PDA

Επιστροφή στο Forum : Τιμή 100άρας VDSL2 (FTTC) μετά τη λήξη 2ετούς συμβολαίου;

greatst
08-01-25, 12:58
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες και όλους!

Έχω στο σπίτι 100άρα VDSL2 (FTTC) και σε περίπου 2 μήνες λήγει το 2ετές συμβόλαιο (δέσμευση). Είμαι στα €28,90/μήνα.

Είμαι ευχαριστημένος και (για τεχνικούς λόγους) δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα για FTTH.

Εάν δεν ανανεώσω το συμβόλαιό μου και μείνω σε "αορίστου" τι θα γίνει με την τιμή; Μένει ίδια; Αυξάνεται σιγά-σιγά σταδιακά; Αυξάνεται άμεσα στην ονομαστική τιμή καταλόγου; Έχετε σχετική εμπειρία;

Επίσης, εάν "διαπραγματευτώ" την ανανέωση του συμβολαίου ποια θα ήταν μια λογική τιμή να ζητήσω; Ευχαριστώ!

Finn
08-01-25, 16:18
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες και όλους!

Έχω στο σπίτι 100άρα VDSL2 (FTTC) και σε περίπου 2 μήνες λήγει το 2ετές συμβόλαιο (δέσμευση). Είμαι στα €28,90/μήνα.

Είμαι ευχαριστημένος και (για τεχνικούς λόγους) δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα για FTTH.

Εάν δεν ανανεώσω το συμβόλαιό μου και μείνω σε "αορίστου" τι θα γίνει με την τιμή; Μένει ίδια; Αυξάνεται σιγά-σιγά σταδιακά; Αυξάνεται άμεσα στην ονομαστική τιμή καταλόγου; Έχετε σχετική εμπειρία;

Επίσης, εάν "διαπραγματευτώ" την ανανέωση του συμβολαίου ποια θα ήταν μια λογική τιμή να ζητήσω; Ευχαριστώ!

Μια απ τα ίδια μόνο που δίνω 37. Λογικά σε πάνε σε τιμή αορίστου κοντά στο 50άρικο αλλά αν ανανεώσεις για επιπλέον 2 χρόνια έχεις μεγάλες πιθανότητες να μείνεις στα ίδια χρήματα.

Manara
08-01-25, 18:20
Στην περίπτωση μου στον τελευταίο μήνα με πήραν τηλέφωνο για να μου κάνουν προσφορά, λίγο ακριβότερη και με δέσμευση για 24 μήνες, αν θυμάμαι καλά.

greatst
08-01-25, 21:54
Να πω ότι όταν ήρθα με φορητότητα από την NOVA στην COSMOTE μου έδωσαν (από ένα σταθερό τηλέφωνο και όχι από το 13888) την προσφορά που έχω 2 χρόνια τώρα με το πρόσθετο δώρο σε δύο καρτοκινητά COSMOTE 1000 λεπτά ομιλίας το μήνα και €10 το μήνα. Έχει καμιά/κανείς καταφέρει να ανανεώσει και το συγκεκριμένο δώρο;

Manara
10-01-25, 09:31
Η προσωπική μου εμπειρία, από δύο παρόχους (WIND & COSMOTE), λέει ότι η αρχική προσφορά που δίνουν όταν αλλάζεις πάροχο δεν ανανεώνεται.

Αφού είσαι στο δίκτυο τους και στην 1η ανανέωση κάνουν αυτό που έγραψα παραπάνω. Από εκεί και μετά δεν δίνουν ούτε καν προσφορά. Σου δίνουν μόνο τα διαθέσιμα πακέτα του εκάστοτε παρόχου.

@ ADSLgr.com All rights reserved.