PDA

Επιστροφή στο Forum : Fritz!Box fon + 2play



jded
27-09-07, 01:50
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους φίλους που έχουν δοκιμάσει το Friz!Box Fon στο 2play της 4net.
Το συνέδεσα σε ένα φίλο και θέλω να δρομολογήσω μόνο τα κινητά από τη σταθερή γραμμή της 4net.
Όταν λοιπόν παίρνω τη σταθερή γραμμή το τηλέφωνο δεν καλεί σωστά. Ίσως χρειαστεί να πατήσω 3-4 τυχαία νούμερα στην αρχή και μετά αρχίζει να καλεί.
Με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις στο σπίτι μου έπαιζε κανονικά (τηλέφωνο ΟΤΕ).

Το έχει δει κανένας άλλος αυτό, και αν ναι αντιμετωπίζεται κάπως?

Υ.Γ. Έχω μια υποψία μήπως φταίει το ασύρματό του (SAGEM) και θα δοκιμάσω άλλη συσκευή της επόμενες μέρες για να μου φύγει.
Υ.Γ2. έχω το fritz 7050
Υ.Γ3 Το έγραψα και στο forum της 4νετ αλλά δε πήρα απάντηση και είπα να δοκιμάσω κι εδώ

jded
29-09-07, 02:42
Ε ρε κανένααααααααααααααααααααααααααααααααας καλός? :p

2η ερώτηση. Σε γραμμή ΟΤΕ έχω βάλει το Fritz!Box fon. Όταν με καλούν μου παραπονιούνται ότι ακούγομαι από πηγάδι. Παίζει καμία ρύθμιση περίεργη από telnet ή κάτι τέτοιο ή θα ζήσω στο πηγάδι πλέον?

Υ.Γ. Έχω επάνω στο fritz 2 τηλέφωνα (ασύρματο και ενσύρματο) και το παρουσιάζει και στα 2.

spartak
29-09-07, 07:02
Ε ρε κανένααααααααααααααααααααααααααααααααας καλός? :p

2η ερώτηση. Σε γραμμή ΟΤΕ έχω βάλει το Fritz!Box fon. Όταν με καλούν μου παραπονιούνται ότι ακούγομαι από πηγάδι. Παίζει καμία ρύθμιση περίεργη από telnet ή κάτι τέτοιο ή θα ζήσω στο πηγάδι πλέον?

Υ.Γ. Έχω επάνω στο fritz 2 τηλέφωνα (ασύρματο και ενσύρματο) και το παρουσιάζει και στα 2.

όταν σε καλούν σε voip νούμερο εννοείς; Ελληνική voip εταιρία;
Οταν καλείς εσύ συμβαίνει το ίδιο;

Κάνε ένα τεστ στη γραμμή σου την ώρα που έχεις το πρόβλημα στο:

www.testyourvoip.com

jded
29-09-07, 12:11
Όχι το περίεργο είναι ότι με καλούν στον ΟΤΕ. Δε μεσολαβεί voip δηλαδή.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.