαι ότι θα πάρεις speedport. Δεν σου φταίει η cosmote.
λαθος δικο τους ομως τελος παντων ειδη ειναι στον δρομο,αυριο με ειπε ο ανθρωπος του τσατ ξανα για να μου στειλουν η το fritz η το αλλο το καινουργιο!!εσεις τι λετε να παρω το καινουργιο? σαν επιλογη λεω
λαθος δικο τους ομως τελος παντων ειδη ειναι στον δρομο,αυριο με ειπε ο ανθρωπος του τσατ ξανα για να μου στειλουν η το fritz η το αλλο το καινουργιο!!εσεις τι λετε να παρω το καινουργιο? σαν επιλογη λεω
Κάποιος πρέπει να γίνει και πειραματόζωο, οπότε... γιατί όχι; :p
Δεν το βλέπω για λάθος από τη στιγμή που το αποδέχτηκες. Με την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Είναι καιρός που δεν υπάρχουν fritz και το νέο ρουτερ μόλις ανακοινώθηκε. Ίσος να μη έχουν στοκ. Το ρουτερ μια χαρα δουλεύει στα 1000 . 1000αρι interface έχει. Wifi 6 έχει. Μια χαρα ειναι για τον home user.
!εσεις τι λετε να παρω το καινουργιο? σαν επιλογη λεω
Και απο μυρωδια πως να τα πηγαινει αραγε?
PanosXidis
30-12-24, 16:51
αντεχει συνεχως να βαραει πικ 1000mbps για ωρες?δεν νομιζω!!!και επεισης μερικοι λετε οτι το 5530 fritz ζεστενεται και χανει αποδοση
- - - Updated - - -
Και απο μυρωδια πως να τα πηγαινει αραγε?
το ειχα πει ποιο παλια κλ@νιλα
ΚΑΙ το καινουργιο? :cool: :lol:
αντεχει συνεχως να βαραει πικ 1000mbps για ωρες?δεν νομιζω!!!και επεισης μερικοι λετε οτι το 5530 fritz ζεστενεται και χανει αποδοση
το φριτζ ισος οχι . το speedport2 ναι και για εμενα ειναι πιο δυνατο .
το νεο .... κανεις δεν ξερει.
Ρε συ.. μπας και μυριζει οταν ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ? :worthy:
PanosXidis
30-12-24, 17:00
το φριτζ ισος οχι . το speedport2 ναι και για εμενα ειναι πιο δυνατο .
το νεο .... κανεις δεν ξερει.
ειναι ποιο δυνατο what???????εχεις μετρησεις?
ειναι ποιο δυνατο what???????εχεις μετρησεις?
σε speedtest υπαρχουν πολλες. εγω ειχα παλια. uptime συνεχομενο 3-4 μηνες
Το 5530 ειναι λιγο για 1000ρες με ολα αυτα που καλειται να κανει. Τα εχουμε πει αυτα.
angelalex123
30-12-24, 17:18
Εγώ πάντως με το speedport 2 που μου έδωσαν είμαι μια χαρά. Ούτε προβλήματα στη σύνδεση, ούτε με το τηλέφωνο έχω πλέον. 2 μέρες τώρα έστρωσε και πιάνει και καλύτερα. Το άλλο που ήταν πάλι speedport 2 ήταν για πέταμα..
PanosXidis
30-12-24, 17:41
Το 5530 ειναι λιγο για 1000ρες με ολα αυτα που καλειται να κανει. Τα εχουμε πει αυτα.
δηλαδη τι εννοεις ειναι λιγο 1000?
δηλαδη τι εννοεις ειναι λιγο 1000?
λεει οτι εαν δεν εχεις καλοριφερ σπιτι, θα ειναι οτι πρεπει.
PanosXidis
30-12-24, 20:34
Τόσο χάλια είναι ; Τότε θα ζητήσω το καινούργιο και όχι το Fritz αν και πάντα βάζω ανεμιστηράκια στα ρουτερ
Τόσο χάλια είναι ; Τότε θα ζητήσω το καινούργιο και όχι το Fritz αν και πάντα βάζω ανεμιστηράκια στα ρουτερ
Καλη επιτυχία λοιπόν.
PanosXidis
31-12-24, 17:45
Λοιπόν με πήραν τηλέφωνο και ο τύπος το παλικάρι ήξερε καλά τον ρώτησα για το νέο ρουτερ και μου λέει για εμένα δεν είναι καλό όσο το fritzbox και τον εμπιστεύτηκα τώρα θα έρθει το Fritz
Ε αφου το παληκαρι ξερει καλα, εμεις οι ταπεινοί περισσεύουμε
Λοιπόν με πήραν τηλέφωνο και ο τύπος το παλικάρι ήξερε καλά τον ρώτησα για το νέο ρουτερ και μου λέει για εμένα δεν είναι καλό όσο το fritzbox και τον εμπιστεύτηκα τώρα θα έρθει το Fritz
αντε με το καλο .
andresalonika
07-01-25, 11:46
Δεν ξερω θα μαθουμε αλλο ο πωλητης στο τηλεφωνο που ξερει οτι υπαρχει Fritz και αλλο απο πισω τι στελνουν 100%
Τι έγινε τελικά; Ποιο σου έστειλαν;
PanosXidis
07-01-25, 17:04
μου ηρθε το fritz box 5530 μαζι με ενα repeater το συνδεσα και δεν εχω ιντερνετ στην οπτικη μεσα το fritz βγαζει κιτρινο με το λεγομενο training,η πλακα ειναι δεν με αφηνουν να αλλαξω τωρα το speedport για να εχω ιντερνετ
dimiSCOOBY
07-01-25, 17:10
μου ηρθε το fritz box 5530 μαζι με ενα repeater το συνδεσα και δεν εχω ιντερνετ στην οπτικη μεσα το fritz βγαζει κιτρινο με το λεγομενο training,η πλακα ειναι δεν με αφηνουν να αλλαξω τωρα το speedport για να εχω ιντερνετ
Μα καλά ... Το τεχνικό τμήμα της κοσμοτε δεν μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα μιας και δείχνει σαν δικό τους πρόβλημα και όχι δικό σου.
PanosXidis
07-01-25, 17:18
ΔΕΝ ξερω δηλωσαν βλαβη ουτε ξερω τι γινεται
Σου είπαμε μερικές σελιδες πριν ότι πρέπει να έρθει τεχνικός να το δηλώσει στο σύστημα της Cosmote για να παίξει, στου κουφού την πόρτα.
Μέχρι τότε συνεχίζεις με το ONT+Speedport Plus 2.
dimiSCOOBY
07-01-25, 17:29
ΔΕΝ ξερω δηλωσαν βλαβη ουτε ξερω τι γινεται
Από τη στιγμή που τωρα ενεργοποιείται η γραμμή σου και το 5530 αρνείται να συνδεθεί δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν μάλλον .... η το 5530 έχει δομικό πρόβλημα και πρέπει να σου στείλουν άλλο, η η κοσμοτε έχει πρόβλημα στη γραμμή σου και οφείλουν να το λύσουν. Μη κάθεσαι και περιμένεις τρέλανε τους στα τηλέφωνα κάθε μέρα. Αυτοί μπορεί να σ αφήσουν μέρες χωρίς ίντερνετ.
- - - Updated - - -
Σου είπαμε μερικές σελιδες πριν ότι πρέπει να έρθει τεχνικός να το δηλώσει στο σύστημα της Cosmote για να παίξει, στου κουφού την πόρτα.
Σόρρυ ... Δεν πέρασε ο τεχνικός να κάνει την ενεργοποίηση ... ??
Σόρρυ ... Δεν πέρασε ο τεχνικός να κάνει την ενεργοποίηση ... ??
Είχε 500 με ONT+Plus 2, τον αναβάθμισαν σε 1000, παίζει κανονικά με τον υπάρχον εξοπλισμό.
Παρέλαβε το 5530, αν δεν έρθει ο τεχνικός με το tablet του να το δηλώσει, δεν πρόκειται να παίξει.
Συνεχίζουν να παίζουν τα ONT+Plus 2.
dimiSCOOBY
07-01-25, 17:41
Είχε 500 με ONT+Plus 2, τον αναβάθμισαν σε 1000, παίζει κανονικά με τον υπάρχον εξοπλισμό.
Παρέλαβε το 5530, αν δεν έρθει ο τεχνικός με το tablet του να το δηλώσει, δεν πρόκειται να παίξει.
Συνεχίζουν να παίζουν τα ONT+Plus 2.
Φίλε PanosXidis τα πράγματα όπως σου τα λέει παραπάνω είναι ξεκάθαρα και απλά. Πίεσε τους τηλεφωνικά να έρθει ο τεχνικός της ΚΟΤΕ για την ενεργοποίηση του νέου εξοπλισμού σου. Registration θέλει δεν έχεις βλάβη.
PanosXidis
07-01-25, 17:55
Φίλε PanosXidis τα πράγματα όπως σου τα λέει παραπάνω είναι ξεκάθαρα και απλά. Πίεσε τους τηλεφωνικά να έρθει ο τεχνικός της ΚΟΤΕ για την ενεργοποίηση του νέου εξοπλισμού σου. Registration θέλει δεν έχεις βλάβη.
το registration δεν πρεπει να ερθει τεχνικος εδω περα στον χωρο μου?
dimiSCOOBY
07-01-25, 18:01
το registration δεν πρεπει να ερθει τεχνικος εδω περα στον χωρο μου?
Ακριβώς .... Θα έρθει τεχνικός στο χώρο σου
PanosXidis
07-01-25, 18:18
Ακριβώς .... Θα έρθει τεχνικός στο χώρο σου
ποιος ο λογος?για να κανει τι ακριβως?
Να το κανει register!
PanosXidis
07-01-25, 18:31
Μπορώ να βάλω το 5530 με το οντ μέχρι να έρθει ο τεχνικός ;
Μπορώ να βάλω το 5530 με το οντ μέχρι να έρθει ο τεχνικός ;
Κάνε spoof to νοκια οντ η βαλε το ont στο wan του 5530
PanosXidis
07-01-25, 18:40
Ποια είναι από όλες η θύρα wan?
Οποία θες . By default η 2.5. Διάβασε στο αντίστοιχο θέμα του 5530. Τα γράφει όλα. Καλή δύναμη.
dimiSCOOBY
07-01-25, 18:59
Registration σημαίνει ότι ο τεχνικός θα δηλώσει το συγκεκριμένο ρούτερ στο σύστημα της cosmote , θα το πιστοποιήσει ώστε να μπορεί να συνδεθεί και να το αναγνωρίσει το λογισμικό της cosmote και να αρχίσει να σου δίνει ίντερνετ. Αυτή τη διαδικασία πρέπει να την κάνει ο τεχνικός της cosmote από τον χώρο σου με το τάμπλετ του. Αν δεν γίνει αυτό δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ ίντερνετ.
Η διαδικασία της οπτικής ίνας δεν είναι όπως τα παλιά adsl όπου έβαζες το ρούτερ στην πρίζα το ενώνεις με την πρίζα του τηλ στο τοίχο και αυτό ρουφούσε τα δεδομένα σου αυτόματα από την Κοσμοτε και άρχιζε να δουλεύει αυτόματα.
Registration σημαίνει ότι ο τεχνικός θα δηλώσει το συγκεκριμένο ρούτερ στο σύστημα της cosmote , θα το πιστοποιήσει ώστε να μπορεί να συνδεθεί και να το αναγνωρίσει το λογισμικό της cosmote και να αρχίσει να σου δίνει ίντερνετ. Αυτή τη διαδικασία πρέπει να την κάνει ο τεχνικός της cosmote από τον χώρο σου με το τάμπλετ του. Αν δεν γίνει αυτό δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ ίντερνετ.
Η διαδικασία της οπτικής ίνας δεν είναι όπως τα παλιά adsl όπου έβαζες το ρούτερ στην πρίζα το ενώνεις με την πρίζα του τηλ στο τοίχο και αυτό ρουφούσε τα δεδομένα σου αυτόματα από την Κοσμοτε και άρχιζε να δουλεύει αυτόματα.
Που η όλη διαδικασία και το κόστος είναι ηλίθιο και θα μπορούσαν να τους λες το mac και να το έβαζαν αλλά από την άλλη το παλικάρι που κάνει αυτή την τρομερή δουλειά, έχει το μεροκάματο του οπότε πάσο.
PanosXidis
07-01-25, 19:36
αν το συνδεσω με το ΝΟΚΙΑ ΟΝΤ δεν θα εχω τηλεφωνια ε?
αν το συνδεσω με το ΝΟΚΙΑ ΟΝΤ δεν θα εχω τηλεφωνια ε?
Εάν δεν γίνει provision το 5530 οχι
PanosXidis
07-01-25, 19:38
Εάν δεν γίνει provision το 5530 οχι
εμενα με ειπαν να το κρατησω ετσι χωρις ιντερνετ συνδεδεμενο ποιος ο λογος?στο optic βγαζει training απευθιας η οπτικη στο 5530
εμενα με ειπαν να το κρατησω ετσι χωρις ιντερνετ συνδεδεμενο ποιος ο λογος?στο optic βγαζει training απευθιας η οπτικη στο 5530
Ε αφού σου είπαν έτσι, άστο. 5g έχεις??
Που η όλη διαδικασία και το κόστος είναι ηλίθιο και θα μπορούσαν να τους λες το mac και να το έβαζαν αλλά από την άλλη το παλικάρι που κάνει αυτή την τρομερή δουλειά, έχει το μεροκάματο του οπότε πάσο.
Δεν είναι θεμα "μεροκάματου". Δεν ερχονται πάντα. Παιρνουν τηλεφωνο και σε ακουνε. Αν είσαι σχετικός απλα δεν ερχονται. Το ξερουν το mac, απλα καμμια φορα ολα αυτα τα αυτοματα αποτυγχανουν. Οποτε το callcenter το δινει σε τεχνικο και αποφασιζει εκεινος αν θα ερθει η θα το κανει remote.
PanosXidis
07-01-25, 19:43
Ε αφού σου είπαν έτσι, άστο. 5g έχεις??
τι να αφησω ρε σεις?δεν θα γινει τιποτα ειπατε χρειαζεται να ερθει τεχνικος
τι να αφησω ρε σεις?δεν θα γινει τιποτα ειπατε χρειαζεται να ερθει τεχνικος
Αφού σού είπανε, έτσι ? Και εσύ μας ρώτησες και σού είπαμε τι να κάνεις. Εσύ κάνεις ότι θες. Η βαλε τα παλιά πίσω η μείνε χωρίς internet.
x_undefined
07-01-25, 20:06
Βάλ' το να μας πεις πώς μυρίζει έστω.
PanosXidis
07-01-25, 21:58
Χωρίς ανεμηστηρακι βράζει και έβγαλε μια χιμηκιλα και κλανιλα
@ ADSLgr.com All rights reserved.