PDA

Επιστροφή στο Forum : Δε με ενδιαφέρουν τα "features" και η "ταχύτητα"...



cccc
13-03-05, 02:46
Όχι, δε με ενδιαφέρουν:--)

Απλά, ψάχνω για ένα adsl router (over PSTN) που πρωτίστως θα είναι σταθερός και θα εμφανίζει όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα σύνδεσης κτλ και σε δεύτερη μοίρα (έως αδιάφορο) έρχεται το αν θα έχει ABS, 4WD, airbags κτλ. - με πιάνετε:--), αν και γενικά δε βλέπω να υπάρχουν τρομερές διαφορές σε ταχύτητες λόγω διαφορετικού modem. Αφορμή του post αποτέλεσε το γεγονός ότι βλέπω εδώ στο forum να "προωθείται" αρκετά το USRobotics τι στιγμή που το αντίστοιχο subforum βρίθει κάθε λογής προβλημάτων, από "αυτόβουλα" disconnect σε μερικούς ISP, μέχρι "άρνηση σύνδεσης" -μάλιστα υπέθεσαν μερικοί πως ήρθαν ελαττωματικά κομμάτια στην Ελλάδα. Βέβαια ίσως τα προβήματα να είναι τόσα πολλά επειδή το έχουν πολλοί χρήστες. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί -καθότι νέος σε adsl ζητήματα- και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε USR και zyxel 650 - εκτός κι αν κάποιος μου προτείνει κάτι καλύτερο (όχι δεν αντέχω οικονομικά router των 200+euro :--) ). Θα είχα αγοράσει ήδη το USR αν δεν με απογοήτευε ο αριθμός των προβλημάτων που βλέπω.
Η χρήση θα είναι κυρίως για http surf+downlοad, λίγο DC++ και ελάχιστα έως καθόλου gaming/άλλα p2p. Είναι σημαντικό επίσης να μπορώ να αφήνω το pc ανοιχτό+online χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από απουσία 2-3 ημερών;--)
Σας ευχαριστώ για τυχόν βοήθεια!

sdikr
13-03-05, 02:49
αν δεν πάς σε usr (που επι την ευκαιρία, διαβάζεις για προβλήματα γιατί απλά τα έχει πολύς κόσμος!)
zyxel 652r, η cisco soho 96 ή 97

προσωπικά δεν έχω προβληματα με το usr 9106 (και έχω και ενα 652r που κάθεται)

ipo
13-03-05, 03:23
Κι εγώ πιστεύω ότι κάποια προβλήματα (μετρημένα στα δάκτυλα των χεριών και όχι "κάθε λογής" όπως είπες) που βλέπεις με τα U.S.Robotics 910x οφείλονται στο ότι τα έχουν πολλοί χρήστες πλέον, με διαφορετικές ρυθμίσεις στο pc τους, με προβληματικά DSLAM ή κάνουν αυτοβούλως διάφορες ασύμβατες ρυθμίσεις στα router, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα, χωρίς να φταίει το modem. Εγώ δεν έχω πάντως πρόβλημα με το U.S.Robotics 9105.

Η ελαττωματική παρτίδα που ανέφερες είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από αρκετούς μήνες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πλέον τέτοια κομμάτια σε stock. Σίγουρα όχι στα καταστήματα που δεν προλαβαίνουν να τα παραγγείλουν καλά-καλά και τους τα παίρνουν όλα. Κάποια παιδιά που ανέφεραν προβλήματα τα άλλαξαν με "καλά" κομμάτια.

Αν πάντως δεν σε ενδιαφέρουν οι δυνατότητες, αλλά θέλεις κάτι απλά κάτι καλό και αξιόπιστο με λιγότερα από 200 ευρώ όπως είπες, αλλά δεν εμπιστεύεσαι τα U.S.Robotics 910x , δεν έχεις παρά να δώσεις 145 ευρώ και να πάρεις ένα zyxel 652r από τη www.digitalsima.gr (http://www.digitalsima.gr) .

Εγώ στη θέση σου δεν θα το έκανα πάντως. Θα προτιμούσα ένα U.S.Robotics 9105, που έχει περισσότερες δυνατότητες και κοστίζει 60 ευρώ.

Εσύ αποφασίζεις...

P.S.: Ουσιαστικά τα ίδια με τον sdikr σου λέω...

cccc
14-03-05, 04:21
Πωωω πλύση εγκεφάλου:--) Ok ok USR λοιπόν, μόλις το παρήγγειλα! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.

ΥΓ: έπος η γάτα σου ipo!

ipo
14-03-05, 15:37
Πωωω πλύση εγκεφάλου:--) Ok ok USR λοιπόν, μόλις το παρήγγειλα! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.

ΥΓ: έπος η γάτα σου ipo!
Αν ήξερε η U.S.Robotics τι διαφήμιση κάνουμε στα 910x, θα είχε αρχίσει να κάνει δωρεές στο adslgr.

Πάντως πρέπει να άρχισαν να απορούν στην εταιρεία, όταν ξαφνικά το φθινόπωρο του 2004 οι παραγγελίες για U.S.Robotics στην Ελλάδα εκατονταπλασιάστηκαν.

"Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες!".
:guitar

mastermind
15-03-05, 13:25
Έχω το usr9106 στην γραμμη μου εδώ και ένα μήνα ακριβώς και δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα! Πολλοί χρήστες στερούνται βασικών γνώσεων στους υπολογιστές και δημιουργούν απο μόνοι τους προβλήματα! Επίσης αν ένα πρόβλημα που αναφέρεται στι forum λυθεί σπάνια θα αναφερθεί στο θέμα και εσύ μένεις με την αρνητική εντύπωση:) Αντε και καλό "κατέβασμα"

@ ADSLgr.com All rights reserved.