PDA

Επιστροφή στο Forum : Το καλυτερο p2p client for Bit Torrents ; Το shareaza γιατι δεν ειναι καλυτερο..

FifthBaby
02-03-05, 20:27
Απο το Azureus; επισης τελικα εππηρεαζει παντα το upload το download speed? Απο το rewindtv.net Αν βαλλω upload 5 που εχω βασικο ως συνη8ως δεν παει ουτε 20 το κατεβασμα αν το αλλαξω σε 10 βλεπς μεγαλη διαφορα 25-35.Οταν κατεβαζω Torrent απο αλλα site και 5 ταχυτητα να μοιραζω εχω σταθερα 40-35 download.

Και...γιατι το shareaza δεν ειναι καλυτερο στα bit torrent dl απο το azureus (παλι)!!

FifthBaby
07-03-05, 01:32
κανεις δεν ξερει αν αυτο αντικαθιστα το AZUREUS 100%;Γιατι τοση καλοσυνη¨χαχα

HaRRy
07-03-05, 11:43
τα τόρρεντς προσωπικά τα θεωρώ ΠΛΕΟΝ μάπα!!
αν ποτέ έχω μαζοχιστικές τάσεις και θέλω τόρρεντ τότε μόνο με BitComet...

dc++ rules... Αngelos κυρίου στα κατεβάσματα ;)

no_logo
07-03-05, 12:29
Απο το Azureus; επισης τελικα εππηρεαζει παντα το upload το download speed? Απο το rewindtv.net Αν βαλλω upload 5 που εχω βασικο ως συνη8ως δεν παει ουτε 20 το κατεβασμα αν το αλλαξω σε 10 βλεπς μεγαλη διαφορα 25-35.Οταν κατεβαζω Torrent απο αλλα site και 5 ταχυτητα να μοιραζω εχω σταθερα 40-35 download.

Και...γιατι το shareaza δεν ειναι καλυτερο στα bit torrent dl απο το azureus (παλι)!!

οποιος θέλει να κατεβάζει μόνο torrents ας δοκιμάσει προγράμματα μόνο για torrents, το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα δίκτυα (emule, gnutella) που υποστηρίζει το shareaza.
Το shareaza είναι πρόγραμμα που το προνομιακό του δίκτυο είναι το G2.

TheCondor
07-03-05, 15:28

dc++ rules... angelos στα κατεβάσματα ;)

:shock::shock::x:x:shock::shock::oops::oops:

HaRRy
07-03-05, 15:34
κάποιο λάθος έχει βγεί στην πάραθεση μυνήματος που έχεις κάνει ...
για διορθωσέτο ... =]

lukasbayern
07-03-05, 16:05

dc++ rules... Αngelos κυρίου στα κατεβάσματα ;)
Νομίζω οτι κάνεις πλάκα. Ξεκίνησα από emule και από το Άγγελο. Δε λέω βρήκα πολλά σκυλάδικα που μου αρέσουν. Εκεί πάω συνήθως για πιο σπάνια. Αλλά το τελευταίο καιρό Azareus ole ole ole! :worthy:

NIB
07-03-05, 16:58
Απο το Azureus; επισης τελικα εππηρεαζει παντα το upload το download speed? Απο το rewindtv.net Αν βαλλω upload 5 που εχω βασικο ως συνη8ως δεν παει ουτε 20 το κατεβασμα αν το αλλαξω σε 10 βλεπς μεγαλη διαφορα 25-35.Οταν κατεβαζω Torrent απο αλλα site και 5 ταχυτητα να μοιραζω εχω σταθερα 40-35 download

Εάν μπορείς να το ξαναγράψεις, με λίγο καλύτερη σύνταξη ώστε να καταλάβουμε ακριβώς τι θέλεις να πεις, τότε θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Εάν καταλαβαίνω είναι πως άμα βάλεις όριο στο upload στα 5kB/s τότε έχεις download ταχύτητα στα 20, ενώ άμα βάλεις upload limit στα 10kB/s, έχεις download ταχύτητα 25-35. Αλλά αυτό μόνο ισχύει για 1 συγκεκριμένο site. Σε όλα τα άλλα δεν έχεις αυτό το πρόβλημα, σωστά;

Ε ίσως είναι στους περιορισμούς του site να μην σε αφήνει να κατεβάζεις γρήγορα άμα βάλεις τόσο χαμηλά το upload όριο. Για πιο λόγο το έχεις τόσο χαμηλά; Βάλτο στα 10kB/s το όριο του upload.

dc++ rules... Αngelos κυρίου στα κατεβάσματα

Ανάλογα τι ψάχνεις. Άμα θέλεις να κατεβάσεις συγκεκριμένα τραγούδια(και γενικά τραγούδια), το dc++ είναι πολύ καλό. Αλλά άμα κάνεις join σε καλό private tracker, τότε μπορείς να κατεβάζεις ότι πιο νέο σε ταινίες, ξένες(ακόμα και ελληνικές τώρα τελευταία) σειρές, σε παιχνίδια και σε προγράμματα. Ακόμα και σε δίσκους(albums). Το bt προορίζεται κυρίως για νέες κυκλοφορίες. Και βέβαια η ταχύτητα του tb είναι κλάσεις ανώτερη από dc++. Πραγματικά δεν ξέρεις τι λες άμα νομίζεις ότι το bittorrent είναι γτπ. Είτε δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα καλό tracker είτε δεν σε ενδιαφέρουν αυτά που προσφέρει το bt. Δηλαδή νέες κυκλοφορίες κυρίως.

Άσε που και από τεχνολογικής πλευράς, το bt είναι φοβερό. Ενώ το dc++ τι είναι; Απλώς μπαίνεις σε 1 chat room(hub) και μετά συνδέεσαι με 1 από τους χρήστες στο chatroom και κατεβάζεις. Αυτό δεν είναι καθόλου distributed p2p, δεν έχει κανένα κανόνα και είναι η χαρά του leecher και του hit and run downloading.

HaRRy
07-03-05, 20:49
NIB ευτυχώς που κάποιος φρόντισε και με έβαλε στο ΕΤ... =)
αλλά ως νέος και λιτσεράς πρέπει να περιμένω 1-2 μέρες για τα νέα...
θα το ψάξω το θέμα πάντως και με άλλους Privetrackers γιατί σήμερα όντως κατεβάζω με 20 "λιμιταρισμένα" στο ΕΤ και 5 γτπ φουλ στο αγγελικό δωμάτιο...

@ ADSLgr.com All rights reserved.