PDA

Επιστροφή στο Forum : Θεσσαλονίκη DSLAM Τούμπας Zisto 12/1



Σελίδες : [1] 2

_stargazer
26-10-07, 00:04
Ανοίγω ξεχωριστό thread για να γράφουμε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις,
σχετικά με την αναβάθμιση στα 12/1

Τελικά έκανα reset το modem για να επανέλθω από bridged σε κανονικό mode για να δω τι συμβαίνει με την γραμμή καθώς εδώ και 2 ώρες περίπου γίνονται συνεχόμενα disconnects.

Τελικά βλέπω 12/1 Μbit
με SNR 6.0 και Atten. 32 ...

dogaonos
26-10-07, 00:47
και εγω επισης 12/1 Mbit, με SNR 14.5 και Αtten 19.0 μετα απο reset

_stargazer
26-10-07, 00:56
Μια χαρά είσαι, από disconnects πως πας;... πρέπει να έχω αλλάξει 15 ips από το απόγευμα :(

dogaonos
26-10-07, 01:55
ενα μονο αλλά μετα απο το reset ολα καλα

εσυ ποσο καιρο εχεις to zisto?

Vale46
26-10-07, 09:33
Απο 25/10 συγχρονιζω απο 6.5 εως 11.8 αλλα με πολλα disconects και συνεχεις αποσυγχρονισμους. Για snr δεν το συζηταμε απο -3,5 εως στην καλυτερη 10, με μεσο ορο 4,5-6. Γενικα χαλια.

tychonoff
26-10-07, 11:28
Edo exoume disconnects sinexomena kai mexri na parei new ip eine sta arnitika snr, sinxronizei opou na nai me to maximum to 4.8mbps(eine anabathmisi auto?) protou na faei dc pai snr 3 kai meta sta arnitika kai meta piani 1 6raki. idopoiisa tellas me eipan pos den exei oloklirothi i anabathmisi to dilosan ws problima (ws sinithos) >taxitita sinxronismou den kseperna ta 5 MBps na parimeno kati parapano kai an oxi gt aloi stin toumpa pianoun taxitita sinxronismou 12 ?

_stargazer
26-10-07, 12:11
ενα μονο αλλά μετα απο το reset ολα καλα

εσυ ποσο καιρο εχεις to zisto?

Σαν zisto κανονικά στο ιδιόκτητο μου το ενεργοποίησαν 3 Ιουλίου.

Λοιπόν, δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο ή όχι αλλά χθες αργά το βράδυ έβαλα το firmware που πρότειναν εδώ τα παιδιά και πλέον φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί πάλι όπως πριν.

susbky
26-10-07, 12:35
Λοιπόν, δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο ή όχι αλλά χθες αργά το βράδυ έβαλα το firmware που πρότειναν εδώ τα παιδιά και πλέον φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί πάλι όπως πριν.

Ποιά έκδοση firmware έβαλες? αυτή 004-D240-A8M ???:hmm::hmm:

Xerion
26-10-07, 13:12
Καννένα πρόβλημα σε μένα πάντως...ούτε disconnects και η γραμμή σταθερότατη

_stargazer
26-10-07, 18:42
Ποιά έκδοση firmware έβαλες? αυτή 004-D240-A8M ???:hmm::hmm:

To A8B έβαλα, γιατί είχα το παλιό που είχε 003-κάτι
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=76948€

dogaonos
31-10-07, 20:02
καλησπερα παιδια ποιος εχει να μου στειλει το firmware A8B για το 4200 γιατι εφου εβαλα το A8M H ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 8 ΑΠΟ 12??


ΕΝΩ ΤΟ ΑΤΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΟ 19?? ΚΑΙ ΤΟ SNR ΣΤΟ 20,5?

Spanos
31-10-07, 20:08
καλησπερα παιδια ποιος εχει να μου στειλει το firmware A8B για το 4200 γιατι εφου εβαλα το A8M H ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 8 ΑΠΟ 12??


ΕΝΩ ΤΟ ΑΤΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΟ 19?? ΚΑΙ ΤΟ SNR ΣΤΟ 20,5?

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=76948

dogaonos
31-10-07, 20:10
σε ευχαριστω

boudas80
01-11-07, 18:35
Μπα παλικαρια εγω ακομα πολεμαω με αποσυνδεσεις και με ταχυτητες πολυ χαμηλες. Συνχρονισμος με 8797000/671000 γενικα προβλημα μεγαλο. παιζει τιποτα με ρυθμισεις του router;

vwpolo
03-11-07, 22:58
Καλησπερα παιδια.Στην χαριλαου που ειμαι εγω ειμαι αψογα.Με 12/1 αναβαθμισμενος.Κατεβαζω με 1,2 συνεχεια.Αυτα ειναι γουστα

Maax
03-11-07, 23:07
χτες αναβαθμίσανε την Καλαμαριά και σε μένα πάει σφαίρα, full download 1.2-1.35 MB/s και τα ping μου ήταν στα 65-90 ms

Darkman_
04-11-07, 14:36
Εγώ στα κωνσταντινουπολίτικα είμαι αυτή τη στιγμή με 1.021 / 6.445. Μάλλον είμαι μακριά για να συγχρονίσω παραπάνω.. Όχι ότι καίγομαι κιόλας! Μια χαρά είναι και τα 6. Από pings πάντως σε games (warcraft) είμαι μια χαρά.

boudas80
04-11-07, 23:55
6mbps με snr 6.0 και attent 12... ωραια αναβαθμιση... και παρα πολλα disconnects

boudas80
05-11-07, 00:07
Καλησπερα στο DSLAM Τουμπας :down: ρε παιδια τι ρυθμισεις εχετε στο router σας και πιανετε τετοιες επιδοσες; Εγω ειμαι Τουμπα και ειμαι στα 6mbps με SNR 6 και ATTENT 12.... τι λετε;:hmm:

spyrcom
05-11-07, 01:49
Παιδιά φαίνεται ότι η τούμπα είναι η μόνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις...χαριλάου κέντρο πλ. δημοκρ. και λοιπά οι αναβαθμίσεις έγιναν ταχύτατα και χωρίς προβλήματα...εγώ ουσιαστικά ταλαιπωρήθηκα από συνεχή disconnections για κάνα 12ωρο και από σάββατο μεσημέρι η σύνδεση δεν έχει διακοπεί καθόλου. θα έλεγα μάλιστα πως οι αναβαθμίσεις στη θεσσαλονίκη απ' όσους ξέρω είχαν πολύ λιγότερα παρατράγουδα από αθήνα... Πάντως εσείς οι της τούμπας υπομονή ρε παιδιά!Τι άλλο να πω..όσο βλέπετε σκαμπανεβάσματα στο snr και τόσο χαμηλές τιμές σημαίνει ότι μάλλον θα έχετε και αποσυνδέσεις... όσον αφορά updates στα firmware δε νομίζω να βοηθήσουν ιδιαίτερα.. Φαντάζομαι και ελπίζω από αύριο μεσημέρι θα λυθούν τα προβλήματα σας γιατί τράβηξε παραπάνω απ' ότι είχαν δηλώσει η ιστορία και πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθούν τα σκαλίσματα στα κέτνρα και να δούμε λίγη σταθερότητα! :hmm: Πάντως μην ανησυχείτε δεν παίζει να μείνετε συγχρονισμένοι στα 6m τούμπα -στο κέντρο της γης!- όταν τελείωσουν οι αναβαθμίσεις :) ...αν δούμε και κάνα τέτοιο να τραβάμε τα μαλλιά μας

alieus
06-11-07, 00:52
Με το τηλέφωνο πώς πάτε;

_stargazer
06-11-07, 09:54
Τέλεια.. δεν είχε ποτέ πρόβλημα η τηλεφωνία.

alieus
06-11-07, 12:06
Μήπως γνωρίζετε αν η τηλεφωνία της Τελλας στηρίζεται στο δίκτυο του ΟΤΕ, δεν ξέρω πώς ακριβώς, κάπου εδώ το διάβασα, δηλαδή είναι αξιόπιστη στο 2 πλέυ;

alieus
06-11-07, 14:57
Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών πριν λίγο. Λένε ότι πρέπει πρώτα εγώ να κάνω ενέργειες διακοπής με τον άλλο πάροχο και μετά αυτοί θα με συνδέσουν. Δεν μου αρέσει η διαδικασία. Γκουντ μπάϊ τελλας!

droulas13
06-11-07, 15:48
Δεν ισχυει απο οτι ξερω αυτο που σου ειπαν, σε βλακα επεσες, ξαναδοκιμασε να παρεις να ρωτησεις.

alieus
07-11-07, 12:43
Ξαναπήρα τηλεφ, μια άλλη μου είπε να κάνω εγώ ενέργειες για διακοπή από βιβοντι Κάνουμε λέει εμείς 25 μέρες για ενεργοποίηση, 30 μέρες αυτοί για διακοπή κάπου δεν θα μείνετε πολλές μέρες χωρίς ιντερνετ. Στη διαμαρτυρία μου ότι αυτά είναι μπακαλίστικα και οι άλλες εταιρείες τα αναλαμβάνουν όλα, τότε λέει μην κάνετε τίποτα, όλα εμείς θα τα κάνουμε αλλά τη μέρα που θα πάμε στον ΟΤΕ και είναι ακόμα η γραμμή σας στη βιβοντι κάντε ένα τηλέφωνο σ' αυτήν να σταματήσει (!!!!!!!!!!!!!!!) και μόλις σταματήσει αυτόματα μπαίνετε στο δίκτυό μας. Πάλι δεν μου άρεσε και μου δίνει τρίτη επιλογή. Να μην κάνω τίποτα, απλά όταν θα έλθει λογαριασμός από βιβο εν όσω θα εμαι συνδεδεμένος με τελλας να κανονίσω με βιβο τι θα πληρώσω και τι δεν θα πληρώσω. Ρε παιδιά, μου μυρίζει μπέρδεγουέη η δουλειά. Τι γίνεται; Υπ''οψιν ε΄δω και 3 μέρες έχω στείλει e-mail με το ίδιο ερώτημα στην τελλας και δεν απάντησαν ακόμα!! Πρώτη και δεύτερη εμπειρία αρνητικές. Ψάχνω την αντι-φορθ και την αντι-χολ αλλά μου φαίνεται όλοι ίδιοι είναι από οργάνωση!

apostol70
08-11-07, 01:42
Η πράξη έχει δείξει ότι η Tellas σπάνια απαντάει σε email. Καλύτερα στείλε την ερώτησή σου με fax

blkik
11-11-07, 22:13
Και σε μένα το ίδιο μου είπαν και διέκοψα την ίδια μέρα με την forthnet με τρεις διαφορετικές αίτησης(2play, τηλεφωνία, internet) κατευθείαν στα γραφεία τους. Αμέσως μετά υπέγραψα με την Tellas

Δεν νομίζω ότι θα μείνω χωρίς τηλέφωνo και internet εδώ περίμενα 5 μήνες ενεργοποίηση δεν θα θέλουν κανα 2 μηνο να με ακυρώσουν. Η tellas πιστεύω θα με σύνδεση πιο γρήγορα απο ότι θα με διακόψει η forthnet

_stargazer
13-11-07, 03:19
Σήμερα παρατήρησα μια διακοπή στο τηλέφωνο, μπορώ να πω για καμιά ώρα σίγουρα.
Παρακαλώ μη βγαίνετε εκτός θέματος στο thread

boudas80
13-11-07, 18:57
Ελεος με την τελλας... δεν ξερω τι γινετε αλλα εγω δεν μπορω να συνχρονιστω καν. το μυνημα αυτο το γαφω με 30 αποσυνδεσεις... και 12αρα γραμμη στα χαρτια. αν μπορει να βοηθησει κανεις παρακαλω...:hmm: Η μονη λυση νομιζω οτι ειναι να φυγω απο αυτην την εταιρια

dimosh
14-11-07, 08:10
καλημερα απο παυλου μελα η αλλιως οι τελευταιοι των μοικανων ακομα στο ecare με εχουν με τις παλιες ταχυτητες αντε να δουμε ποτε θα μας αναβαθμισουν και στα δυτικα

tesla
14-11-07, 23:07
αφού έχει αναβαθμιστεί του παύλου μελά

dimosh
15-11-07, 08:33
αφού έχει αναβαθμιστεί του παύλου μελά

στο ecare τουλαχιστον σε μενα με εχει στα 4 ακομα και σημερα
:down:

........Auto merged post: dimosh added 26 Minutes and 3 Seconds later........

το speedtouch για την ακριβεια κληδωνει στο 12 mbps αλλα στο ecare με εχει στα 4 και διαφορα speedtest που εχω κανει με βγαζουν οτι ειμαι στα 4 κανω καποιο λαθος ?η πρεπει να κανω κατι εγω?

giogr4
15-11-07, 09:41
στο ecare τουλαχιστον σε μενα με εχει στα 4 ακομα και σημερα
:down:

........Auto merged post: dimosh added 26 Minutes and 3 Seconds later........

το speedtouch για την ακριβεια κληδωνει στο 12 mbps αλλα στο ecare με εχει στα 4 και διαφορα speedtest που εχω κανει με βγαζουν οτι ειμαι στα 4 κανω καποιο λαθος ?η πρεπει να κανω κατι εγω?


Κατέβασε ένα μεγάλο αρχείο από τα γνωστά πλέον ftp και δες σε ποια ταχύτητα θα τερματίσεις...αν είσαι ακόμη στα 450kB/sec σημαίνει πως μπορεί να έχει αναβαθμιστεί η γραμμή σου. ωστόσο το providing έχει μείνει στα 4. Εάν συμβεί αυτό, πάρε τηλέφωνο στην Tellas και ζήτα εξηγήσεις...Τα διάφορα speedtest δεν είναι αντιπροσωπευτικά.

tesla
17-11-07, 02:22
τα speedtest το πολυ να σε βγάλουν στα 4.5 mbit

tolis664
19-11-07, 15:25
Ρε παιδιά, ποια 4.5 mbit!!!!! Δεν είδα πάνω από 1 mbit για να μην σας πω ότι είμαι πιο κάτω, 0,3 mbit. Καλύτερα να πάμε πίσω στα 4 που είμασταν και να αφήσουμε τα 12 για άλλους

boudas80
19-11-07, 18:47
Pε παιδια πως εχετε ριθμισμενο το ρουτερ; ακουω κατι bridged mode και κατι αλλα. Πως γινονται ολα αυτα: Μπορει καποιος να με κατατοπισει βημα βημα: Ολο αποσυνδεσεις και χαμηλα stats ειμαι. ( snr 6, atten 15 και κλειδωνω στα 7897000 down και 595000 up. Καπου καπου ειναι ολα τελεια αλλα το πολυ για 2-3 ωρες. Και η tellas μοιαζει ανυμπορη.

dogaonos
25-11-07, 21:25
καλησπερα παιδια,

ηθελα να ρωτησω αν ειναι αρκετοι αυτοι που ειναι συνδεδεμενοι με το dslam Tουμπας βρισκονται σε κοντινη αποσταση απο αυτο (εως 300 μ) και το speedstream τους συνχρονιζει εως 8/1

ευχαριστω

boudas80
25-11-07, 21:27
Τι snr και atten σου βγαζει; Γενικα απο αποσυνδεσεις πως πας;

dogaonos
25-11-07, 21:32
αποσυνδεσεις 0
ΑΤ 19
SNR 18

boudas80
07-12-07, 16:21
Απο χθες συνχρονιζω στα 4095/509 με snr 12-13. Εριξαν τις ταχυτητες επειδη δεν μπορουνε παραπανω η τι αλλο κανουν; ξερει κανενας τι γινετε στην τρελλας;

dogaonos
09-12-07, 14:23
Καλησπερα,

Παρασκευη 07/12 ειδα να περνανε επι της οδου καρακαση κατω από παπαναστασιου καλωδια ειχαν σκαψει το δρομο στην ακρη και ρωτησα επειδη ειχαν βαλει ειδοποιητηρια στις κολονες του δρομου οτι προκειται για καλωδια του adsl

Vale46
09-12-07, 16:07
Καλησπερα,

Παρασκευη 07/12 ειδα να περνανε επι της οδου καρακαση κατω από παπαναστασιου καλωδια ειχαν σκαψει το δρομο στην ακρη και ρωτησα επειδη ειχαν βαλει ειδοποιητηρια στις κολονες του δρομου οτι προκειται για καλωδια του adsl

Ti εννοείς: Ποιος πάροχος:

dogaonos
09-12-07, 20:21
προφανως οτε αν καταλαβα καλα

........Auto merged post: dogaonos added 1 Minutes and 28 Seconds later........

εσυ ειχες πριν 12 και σε καναν 8αρη?

Vale46
09-12-07, 23:17
Είχα 12 με άπειρα disconnects και με ρίξαν στα 8 και ήμουν τζάμι. Ξαφνικά πριν 2 μέρες χωρίς να το ζητήσω με ρίξαν στα 4. Πήρα 1212 και ακόμα περιμένω να με πάνε ξανά στα 8...:twisted:

boudas80
09-12-07, 23:52
Εμενα με εριξαν στα 4 και ειμαι καλα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν δεχομαι ή κανω κληση αμεσως κανει disconection και επανερχεται αμεσως. Σας λεει τιποτα αυτο;

Vale46
09-12-07, 23:57
Εμενα με εριξαν στα 4 και ειμαι καλα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν δεχομαι ή κανω κληση αμεσως κανει disconection και επανερχεται αμεσως. Σας λεει τιποτα αυτο;

Τι άλλο θα ακούσουμε...:down:

boudas80
10-12-07, 00:06
Αστα να πανε. ειμαι online και φοβαμαι μην χτυπησει το τηλεφωνο

Vale46
10-12-07, 00:15
Αστα να πανε. ειμαι online και φοβαμαι μην χτυπησει το τηλεφωνο

:lol::lol::lol:...dslam Τούμπας και όποιος αντέξει!!!

dogaonos
10-12-07, 00:18
και εγω απο 12 στα 8 εδω και καν μηνα , σημερα εβαλα Το Α90 ΓΙΑ Speedstram 4200 Kai πηγε στο 18,5 απο 19 At

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.