PDA

Επιστροφή στο Forum : Maxx10 και 12μηνη χρονική δέσμευση

theopan
22-09-07, 10:42
Χθές έκανα αίτηση αναβάθμισης από Maxx2 σε Maxx10 τηλεφωνικά.Διαπίστωσα σήμερα ότι ζητάνε 12μηνη δέσμευση για αυτό και η απαίτηση για νέο συμβόλαιο από ήδη συνδρομητές...
Φυσικά για αυτή τη "λεπτομέρεια" κανείς δεν ενημερώνει, και ο όρος αναφέρεται στα ψιλά γράμματα στο πίσω μέρος.Όπως ήταν φυσικό μόλις τώρα ακύρωσα την αίτηση.Αν είναι ποτέ δυνατόν, να υπάρχουν ακόμα τρελλοί που θα δεσμευτούν για 12 μήνες στον οποιοδήποτε πάροχο (ειδικά όταν έχουν τα χάλια που όλοι ξέρουμε και τα πράγματα αλλάζουν μέρα με τη μέρα)!
Προς γνώσιν όσων αποπειραθούν να κάνουν κάτι παρόμοιο.

Acer
22-09-07, 11:26
Χθές έκανα αίτηση αναβάθμισης από Maxx2 σε Maxx10 τηλεφωνικά.Διαπίστωσα σήμερα ότι ζητάνε 12μηνη δέσμευση για αυτό και η απαίτηση για νέο συμβόλαιο από ήδη συνδρομητές...
οντως ετσι ειναι φιλε μου ... το γραφει και εδω: http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=627
(δες την τελευταια γραμμη στο πινακακι με τον αστερισκο, και ισχυει για ολα σχεδον τα πακετα, οχι μονο για max10)

BoGe
22-09-07, 11:26
Τheopan, ποιόν πάροχο προτείνεις που να μην έχει καμία μέρα δέσμευση στις τιμές αυτές περίπου;

BINLADEN
22-09-07, 11:54
Theopan..ολοι οι παροχοι αυτη τη στγμη δινουν πολυ υψηλες ταχυτητες σε αρκετα χαμηλες τιμες.Πρεπει λοιπον μ ενα τροπο να δεσμευσουν τους πελατες τους για να διαφυλαξουν τα κερδη τους αλλα και για να χουν ενα σταθερο πελατολογιο που γι αυτους εχει μεγαλη σημασια.επισης η βιβο αν και σε δεσμευει για 12 μηνες μπορεις να φυγεις οποτε θες πληρωνοντας το τελος απενεργοποιησης 59.50 και οχι τα παγια που απομενουν.

theopan
22-09-07, 19:46
Τheopan, ποιόν πάροχο προτείνεις που να μην έχει καμία μέρα δέσμευση στις τιμές αυτές περίπου;

Καλό θα ήταν να σχολίαζες ευθέως αυτό που θέλεις και οχι πλαγιως με καρφάκια της πλάκας.Κανέναν δεν έχω να προτείνω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τα ψιλά και τα χοντρά τους γράμματα και (δεν πρόκειται).Βιβόντι αορίστου έχω, εδω και 25 μήνες, και εκεί θα παραμείνω μέχρι την επόμενη μαλακία που θα μου κάνουν (έχουν αρκετό καιρό είναι η αλήθεια), οπότε θα πάω στον ΟΤΕ, να ενεργοποιηθώ σε 5 μέρες, να μην έχω κανένα πρόβλημα και να ξεμπερδεύω. Και ας έχω μόνο 2 Mbit γιατί οι τιμές του είναι εξωπραγματικές (μάλλον όμως έχει αντίκρυσμα αυτό).Εξ΄αλλου δεν μου είναι απαραίτητη γρηγορότερη σύνδεση.Το σύνδρομο "θα κατεβάσω όλο το ίντερνετ" το έχω περάσει προ πολλού.

contime
22-09-07, 20:08
επισης η βιβο αν και σε δεσμευει για 12 μηνες μπορεις να φυγεις οποτε θες πληρωνοντας το τελος απενεργοποιησης 59.50 και οχι τα παγια που απομενουν.

Πραγματι ετσι ειναι.Μονο η ον νομιζω σε βαζει να πληρωσεις τα υπολοιπα παγια, πολυ βαρυς ορος κατα τη γνωμη μου...:(

Abades
22-09-07, 20:28
Δεν ξέρω άλλη εταιρεία πλην της βιβο που αν δεχτείς 12μηνη δέσμευση δεν σε βάζει να πληρώσεις τα υπόλοιπα πάγια... Πριν από κάτι μήνες που εργαζόμουν στην Οtenet ίσχυε το ίδιο, αν έχεις 12μηνη δέσμευση και ζητήσεις κατάργηση τότε πληρώνεις τα πάγια που υπολείπονται.... Σκληρό!!!!

contime
22-09-07, 20:42
Kαι η φορθνετ δε σε βαζει να πληρωσεις τα υπολοιπα παγια.

BoGe
22-09-07, 20:52
Καλό θα ήταν να σχολίαζες ευθέως αυτό που θέλεις και οχι πλαγιως με καρφάκια της πλάκας.Κανέναν δεν έχω να προτείνω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τα ψιλά και τα χοντρά τους γράμματα και (δεν πρόκειται).Βιβόντι αορίστου έχω, εδω και 25 μήνες, και εκεί θα παραμείνω μέχρι την επόμενη μαλακία που θα μου κάνουν (έχουν αρκετό καιρό είναι η αλήθεια), οπότε θα πάω στον ΟΤΕ, να ενεργοποιηθώ σε 5 μέρες, να μην έχω κανένα πρόβλημα και να ξεμπερδεύω. Και ας έχω μόνο 2 Mbit γιατί οι τιμές του είναι εξωπραγματικές (μάλλον όμως έχει αντίκρυσμα αυτό).Εξ΄αλλου δεν μου είναι απαραίτητη γρηγορότερη σύνδεση.Το σύνδρομο "θα κατεβάσω όλο το ίντερνετ" το έχω περάσει προ πολλού.

Να πω ευθέως τι, ότι όλοι οι πάροχοι είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον στα παίρνουν;
Μα αυτό είναι γνωστό, και συμφωνώ με τις απαντήσεις που δώσαν οι υπόλοιποι.
Από την στιγμή που μπαίνεις και γράφεις κάτι και το θεωρείς κοροιδία, σου έκανα μια ερώτηση, μήπως κάτι μου διαφεύγει ή έχει αλλάξει από κάποιον πάροχο κάτι και δεν το γνώριζα.
Αναφέρεις προς γνώση όσων αποπειραθούν και σε ρώτησα εσύ τi προτείνεις;
Είναι απάντηση τώρα αυτή που έδωσες, καρφάκια, κλπ....;
Με τέτοιου είδους συμπεριφορά κουβέντα δεν γίνεται, εκτός αν μπήκες για να γράψεις μόνο.
Ανέφερες τον ΟΤΕ και ταχύτητα 2ΜΒ.
Μα όταν ζητά ο ΟΤΕ ΜΟΝΟ 27.73 για το πάγιο για τα 2ΜΒ, και η ΗΟL από 20 ευρώ ή η FORTHnet 25 ευρώ περίπου για πολλαπλάσια ταχύτητα μαζύ με πάγιο και internet αυτό για μένα επίσης είναι κοροιδία από την μεριά του ΟΤΕ και χειρότερη μάλιστα.
Ειδικά για τις ταχύτητες εκτός οι 4ΜΒ και 8ΜΒ, οι άλλες είναι γνωστό ότι ποιοτικός από τον ΟΤΕ δεν είναι καλές πολλές φορές..
Αυτό δεν το θεωρείς κοροιδία που θα χρυπληρώνεις κάτι που στην πράξη ποιοτικός δεν θα είναι εντάξει, ακόμα και αν έχεις σωστή γραμμή χωρίς προβλήματα έως το κέντρο του ΟΤΕ; (μήπως δεν θα έπρεπε να κάνω ερώτηση πάλι; )
Ο καθένας όπως το βλέπει λοιπόν.

Abades
22-09-07, 21:10
Σε λίγο θα ζητάμε από τις εταιρείες να μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.... Ας μην κάνουμε πλάκα παιδιά.... Το βασικότερο πρόβλημα πλέον της βιβο είναι οι χρόνοι ενεργοποίησης. Αν δεν βιάζεσαι να ενεργοποιηθείς και έχεις την υπομονή να περιμένεις οι υπηρεσίες της είναι μια χαρά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αν είναι να δώσω 30 ευρώ στον ΟΤΕ για 2Μbps συν τα πάγια και τις κλήσεις προτιμώ να περιμένω 7 μήνες για να μου δόσει η βιβο το ΜΑΧΧ10 χωρίς φωνή full llu με 25 ευρώ και ας με δεσμεύσει για 12 μήνες.

theopan
22-09-07, 22:54
Με τέτοιου είδους συμπεριφορά κουβέντα δεν γίνεται, εκτός αν μπήκες για να γράψεις μόνο.
Ανέφερες τον ΟΤΕ και ταχύτητα 2ΜΒ.
Μα όταν ζητά ο ΟΤΕ ΜΟΝΟ 27.73 για το πάγιο για τα 2ΜΒ, και η ΗΟL από 20 ευρώ ή η Ο

Το ότι η ΙΔΙΑ η vivodi χρεώνει τους παλιούς συνδρομητές της με 29€/μήνα για maxx2 2048/256 (end of sales προγράμματα όπως τα χαρακτηρίζει) τη στιγμή που με τα νέα της πακέτα με 25€/μήνα έχεις (θεωρητικά τουλάχιστον) 10Mbit/512kbps εσένα δεν σε προβληματίζει καθόλου δηλαδη;
Το ότι ζητούν από ήδη συνδρομητές τους να υπογράψουν νέα σύμβαση και δεν αναφέρουν ρητά πουθενά πλην μιας υποσημείωσης στο τέλος των "ψιλών" γραμμάτων για τη 12μηνη δέσμευση, αφήνοντας ταυτόχρονα τελείως ασαφές το θέμα του "τέλους ενεργοποιήσης" για αυτούς που έχουν ήδη ενεργοποιημένη σύνδεση;
Το ότι δεν πήρα σαφή απάντηση στην ερώτηση αν και για πόσο χρόνο θα διακοπεί η σύνδεση μου κατά τη μετάβαση στη νέα υπηρεσία (πράγμα αδιανόητο βέβαια να συμβεί για διάστημα πέραν των λίγων λεπτών τη στιγμή που ήδη είμαι συνδεδεμένος αλλά θεώρησα καλό να το ρωτήσω γιατί τους έχει φοβηθεί το μάτι μου);
Ειδικά το τελευταίο (περί της αδιάλειπτης παροχής) είναι άλλωστε και ο μόνος λόγος που με έβαλε στον πειρασμό να ασχοληθώ για μια ακόμα φορά με το καφενείο τους γιατί δε μπορώ να καταλάβω ανθρώπους που ανέχονται να περιμένουν 3-4 ή ακόμα και ...9μήνες να τους συνδέσουν λες και τους κάνουν χάρη, ή λες και το adsl είναι όνειρο ζωής για το οποίο αξίζει να περιμένεις όσο διάστημα κάνει ...να γεννηθεί ενα παιδί (!) πληρώνοντας λεφτά καλώντας κάθε μέρα στα ...με χρέωση ο Θεος να τα κάνει "customer support" τους.
Τι RUO, οδηγίες και πρόστιμα από την ΕΕΤΤ και ανταγωνισμός...Σε αυτή τη χώρα δε δουλεύει τίποτα τελικά.

theopan
22-09-07, 23:02
Το ότι η ΙΔΙΑ η vivodi χρεώνει τους παλιούς συνδρομητές της με 29€/μήνα για maxx2 2048/256 (end of sales προγράμματα όπως τα χαρακτηρίζει) τη στιγμή που με τα νέα της πακέτα με 25€/μήνα έχεις (θεωρητικά τουλάχιστον) 10Mbit/512kbps εσένα δεν σε προβληματίζει καθόλου δηλαδη;

Και επειδή δεν ξεκαθάρισα τελικά αυτό το θέμα, η απάντηση είναι "ναι".Τους συμφέρει να δίνουν 10Mbit με *χρονική δέσμευση*, γιατί το να είσαι "ελεύθερος" είναι τελικα τόσο μεγάλο πλεονέκτημα που αξίζει ακόμα και 4€/μήνα επιπλέον για το 1/5 της ταχύτητας!Αν δεν το έκαναν δε θα προλάβαιναν να μετράνε συνδρομητές που θα τους έφευγαν.Έτσι είναι τα πράγματα.Απλά είναι αλητεία ειδικά όταν εφαρμόζεται σε *ήδη* συνδρομητές τους. Με εκβιασμούς στέκονται όλοι τους στην αγορά.

Acer
23-09-07, 00:58
Βιβόντι αορίστου έχω, εδω και 25 μήνες, και εκεί θα παραμείνω μέχρι την επόμενη μαλακία που θα μου κάνουν
ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες γλιτωσει αρκετα χρηματα αν πχ τους 12 εστω απο αυτους τους 25 μηνες τους ειχες περασει μεσα σε καποιο "ανευ-ελευθεριας" (οπως λες) πακετο ... οπως ενα απο τα περσινα 12μηνα 2048/640 για παραδειγμα, πολλοι απο εμας "μπηκαμε" σε ενα τετοιο για ενα 12μηνο, και λεφτα γλιτωσαμε και δεν νομιζω να "παθαμε" και τιποτα ... Το να μενει κανεις μονιμως σε αοριστου (απλα και μονο για να "νιωθει ελευθερος") δεν ειναι συνηθως η καλυτερη επιλογη ...

οπότε θα πάω στον ΟΤΕ, να ενεργοποιηθώ σε 5 μέρες, να μην έχω κανένα πρόβλημα και να ξεμπερδεύω. Και ας έχω μόνο 2 Mbit γιατί οι τιμές του είναι εξωπραγματικές (μάλλον όμως έχει αντίκρυσμα αυτό).
ο,τι και να λες (κι αν προσπαθησεις να το δεις συνολικα/σφαιρικα το ολο θεμα), η Vivodi (μαζι με ολα τα ελαττωματα της) και παλι καθιστα στην τελικη τον οτε ασυμφορο ...

pelasgian
23-09-07, 02:22
Μόνο αυτό; Το άλλο το ωραίο;
Γίνεται αορίστου το dslcube που έχεις και δεν σου λένε π.χ. 10Mbit/25ευρώ!
Σου λένε 4Mbit/45ευρώ!

Η πλάκα δε είναι ότι δεν έχουν πουθενά στο τιμοκατάλογό τους 4Mbit και αναφέρουν ότι το dslcube γίνεται αορίστου με τη τρέχουσα ταχύτητα και τη τρέχουσα τιμή του dslmaxx.

Εμένα αυτό μου φαίνεται σαν ψευδής η παραπλανητική διαφήμιση.

Ένα πακέτο dslcube όταν θα τελειώσει θα πρέπει να γίνεται αορίστου 10Mbit/25 ευρώ όπως λέει ο κατάλογος και όχι «αναβάθμιση» για 32ευρώ και 12μηνη δέσμευση.

contime
23-09-07, 02:39
Σου λένε 4Mbit/45ευρώ!

Η πλάκα δε είναι ότι δεν έχουν πουθενά στο τιμοκατάλογό τους 4Mbit και αναφέρουν ότι το dslcube γίνεται αορίστου με τη τρέχουσα ταχύτητα και τη τρέχουσα τιμή του dslmaxx.

Ένα πακέτο dslcube όταν θα τελειώσει θα πρέπει να γίνεται αορίστου 10Mbit/25 ευρώ όπως λέει ο κατάλογος και όχι «αναβάθμιση» για 32ευρώ και 12μηνη δέσμευση.

pelasgian για αυτο θεμα εχουμε μιλησει παρα πολυ εδω (http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=126823)...και ακρη δεν εχουμε βγαλει...

pelasgian
23-09-07, 02:47
Τι άκρη δεν βγάλατε;
Εμένα έκαναν λάθος και έστειλαν το λογαριασμό τρεις μήνες πιο πριν και έγραφε 45ευρώ τα 4Mbit/sec
Ε, και εγώ τους είπα πολύ απλά: «γράψτε μου ότι πριν τη λήξη του πακέτου θα έχω αναβαθμιστεί ΔΩΡΕΑΝ σε 10Mbit/sec για 25euro ΑΟΡΙΣΤΟΥ, διαφορετικά κόψτε τη σύνδεση».

Παστρικές δουλειές, άμα ψάχνουν για μλκες, δεν είμαι ένας από αυτούς. Προτιμώ να πάω στην HOL με 8/1 και άμα απόφασίσω να φύγω να τους πληρώσω τα πάγια, παρά να είμαι με μία εταιρεία που ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με το λογιστήριο της. Εγώ ξέρω ότι οι εταιρείες παρακαλούν το πελάτη να μη φύγει, όχι ο πελάτης την εταιρεία να ... μείνει, με ΤΕΤΟΙΟ ανταγωνισμό!

Τέτοιο τούρκικο παζάρι δεν έχω ξαναδει στη ζωή μου.

Άσε που άμα φορτώσω στη βάση αυτών που λένε στο site τους στοιχειoθετώ μία καταγγελία για παραπλανητική διαφήμιση ΜΙΑ ΧΑΡΑ και να τρέχουν να δώσουν εξηγήσεις στη EETT που άμα τους τρέξει, τους τρέχει καλά!

contime
23-09-07, 03:23
Ποτε ακριβως εγινε αυτο? Αν εχεις κυβο ποτε τον πηρες και ποτε ληγει? Σε ρωταω γιατι εγω τους ειχα παρει χτες και μου ειχαν πει οτι σε περιπτωση αυτοματης ανανεωσης παραμενεις στα 4 με 25. Πραγματικα αν συμβαινει αυτο δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που εχει δεχτει να το πληρωσει!
Ειναι αδυνατο να σε τιμολογουνε με βαση καταργημενη υπηρεσια! Απορω πως δεν το εχει παρει χαμπαρι κανεις, να τους καταγγειλει...

Αν θελεις 8/1 πηγαινε vodafone που και πιο φτηνα ειναι και δεν εχει 3 χρονια δεσμευση...

Acer
23-09-07, 08:40
λοιπον, απο ο,τι εχω καταλαβει μιλωντας μαζι τους, δεν εχουν κανενα προβλημα στο να χρεωνουν με βαση τις "κατηργημενες" υπηρεσιες, γι αυτο αλλωστε εχουν αφησει ακομη και το αντιστοιχο πινακακι στην σελιδα του τιμοκαταλογου (αριστερα, προτελευταιο link) αλλιως δεν θα το ειχαν καν ... πχ οσοι ειχαν προπληρωμενα 2048/640 περνανε αυτοματα σε αοριστου με 64 ευρω και 70 ευρω τον μηνα (για shared-llu και full-llu αντιστοιχα) κατι που ακουγεται τουλαχιστον αστειο οταν το max10 εχει 25 ευρω και τα πακετα ανταγωνιστων τους εχουν οσο εχουν.

Το ωραιο ειναι οτι αλλοι υπαλληλοι σου λενε τις παραπανω τιμες και αλλοι οτι ειναι 25 ευρω για ολους που ληγουν τα προπληρωμενα τους και οι κυβοι τους, με αλλα λογια δεν εχουν λαβει ολοι τους την ιδια ενημερωση (και μιλαω για το Λογιστηριο, οχι απλα για το Τμημα Ενημερωσης η το Τμημα Πορειας Αιτησεων).

Το καλυτερο που εχει να κανει καποιος κατα την γνωμη μου (αν θελει να μεινει στην Vivodi) ειναι να κανει αιτηση για max10 (μιας και οι αιτησεις για cabletv κινουνται απελπιστικα αργα, οπως και οι telefonet+)

theopan
23-09-07, 12:05
ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες γλιτωσει αρκετα χρηματα αν πχ τους 12 εστω απο αυτους τους 25 μηνες τους ειχες περασει μεσα σε καποιο "ανευ-ελευθεριας" (οπως λες) πακετο ... οπως ενα απο τα περσινα 12μηνα 2048/640 για παραδειγμα, πολλοι απο εμας "μπηκαμε" σε ενα τετοιο για ενα 12μηνο, και λεφτα γλιτωσαμε και δεν νομιζω να "παθαμε" και τιποτα ... Το να μενει κανεις μονιμως σε αοριστου (απλα και μονο για να "νιωθει ελευθερος") δεν ειναι συνηθως η καλυτερη επιλογη ...

Έχεις δίκιο.Έπρεπε να τους είχα στειίλει στο δίαολο και να είχα πάει σε άλλον, οποιαδήποτε από τις 4-5 φόρες αντιμετώπισα *σοβαρά* προβλήματα (διακοπή μέχρι και 5 μέρες χωρίς να πιάνω γραμμή για να δηλώσω βλάβη), ταχύτητες το πολύ μέχρι 60kb/sec για 1 μήνα κλπ.Δεν το έκανα όμως γιατί δεν μπορούσα να μείνω *μήνες* χωρίς internet περιμένοντας να αποδεσμευτεί η γραμμή μου από το shared llu και τον επόμενο provider να με συνδέσει...
Έχουν φέρει το παιχνίδι βλέπεις 100% στα μέτρα τους οι κύριοι (εκβιαστικά με τεχνάσματα), και δεν υπάρχει κράτος να τους ελέγξει...

lewton
23-09-07, 12:19
Σου λένε 4Mbit/45ευρώ!

Να προσθέσω εδώ ότι όταν πέρυσι το Δεκέμβρη τους πήγα 5 πελάτες για το Cube με τα 99€ για 8 μήνες, μας τόνισαν ότι τα 45 €/μήνα ήταν η τότε τιμή, και ότι μετά από 8 μήνες σίγουρα θα ήταν μικρότερο το πάγιο.
Ξέχασαν να μας πουν ότι θα ήταν μικρότερο το πάγιο μόνο αν δεχόμασταν εκ νέου δέσμευση για 12 μήνες. :down:

lewton
23-09-07, 12:21

Εχω να προτείνω πάρα πολλούς παρόχους που δε ζητάνε εκ νέου δέσμευση για τους παλιούς πελάτες τους. Θέλεις να σου πω μερικούς;
Βασικά όλοι εκτός από τη Vivodi και ίσως τη HOL (τη θεωρώ εντελώς αδιάφορη και δεν το έχω ψάξει).

BoGe
23-09-07, 12:51
Εχω να προτείνω πάρα πολλούς παρόχους που δε ζητάνε εκ νέου δέσμευση για τους παλιούς πελάτες τους. Θέλεις να σου πω μερικούς;
Βασικά όλοι εκτός από τη Vivodi και ίσως τη HOL (τη θεωρώ εντελώς αδιάφορη και δεν το έχω ψάξει).

Tellas αλλαγή από shared σε full εκ νέου η 12μηνη δέσμευση.
ΗΟL επίσης τα ίδια, και τουλάχιστον όσο κλειδώνει το modem οι υπηρεσίες φουλάρουν στο net, και τα χάλια της FORTHnet (που στηρίζεται κυρίως στο ονομά της) δεν τα έχει, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό.

Δεν πήρα το μέρος της Vivodi και καμιάς εταιρείας, όλες γενικά αν τα βάλει κανείς είναι το ίδιο.
Αφού δεν γίνεται κάποιος ουσιαστικός έλεγχος προς αυτές έχουν ξεφύγει από τους όρους των συμβολαίων έως πολλά άλλα.

Άμα θέλετε να τα απομονώνετε και να παίρνετε το μέρος της μιας και της άλλης κακώς κάνετε αλλά είναι δικαιωμά σας.

lewton
23-09-07, 12:55
ΗΟL επίσης τα ίδια, και τουλάχιστον όσο κλειδώνει το modem οι υπηρεσίες φουλάρουν στο net, και τα χάλια της FORTHnet δεν τα έχει, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό.

Όπως είπα και στην αρχή δεν πήρα το μέρος της Vivodi και καμιάς εταιρείας, όλες γενικά αν τα βάλει κανείς είναι το ίδιο.
Αφού δεν γίνεται κάποιος ουσιαστικός έλεγχος προς αυτές έχουν ξεφύγει από τους όρους των συμβολαίων έως πολλά άλλα.

Άμα θέλετε να τα απομονώνετε και να παίρνετε το μέρος της μιας και της άλλης κακώς κάνετε αλλά είναι δικαιωμά σας.
Την Tellas δεν την μετράω για εταιρία broadband. :p
Τη HOL την ανέφερα.

contime
23-09-07, 14:35
Το ωραιο ειναι οτι αλλοι υπαλληλοι σου λενε τις παραπανω τιμες και αλλοι οτι ειναι 25 ευρω για ολους που ληγουν τα προπληρωμενα τους και οι κυβοι τους, με αλλα λογια δεν εχουν λαβει ολοι τους την ιδια ενημερωση (και μιλαω για το Λογιστηριο, οχι απλα για το Τμημα Ενημερωσης η το Τμημα Πορειας Αιτησεων).

Mεσα σε αυτη την παρενθεση βρισκεται το σημαντικοτερο! Επικρατει αλαλουμ στην ενημερωση, ακομα και στο λογιστηριο, τα εχουν μπλεξει μεχρι και οι ιδιοι... Ο παλιος καταλογος θα προτεινα να μετονομαστει απο end of sales, σε λαλακοπαγιδα...:evil:

Abades
23-09-07, 16:14
Στις αναβαθμίσεις δεν πληρώνεις τέλος ενεργοποίησης 35 ευρώ -εκτός από την υπηρεσία της Cable tv. Στην τελική η κάθε εταιρεία έχει τους όρους της και εμείς είμαστε ελεύθεροι ή να τους δεχτούμε ή να αποχωρήσουμε... Ψιλά γράμματα στα συμβόλαια της βιβο δεν έχω δει, αντιθέτως θυμάμαι στην Otenet για το Ondsl kit πολλούς πελάτες να μην ξέρουν καν ότι είχαν δεχτεί 12μηνη δέσμευση και ο dealer να έχει "κάψει" τον S/N με την δέσμευση. Και βέβαια κάθε φορά που το Kit έβγαινε σε προσφορά είχε υποχρεωτική τη δέσμευση και αν ήθελες διακοπή έπρεπε να πληρώσεις τους εναπομείναντες μήνες.
Παιδιά μην το ψάχνετε... καμία εταιρεία δεν ασχολείται με τους πελάτες της μόνο με την τσέπη της. Το θέμα είναι να έχουμε εμείς την διακριτική ευχέρεια να ψάξουμε και να δούμε τι μας συμφέρει.
Κάποιοι μπορεί να έχουν την οικονομική άνεση και να θεωρούν ότι τα πακέτα του ΟΤΕ τους καλύπτουν, άλλοι προτιμούν μια πιο οικονομική λύση και καλώς ή κακώς σε επίπεδο χρημάτων η βιβο είναι από τις καλύτερες λύσεις.

pelasgian
23-09-07, 16:41
Ποτε ακριβως εγινε αυτο? Αν εχεις κυβο ποτε τον πηρες και ποτε ληγει? Σε ρωταω γιατι εγω τους ειχα παρει χτες και μου ειχαν πει οτι σε περιπτωση αυτοματης ανανεωσης παραμενεις στα 4 με 25. Πραγματικα αν συμβαινει αυτο δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που εχει δεχτει να το πληρωσει!
Ειναι αδυνατο να σε τιμολογουνε με βαση καταργημενη υπηρεσια! Απορω πως δεν το εχει παρει χαμπαρι κανεις, να τους καταγγειλει...

Το πήρα Δεκέμβριο, με συνδέσαν Φεβρουάριο, ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ και το έγραψαν για 5μηνο και όταν «έληξε» μου έστειλαν 45ευρώ για 4Mbit/sec.

ΕΛΕΟC δηλαδή με τις μλκίες δηλαδή.

Αν θελεις 8/1 πηγαινε vodafone που και πιο φτηνα ειναι και δεν εχει 3 χρονια δεσμευση...

Βασικά, περιμένω τη προσφορά τους για 24Mbit μέσω ΕΔΕΤ, όχι για τα 24Mbit/sec (σιγά τι κατεβάζω, κάνα pdf και κάνα distro; ), αλλά για το IP που δίνει πρόσβαση στο scopus για επιστημονική βιβλιογραφία.

Ερώτηση προς την ΕΔΕΤ. Είναι δυνατόν να μην δίνουν στους διδάκτορες, ανεξαρτήτως του αν είναι καθηγητές ή όχι πρόσβαση στην ΕΔΕΤ για να διαβάζουν το scopus και άλλα online journals; Δηλαδή ένας διδάκτορας που θα διαβάσει papers ώστε να δημοσιεύσει πρέπει οπωσδήποτε να είναι καθηγητής; καλά, χάνουμε τελείως σε αυτή τη χώρα;

contime
23-09-07, 17:00
Βασικά, περιμένω τη προσφορά τους για 24Mbit μέσω ΕΔΕΤ, όχι για τα 24Mbit/sec (σιγά τι κατεβάζω, κάνα pdf και κάνα distro; ), αλλά για το IP που δίνει πρόσβαση στο scopus για επιστημονική βιβλιογραφία.

Ερώτηση προς την ΕΔΕΤ. Είναι δυνατόν να μην δίνουν στους διδάκτορες, ανεξαρτήτως του αν είναι καθηγητές ή όχι πρόσβαση στην ΕΔΕΤ για να διαβάζουν το scopus και άλλα online journals; Δηλαδή ένας διδάκτορας που θα διαβάσει papers ώστε να δημοσιεύσει πρέπει οπωσδήποτε να είναι καθηγητής; καλά, χάνουμε τελείως σε αυτή τη χώρα;

Θα σου προτεινα να το ρωτησεις αυτο. Αν θα παιρνεις δηλαδη ip απο τη σχολη σου, γιατι μερικες εταιρειες ειχαν βγαλει φοιτητικα πακετα μεσα απο το δικο τους δικτυο με αποτελεσμα να παιρνουν ip απο τον isp και να μη μπορουν να μπουν σε ηλεκτρονικες βιβλιοθηκες.

lewton
23-09-07, 23:28
Ζητώ συγνώμη που ξανααπαντώ στο ίδιο, αλλά θυμήθηκα ποιό είναι το άτοπο στη σύγκριση.
Για τη μετάβαση από shared σε full, η εταιρία θα σκάσει 50 ευρώ στον ΟΤΕ. Άρα έχει κάποια λογική η δέσμευση από την αρχή.
Για τη μετάβαση από shared 2 Mbps σε shared 10 Mbps η Vivodi πληρώνει στον ΟΤΕ το τρομερό ποσό των... 0 ευρώ. Το μόνο της κόστος είναι τα... εργατολεπτά που θα δαπανήσει για την αλλαγή από το κέντρο της.

Ελπίζω να είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει σύγκριση.

nlkrio
24-09-07, 09:45
Ειμαι συνδρομητης full maxx2 και τους παιρνω τηλεφωνο για αναβαθμιση και μου απαντουν στειλε μαιλ και θα αναβαθμιστεις σε μαχχ 10.Τους εστειλα και περιμενω.
Το μαιλ της βιβο απο το pandora portal δεν μπαινεις γιατι υπαρχει και διευθυνση e3ms.vivodinet.gr?

obelix3
01-10-07, 14:55
Ειμαι συνδρομητης full maxx2 και τους παιρνω τηλεφωνο για αναβαθμιση και μου απαντουν στειλε μαιλ και θα αναβαθμιστεις σε μαχχ 10.Τους εστειλα και περιμενω.
Το μαιλ της βιβο απο το pandora portal δεν μπαινεις γιατι υπαρχει και διευθυνση e3ms.vivodinet.gr?

Μολις μηλισα με βιβο. Μου ειπαν οτι δεν ισχυει το 12μηνο για τους παλιους συνδρομητες. Εγω που εχω ενεργοποιηθει απο το 2005 κ εχω περασει το 12μηνο, δεν δεσμευομαι ξανα, παρα αναβαθμιζετε η ταχυτητα. Μου ειπαν οτι χρειαζοταν απλα ενα μαιλ, οπως γραφει ο φιλος παραπανω. Βεβαια πριν ενα μηνα αλλα μου ειχαν πει. Αν ΟΝΤΩΣ ειναι ετσι τοτε ολα καλα...

Το κακο ειναι οτι τους εχω στειλει αιτηση για την μεταβαση στο maxx10 κ μπορει να γινει μπερδεμα. Μηπως θα ηταν καλα να τους στειλω FAX με αιτημα την ακυρωση της αιτησης κ απλα την αναβαθμιση της υπηρεσιας?

k.m.
02-10-07, 08:22
Μολις μηλισα με βιβο. Μου ειπαν οτι δεν ισχυει το 12μηνο για τους παλιους συνδρομητες. Εγω που εχω ενεργοποιηθει απο το 2005 κ εχω περασει το 12μηνο, δεν δεσμευομαι ξανα, παρα αναβαθμιζετε η ταχυτητα. Μου ειπαν οτι χρειαζοταν απλα ενα μαιλ, οπως γραφει ο φιλος παραπανω. Βεβαια πριν ενα μηνα αλλα μου ειχαν πει. Αν ΟΝΤΩΣ ειναι ετσι τοτε ολα καλα...

Το κακο ειναι οτι τους εχω στειλει αιτηση για την μεταβαση στο maxx10 κ μπορει να γινει μπερδεμα. Μηπως θα ηταν καλα να τους στειλω FAX με αιτημα την ακυρωση της αιτησης κ απλα την αναβαθμιση της υπηρεσιας?

Όντος έτσι είναι. Και εγώ απλά έστειλα ένα fax με την ταυτότητα και με πήγαν στο max10 χωρίς να υπογράψω άλλη σύμβαση και χωρίς να χρεώσουν τα 17€ αλλαγής υπηρεσίας.

nikos76
02-10-07, 10:04
Όντος έτσι είναι. Και εγώ απλά έστειλα ένα fax με την ταυτότητα και με πήγαν στο max10 χωρίς να υπογράψω άλλη σύμβαση και χωρίς να χρεώσουν τα 17€ αλλαγής υπηρεσίας.

Φιλε Κ Μ , ποσο καιρο εκαναν να αλλαξουν σε ΜΑΧΧ10? Ειχες προβληματα ? Εντυπωσεις ?

φιλικα
Νικος

BoGe
02-10-07, 10:13

Αλλαγή υπηρεσίας δεν χρεώνουν σε περίπτωση μετάβασης σε πακέτο με πιο μεγάλη ταχύτητα.

Acer
02-10-07, 10:15
Αλλαγή υπηρεσίας δεν χρεώνουν σε περίπτωση μετάβασης σε πακέτο με πιο μεγάλη ταχύτητα.
εξαρταται απο το σε ποιο πακετο ηταν καποιος πριν (κι ας ειχε χαμηλοτερη ταχυτητα)

theopan
04-10-07, 14:49

Αυτά να τα είχαν σκέφτει όταν έπρεπε και να ήταν ενημερωμένοι οι άσχετοι που σηκώνουν τα τηλέφωνα.Ας χάσουν καμιά 10αριά χιλιάδες πελάτες μπας και βάλουν μυαλό.Τώρα bye bye.

theopan
04-10-07, 15:00
εξαρταται απο το σε ποιο πακετο ηταν καποιος πριν (κι ας ειχε χαμηλοτερη ταχυτητα)

Ακριβώς αυτό υποψιάζομαι κι εγώ! Δεν παίζει ρόλο *πλέον* η ταχύτητα έτσι που τα έχουν κάνει, όσο το πόσα τους ακουμπάς κάθε μήνα.Αν π.χ. ζητούσα από το maxx2 να με πήγαιναν στο maxx10, ναι μεν θα αναβαθμιζόμουν από θέμα ταχύτητας, αλλά θα "υποβαθμιζόμουν" εοικονομικά (από 29ευρώ/μήνα σε 25 ευρώ/μήνα).Αλλά έτσι κι αλλιώς όπως είπα ήδη *αντίο*.Τους σιχάθηκα και αυτούς και τις "κατηγορίες" που μας έχουν κατατάξει τους συνδρομητές τους ."Παλιοί", "νέοι", "ενδιάμεσοι", με προπληρωμένο, με αορίστου, με "καταργημένη" υπηρεσία, με "ισχύουσα" υπηρεσία...
Ετοιμάζομαι να γίνω πελάτης σε άλλο καφενείο (forthnet)...

@ ADSLgr.com All rights reserved.