Επιστροφή στο Forum : Cisco 836 & Πληροφορίες,Χρησιμότητα
Η χρησιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου Cisco 836 μετά την αλλαγή των γραμμών σε adsl2 στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτη για μένα. Βρίσκεται εσείς κάποιά πιθανή χρήση του συγκεκριμένου router με τα σημερινά δεδομένα ;
Αν κοστολογούσατε το συγκεκριμένο router μετά απο ένα χρρόνο απρόσκοπτης λειτουργίας το οποίο και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση τη τιμή θα του δίνατε ;
Αν έχεις την έκδοση με τα 64ΜΒ και IOS 12.4.XX είναι μια χαρά. Μπορείς να παίξεις overEth με όποιο router θέλεις πάνω στην πόρτα 4 (fasteth) και να κάνεις ότι θέλεις. Αν είσαι με τα 48ΜΒ..... sorry!
Τώρα αν θέλεις να τον δώσεις..... υπολόγισε ότι το $ έπεσε και άλλο και πλεόν ο 876 κάνει γύρω στα 350€+ΦΠΑ.....
Στο Ebay παίζει γύρω στα 20-30€.
Προφανώς σε άλλες χώρες το ADSL2 έχει επικρατήσει και τους έχει ξεμείνει.
Ποιο είναι δηλαδή το όριο του 836;
Αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί να δουλέψει σε 24 Μbps ή έστω σε 8 Mbps;
Με αναβάθμιση firmware παίζει κάτι;
Έχω ξεμείνει και γω με ένα 837 (pstn).
Προφανώς τον κρατάω για λόγους αρχείου ε;
sh ver:
Cisco C837 (MPC857DSL) processor (revision 0x400) with 44237K/4915K bytes of memory.
Processor board ID AMB07320BEV (3031461939), with hardware revision 0000
CPU rev number 7
1 Ethernet interface
1 ATM interface
128K bytes of NVRAM.
24576K bytes of processor board System flash (Read/Write)
2048K bytes of processor board Web flash (Read/Write)
Μπορεί κάποιος να μου πει εάν υπάρχει κανένας τρόπος (χακεριά) να μετατραπεί 836 σε 837; Η γραμμή μου είναι annex a και έχω ένα 836 στα χέρια μου! Ευχαριστώ!
Ποιο είναι δηλαδή το όριο του 836;
Αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί να δουλέψει σε 24 Μbps ή έστω σε 8 Mbps;
Με αναβάθμιση firmware παίζει κάτι;
Επειδή το είχα αυτό το router πάνω απο 4,5 mbps με το τελευταίο ios
δεν τα κατάφερνε . δεν ξέρω γιατί.
Ορίστε γιατί:
http://www.cisco.com/web/partners/downloads/765/tools/quickreference/routerperformance.pdf
Φυσικά τα 64bps μέγεθος πακέτου είναι το μικρότερο δυνατόν οπότε είναι και η χειρότερη πιθανότητα, όπως και η καλύτερη είναι με πακέτα των 1500bps που τότε πιάνει περίπου 102Mbps
Ορίστε γιατί:
http://www.cisco.com/web/partners/downloads/765/tools/quickreference/routerperformance.pdf
Φυσικά τα 64bps μέγεθος πακέτου είναι το μικρότερο δυνατόν οπότε είναι και η χειρότερη πιθανότητα, όπως και η καλύτερη είναι με πακέτα των 1500bps που τότε πιάνει περίπου 102Mbps
και γιατί δεν μου το έλεγες τόσο καιρό, τέλος πάντων στο μουσείο είναι πλέον:oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.