PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή απο 2play soho σε 2play



andreasp
21-09-07, 16:56
Γνωρίζει κανείς, αν ακόμα πρέπει να κάνουμε την γελοία διαδικασία του κοψίματος της γραμμής και ξαναενεργοποιήσης?

zafx
21-09-07, 22:26
Δυστυχώς ακόμα ναι. Τουλάχιστον αυτό μου είπαν οι υπάλληλοι στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

brell
21-09-07, 23:33
Εμένα όταν έβαλα 2play soho μου είπαν οτι όποτε θέλω το μετατρέπω.
Απλώς είναι αλλαγή τιμολόγησης...

zafx
21-09-07, 23:37
Αυτό πριν πόσο καιρό στο είπαν αν επιτρέπεται;

brell
22-09-07, 08:41
Αυτό πριν πόσο καιρό στο είπαν αν επιτρέπεται;
--------------------------
Πρίν κανα δυό μήνες που έληξε η παλιά μου σύνδεση in a box plus που είχα(10άρα) και την έκανα 2play soho 24άρα...

zafx
22-09-07, 08:47
Περίεργο, εμένα την προηγουμενη βδομαδα που πηγα στα γραφεια τους μου είπαν ότι θέλει αποσύνδεση, επιστροφή στον Ο.Τ.Ε και ξανα αιτηση για 2play.

andreasp
22-09-07, 10:21
--------------------------
Πρίν κανα δυό μήνες που έληξε η παλιά μου σύνδεση in a box plus που είχα(10άρα) και την έκανα 2play soho 24άρα...

Τρίχες σου είπαν, απλα για να σε ξεφορτωθούν!
Αλλα μην τα παίρνεις στο κρανίο που σε δουλέψαν.
Ξέρεις πόσα παίρνουν τα παιδάκια εκει?
Μην αρχίσουν να παίρνουν και χάπια τα παιδάκια...

globalnoise
22-09-07, 10:58
Τότε θα ισχύει και το αντίθετο από 2play -> 2play SoHo. Απ'ότι όμως λένε όλοι ΔΕΝ γίνετε μεταφορά αλλά διακοπή και ξανά αίτηση ενεργοποίησης.

andreasp, επιβεβαιώνεις υπεύθυνα αυτό που λες;

@ ADSLgr.com All rights reserved.