PDA

Επιστροφή στο Forum : την βοηθεια - συμβουλή σας παρακαλώ



spartacus
06-11-07, 20:20
την συμβουλή σας παρακαλω, 26/10/2007 αποδεσμευτηκα απο τον οτε οσον αφορα το dsl, η τηλεφωνια παραμενει στον οτε (μεριζομενος βροχος) δυστηχως δεν με εχει συνδεσει ακομη η netone λογω βλαβης, βλάβη την οποια ο οτε κλεινει διχως να αποδεχεται οτι υπάρχει, αυτο εχει γινει 2 ή 3 φορες εχω χασει τον λογαριασμό, η βλάβη συμφωνα με την netone βρισκεται 57 μόλις μετρα απο το τηλ. κεντρο του οτε, παρολαυτα ο οτε λεει οχι, και πως να μην πει οχι αφού υπάρχει ο ''κουδουνισμός:down::down::down:''
πριν απο λίγο μου ειπαν απο την netone οτι δεν γνωριζουν ποτε θα μου δωσουν dsl και οτι πιεζουν τον οτε να κανει κατι με το προβλημά μου και να επικοινωνησω μαζι τους στο τελος της εβδομαδας.
πειτε μου τι κάνω; περιμενω στο αγνωστο; βαζω conn-x 2 mbps; (και μην με ρωτησετε πως το γνωριζω οτι μπορω να βαλω χαλαρα conn-x τουλάχιστον στα 2 mbps)
κριμα στην netone και στους άλλους παρόχους που χορευουν οπως χορευει ο οτε και δεν μπορούν να προστατευσουν τους πελάτες τους από τις νομιμοφανεις τρικλοποδιές του οτε,
σηκωνω τα χερια ψηλά με τα όλα αυτά τα χαλια που βλέπω,

ξεφτιλα αηδια και εμμετος.

Μαντουλίδης Νικόλαος
υπήκοος: κατ'αλλους Ελλάδα, κατ'εμε............ ας μην πω μιας και σεβομαι τους προγονους μας

Υ.Γ
Αν για κατι τοσο απλό ταλαιπωρούμαστε (γιατι σιγουρα υπαρχουν κι άλλοι σαν κι εμενα) τοτε στα πολύ σοβαρα τι στο καλό γίνετε;

kostas_1966
06-11-07, 21:17
Λυσεις(τι θα κανα εγω στη θεση σου)οχι απαραιτητα κατα αξιολογικη σειρα,ουτε σειρα προτεραιοτητας.Απλα διαλεγεις και παιρνεις.
1.Καταγγελια στην ΕΕΤΤ
2.Μια υπογραφη καποιου μελους εδω που πολυ μου αρεσε και την εβαλα στις σημειωσεις μου.Την παραθετω αυτουσια:
"Πρόβλημα με κατάστημα, επιχείρηση;; Στείλε τους ένα φαξ καταγγελίας με κοινοποίηση σε Συνήγορο του Καταναλωτή (2106460414) και Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (2103829640). Μετά θα σε παίρνει τηλέφωνο ο υπεύθυνος της εταιρίας κλπ και θα σε παρακαλάει...
Πρόβλημα με το δημόσιο;; Ένα παρόμοιο φαξ στο Συνήγορο του Πολίτη (φαξ 2107292129) κι αυτός θα τραβήξει το αυτί της κάθε άτακτης υπηρεσίας..."
3.Δοκιμασε εναν παροχο που να σε καλυπτει εξ'αρχης πχ η vivodi βαζει γραμμες στην περιοχη σου?
4.Το conn-x δεν ειναι ευκαταφρονητο.Δες γνωμες συνδρομητων στη περιοχη σου,τσεκαρε τιμη-αποδοση και παιχτο,αν μη τι αλλο ειναι μια παραμετρος,ενα option.
5.Αν λειτουργουν οι προπληρωμενες καρτες,δοκιμασε.Εστω στο μεσοδιαστημα μεχρι διευθετησεως του προβληματος.

Ελπιζω να βοηθησα.Κατα τα λοιπα μην αγανακτεις και μην εκρηγνυσε διοτι ζημια σε σενα κανεις.Εισαι σε πολυ ωριμη ηλικια για να δεχτεις πλεον και εσυ οτι "ζουμε σε κοινωνια παρακμης και σηψης".
:wounded:

spartacus
07-11-07, 15:02
τελικά κάτι ξεβραχυκύκλωσε η netone κάτι ο οτε έχω επιτελους dsl στα 3mbps, αποσταση γαρ!!! τι να γινει και αυτο καλό ειναι, η τηλεφωνια ειναι αψογη, όλα καλά, καλή συνεχεια σε όλους.

No-Name
07-11-07, 21:16
Έχεις μεριζόμενο τώρα πάιζει?
Αλήθεια έχεις pstn ή isdn γραμμή?

spartacus
08-11-07, 01:15
ISDN γραμμή και σημερα το βραδι που εβρεξε και εχει πολυ υγρασια στην πεντελη κλειδωσε στα 2758 αντι για 3041, μικρο το κακο οι γραμμες εδω πανω ειναι χαλια, μεριζομενο εχω προς το παρον, βλεποντας και κανοντας, αν η γραμμη συνεχιζει να τα παει καλα και σταθερα θα παω σε πλήρη γιατι και λιγοτερα θα δινω και το σπλιτερ μου κοβει 1-2 db, μπορει να φαινεται αστειο αλλα για το παναθλιο δικτυο της πεντελης μετραει ακομη και ο ποντος.

@ ADSLgr.com All rights reserved.