Επιστροφή στο Forum : web site με υλικο απο αγωνες και βιντεο απο τους αγωνες του Ολυμπιακου στην ευρωπη
The_StarGazer
22-03-05, 12:59
Δεν απανταω γιατι το thread ειχει ηδη 2 προειδοποιησεις και θα ηταν κριμα να το κλειδωσουμε του lefterism
Αλλωστε το παιδι για αλλο λογο το αρχισε :respekt: και εμεις ειμαστε αρκετα :offtopic:
Πρώτον: η Ξάνθη είναι τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα..
Δεύτερον: στις 3/10/04 σε ταπείνωσε με 2-1
Τρίτον: Έφερε ισοπαλλία μέσα στο γήπεδο σου..
Αυτο δεν λεει κατι.
Δεν παυει να ειναι μια επαρχιακη ομαδα, χωρις πολυ κοσμο, χωρις τιτλους
και αν συνεχισει να πουλαει παικτες ο Πανοπουλος θα ειναι και χωρις μελλον.
Τωρα με ταπεινωσε η οχι τι να σου πω δεν ξερω, εσυ που εφαγες ΠΕΝΤΕ (5)
στο Καραισκακη κατι θα ξερεις απο ταπεινωση.
Τωρα με ταπεινωσε η οχι τι να σου πω δεν ξερω, εσυ που εφαγες ΠΕΝΤΕ (5) στο Καραισκακη κατι θα ξερεις απο ταπεινωση.
Το βρώμικο κατεστημένο του κράτους των Αθηνών έφταιγε για αυτό. :|
Αυτο δεν λεει κατι.
Δεν παυει να ειναι μια επαρχιακη ομαδα, χωρις πολυ κοσμο, χωρις τιτλους
και αν συνεχισει να πουλαει παικτες ο Πανοπουλος θα ειναι και χωρις μελλον.
Τωρα με ταπεινωσε η οχι τι να σου πω δεν ξερω, εσυ που εφαγες ΠΕΝΤΕ (5)
στο Καραισκακη κατι θα ξερεις απο ταπεινωση.
Όσο δε φαντάζεσαι, όπως και εσείς βεβαίως ξέρετε από παλιότερα (Κωδικός: Σέρρες). Ας μην κρατάμε όμως κακία οι μεν στους δε, όπως φαίνεται και οι δυο μας του χρόνου στο UEFA θα παίζουμε :roll:
αν δες γινεται λογος για κανενα site για ομαδες και κοσμο και τετοια... καλυτερα να γραφετε σε αλλα threads.... καλη και η ξανθη...καλη και η λεωφορος.... αλλα μεχρι στιγμης εγω για τον Ολυμπιακο βλεπω να υπαρχει υλικο online. επαναλαμβανω, ξερει κανεις κανενα αλλο site με υλικο απο πανηγυρισμους και τετοια??? (πηραμε και το ευρωπαικο το καλοκαιρι, κανενας δεν εχει βαλει online υλικο απο καμερα μεσα απο τα γηπεδα?????????????????????????????????????)
To www.ultras7osfp.com (http://www.ultras7osfp.gr) εχει αρκετο υλικο για τον Ολυμπιακο και μονο, εχει και videakia απο
αγωνες που εχουμε δωσει στο εξωτερικο.
...εχει και videakia απο αγωνες που εχουμε δωσει στο εξωτερικο.
Έχει από αυτούς που ψάχνω για το προαναφερόμενο DVD μου; :mrgreen:
Ξεκολλα Μαστουροαυτιααααααααααααααα }=[
Έχει από αυτούς που ψάχνω για το προαναφερόμενο DVD μου; :mrgreen:
Αμέ! Κάτι τριάρες στη Ριζούπολη, κάτι τεσσάρες στη Στρούγγα, κάτι φαουλάκια του μισού Γονδάλεθ, ότι θες... Για intro ότι πρέπει! :-k
The_StarGazer
23-03-05, 09:32
WAntillies Πραγματικα ψαχνεις πραμα ??? Εχω κανει μαζι με ενα φιλο ενα videaki, tribute στην 7αρα. Μηπως ενδιαφερεσε?????
Όπως είπα και προηγουμένως, αλλά και έχω πει πολλάκις, ασχολούμαι από ποδόσφαιρο, από διοργανώσεις συλλόγων, μόνο με την κορυφαία παγκοσμίως διοργάνωση, το Champions League.
Μόνο μ' αυτό γεμίζω το DVD μου.
Ποιότης DTS & THX. :mrgreen:
Βάλε και τα ποπκόρν μέσα μη ξεχαστείς!!!
Ελάτε, σας έχω και εξώφυλλα με παγκόσμιο πρωταθλητή για να αποκτήσουν κύρος τα DVD σας... :cool:
δηλαδη, για να κανουμε ταμιο, μονο το σιτε της ΠΕΦΟ newcastle (www.pefo-newcastle.4t.com) και το αδελφο σιτε www.ultras7osfp.com εχουν ταινιακια απο τους αγωνες στο εξωτερικο...
απο αλλες ομαδες υπαρχει τιποτα??? πηραμε και το ευρωπαικο το καλοκαιρι η μηπως το ξεχασαμε τοσο γρηγορα????
Οι βάζελοι ξεχνάνε εύκολα εμείς ΟΧΙ...
1-4
@ ADSLgr.com All rights reserved.