PDA

Επιστροφή στο Forum : Με πήραν τηλέφωνο απο Στατιστικη Εταιρεία !



ngtr
12-11-07, 16:28
Δικαιωμένος κάπως ? Μπορει !
Προχθές με πήραν τηλέφωνο απο μια γνωστή εταιρεία δημοσκοπησεων (MRB αν θυμαμαι καλα) κανοντας ερευνα για τις παροχές υπηρεσιων στον κλαδο των τηλεποικοινωνιων.

Προφανως ήταν παραγγελιά ερευνας του ΟΤΕ γιατι μετα απο πολλες ερωτησεις στο τελος μου εκανε και ερωτησεις αν ηξερα για το CONNX και για το 11-8-88.
Παρολαυτα, αναμεσα σε πολλες ερωτησεις θυμαμαι οτι με ρωτησε ποσους μηνες εκανε να συνδεθω απο την υποβολη Αιτησης στην VIVODI (6μηνες) αν εχετε βλαβες και ποσο συχνα (τις λέω συνέχεια, καθε 3-4 ώρες με κοβει και κανα 2ωρο μεχρι 6ωρο) και εκει ειχαμε ενα προβλημα με τις επομενες ερωτησεις γιατι με ρωταγε ποσες μερες εκανε να λυθει το προβλημα και τις ειπα δεν λυθηκε το προβλημα το οποιο επανεμφανιζεται !
Η τηλεφωνητρια ακουγόταν στην αρχη να εκανε την δουλειά της κάπως βαρετά, στο τέλος και εκεινη σαν να συμμεριστηκε τα βασανα μου ! Αφου ειδε οτι δεν βαρεθηκα να απαντησω και στο ερωτηματολογιο της (κατάλαβε το απωθημενο μου ! :Ρ ) !
Παντως νιώθω και κάπως δικαιωμενος αφου ετσι καπου φανερώνεται αυτο το γενικοτερο προβλημα !

ΥΓ: Και μολις με πήρε και τηλεφωνητρια - προωθητρια VIVODI..! (το΄γραψα και στο αλλο θρεντ)

Με ρωταει αν εχω ακομη παγιο ΟΤΕ γιατι προφανως ειδε οτι ειχαμε λογαριασμο με απλο προγραμμα VIVODI τηλεφωνια. Και τις λέω είμαστε ήδη χωρις Παγιο ΟΤΕ στη VIVODI
ΚΑι με ρωτάει είστε ευχαριστημένος ?
Και τις λέω μολις πριν 10 λεπτα μιλούσα με το τεχνικο τμήμα για προβλημα !!
Ψαρωσε η Γυναικα και μιλουσε μετα αμηχανα !

deniSun
12-11-07, 20:20
Αν ήταν όντως για λογαριασμό του ΟΤΕ τότε τι να πω.
Απλός μαζεύουν τα μειονεκτήματα όλων των εταιρειών και κοιτάν από την πλευρά τους να τα κάνουν μεγαλύτερα.
Για πράγματα που αφορούν τον ΟΤΕ όπως μεταβίβαση γραμμής σε άλλο πάροχο κοιτάνε να καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο.

@ ADSLgr.com All rights reserved.