Επιστροφή στο Forum : Τιμή για σύνδεση μέσω οπτικής ίνας (FTTH) στο σπίτι
Την ειδηση την βρηκα πατωντας στο google FTTH...τιποτε αλλο...Δεν θυμαμαι πως ακριβω λεγοταν το site...
Μήπως to site λεγόταν copy-paste.gr; :p
Για του λόγου το αληθές, ιδού (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=166150) η αυθεντική πηγή της είδησης στα ελληνικά. Ναι, το κείμενο κάτι σου θυμίζει, δεν είναι η ιδέα σου.
καλά ρε παιδιά είσαστε οι πρώτοι. Ειδικά ο nm96027 που έβγαλε την είδηση.
Εγώ προσωπικά δεν τις χρειάζομαι τέτοιες ταχύτητες αφού δεν υπάρχει κάτι ανάλογο από τους παρόχους π.χ. iptv
jimmakosx,
Σωστά το έθεσες.
"Όταν θα έχουμε μεγάλες ταχύτητες θα έχουμε και vod, iptv, κα καλούδια."
Χωρίς οπτικές ίνες δεν θα μπορούσαν να υπήρχαν.
Όλοι τις χρειαζόμαστε λοιπόν.
jimmakosx,
Σωστά το έθεσες.
"Όταν θα έχουμε μεγάλες ταχύτητες θα έχουμε και vod, iptv, κα καλούδια."
Χωρίς οπτικές ίνες δεν θα μπορούσαν να υπήρχαν.
Όλοι τις χρειαζόμαστε λοιπόν.
Ας φτιάξουν πρώτα το δίκτυο και μετά εδώ είμαστε!;) Λες να κλείσουμε τη πόρτα στη τεχνολογία?
Και η Porshe ακριβή είναι.
Και η τιμή μιας Porsche δεν αντανακλά την πραγματική της αξία. Είναι ένα αυτοκίνητο πολυτελείας. Άρα είναι όντως ακριβό σε σχέση με αυτό που προσφέρει. Δεν είναι το ίδιο με μια υπηρεσία όπως οι οπτικές, που πιθανών θα υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που να δικαιολογούν το κόστος.
Πάντως οι οπτικές και μόνο για το upload που δίνουν, τα αξίζουν τα παραπάνω λεφτά. Βέβαια δεν γνωρίζω τι άλλα πλεονεκτήματα θα δίνουν, αλλά υποθέτω οτι είναι σημαντικά, για να μιλάμε για τέτοιες τιμές.
Σε κάθε περίπτωση, προς το παρόν είμαι υπέρ αυχαριστημένος με τη γραμμή μου ως έχει. Βασικά και με 10άρα, και με 8άρα γραμμή θα είμουν ευχαριστημένος, τώρα που έκλεισα αρκετούς μήνες και έχω κατασταλάξει στην χρήση που κάνω. Μόνο upload θα ήθελα παραπάνω...
Βάλε άλλη μια.
Όσο για την τιμή της οπτικής, "Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε".
Όσο για την τιμή της οπτικής, "Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε".
Πάντως ο topic starter είναι insider. ;) Και έχει ήδη οπτική. ;) ;) :whistle:
πιστευω οτι συντομα θα εχουμε αυξηση του upload ,τουλαχιστον απο την φορθνετ.
υπαρχει αλλωστε το περιθωριο του annexM.
Στο σπιτι θα εδινα εως 20% παραπάνω απο οσα δίνω τώρα με ADSL 1 Mb.
Δεν εχει σημασία το κόστος μιας υπηρεσίας - αυτό το αντιμετωπίζω σαν επένδυση.
Από το σπίτι κοιταω μόνιο email , χαλαρή περιηγηση-χαζεύω και ο μηνιαίος ογκος δεδομένων που κατεβάζω δεν ξεπερναει τα 2 Gb (κυρίως updates προγραμματων-OS)
Οταν αυτά τα εχω με 20 ευρώ , το θεωρώ καταναλωτική ανοησία να πάρω κατι (εστω καλύτερο) με 30.
Αν βεβαια αλλαξουν τα δεδομένα και χρειαζομαι τη νεα τεχνολογία τότε και 100 & 200 & 1000 ευρώ - αρκει η νεα τεχνολογία να μου προσκομίζει αντίστοιχο οφελος
Στη δουλεία
Η FTTH δεν είναι μόνο για το σπίτι είναι και για το γραφείο.
Εκεί;
http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=4472
αυτα ειναι τα καλα μαντατα.
@ ADSLgr.com All rights reserved.