PDA

Επιστροφή στο Forum : Τα σχολια σας παρακαλω !!!



pppetros
31-10-07, 23:06
Product Name: ST585

Serial Number: CP0649KTJ07

Software Release: 7.4.1.7

Software Variant: AA

Boot Loader Version: 1.0.8

Product Code: 36029470

Board Name: BANT-W


THOMSON ST585







SpeedTouch
Broadband Connection
DSL Connection
Internet Services
Toolbox
Home Network



DSL Connection

Link Information


Uptime: 0 days, 0:02:42

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 253 / 2.048

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 3,00 / 2,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 10,0 / 17,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 24,0 / 47,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 33,0 / 17,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 0 / 1

HEC Errors (Up/Down): 361 / 0



Αν αφαιρεσουμε την ταχυτητα,πως αξιολογητε το zisto μου;:hmm:

DRAKOS70
31-10-07, 23:17
Σαν πολύ υψηλό Αttenuation δεν έχεις ρε φίλε?
Αν εξαιρέσεις την ταχύτητα σου τα άλλα φαίνονται ΟΚ.
Άν όμως αναβαθμιστείς μς το καλό..αναρωτιέμαι που θα φτάσουν τα νούμερά σου και που θα σταματήσουν..:whistle:

Godaemon
01-11-07, 00:15
Sorry αλλά χάλια φίλε μου η γραμμή....
Καταρχήν είσαι πολύ μακρια απο DSLAM και έχεις και πολύ χαμηλό SN...

Δεν σηκώνεις πολλά mbit..

rcs
01-11-07, 01:14
To 2048/253 δεν μου κολλάει.....γιατί είναι οι κανονικές τιμές για μια γραμμή 2048/256.
Μήπως είναι οι ρυθμίσεις στο ρουτερ σου?Είναι στο αυτόματο?
Στο δικό μου ρουτερ αν δεν είναι στο αυτόματο για την ταχύτητα οι default είναι 1024/128.
Ή δεν σε έχουν στη σωστή ταχύτητα από την τελλας.

lx911
01-11-07, 04:03
Sorry αλλά χάλια φίλε μου η γραμμή....
Καταρχήν είσαι πολύ μακρια απο DSLAM και έχεις και πολύ χαμηλό SN...

Δεν σηκώνεις πολλά mbit..

Ενας φιλος με fortnet που εχει download atten: 51 db & SNR: 1 db
Συνχρονιζεται στα 5 mbps...
Οσο και χαλια να ειναι η γραμμη σου σιγουρα μπορει να πιασει πανω απο 2mbps :down:
Ψαχτο...

eveonline1
01-11-07, 09:31
Sorry αλλά χάλια φίλε μου η γραμμή....
Καταρχήν είσαι πολύ μακρια απο DSLAM και έχεις και πολύ χαμηλό SN...

Δεν σηκώνεις πολλά mbit..

Τι να πούμε και μεις με snr 5-6

:p

pppetros
01-11-07, 19:00
Sorry αλλά χάλια φίλε μου η γραμμή....
Καταρχήν είσαι πολύ μακρια απο DSLAM και έχεις και πολύ χαμηλό SN...

Δεν σηκώνεις πολλά mbit..

Θα αναφερω λιγα πραγματα για το ιστορικο της συνδεσης.
Τελη μαιου συνδεθηκα.Για 2 περιπου εβδομαδες ολα καλα.Μετα ειχα διακοπη internet λογω βλαβης 20 ημερες περιπου.Οταν φτιαχθηκε (?)η βλαβη,και μεχρι 15 οκτωβριου ειχα τουλαχιστον 20 disconects ημερισιως.Ενοειτε οτι ημουν αγκαλια με το 1212,και οτι ηρθε τεχνικος της tellas στο σπιτι για ελεγχο της γραμμης.Τελικα αποφασισαμε να κατεβει απο τα 4Μ στα 2Μ και να δουμε.Οντως μετα το κατεβασμα το πολυ 2 disconects την ημερα να κανει.Απ οτι με ενημερωσαν απο το πραγματικο τεχνικο τμημα,δηλωσαν τη βλαβη στον οτε και αναμενεται αλλαγη ζευγους(?).Απο το dslam πρεπει ναμαι γυρω στα 3km περιπου.Να δουμε τη θα γινει τελικα!!!:(:hmm:

ntsili
02-11-07, 13:37
Tα 256 upload μου μυρίζουν λάθος από Tellas. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις 512 διότι είσαι zisto όπως λες. Και δεν είναι λόγω προβλήματος της γραμμής, διότι και ΤΕΛΕΙΩΣ χάλια να ήταν οι τιμές θα έπρεπε 512 να τα σηκώσεις άνετα. Η ίδια κατάσταση ήταν σε ένα φίλο μου στην Πάτρα και του το διόρθωσαν σε dt μόλις τους πήρε τηλέφωνο. Πάρτους στο 2111201212 για να μην έχεις τις καθυστερήσεις του 13800.

pppetros
02-11-07, 19:40
Tα 256 upload μου μυρίζουν λάθος από Tellas. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις 512 διότι είσαι zisto όπως λες. Και δεν είναι λόγω προβλήματος της γραμμής, διότι και ΤΕΛΕΙΩΣ χάλια να ήταν οι τιμές θα έπρεπε 512 να τα σηκώσεις άνετα. Η ίδια κατάσταση ήταν σε ένα φίλο μου στην Πάτρα και του το διόρθωσαν σε dt μόλις τους πήρε τηλέφωνο. Πάρτους στο 2111201212 για να μην έχεις τις καθυστερήσεις του 13800.



Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μεχρι τελος του μηνος θα εχουν τακτοποιηθει για ολους,ολα(?)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hmm:

chosen0ne
03-11-07, 00:04
OPIΣTEE? ME ΠPOBΛHMATIZEI AYTH H AΠANTHΣH... 'H ΘA ΓINEI ΠIO EΓKYPO TO TEXNIKO TMHMA(ΠΩΣ OMΩΣ?)+ΘA TA ΛYΣOYN OΛA, 'H YΠAPXOYN KPYΦEΣ KAΘYΣTEPHΣEIΣ ΠOY ΛEEI MIA AΛΛH ETAIPIA...KAI ΘA TIΣ KOΨOYN. EΓΩ ΠANTΩΣ 1MBPS(ΠOY TΩPA ΓINETAI 12 ΣE OΛOYΣ) SHARED ENEPΓOΠOIHΘHKE 12/10+AKOMA+TΩPA INTERNET ΔEN EIΔA....(ΔEN ΘA KANΩ KAΠOIO ΣXOΛIO). AΠO 13800: ''TO ΠPOBΛHMA EINAI ΣE EΠEΞEPΓAΣIA ΣE ΣYNEPΓAΣIA ME TON OTE''.

Axille
03-11-07, 09:17
ρε παιδια.. μια απορια.. στο e care μου λεει οτι εχω 12/1 αλλα απο την nvidia κατεβαζω μονο με 250....
τι λετε να γινετε;;;
ευχαριστω εκ των προτερων!

pppetros
03-11-07, 09:57
OPIΣTEE? ME ΠPOBΛHMATIZEI AYTH H AΠANTHΣH... 'H ΘA ΓINEI ΠIO EΓKYPO TO TEXNIKO TMHMA(ΠΩΣ OMΩΣ?)+ΘA TA ΛYΣOYN OΛA, 'H YΠAPXOYN KPYΦEΣ KAΘYΣTEPHΣEIΣ ΠOY ΛEEI MIA AΛΛH ETAIPIA...KAI ΘA TIΣ KOΨOYN. EΓΩ ΠANTΩΣ 1MBPS(ΠOY TΩPA ΓINETAI 12 ΣE OΛOYΣ) SHARED ENEPΓOΠOIHΘHKE 12/10+AKOMA+TΩPA INTERNET ΔEN EIΔA....(ΔEN ΘA KANΩ KAΠOIO ΣXOΛIO). AΠO 13800: ''TO ΠPOBΛHMA EINAI ΣE EΠEΞEPΓAΣIA ΣE ΣYNEPΓAΣIA ME TON OTE''.



Αυτο ακριβως!!!Και το βλεπω,λογικο.Δεν μπορει μεσα σε μια μερα ολη η χωρα ναχει 12,16,24Μ,τη στιγμη που οταν χαλαγε ο καιρος,δεν ειχες ουτε τηλεφωνο,ουτε ρευμα.:twisted::evil::mad:

Axille
03-11-07, 09:58
A, και κατι ακομα.. χρειαζοντε καινουριες ρυθμισεις στο router;;
το 4200 εχω το speedstream..

DiM
03-11-07, 10:47
Όχι καμια νέα ρύθμιση απλά θα σε πετάξει από το net και θα ξαναμπείς μετά από 1 λεπτό με την νέα speed.

Axille
03-11-07, 12:04
αυτο λογικα μπορει να εγινε καποια στιγμη και να μην το πηρα χαμπαρι γιατι το e-care με δειχνει 12/1...
alla δεν εχω download μεγαλυτερο απο 250!

pppetros
12-11-07, 15:03
THOMSON ST585
SpeedTouch
Broadband Connection
DSL Connection
Internet Services
Toolbox
Home Network





Overview | Details | Help


Home > Broadband Connection > DSL Connection






--------------------------------------------------------------------------------

DSL Connection

Link Information


Uptime: 0 days, 0:14:37

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 5.395

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 3,85 / 4,32

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 24,0 / 46,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 141 / 355.540

CRC Errors (Up/Down): 141 / 52

HEC Errors (Up/Down): 1.283 / 49
-----------------------------------------------------------
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τα ανωτερω(ιδιως τα errors).Ολα αυτα ειναι μετα την αναβαθμιση 1/12.
ευχαριστω.

ermis333
12-11-07, 15:08
Η γραμμή σου είναι χάλια, καλύτερα να σε άφηναν στα 4 Mbits

pppetros
12-11-07, 15:23
Αλσουπολη,ειμαι.:(
Μηπως ξερεις αν μπορω να αλλαξω dslam να παω στου Αμαρουσιου,που ειναι πιο κοντα μου?

MikeDrGK
12-11-07, 15:27
Όντως η γραμμή σου είναι χάλια.

Πίεσέ τους για αλλαγή ζεύγους.

Είναι η μοναδική σου ελπίδα για βελτίωση.




.

pppetros
12-11-07, 15:36
Όντως η γραμμή σου είναι χάλια.

Πίεσέ τους για αλλαγή ζεύγους.

Είναι η μοναδική σου ελπίδα για βελτίωση.




.

Το ξερουν και το προσπαθουν.:(

........Auto merged post: pppetros added 2 Minutes and 55 Seconds later........


Η γραμμή σου είναι χάλια, καλύτερα να σε άφηναν στα 4 Mbits Στα 2Mbits θελεις να πεις!!!!!!!!!

pppetros
13-11-07, 15:02
Uptime: 0 days, 14:28:04

DSL Type: G.992.3 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 4.508

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,45 / 6,16

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 24,0 / 42,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,5 / 7,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 120 / 0

FEC Errors (Up/Down): 168 / 3.740.901

CRC Errors (Up/Down): 168 / 1.327

HEC Errors (Up/Down): 1.380 / 1.168

-----------------------------------------------------------------------------------
Τι σημαινει η αλλαγη στο DSL Type: G.992.3 annex A; Γιατι απο .5 εγινε .3;
Γνωριζει κανεις;

giavel
13-11-07, 17:24
-----------------------------------------------------------------------------------
Τι σημαινει η αλλαγη στο DSL Type: G.992.3 annex A; Γιατι απο .5 εγινε .3;
Γνωριζει κανεις;

Σημαίνει οτι αντί για ADSL2+ κλείδωσε σε ADSL2.

Βασικά αφού η γραμμή σου έχει τόση εξασθένηση και δε πρόκειται ποτέ να δείς πάνω από 8Μβιτ μπορείς να δοκιμάσεις να κλειδώσεις σε απλό ADSL (ANSI T1.413) για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Δές και τον πίνακα ADSL standards σε αυτή τη σελίδα...

ADSL standards (http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_Digital_Subscriber_Line)

pppetros
13-11-07, 17:38
Σημαίνει οτι αντί για ADSL2+ κλείδωσε σε ADSL2.

Βασικά αφού η γραμμή σου έχει τόση εξασθένηση και δε πρόκειται ποτέ να δείς πάνω από 8Μβιτ μπορείς να δοκιμάσεις να κλειδώσεις σε απλό ADSL (ANSI T1.413) για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Δές και τον πίνακα ADSL standards σε αυτή τη σελίδα...

ADSL standards (http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_Digital_Subscriber_Line)

Ευχαριστω.Παιζει ,απο 3 σε 5 ,τακτικα.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.