PDA

Επιστροφή στο Forum : Web διαχειριση απομακρυσμενα



soulfreem
23-09-07, 17:42
Ηθελα να ρωτησω εαν γινετε με καποιο τροπο,κολπο να βγαλουμε την πορτα 80 εξω για να μπορεις χειριστεις το fritz box fon wlan απο μακρια;Το εχει κανει κανεις;

parsifal
23-09-07, 19:40
Το δοκίμασα κι εγώ παλιότερα και δεν τα κατάφερα. Μπορείς να το κάνεις δια της πλαγίας οδού, στήνοντας VNC server σε ένα μηχάνημα που κάθεται πάνω στο Fritz και ανοίγοντας εκεί browser με έναν VNC client...

soulfreem
24-09-07, 02:22
Καλα αυτο το φανταστικα και εγω αλλα να αφηνω ολοκληρο pc για να κανω remote configuration ειναι απο υπερβολικο εως ανουσιο!Πρεπει να υπαρχει καποιο πειραγμενο firmware που να ξεκλειδωνει το port 80 προς την ip του ρουτερ.

Μάνος1952
09-10-07, 18:33
Υπάρχει τρόπος. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, πες μου να σε βοηθήσω

RyDeR
09-10-07, 18:48
Υπάρχει τρόπος. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, πες μου να σε βοηθήσω

Πες μας φίλε. :)

Μάνος1952
09-10-07, 19:15
Σε λίγο παιδιά, να μπω στο σπίτι στο firmware να θυμηθώ.
Είμαι στη δουλειά τώρα.

Μάνος1952
09-10-07, 19:30
Επειδή έχω γερμανικό fritz, οι επιλογές μπορεί να διαφέρουν λίγο σε σχέσει με τα δικά σας

Λοιπόν πας, στο firmware του fritz,
Επιλέγεις : Internet>Port forwarding>New port
Διαλέγεις ποια πόρτα θέλεις, HTTP κλπ, και από κάτω σε ποια εσωτερική ip θέλεις να κάνεις το forward, δηλ τον υπολογιστή που θες να ελέγχεις

Πας στη www.dyndns.com
Για δυναμική ip :
Κάνεις εγγραφή, και βρίσκεις την επιλογή, που σου αντιστοιχεί την εξωτερική σου ip με μια διεύθυνση.
Noμίζω πας στο services
Αν μπεις στη πρώτη σελίδα του firmware του fritz, θα δεις μια ip (πχ 62.38.150.89). Αυτή είναι η ip σου στο ιντερνετ
Αυτή την ιp λοιπόν την αντιστοιχείς με μια διεύθυνση (πχ manos123.homeip.net) στο site που ανέφερα πιο πάνω.

Πας πάλι στο firmware του fritz, Internet>Port forwarding>Dynamic DNS και συμπληρώνεις τα στοιχεία που δημιούργησες.
Το dyndns.org που θα σου δείξει είναι το www.dyndns.com
Aν κάπου υπάρξει δυσκολία ή κάτι δεν είναι έτσι όπως τα είπα, ποστάρετε να απαντήσω


Για να μπεις απομακρυσμένα στο firmware μπαίνεις στον υπολογιστή και από κει στο firmware

Μάνος1952
09-10-07, 20:02
Βαισκά τώρα παρατήρησα ότι θέλετε μόνο το firmware, αν και νομίζω δεν έχει νόημα,
ενεργοποιείτης την port 80 http-server, και μέσω του browser μπαίνεις στο firmware

Μάνος1952
12-02-08, 17:47
Παιδιά τις τελευταίες μέρες χρειάστηκα κι εγώ την επιλογή αυτή και το έψαξα λίγο.
Το θέμα είναι ότι έχω γερμανικό firmware και δυσκολεύομαι.
Το ζουμί δεν είναι στο portforwarding.
Κάπου υπάρχει επιλογή που λέει να αφήνει το firmware να φαίνεται απ' έξω.
Σορυ για το προηγούμενο post αλλά δεν είχα καταλάβει.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.