Επιστροφή στο Forum : Παπαλα το τηλεφωνο
νεκρά και τα 2 νούμερά εδω και 10 λεπτά.
Νεκρό το λαμπάκι του Voice.
:mad:
εδω και λιγο καταλαβα οτι δεν εχει καν ιντερνετ
μπαινω απο την αλλη συνδεση τωρα, δυστυχως δεν συνδεεται με νετονε τωρα
Κατά τις 2.00 μου έκανε κάτι αποσυνδέσεις κι εμένα και το internet & το τηλέφωνο.Με restart το πρόβλημα διορθώθηκε & επιπλέον μετά από βδομάδες έχω & ταχύτατο σερφάρισμα.Κάτι πρέπει να δοκιμάζει η netone δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά τα σκαμπανεβάσματα!:hmm:
voithostyrempora2
23-09-07, 03:06
Και μένα δύο αποσυνδέσεις και δύο αλλαγές IP κατά τις 2 :whistle: .
Ενα Σαββατοβραδο έχουμε κι εμείς να καούμε σαν άνθρωποι και δε μας αφήνουν :rofl: :rofl: :rofl:
Και μένα δύο αποσυνδέσεις και δύο αλλαγές IP κατά τις 2 :whistle: .
Same here..
Και σε μένα δύο ήταν, αλλά εδώ και 1/μιση ώρα και μετά από restart του router το net πετάει! :)
Και από εδώ χθές το βράδυ έκλεισα για άσχετο λόγο τον router και ενώ πήγαινε χάλια (στις 22:30 περίπου), τώρα πάει σφαίρα. (εντωμεταξύ με βάση τα στοιχέια του router άλλαξα ip στίς 2:00 τα ξημερώματα όπως λέτε και εσείς)
σιγουρα κατι πειραζανε εκεινη την ωρα.
Σημερα το πρωι τα βρηκα ολα στην εντελεια.
Επισης να αναφερω πως εκανα ελενχο στα log του ρουτερ και ειδα καποιον με τον ονομα TR69 να κανει αλλαγες ,να σωνει, να ενεργοποιει-απενεργοποιει το φιρεγουλ κτλπ.
Σιγουρα κατι σκαλιζανε εκεινη την ωρα.
Εμένα μου έκανε τη διακοπή γύρω στις 00:50.
Εκτός από την διακοπή που έγινε και σε εμένα κατά τις 12 χθές το βράδυ, έγινε άλλη μια πριν κανά εικοσάλεπτο. Προφανώς κάτι αλλάζουν πάλι.
Ομοιως κι εδω....κατα τις 2.00 reconect το internet ...Να κανω restart λετε???
Εφόσον παίζει χωρίς προβλήματα δεν έχεις λόγο να κάνεις restart.
Επιβεβαιωνω και εδω.Ελειπα αλλα με ενημερωσε ο αδερφος οτι κατα τις 2 παρα περιπου ηταν σβηστο το λαμπακι του Voip και δεν ειχαμε ιντερνετ.
Του εκανε ενα ρεσταρτ και επανηλθε.
Φυσικά δεν νομίζω να είδε κανένας σας κάποια βελτίωση γιατί εγώ προσωπικά τι είχαμε τι χάσαμε.
Επισης να αναφερω πως εκανα ελενχο στα log του ρουτερ και ειδα καποιον με τον ονομα TR69 να κανει αλλαγες ,να σωνει, να ενεργοποιει-απενεργοποιει το φιρεγουλ κτλπ.
Τι ωραια και φυσικολογικα ολα αυτα!!! Αφηστε να μπαινουν στα ρουτερ σας. Ο Μεγαλος Αδελφος εχει παντα δικιο.
Τι ωραια και φυσικολογικα ολα αυτα!!! Αφηστε να μπαινουν στα ρουτερ σας. Ο Μεγαλος Αδελφος εχει παντα δικιο.
εφόσον μιλάμε για εναλλακτικό όλα είναι φυσιολογικά......:down:
δεν λεω πως μου αρεσει η ιδεα αυτη, αλλα τουλαχιστον το ξεραμε απο την αρχη οτι θα ενεργουν ετσι και οσοι γιναμε συνδρομητες τους το αποδεχτηκαμε........:(
Ισως ομως στο τελος να μην ειναι και το καλυτερο, αφου ειτε σετταρουν μονοι τους το ρουτερ ειτε οχι η υπηρεσια δουλευει το ιδιο καλα σε αλλους και το ιδια χαλια σε αλλους.
Παιδια κατι εγινε τουλαχιστον στο Χαλανδρι, συνεβη και σε αλλους εναλλακτικους (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=132487) !
Τι ομως μπορει να επηρεασε δυο τουλαχιστον ISP στο ιδιο κεντρο;
Αυτές οι δηλώσεις μένουν, και μετά από 1-2 χρόνια μπορεί και να εκθέσουν... :whistle:
Ξανα κατω το Χαλανδρι 0109 με 0114 και NetOne Και Vivodi απο ο,τι τουλαχιστον διαβαζω, τι να συμβαινει;
Κατι φαινεται να σκαλιζουν για 3η ή 4η νυχτα σημερα ....
σιγουρα κατι πειραζανε εκεινη την ωρα.
Σημερα το πρωι τα βρηκα ολα στην εντελεια.
Βρε παιδιά, το TR69 είναι ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ , δεν είναι; ;) Άρα, νομίζω ότι απλά το router δέχτηκε κάποιες ρυθμίσεις από τον server.
Παιδιά χαλαρά. Tο TR69 είναι το προτόκολλο απομακρισμένης διαχείρησης των συστημάτων με τα CPE και είναι η τελευταία τεχνολογία σε συστήματα απομακρισμένης διαχείρισης γενικα. Προφανώς το modemaki "επικοινωνούσε" με τα συστήματα για τις αυτόματες ρυθμίσεις. Ας μην βλέπουμε συνέχεια μεγάλους αδελφούς.....
:rtfm:
Αυτές οι δηλώσεις μένουν, και μετά από 1-2 χρόνια μπορεί και να εκθέσουν... :whistle:
Ακριβώς: Οταν βάλει και ο ΟΤΕ (όπως και όλοι οι άλλοι πλατφόρμα διαχείρισης TR-69) θα λέει τα ίδια ο φίλος μας; Το ελπίζω....
Ακριβώς: Οταν βάλει και ο ΟΤΕ (όπως και όλοι οι άλλοι πλατφόρμα διαχείρισης TR-69) θα λέει τα ίδια ο φίλος μας; Το ελπίζω....
ε και;
και που έχουν οι "εναλλακτικοί" τι σημαίνει;
μπάχαλο είναι
μην ξεχνάς είσαι σε νήμα με τίτλο "Παπαλα το τηλεφωνο"
με λίγα λόγια έμειναν με την πλατφόρμα στο χέρι
ο κακος ΟΤΕ έχει TDM, το TR-69 το έχουν ενας παρόχος ώς τώρα....................
Το θέμα είναι το οτι ο χρηστης δεν έχει τηλέφωνο, ακόκμα και με τον κακό ΟΤΕ αυτό το μικρό καθολικό το είχε
ε και;
και που έχουν οι "εναλλακτικοί" τι σημαίνει;
μπάχαλο είναι
μην ξεχνάς είσαι σε νήμα με τίτλο "Παπαλα το τηλεφωνο"
με λίγα λόγια έμειναν με την πλατφόρμα στο χέρι
ο κακος ΟΤΕ έχει TDM, το TR-69 το έχουν ενας παρόχος ώς τώρα....................
Το θέμα είναι το οτι ο χρηστης δεν έχει τηλέφωνο, ακόκμα και με τον κακό ΟΤΕ αυτό το μικρό καθολικό το είχε
Εγώ μίλησα για το Μεγάλο Αδερφό (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1445790#post1445790) μου μπαίνει στα routers να δει τι κάνω στο Internet (λες και αν θέλουν να ασχοληθούν με την αφεντιά μου δε μπορούν να το δουν από το κέντρο του ISP).
Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Δε μίλησα για την -ενδεχόμενη- βλάβη.
Εγώ μίλησα για το Μεγάλο Αδερφό (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1445790#post1445790) μου μπαίνει στα routers να δει τι κάνω στο Internet (λες και αν θέλουν να το δουν δε μπορούν από το κέντρα).
Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
να βλέπεις τι ακριβώς κάνουμε quote για να δεις σε τι απαντάμε;)
να βλέπεις τι ακριβώς κάνουμε quote για να δεις σε τι απαντάμε;)
Λάθος μου, συγνώμη.
Με πρόλαβες... :whistle: όταν ο incumbent θα δώσει VoIP/IPTV/3play... :whistle: τότε θα κάνουμε την πάπια βεβαίως-βεβαίως... :whistle:
@ ADSLgr.com All rights reserved.