Επιστροφή στο Forum : emule servers down ????
Ξερει κανεις τι συμβαινει με τους servers του e-mule ? Εγω χρησιμοποιουσα κυριως τον Razorback 3.0 αλλά εδω και 2 μερες δεν δουλευει καθολου ουτε αυτος ουτε κανενας αλλος. Εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει ?
ed2k://|server|193.138.221.214|4242|/
http://www.emule-mods.de/?servermet=show
http://www.gruk.org/list.php
http://www.emule-mods.de/?servermet=show
http://www.gruk.org/list.php
Φιλε memos31 και γω αυτα που γραφεις χρησιμοποιω αλλα τελευταια καποια ipfilters βγαζουν ορισμενους servers που προτεινουν fake/invalid..
Δεν εχει καταλαγιασει το πραγμα μετα το κλεισιμο των donkeys...:hmm:
Nαι γιατί είναι παλαιά.Εγώ τα έσβησα και μπαίνω κανονικά.Όχι όλα μόνο αυτά που μπλοκάρανε τους donkeys.;)
Ωρα 22:50 όλοι οι εξυπηρετητές δείχνουν γεμάτοι δεν μπορώ να συνδεθώ. Τι γίνεται ?
Ωρα 22:50 όλοι οι εξυπηρετητές δείχνουν γεμάτοι δεν μπορώ να συνδεθώ. Τι γίνεται ?
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=146244
ρε παιδιά, μπείτε Razorback 3.0, saugstube, usenet. Λειτουργούν οκ, ειδικά ο 1ος είναι tested by me την τελευταία εβδομάδα κατεβάζω ασταμάτητα
Collective_Soul
09-11-07, 08:05
Κadmelia only και ας τους αλλους να ψανουν για σερβερς φαντασματα
εννοείται το Kad ενεργοποιημένο αλλά γιατί να μην είσαι συνδεδεμένος και σε έναν αξιόπιστο server να παίρνεις κι από κει τα sources σου;
Κadmelia only και ας τους αλλους να ψανουν για σερβερς φαντασματα
Δεν φτανει μονο το Kademlia:sorry:
ρε παιδιά, μπείτε Razorback 3.0, saugstube, usenet. Λειτουργούν οκ, ειδικά ο 1ος είναι tested by me την τελευταία εβδομάδα κατεβάζω ασταμάτητα
:hmm:
εννοείται το Kad ενεργοποιημένο αλλά γιατί να μην είσαι συνδεδεμένος και σε έναν αξιόπιστο server να παίρνεις κι από κει τα sources σου;
Ακριβως αλλα ποιους?Cant tell for sure:what:
Κανενας δεν δουλευει τι εγινε ? η Οτενετ μπλοκαρει ?
Βαζεις shareaza, συνδεεσε σε gnutella2 και σε edonkey2000 δικτυο.
Και ασε το μουλαρι να μουλαρωνει. Απλα πραγματα.
Οταν δε υπαρχουν gnutella2 πηγες στο αρχειο που θελεις τοτε κατεβαζεις σφαιρατα.
Παντως δουλευουν οι σερβερς.
στο emule λειτουργούν όλα οκ. Κάτι άλλο παίζει σε όσους έχουν προβλήματα. Σε Razorback 3.0 (όχι 3.1) κατεβάζω ασταμάτητα με το max της γραμμής. Και είμαι συνδεδεμένος και σε Kad.
Το πιο κοινό πρόβλημα που βλέπω σε όσους χρησιμοποιούν το emule είναι ότι βάζουν λίγα αρχεία και πολλές φορές άσχετα μεταξύ τους. Εγώ ας πούμε έβαλα 30 αρχεία CSI και πήγαινε σφαίρα
δηλαδη εκτος απο Razorback servers ποιοι αλλοι servers ειναι καπως γρηγοροι ωστε να κατεβαζουμε απο το e-mule?
Το ipfilter μου αφηνει 13:sorry:servers μονο.
Το ipfilter μου αφηνει 13:sorry:servers μονο.
μια απο τα ίδια....
aBrakataBRA
01-12-07, 21:39
Σωστα!!!.
Επισης πρεπει να αφαιρουνται απο την λιστα οσοι γραφουν "ΝΟ" στην στηλη obfuscation.
Υπαρχει και η μεθοδος αναζητητησης "δικτυο Kad" η οποια επιστρεφει πολυ καλα αποτελεσματα.
Οσο για το για το download και το download speed καντε το εξης απλο πειραμα!!
Πηγαινετε στην οθονη "servers" και πατηστε disconnect ;)....και παρατηρειστε τι κανει το download σας.
Ειναι πλεον καιρος να ξεφυγουμε ολοι απο τον καταναγκασμο του διακομιστη.
Η νεα εκδοση του emule που θα ειναι διαθεσιμη συντομα θα περιλαμβανει obfuscation και για το kad
δεν ξερω ρε παιδες.Παρολο που ειμαι χρονια φαν του υπεροχου αυτου προγραμματος βλεπω οτι αρχιζει να πηγαινει πισω:down::sorry:
Εχω την εντυπωση οτι δεν το χρησιμοποιει ο λαος....
aBrakataBRA
02-12-07, 15:11
δεν ξερω ρε παιδες.Παρολο που ειμαι χρονια φαν του υπεροχου αυτου προγραμματος βλεπω οτι αρχιζει να πηγαινει πισω:down::sorry:
Εχω την εντυπωση οτι δεν το χρησιμοποιει ο λαος....
http://sourceforge.net/project/stats/index.php?group_id=53489&ugn=emule
http://sourceforge.net/project/stats/index.php?group_id=53489&ugn=emule
Δεν εχει καπου να λεει σε σχεση με περσι πχ ή καθε μηνα?
aBrakataBRA
02-12-07, 22:10
Νομιζω εχει αλλα δεν ειμαι και σιγουρη !ψαξε λιγο και θα δω και εγω μολις εχω χρονο ;)
παει το μουλαρακι οσο και αν δεν θελουμε να το παραδεχτουμε αργοπεθαινει:cry:
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι πλεον της μοδας.
Παρολα αυτα εχει την μεγαλυτερη ποικιλια και πολυ καλες ταχυτητες.Εγω δεν το αφηνω με τιποτα.
Αλλωστε οπως βλεπουν ολοι τα torrents πανε πισω το rs εχει λιγα πραματα oποτε το μουλαρακι δεν νομιζω να εχει χασει ακομα την πρωτια.
Μην ξεχναμε τελος ποσα sites ασχολουνται με το μουλαρακι και συνεχιζουν,ποσα mods κτλ κτλ.
Ακουσα οτι θα βγει εκδοση με obfuscation sto kad οποτε θα θεωρειται πλεον και απο τα πιο ασφαλη(ή αν θες το λιγοτερο επιφοβο)
Δεν απογοηευομαι:).Ο χρονος θα δειξει....:hmm:
παει το μουλαρακι οσο και αν δεν θελουμε να το παραδεχτουμε αργοπεθαινει:cry:
Όντως ψοφάει σιγά-σιγά. Λίγοι server, απουσία σπάνιου περιεχομένου. Παλία έμπενες να βρείς κάτι που δεν υπάρχει σε torrent κλπ και είχε τα πάντα. Τώρα είναι και χειρότερα απο dead torrents:(
Όντως ψοφάει σιγά-σιγά. Λίγοι server, απουσία σπάνιου περιεχομένου. Παλία έμπενες να βρείς κάτι που δεν υπάρχει σε torrent κλπ και είχε τα πάντα. Τώρα είναι και χειρότερα απο dead torrents:(
Πες το ψέμματα.. Κρίμα ρε να πάρει...
Και πού θα βρίσκουμε τώρα αυτά που δεν υπάρχουν σε torrent και rs;
Εγω επιμενω να λεω οτι κατεβαζω στο τερμα με το μουλαρακι.Η ποικιλια εχει μειωθει αλλα λιγο.Δηλαδη μερικα αρχεια που στο παρελθον ηταν πιο δημοφιλη τωρα δεν ειναι.Το που θα βρεις ενα αρχειο ειναι καθαρα θεμα τυχης.Στο μουλαρι παντως εχεις τις περισσοτερες πιθανοτητες.....
ακομα το μουλαρι ειναι master στα δυσευρετα αρχεια.δεν υπαρχει προς το παρον καποιο προγραμμα να μπορει να το ανταγωνιστει στην ποικιλια ακομα και τωρα.
megahead13
12-12-07, 18:01
Δείτε και αυτό: http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=125858
Εγώ πάντως το μουλάρι δεν το αφήνω με τίποτα! :up:
Παιδες δεν μασαει τιποτα ο μουλος!!!!
Κατεβαζω σταθερα κανα δυωρο τωρα με 650+!!!!
Παιδες δεν μασαει τιποτα ο μουλος!!!!
Κατεβαζω σταθερα κανα δυωρο τωρα με 650+!!!!
δεν μασαει,δεν μασαει...:nono::clap::up::up:
Τι γινεται με το emule; Δεν μπορω να συνδεθω σε κανέναν server, αφηστε που ειναι και λιγοι στη λιστα.
Μπορείς να κάνεις update στους servers εδώ http://ed2k.2x4u.de/index.html χτύπα add to emule, το τρίτο στη λίστα.
Εγώ πάλι συνδέομαι με server και με το Kad, έχω high ID, έχω κάνει test ports και η ταχύτητα είναι από χθες το πρωί κάτω από 30kb/s ενώ συνήθως κατεβάζω με ταχύτητα μέχρι 150kb/s. Με έχει σκάσει το παλιομούλαρο, δεν μπορώ άλλο. Τι άλλο να κάνω? Μήπως πάλι δεν φταίει το μουλάρι και φταίει ο ΠΟΤΕ? :hmm:
Ωχχχχχχχχχχχχχ αυτά, είπα και εγώ να πω τον πόνο μου:lol:
οχι εχει μεταπτωσεις το μουλαρι...μουλαρωσε;)
Αρχίζει και συνέρχεται, 67kb/s :)
........Auto merged post: klouvios added 84 Minutes and 50 Seconds later........
Βιάστηκα, βιάστηκα :evil::angryr::rant::shoot:
Μηπως σε επιασε το ratio και σου ριχνει ταχυτητα μεχρι να πεσει η αναλογια κατεβασμα προς ανεβασμα;
Αν ανεβάζεις από 10KBytes/sec και πάνω, δεν υπάρχει ratio.
δυστηχώς εδώ και 3~4 μέρες εκεί που κατεύαζα ασταμάτητα με 500~900 τώρα δεν ξεπερνάω τα 150~170. Μικρές δοκιμές με άλλα client δέν μου έδειξαν καμία διαφορά.
Αν ανεβάζεις από 10KBytes/sec και πάνω, δεν υπάρχει ratio.
Δικιο εχεις.
Αλλα;
Αν εχει αρχεια προς ανεβασμα.
Αν δεν εχει τζιφος.
Αλλά και αλλοι μειωνουν το upload speed σχεδον τελειως.
Δεν θα μου φαινοταν παραξενο.
Αλλα;
Αν εχει αρχεια προς ανεβασμα.
Αν δεν εχει τζιφος.
Αλλά και αλλοι μειωνουν το upload speed σχεδον τελειως.
Δεν θα μου φαινοταν παραξενο.
Eδω είναι το θέμα γιατί από ότι βλέπω εδώ και περίπου ένα μήνα μάλλον αυτό θα γίνεται.Κατεβάζουνε όλοι και δεν ανεβάζουνε.:nono::down::nono::down:
Eδω είναι το θέμα γιατί από ότι βλέπω εδώ και περίπου ένα μήνα μάλλον αυτό θα γίνεται.Κατεβάζουνε όλοι και δεν ανεβάζουνε.:nono::down::nono::down:
Μια χαρά πάντως κατεύαζα μέχρι προχτές.
Μα το θέμα δεν είναι να κατεβάσεις ένα αρχείο μια μέρα και μετά να το κλείσεις.Εμενα ο μούλαρος τρέχει κάπου 1.5 και κάτι χρόνο (με restart) και τώρα βλέπω ότι δεν τραβάει.Αυτό λέω.;)
Μα το θέμα δεν είναι να κατεβάσεις ένα αρχείο μια μέρα και μετά να το κλείσεις.Εμενα ο μούλαρος τρέχει κάπου 1.5 και κάτι χρόνο (με restart) και τώρα βλέπω ότι δεν τραβάει.Αυτό λέω.;)
:D δεν λέω κάτι διαφορετικό. 2 χρόνια run με τον τελευταίο μήνα σε 8Mbit γραμμή και να είναι συνηθως απο 500~ 700 (με πικ στα 790). Αρχεία συνήθως πολλά με μπόλικα sources. Τις τελευταίες 3 μέρες πάνω απο 200 δεν έχω δεί και συνήθως (ειδικά το μεσημέρι) δεν ξεπερνάει τα 60~90
Και φαντάσου ότι προσπαθώ να φτιάξω καινούργιο κατευαστήρι. Λοίπουν είτε αυτοσχέδιο κουτί είτε κάποιο έτοιμο για microitx, μια μικρή οθόνη (μέχρι να εκνευριστώ και να το κάνω με vnc και ένα καινούργιο τροφοδοτικό.
Mα στο ξανά λέω εσύ το βλέπεις τώρα (εδώ και τρεις μέρες όπως λες).
Εχω ένα παλαιό κουτί με τροφοδοτικό επάνω δεν θυμάμαι πόσο είναι αλλά έκανα πειράματα και έχω λιώσει κάτι καλώδια από power buton μάλλον αν το θέλεις pm στο τζάμπα πάντα εννοείτε.
Mα στο ξανά λέω εσύ το βλέπεις τώρα (εδώ και τρεις μέρες όπως λες).
Εχω ένα παλαιό κουτί με τροφοδοτικό επάνω δεν θυμάμαι πόσο είναι αλλά έκανα πειράματα και έχω λιώσει κάτι καλώδια από power buton μάλλον αν το θέλεις pm στο τζάμπα πάντα εννοείτε.
δώσε μου 5 λεπτά να δοκιμάσω λίγο κάτι ρε μαν
........Auto merged post: GnF added 15 Minutes and 43 Seconds later........
με 200 αρχεία με πάρα πολλά sources αλλά παραπάνω δεν πάει (βέβαια στο long run ίσως να είναι διαφορετικά)
Collective_Soul
13-02-08, 05:12
Παιδια μια χαρα κατεβαζει το μουλαρι...εμενα παει κοντα στο max της γραμμης
Απλα θελει να δωσετε μπολικο upload και να βαλετε σε Release αυτα τα αρχεια που εχετε incomplete για να ανεβαινετε γρηγορα στις ουρες λογω source exchange
Μηπως σε επιασε το ratio και σου ριχνει ταχυτητα μεχρι να πεσει η αναλογια κατεβασμα προς ανεβασμα;
Failed save hashset :cry: Τώρα πρέπει να βρω πως μπορώ να τα σώσω, κάποια βίντεο είναι μεγάλα :scared::medic: Ωχχχχχχχχχχχχχ σκούρα τα πράγματα και έχουμε και δουλειές
Δεν μπορώ να κάνω update στους servers, μόνο 27, μου βγάζει 222 fake/invalid.
Εγκατέστησα ένα ip filter http://emulepawcio.sourceforge.net/ipfilter.zip και βλέπω σε κάποια βίντεο που χθες έλεγαν hash unknown ότι σήμερα τα αναγνωρίζει
Οι shared files μου είναι 1200 και δεν έχω πρόβλημα με το ratio, έχω βάλει upload limit 12kb/s :evil:
τοσοι ειναι.Μην παραξενευεσαι...εχει πολλους μουφα σερβερς
@ ADSLgr.com All rights reserved.