Επιστροφή στο Forum : Αναγνώριση κλήσης
Με το ασύρματό μου Panasonic δε δουλεύει η αναγνώριση κλήσης (τουλάχιστον έτσι μου είπαν, ότι αυτό φταίει).
Στο site τους έχουν μια λίστα με καμια δεκαριά συμβατά (λόγω FSK) τηλέφωνα.
Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποιο άλλο που να δουλεύει;
Με λίγα λόγια ίσως να φτιάχναμε μια λίστα εδώ με τηλέφωνα που δοκιμασμένα δουλεύει η αναγνώριση κλήσης.
:clap:
Siemens Gigaset SL560. Δουλεύει μια χαρά και βγάζει και αναγνώριση στη 2η γραμμή οταν έχεις ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσης.
Siemens Gigaset SL560. Δουλεύει μια χαρά και βγάζει και αναγνώριση στη 2η γραμμή οταν έχεις ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσης.
Καλό το τηλέφωνό σου (και σε ευχαριστώ).. λίγο ακριβούτσικο βέβαια :whistle:
Καλό το τηλέφωνό σου (και σε ευχαριστώ).. λίγο ακριβούτσικο βέβαια :whistle:
υπάρχει περίπτωση να δουλέψει αργότερ ή οχι???
ενα siemens έχω (δε θυμαμαι μοντελο) το εχω 3 χρόνια
υπάρχει περίπτωση να δουλέψει αργότερ ή οχι???
ενα siemens έχω (δε θυμαμαι μοντελο) το εχω 3 χρόνια
Βασικά φίλε μου μου είπαν (όπως και γράφουν στο pdf στο site τους) ότι δεν υποστηρίζονται συσκευές με CLI αλλά θέλει FSK....
τελικά έχω το Siemens sl 100 Στο manual γραφει κάτι για modulation GFSK
ΑΛΛΑ αναγνώριση την πρώτη μέρα δεν έχω?
ξέρει κανείς τίποτα?
κάτι άλλο τώρα που γύρισα σε pstn θα μπορώ να έχω συσκευή και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού??
οπότε ίσως με ενα φτηνό σταθερό να μπορώ να έχω αναγνώριση
θα μπορώ να έχω τηλέφωνο και σε άλλο δωμάτιο όπως παλιά που είχα pstn ή όχιi??????
τελικά έχω το Siemens sl 100 Στο manual γραφει κάτι για modulation GFSK
ΑΛΛΑ αναγνώριση την πρώτη μέρα δεν έχω?
ξέρει κανείς τίποτα?
Φiλε μου η GFSK είναι διαφορετική απο την FSK
εγω εχω το SIEMENS Gigaset C450 Colour .λετε να εχω προβλημα??????????
Το sl100 νομίζω έχω και εγώ (μάλλον απ ότι το βλέπω σε Photos....) και έχω κανονικότατα αναγνώριση κλήσης εδώ και 2-3 μέρες που την ενεργοποίησα... απλά χρειάστηκε να πάρω 2 φορές τηλ γιατί την πρώτη με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι :)
Έχω και εγώ ένα panasonic και δεν παίζει η αναγνώριση.Το είπα στον τεχνικό και μου λέει βάλε ένα άλλο τηλέφωνο να είμαστε σίγουροι και αν δεν δουλεύει ούτε στο άλλο να το δηλώσω ως βλάβη.Αλλά δεν έχω άλλο τηλέφωνο:p.Μάλλον και εγώ για κανένα siemens πάω
Έχω το BeoCom 4 (http://www.bang-olufsen.com/page.asp?id=50) αλλά δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά αν έχει αυτό το FSK...:cry:
eveonline1
02-10-07, 21:23
Θα πρότεινα να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και αγορές. Καλύτερα να βρείτε κανένα άλλο τηλέφωνο από κανέναν φίλο και να κάνετε δοκιμές ώστε να σιγουρευτήτε ότι έχετε αναγνώριση πρώτα και όχι κάποια βλάβη.
Φιλικά Βασίλης
IVIetaCreatoR
02-10-07, 21:23
Panasonic KX-TG8120GR
http://www.panasonic.gr/servlet/PB/show/1227931/KX_TG8120S_Large.jpg
Δουλέυει μια χαρά.
Panasonic KX-TCA120EX αναγνώριση γιοκ.Δεν ξέρω αν φταίει αυτό όμως.
Με το ασύρματό μου Panasonic δε δουλεύει η αναγνώριση κλήσης (τουλάχιστον έτσι μου είπαν, ότι αυτό φταίει).
Στο site τους έχουν μια λίστα με καμια δεκαριά συμβατά (λόγω FSK) τηλέφωνα.
Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποιο άλλο που να δουλεύει;
Με λίγα λόγια ίσως να φτιάχναμε μια λίστα εδώ με τηλέφωνα που δοκιμασμένα δουλεύει η αναγνώριση κλήσης.
:clap:
Σε άλλες συσκευές δουλεύει η αναγνώριση? Αν έχει έστω κάποις φίλος μια συσκευή με αναγνώριση δοκίμασέ το. Αν ναι κοίτα κάτι που ίσως βοηθήσει. Βγάλε όλες τις συσκευές από τη μπρίζα και ξαναβάλτες μία μία πρώτα την ασύρματη. Μόλις τις βγάλεις όλες και βάλεις την ασύρματη (κατά προτίμηση αρχικά σε άλλη μπρίζα) πάρε ένα τηλέφωνο από το κινητό σου, αν εμφανιστεί η αναγνώριση μετα πήγαινέ τη πίσω εκεί που ήταν και μετά βάλε και τις άλλες. Αν γενικά δεν την υποστηρίζει δεν ξέρω.
Η forthnet πάιζει με FSK η ON το ίδιο και όμως το fritz7050 σε μένα που έχω 4νετ δεν εμφανίζει αναγνώριση ενώ σε φίλο στο Μοσχατο με ΟΝ πάιζει κανονικά...:)
Το sl100 νομίζω έχω και εγώ (μάλλον απ ότι το βλέπω σε Photos....) και έχω κανονικότατα αναγνώριση κλήσης εδώ και 2-3 μέρες που την ενεργοποίησα... απλά χρειάστηκε να πάρω 2 φορές τηλ γιατί την πρώτη με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι :)
τελικα εχω το S100, δηλαδη εσυ στην αρχη δεν ειχες αναγνώριση και μετά είχες??
Γεια σε όλους...
Από τσιγκουνιά και μόνο -δεν είναι και λίγα τα € 4,00- δεν είχα ζητήσει αναγνώριση... Τώρα που το σκέφτομαι μαθαίνω ότι δεν παίζει με όλες τις συσκευές. Έχω ένα PANASONIC kx-a141exs του οποίου το manual είναι άφαντο... Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν είναι ΟΚ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
τελικα εχω το S100, δηλαδη εσυ στην αρχη δεν ειχες αναγνώριση και μετά είχες??
Και εγώ τελικά έχω το sl1 colour (δεν ξέρω αν είναι ίδιο... ίδιο μοιάζει στην photo πάντως)
Όχι πριν 10 μέρες έκανα αίτηση για αναγνώριση κλήσεων.. αμα δεν το αιτηθείς δεν θα χεις εννοείται αφού έχει extra χρέωση...
Πραγματικά είναιΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ αυτό της αναγνωρισης κλήσης. Και γώ στην αρχή όταν είχα κάνει την αίτηση δεν είχα βάλει την αναγνώριση γιατί μου είχε φάνει υπερβολικό να πρέπει να πληρώσω 4 το μήνα και 0,09/κλήση. Τώρα που τα τηλέφωνα είναι δωρεάν είπα να βάλω και την αναγνώριση και πήρα τηλέφωνο για να την ενεργοπόιήσουν.Τώρα βλέπω ότι τα τηλέφωνα που έχουμε δεν είναι συμβατά. Τι κάνουμε τώρα; Πρέπει να αγοράσουμε άλλα τηλέφωνα;;;; Έλεος πια δεν μπορεί να γίνει κάτι χωρις να έχουμε προβλήματα;;;;;;;
Και εγώ τελικά έχω το sl1 colour (δεν ξέρω αν είναι ίδιο... ίδιο μοιάζει στην photo πάντως)
Όχι πριν 10 μέρες έκανα αίτηση για αναγνώριση κλήσεων.. αμα δεν το αιτηθείς δεν θα χεις εννοείται αφού έχει extra χρέωση...
TO είχα αιτηθεί από την αρχή απλά είμαι συνδεδεμένος μόλις 2 ημέρες και δεν είμαι full ενεργοποιημένος (πχ δεν εχω Internet)
τους πήρα τηλέφωνο κια μου έιπαν ότι θα το δουν αν φταίει κάτι άλλο για την αναγνώριση
πάντως για θέμα συβατότητας μόνο τα 10 που έχουν στο site ήξεραν στο τηλεφωνικό κέντρο (λογικο!!!!!)
Μίλησα με τεχνικό της panasonic για την αναγνώριση κλήσης και μου είπε ότι στην Ελλάδα η μέθοδος που χρησιμοποιήτε είναι FSK και όλα τα τηλέφωνα που έχουν αναγνώριση κλήσης χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο. Οι πάροχοι όμως χρησιμοποιούν γραμμές voip (άραγε και της ΟΝ voip είναι;;;;;) με αποτέλεσμα άλλες φορές να έχεις και άλλες όχι, είναι θέμα παρόχου και όχι τηλεφώνου.
Δεν ξέρω αρχίζουν και μπερδεύουν τα πράγματα.
η πρωτη γραμμη της ον δεν ειναι voip
Μίλησα με τεχνικό της panasonic για την αναγνώριση κλήσης και μου είπε ότι στην Ελλάδα η μέθοδος που χρησιμοποιήτε είναι FSK και όλα τα τηλέφωνα που έχουν αναγνώριση κλήσης χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο. Οι πάροχοι όμως χρησιμοποιούν γραμμές voip (άραγε και της ΟΝ voip είναι;;;;;) με αποτέλεσμα άλλες φορές να έχεις και άλλες όχι, είναι θέμα παρόχου και όχι τηλεφώνου.
Δεν ξέρω αρχίζουν και μπερδεύουν τα πράγματα.
Μα και η On FSK χρησιμοποιεί για την αναγνώριση κλήσης. Για τη πρώτη γραμμή το τηλέφωνο είναι PSTN και όχι voip.
Οντως και η ΟΝ και ο ΟΤΕ εχουν FSK,αλλα ισως εχουν καποια πιο καινουργια εκδοση.
Σε καποια τηλεφωνα υπαρχει καποια ρυθμιση σχετικα με το clip, δειτε πρωτα το εγχειριδιο της συσκευης σας.
Πχ στο NETMOD helpdesk γραφει αυτο
Βεβαιωθείτε οτι ο παροχέας έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή. Βεβαιωθείτε ότι η τηλεφωνική σας συσκευή λειτουργεί με σηματοδοσία FSK. Αυξήστε το επίπεδο του εκπεμπομένου σήματος με την εντολή: AT/CLIPLEVEL=10
με ενσύρματο siemens , intracom ,
με ασύρματο siemens, panasonic που δοκίμασα δεν έχω πρόβλημα με την αναγνώριση
με caller id έχετε δοκιμάσει?
Σε 2 εργάσιμες μέρες θα ενεργοποιήσουν την αναγνωριση (ελπίζω γιατί είναι η δεύτερη φορά μετα απο 10 μέρες που μου το λένε) έχω ενα σταθερο sitel και 2 ασύρματα panasonic και εύχομαι να δουλέψει η αναγνώριση.
Αν η πρώτη γραμμή δεν είναι voip τότε γιατί έχουν βγάλει στο σαΪτ τους λίστα με 10 τηλέφωνα στα οποία λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης.
Η σηματοδοσία FSK είναι μία, κανονικά θα έπρεπε να έχουν αναγνώριση όλες οι συσκεύες που είχαμε επί εποχής ΟΤΕ.
Κάτι περίεργο παίζει
Ξέρουμε οτι η ΟΝ ακούει και πραγματοποιεί, ελπίζω ότι θα βρουν κάποια λύση και σε αυτό το θέμα γιατί δεν είναι δυνατόν να πρέπει να αλλάξουμε και τις τηλεφωνικές μας συσκεύες...
Το πιο πιθανο ειναι να εχουνε βαλει καποιο πιο τελευταιο πρωτοκολλο, και για αυτο παιζουν πιο νεες συσκευες.
Κατι αντιστοιχο παιχτηκε και στο email, εχω Eudora 10+ χρονια και την εχω συνδεσει με ολους τους παροχους γαι να παιρνω τα email μου, με τον μονο παροχο που δεν μπορεσα ηταν η ΟΝ, γιατι εχει βαλει πιο συγχρονο πρωτοκολλο ασφαλειας.
Το πιο πιθανο ειναι να εχουνε βαλει καποιο πιο τελευταιο πρωτοκολλο, και για αυτο παιζουν πιο νεες συσκευες.
Κατι αντιστοιχο παιχτηκε και στο email, εχω Eudora 10+ χρονια και την εχω συνδεσει με ολους τους παροχους γαι να παιρνω τα email μου, με τον μονο παροχο που δεν μπορεσα ηταν η ΟΝ, γιατι εχει βαλει πιο συγχρονο πρωτοκολλο ασφαλειας.
να διαμαρτυρηθείς :p :)
και με την Nikon όταν έβγαλε την D1 έτρεξες να την αγοράσεις,
πήρες και DX φακούς,
τώρα που έβγαλε την D3 να δω τι θα τους κάνεις τους DX φακούς :whistle:
:rolleyes: :lol:
χεχε 2 φακους εχω αγορασει μονο DX αν και δεν βλεπω να αγοραζω ποτε την D3
Σε 2 εργάσιμες μέρες θα ενεργοποιήσουν την αναγνωριση (ελπίζω γιατί είναι η δεύτερη φορά μετα απο 10 μέρες που μου το λένε) έχω ενα σταθερο sitel και 2 ασύρματα panasonic και εύχομαι να δουλέψει η αναγνώριση.
Αν η πρώτη γραμμή δεν είναι voip τότε γιατί έχουν βγάλει στο σαΪτ τους λίστα με 10 τηλέφωνα στα οποία λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης.
Η σηματοδοσία FSK είναι μία, κανονικά θα έπρεπε να έχουν αναγνώριση όλες οι συσκεύες που είχαμε επί εποχής ΟΤΕ.
Κάτι περίεργο παίζει
Ξέρουμε οτι η ΟΝ ακούει και πραγματοποιεί, ελπίζω ότι θα βρουν κάποια λύση και σε αυτό το θέμα γιατί δεν είναι δυνατόν να πρέπει να αλλάξουμε και τις τηλεφωνικές μας συσκεύες...
Κάποτε υπήρχε πρόβλημα με το speed-dialing των panasonic αλλά το έλυσαν. Λογικά θα το κοιτάξουν και αυτό.
παιδια κατι πρεπει να ακνουμε, δε γινεται να αλλάξουμε τα τηλέφωνα μας όλοι.
κι όταν αιτηθήκαμε για αναγνώριση κλήσεων δεν μας είπε κανείς για fsk τι να πω?
κάτι άλλο? είχα παλία isdn, τώρα έχω pstn. θα έχω τηλέφωνο σε όλες τις μπρίζες ή μόνο σε αυτήν που συνδέεται με τον router??
ευχαριστώ
παιδια κατι πρεπει να ακνουμε, δε γινεται να αλλάξουμε τα τηλέφωνα μας όλοι.
κι όταν αιτηθήκαμε για αναγνώριση κλήσεων δεν μας είπε κανείς για fsk τι να πω?
κάτι άλλο? είχα παλία isdn, τώρα έχω pstn. θα έχω τηλέφωνο σε όλες τις μπρίζες ή μόνο σε αυτήν που συνδέεται με τον router??
eyxarist;v
Τηλέφωνο έχεις σε ’ολες τις μπρίζες αρκεί να χρησιμοποιήσεις πριν από κάθε συσκευή το ειδικο φίλτρο
Τηλέφωνο έχεις σε ’ολες τις μπρίζες αρκεί να χρησιμοποιήσεις πριν από κάθε συσκευή το ειδικο φίλτρο
εννοείς το απλό φιλτεράκι? και πως θα το βάλω?
θα είναι μπριζα-καλώδιο-φιλτερ-καλώδιο-τηλέφωνο????
Ακριβώς έτσι.:)
ΣΩΣΤΑ . Δοκίμασε και θα δεις. Αναγνώριση δε ξέρω αν θα έχεις!!!!!
αν βάλω ένα τηλέφωνο με FSK σε άλλη μπρίζα από αυτήν με το router, θα έχω αναγνώριση κλήσεων??\
παρακαλώ ας απαντήσει κα΄ποιος γιατί πάω να αγοράσω τηλέφωνο. δεν πάει άλλο αυτό με την αναγνώριση
ευχαριστώ
αν βάλω ένα τηλέφωνο με FSK σε άλλη μπρίζα από αυτήν με το router, θα έχω αναγνώριση κλήσεων??\
παρακαλώ ας απαντήσει κα΄ποιος γιατί πάω να αγοράσω τηλέφωνο. δεν πάει άλλο αυτό με την αναγνώριση
ευχαριστώ
Φυσικά... Εγώ έχω ένα BELL (της πλάκα 30 κάτι €) τηλέφωνο από super market, συνδεδεμένο σε διαφορετική πρίζα από αυτή του router, και παίζει μια χαρά.
πήρα ένα general electric 29267GE το οποίο υποτίθεται ότι είναι ελεγμένο και έχει αναγνώριση από την On , παρόλαυτα δεν έχω το δοκίμασα και σε τρεις μπρίζες. τι φταίει αραγε?
πήρα ένα general electric 29267GE το οποίο υποτίθεται ότι είναι ελεγμένο και έχει αναγνώριση από την On , παρόλαυτα δεν έχω το δοκίμασα και σε τρεις μπρίζες. τι φταίει αραγε?
Μήπως δεν στην έχουν ενεργοποιήσει?Πάρ' τους τηλέφωνο και ζήτα να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό
Μήπως δεν στην έχουν ενεργοποιήσει?Πάρ' τους τηλέφωνο και ζήτα να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό
τους πήρα και μου είπαν ότι ίσως θέλει λίγο χρόνο ακόμα να ενεργοποιηθεί. δεν ήξερε αυτός αν εννεργοποιήθηκε.
,ετά μου είπε ότι για να μιλήσω με τεχνικο θα περιμένω πολύ ώρα και το έκλεισα (μια που δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογία αφού μου άνοιξαν το αμάξι μέρα μεσημέρι στο πάρκινγκ του κοτσοβολου στα village ρεντη και μου εκλεψαν το κινητο w880i---ασχετο αλλα λέω τον πόνο μου)
θα δούμε για την αναγνώριση απο βδομάδα
Εγώ είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια το Panasonic KX-TCD755GR με αναγνώριση και sms.
Η γραμμή μου είναι isdn.
Όταν το πρωτοπήρα έπαιζε η αναγνώριση.
Βάζω telepassport, εξακολουθεί να δουλεύει μια χαρά.
Αλλάζω περιοχή που μένω.
Παράλληλα η telepassport έγινε lannet.
Αρχικά δούλευε και στην καινούργια περιοχή.
Μετά, έτσι χωρίς λόγο, σταμάτησε να δουλεύει η αναγνώριση.
Άντε βγάλε άκρη τώρα.:down:
Εγώ είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια το Panasonic KX-TCD755GR με αναγνώριση και sms.
Η γραμμή μου είναι isdn.
Όταν το πρωτοπήρα έπαιζε η αναγνώριση.
Βάζω telepassport, εξακολουθεί να δουλεύει μια χαρά.
Αλλάζω περιοχή που μένω.
Παράλληλα η telepassport έγινε lannet.
Αρχικά δούλευε και στην καινούργια περιοχή.
Μετά, έτσι χωρίς λόγο, σταμάτησε να δουλεύει η αναγνώριση.
Άντε βγάλε άκρη τώρα.:down:
και ακόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα ?
Έχω ένα Panasonic KX-TG1100GR και δουλεύει μια χαρά η αναγνώριση.
το general electric 29267GE και το Siemens gigaset s 100 εχουν αναγνωριση
απλα όσοι δεν εχετε μιληστε με τεχνικο της On οπωσηποτε. αν και το ειχα ζητησει από την αρχικη αίτηση. προφανώς δεν το είχαν ενεργοποιήσει
Παντως εγω εχω ενα PANASONIC KX-TGA110EX 28 Eυρω απο Media Markt και εχει αναγνωριση κλησης
Σήμερα διαπίστωσα και εγώ οτι έχω αναγνώριση κλήσης στο panasonic.Ευτυχώς που δεν πήρα καινούριο τηλέφωνο.Μετά από δύο βδομάδες ενεργοποίησης
Δυστυχώς κατάργησαν την αναγνώριση κλήσης όταν έχεις ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης και σου έδειχνε ποιός είναι ο δεύτερος που σε καλεί. :evil:
τελικά μάλλον μας ακουσαν μετά απο 1 βδομαδα ενεργοποίησης ηρθε χθες η αναγνώριση .Εχω και εγώ Panasonic.
@ ADSLgr.com All rights reserved.