PDA

Επιστροφή στο Forum : Californication-Κωμ.Σειρά

antreas9
26-09-07, 13:02
Αντιγράφω το review από τον kal_el_77 , από το greektvsubs.

Μια σειρά που θα μας απασχολήσει σίγουρα φέτος, είναι το καινούργιο Californication, το οποίο από την πρώτη στιγμή προβολής του, έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Όλα ξεκινούν με τον πρωταγωνιστή μας, τον Hank Moody (David Duchovny – The X files), να μας παρουσιάζεται ως ο κλασσικός αγύρτης όπου πηγαίνει από την μία γυναίκα στην άλλη, και πάντα να βρίσκεται μπλεγμένος. Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με την πρώην γυναίκα του Karen (Natascha McElhone – Solaris), και γι' αυτό αντιδράει έτσι. Παρόλα αυτά προσπαθεί να είναι καλός πατέρας για την έφηβη κόρη του Becca (Madeleine Martin). Μαζί του να τον βοηθήσει από τις κακοτοπιές, και ο κολλητός του φίλος Charlie (Evan Handler - Sex And The City, Lost), ο οποίος του δίνει πάντα συμβουλές. Και, ενώ νόμιζε οτι η ζωή του δεν θα μπορούσε να γίνει πιο περίεργη, γνωρίζει την Mia (Madeline Zima - The Nanny), μια νεαρή κοπέλα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του....

Η σειρά ξεκίνησε πριν 2 εβδομάδες, και προς το παρόν έχει πάρει έγκριση για 11 επεισόδια. Η σειρά παρόλα τα βρισίδια που πέφτουν, έχει πολύ ωραίο χιούμορ, με έναν εξαιρετικό Duchovny, σε έναν ρόλο που του ταιριάζει απόλυτα.

Προσωπική άποψη: Πολύ καλή σειρά, αρκετά "κάφρικη" ειδικά στα πρώτα 2-3 επεισόδια!Έχουν παιχτεί τα πρώτα 7 επεισόδια, και τη συνιστώ ! Σκεφτείτε το κάτι σαν sex&the city, από τη μεριά των αντρών όμως .
Πολύ καλός στο ρόλο του ο David Duchovny!
(μειονέκτημα: Οι γυμνές σκηνές μειώνονται όσο περνούν τα επεισόδια!!!!!!!!:rtfm::rtfm::p)

antreas9
22-11-07, 13:53
λοιπόν... Εξαιρώντας ότι οι γυμνές σκηνές σχεδόν εκμηδενίστηκαν , τώρα που τελείωσε η 1η σαιζόν (12 επεισόδια), έχω να πω ότι είναι πράγματι τόσο καλή όσο πίστευα! εντάξει, όσο περνάει ο καιρός είναι πιο κοινωνική, κ λιγότερη κάφρικη, αλλά σε γενικές γραμμές, βλέπεται κάτι παραπάνω από ευχάριστα!
Αυτά από εμένα, ως τη σειρά!!!
Είμαι από αυτούς, που θα δουν κ τη 2η σαιζόν (αν υπάρξει!)!

MNP-10
23-11-07, 08:07
Δες αυτο (http://www.eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=1192).

@ ADSLgr.com All rights reserved.