PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι πάροχο να διαλέξω;

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

djuan1988
09-01-08, 16:46
Διάβασε το θέμα αυτό από την 1η σελίδα μέχρι το τέλος.
Thank u!

mmannollass
15-01-08, 19:16
Παιδια καλησπερα.Εγω θελω να βαλω internet σε ενα σπιτι που δεν εχει καν σταθερη γραμμη.Απο την hol μου ειπανε οτι θα βαλουνε εκεινοι σταθερη γραμμη και internet στα 6mbps και εγω το μονο που θα χρεωθω ειναι σταθερα 21.90 το μηνα.Εχω την εντυπωση πως απο τη στιγμη που το σταθερο τηλεφωνο εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω απο καθολου εως ελαχιστα ειναι η πιο συμφερουσα λυση για εμενα.Εχει μηπως καποιος καποια εναλλακτικη πιο συμφερουσα προταση?Η ταχυτητα του internet δεν με απασχολει,δηλαδη και με μια γραμμη στο 1mbps παλι ευχαριστημενος θα ημουν αμα ηταν να μου ερθει πιο φθηνα.

s3riaL
17-01-08, 23:36
Κανε λιγο υπομονη γιατι ο οτε θα βγαλει δυνατο πακετο :oneup:

antonios13
18-01-08, 13:57
Η μονη περιπτωση να εχεις συνδεση χωρις χαλκο ειναι της vodafone. Για τις τιμες κλπ βεβαια το συζηταμε:p
αληθεια τι παιζει με την vodafone.????

DOU
19-01-08, 02:05
Θελω να βαλω adsl, τι επιλογες εχω? Ειχα in a box και το εκοψα, ολοι μου λενε να παω σε αοριστου. Καμια ιδεα?:(

antonios13
20-01-08, 14:05
Θελω να βαλω adsl, τι επιλογες εχω? Ειχα in a box και το εκοψα, ολοι μου λενε να παω σε αοριστου. Καμια ιδεα?:(
Εγω θα σου ελέγα στην altec που εχω και εγω τωρα περι ορεξης,,,,,,,,,,,,,,,

ar_bi
21-01-08, 15:24
Θέλω ν' απαλλαγώ απ΄το δημόσιο παίδες.Σκέφτομαι Forthnet ή Hol.Έχετε καμία άλλη πρόταση?Μένω Πυλαία (Αν.Θεσ/νικη) και τα σχόλια από φίλους για τις περισσότερες εταιρίες στην περιοχή δεν είναι τα καλύτερα.ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!:hmm::hmm::hmm:

kos_greece
21-01-08, 15:30
Αν δεν υπαρχει ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη σου απο αλλεs εταιριεs καλυτερα μην κανειs τιποτα(Η Γνωμη μου)

Αν παλι υπαρχει,απο φιλουs μου λενε πωs η hol ειναι καλη για σινεργασια στην θεσσαλονικη απο τιs αλλεs υπηρεσιεs,για την forthnet δεν γνωριζω φιλε μου...(Να μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα αυτα μου ειπαν οι φιλοι μου για θεσσαλονικη...

thama
21-01-08, 15:49
Θέλω ν' απαλλαγώ απ΄το δημόσιο παίδες.Σκέφτομαι Forthnet ή Hol.Έχετε καμία άλλη πρόταση?Μένω Πυλαία (Αν.Θεσ/νικη) και τα σχόλια από φίλους για τις περισσότερες εταιρίες στην περιοχή δεν είναι τα καλύτερα.ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!:hmm::hmm::hmm:

Πρώτον, αν θεωρείς τον ΟΤΕ δημόσιο, τότε το ίδιο πρέπει να θεωρείς και για την Forthnet... ( καθώς μιλάμε για μια από τις πιο πετυχημένες εταιρείες που έβγαλε το ελληνικό δημόσιο (http://www.forth.gr/spin-offs-gr.html) )

Όπως είδες μέσα στο forum, τα πράγματα δεν ειναι καθόλου καλά για την περιοχή σου.
Προτείνω να κρατήσεις μια γραμμή που να δουλεύει στον ΟΤΕ (για σιγουριά) και όταν μεταβείς στην άλλη εταιρεία κόβεις την επιπλέον γραμμή.

Δύο είναι οι πιθανές λύσεις
α) Κάνεις αίτηση στην HOL για παροχή νέας γραμμής. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζεις στο παλιό καθεστώς της υπάρχουσας γραμμής σου, και περιμένεις από την άλλη εταιρεία να σου δώσει καινούρια τηλεφωνική γραμμή με καινούριο αριθμό.

β) κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ για νέα γραμμή (δεύτερη). Με το που ενεργοποιηθεί, ζητάς μια από τις δύο γραμμές να μεταφερθεί στο ιδιόκτητο δίκτυο είτε της HOL είτε της Forthnet.

Όταν με το καλό ενεργοποιηθείς, και, κυρίως, όταν σταθεροποιηθείς σε μια αποδεκτή ποιότητα επικοινωνίας και για το Internet και, κυρίως, για το τηλέφωνο, καταργείς την άλλη γραμμή σου.

Το κυριότερο μειονέκτημα στην περίπτωση α) είναι η αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου σου (το οποίο αποφεύγεται στην β) )
Το κυριότερο μειονέκτημα στην περίπτωση β) είναι ο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής

Επίσης, το κόστος μετάβασης είναι λιγάκι τσιμπημένο και στις δύο περιπτώσεις (καθώς για κάποιο χρονικό διάστημα πληρώνεις 2 πάγια)

21century
21-01-08, 20:57
ΕΜεις στη δουλειά μου έχουμε 1 μεγκαμπίτ αλλά με την πτώση των τιμών θα ανέβει στα 2 μετά από αίτημα που υποβλήθηκε. Ελπίζω ότι θα έιναι καλύτερα, πάντως η Οτενετ γενικά στην περιφέρεια τα καταφέρνει πολύ καλύτερα...

vatam
22-01-08, 17:27
τελλας

teh pwner
22-01-08, 23:35
Καλησπέρα αγαπητοί,
θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Θέλω να βάλω ιντερνετ σχετικά γρήγορο, όχι κάτω από 4 mbps, δεν θέλω όμως να χρησιμοποιώ τηλέφωνο. Είχα να διαλέξω ανάμεσα σε otenet, forthnet, hol και vodafone.

Otenet που έχω χρησιμοποιήσει είχα πολύ καλές εντυπώσεις, ωστόσο το conn-x στα 4 mbps έρχετε στην τιμή των 22,5 ευρώ + 15 ευρώ το πάγιο του ΟΤΕ για την τηλ.γραμμή = 37,5 τον μήνα. Άρα μάλλον δε παίζει.

Forthnet, μου άρεσε το πακέτο forthnet2play soho με ταχύτητες εως 24 mbps(?) με 24,90 τον μήνα εντός δικτύου της forthnet, στο οποίο δεν πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ κ έχεις κ γραμμή αν θες να κάνεις κανά τηλ για ώρα ανάγκης...με λίγο ακριβές χρεώσεις βέβαια :p. Στη συνέχεια όμως έψαξα μερικά ποστ στο φόρουμ κ είδα πως σχεδόν κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την forthnet οπότε μάλλον Χ κ αυτή.

Η hol έχει πακέτο φοιτητικό Hol hibox στα 6 mbps με 9,90 τον μήνα κ προπληρωμή 119 ευρώ ( εξοπλισμός + 12 μήνες) κ 24 mbps με 14,90 τον μήνα κ 179 ευρώ προπληρωμή. Δλδ για το πρώτο βγαίνει πάνω κάτω 24 ευρώ τον μήνα με το πάγιο του ΟΤΕ, κ για το δεύτερο 30.

Έπειτα είναι η vodafone με 18 ευρώ το μήνα για 6 mbps κ 21 για 24 mbps. Ξέρει κανείς αν αυτά είναι μες στο δίκτυο της vodafone, δλδ με απλά λόγια εδώ υπάρχει πάγιο ΟΤΕ;

Κλείνω περισσότερο προς τη hol. Εσείς τι προτείνετε; Είναι αξιόπιστες η hol και η vodafone; Αργούν πραγματικά τόσο πολύ για την ενεργοποίηση;

Μένω και σπουδάζω πάτρα, το dslam δεν είναι πολύ μακρία απ' το σπτ μου. Καλό δεν είναι αυτό :p;

Ευχαριστώ προκαταβολικά :D

vaspater
23-01-08, 00:06
όλοι μα όλοι είναι για τον π.....ο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας φίλε.......:p

kpanic
23-01-08, 19:56
Ποιά είναι η καλύτερη πρόταση (πάροχος) για κάποιον που διαθέτει δικό του εξοπλισμό;

(Καλαμαριά-Θεσσαλονίκης/Μεταμορφώσεως & Τραπεζούντος)

nautilus7
24-01-08, 21:12
Έχω φοιτητική συνδρομή adsl (δίκτυο οτε - isp forthnet) 768 kbps. Εκτός του ότι είναι πολύ αργή για τα σημερινά δεδομένα, λήγει σε 1 μήνα. Οπότε ψάχνομαι... ;)

Θα προτιμούσα ένα πακέτο 2play. Δεν κάνω πολύ χρήση του τηλεφώνου, αλλά το internet το σκίζω... :rofl: Βασικό μου πρόβλημα είναι ότι έχω 2 τηλεφωνικές γραμμές/2 νούμερα (από οτέ) και θέλω να τα κρατήσω και τα 2.

Έχω σκεφτεί διάφορες περιπτώσεις, όπως να βάλω μόνο νέα συνδρομή internet και να αφήσω την τηλεφωνία όπως είναι, να βάλω κάποιο πακέτο 2play μόνο στη 1 γραμμή και η άλλη να μείνει όπως είναι ή τέλος να βάλω 1 πακέτο που να συνδυάζει 2 τηλέφωνα & adsl και να φύγω τελείως από τον οτέ. :hmm:

Θεωρώ επίσης σημαντικό η τηλεφωνία του όποιου πακέτου να είναι "κανονική" ώστε να μπορώ να συνδέω τα τηλέφωνα πάνω στις πρήζες του σπιτιού κάι όχι VoIP. :down:

Επειδή έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις στον χώρο θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ποιον πάροχο/πακέτο προτείνετε; :worthy:

Ευχαριστώ πολύ.

mi_ka1981
24-01-08, 23:12
Καλησπέρα σε όλο το forum!Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας!Είμαι στην OTEnet από πέρυσι στα 768kbps(δυστυχώς ήμουν φαντάρος όταν έγινε η επιλογή του παρόχου από την οικογένειά μου και δεν μπόρεσα να το ψάξω ιδιαίτερα!) και θέλω να βάλω 24mbps.Το ψάχνω για κανέναν μήνα αλλά δεν μπορώ να κατασταλλάξω ακόμα,λόγω του ότι είμαι σε αρκετά θέματα άσχετος και έχω λίγο μπερδευτεί!Μένω στο Ίλιον (κοντά στην Ελαιών-μπας και το δει κανά γειτόνι με εμπειρία!) και είμαι ανάμεσα σε conn-x,NetOne και Forthnet.Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι και να με βοηθήσει στην ''ψακτική'' , θα του είμαι πολύ ευγνώμων.
Thanks παίδες!:oneup:

ariadgr
24-01-08, 23:16
Θεωρώ επίσης σημαντικό η τηλεφωνία του όποιου πακέτου να είναι "κανονική" ώστε να μπορώ να συνδέω τα τηλέφωνα πάνω στις πρήζες του σπιτιού κάι όχι VoIP.

Εαν θα πας σε 2play και θέλεις να μεταφέρεις τα 2 νούμερα, το VoIP (HOL, NetOne, Vivodi) είναι μονόδρομος.

Για τις πρίζες δεν είναι πρόβλημα:
:arrow: Τηλεφωνια σε ολο το σπιτι απο μια κεντρικη γραμμη (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=139841)

nautilus7
24-01-08, 23:43
Ευχαριστώ και συγνώμη που το έβαλα σε ξεχωριστό τόπικ.

miltosk
24-01-08, 23:50
Forthnet θα βαλεις. Θα πας σε ενα ForthnetShop και θα κανεις εκει την αιτηση σου. Οσο για την υποστηριξη δεν θα παρεις τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα. Παλι στο ForthnetShop θα πας για να σε εξυπηρετησουν!! Και παντα στον ιδιο υπαλληλο που σε εξυπηρετησε...

insane_obsession
25-01-08, 17:14
Forthnet θα βαλεις. Θα πας σε ενα ForthnetShop και θα κανεις εκει την αιτηση σου. Οσο για την υποστηριξη δεν θα παρεις τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα. Παλι στο ForthnetShop θα πας για να σε εξυπηρετησουν!! Και παντα στον ιδιο υπαλληλο που σε εξυπηρετησε...

Τι σου έκανε το παιδί και στο στέλνεις να φάει τα μούτρα του? Μακριά απο forthnet!!! Δες και το σχετικό φορουμ, χειρότερος πάροχος του 2007 ψηφίστηκε!!!
Βάλε ενα conn-x 24αρι -> περιπου 29 ευρώ
για 5-10 ευρώ παραπάνω αξίζει να έχει οτε
Επίσης σχετικό φορουμ δείχνει οτι οι συνδεσεις 24 mbps conn-x υπερέχουν απο forthnet

τωρα αν δεν βγαίνεις οικονομικά και μόνο, πήγαινε σε άλλους παροχους

DOU
26-01-08, 12:28
Βάλε ενα conn-x 24αρι -> περιπου 29 ευρώ
για 5-10 ευρώ παραπάνω αξίζει να έχει οτε
Επίσης σχετικό φορουμ δείχνει οτι οι συνδεσεις 24 mbps conn-x υπερέχουν απο forthnet

Γιατι τετοια διαφορα μεταξυ forthnet και οτε? 21.50Ε με 29Ε ? Πεφτει λιγο ακριβος ο οτε στην περιπτωση αυτη.

chillath
29-01-08, 15:42
καλησπέρα

ήθελα να ρωτήσω για την περιοχή του χαλανδρίου συγκεκριμένα αν υπάρχει κάποια εταιρία μεταξύ FORTH καi HOL που να ξεχωρίζει κυρίως για την τηλεφωνία της σε ποιότητα ήχου και σε διαθεσιμότητα δικτύου και μετά για την ταχύτητα στο dsl .

ευχαριστώ

N.W.O
29-01-08, 18:18
Γενικά από αποψη τεχνολογιας η HOL ειναι σε λιγο καλύτερη μοιρα.
Μολις εγκατεστησε καινουριο συστημα για την τηλεφωνια της.

Απο άποψη εξυπηρετησης καποτε ηταν καλυτερη η Forthnet τωρα τελευταια τα πραγματα ειναι ιδια.

Να ξερεις οτι εξ ορισμού η ποιοτητα θα ειναι χειροτερη απο την παραδοσιακη που ξερεις.

chillath
30-01-08, 10:39
ισχύει αυτό που άκουσα ότι η HOL δίνει IP τηλεφωνία ενώ η FORTHNET κανονική τηλεφωνία ?

N.W.O
30-01-08, 14:42
ισχύει αυτό που άκουσα ότι η HOL δίνει IP τηλεφωνία ενώ η FORTHNET κανονική τηλεφωνία ?

Στην ουσια και οι δυο παροχοι εχουν IP τηλεφωνια.ISP ειναι.
H τηλεφωνικη σου συνομιλια μετατρεπεται σε IP Packets σε καποιο σημειο.

Η διαφορα αναμεσα στους δυο ειναι το πως φαινεται σε εσενα αυτο.

Η IP τηλεφωνια στην Forthnet "τερματιζεται" στο Dslam οποτε στο σπιτι σου ερχεται σε μπριζακι και φαινεται σαν την παραδοσιακη τηλεφωνια.

Στην HOL η IP τηλεφωνια "τερματιζεται" στο CPE (router) σου οποτε πρεπει να συνδεσεις τα τηλεφωνα πανω εκει.

Πρακτικα η HOL μπορει να σου δωσει με αυτον τον τροπο 2 γραμμες αλλα με το μειωνεκτημα οτι αν πεσει το ρευμα του σπιτιου σου χανεις και το τηλεφωνο (πεφτει και το cpe).

Παντως σε λιγο καιρο γυριζει και η HOL στην αρχιτεκτονικη της Forthnet.

Χωρις να σημαινει αυτο οτι η HOL βρισκεται σε προηγουμενο σταδιο.
Η επιλογη ειναι δικη σου.

killer_instinct
30-01-08, 15:54
Ξέρει κανείς ποιοι πάροχοι δίνουν σκέτο adsl μέσω του δικτύου τους, χωρίς τηλέφωνο να περιλαμβάνεται στο πακέτο τους.

ariadgr
30-01-08, 22:07
Ξέρει κανείς ποιοι πάροχοι δίνουν σκέτο adsl μέσω του δικτύου τους, χωρίς τηλέφωνο να περιλαμβάνεται στο πακέτο τους.

Διάβασε το θέμα αυτό από την 1η σελίδα

pavlospe
01-02-08, 21:35
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του adslgr και συγχαρητήριά Παρακολουθώ το forum του site καθώς είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών σχετικά με το adsl στη χώρα μας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Εδώ και 15 μήνες έχω OTENET στα 2Mbps και τους πρώτους 12 μήνες πλήρωνα 26 ευρο/μήνα. 'Εχοντας περάσει ο πρώτος χρόνος πληρώνω κοντά 40 ευρο/μήνα. Έτσι αποφάσισα να στραφώ στο 2play (24 Μbps), Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω ποιά εταιρία μου προτείνετε; Σημαντικότερα κριτήριά από λίγα ευρό παραπάνω στη συνδρομή είναι πιστεύω η αξιοπιστία και ο χρόνος σύνδεσης. Σκέφτομαι σοβαρά την ΗΟL και την FORTHNET ως πιο παλιές στο χώρο.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

sdikr
01-02-08, 21:59
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του adslgr και συγχαρητήριά Παρακολουθώ το forum του site καθώς είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών σχετικά με το adsl στη χώρα μας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Εδώ και 15 μήνες έχω OTENET στα 2Mbps και τους πρώτους 12 μήνες πλήρωνα 26 ευρο/μήνα. 'Εχοντας περάσει ο πρώτος χρόνος πληρώνω κοντά 40 ευρο/μήνα. Έτσι αποφάσισα να στραφώ στο 2play (24 Μbps), Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω ποιά εταιρία μου προτείνετε; Σημαντικότερα κριτήριά από λίγα ευρό παραπάνω στη συνδρομή είναι πιστεύω η αξιοπιστία και ο χρόνος σύνδεσης. Σκέφτομαι σοβαρά την ΗΟL και την FORTHNET ως πιο παλιές στο χώρο.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τον χρόνο ενεργοποίησης τότε θα έλεγα να δείς σε forthnet, ακόμα καλύτερα αν σε καλύπτει να δεις προς Netone, αλλιώς μπορείς να μείνεις με ΟΤΕ (conn-x) με τις νέες τιμές

Ο χρόνος σύνδεσης είναι δυστηχώς σαν το λότο, αν σου κάτσει

A_gamer
03-02-08, 16:28

Κοίταξε, το Conn-X έχει φθηνήνει. Αν σε καλύπτει, τότε και η Net One θα ήταν καλή επιλογή.

Δηλαδή σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον sdikr.

erebus
04-02-08, 11:55
Εγώ πάντως να πω κάτι για τη Forthnet όσον αφορά το "παιχνίδι" που παίζει με τις χρεώσεις. Είχα για κοντά 2 χρόνια 2Mbit static μέσω ΟΤΕ από τη Forthnet, μαζί με 32 IP block. Χωρίς τον χρονισμό της γραμμής, πλήρωνα μόνο στη Forthnet κάπου 118 ευρώ το μήνα (+ τον χρονισμό της ADSL στο λογαριασμό του ΟΤΕ). Σε σχετική ερώτησή μου στις πωλήσεις:

- Πόσο κάνει η σύνδεση χωρίς το 32 IP block;
- 44 ευρώ για 2Mbit static

- Χωρίς το static;
- 29 ευρώ

Δηλαδή ζητούσαν 29 ευρώ για σκέτο account χωρίς χρονισμό στα 2 Mbit και μάλιστα αν δήλωνα να πάω στο ιδιόκτητο (που δεν έχει έρθει ακόμη στην πόλη μου και έρχεται εδώ και... 6 μήνες) θα έτρωγα και υποβιβασμό στο 1 Mbit (το οποίο δεν κατάλαβα αλλά anyway). Απατεωνιά σκέτη... Κάτι δεν πάει καλά εκεί κάτω.

Τέλος πάντων, μετά από 4 χρόνια στη Forthnet, πήγα στον ΟΤΕ που δείχνει πιο σοβαρά σημάδια στις πωλήσεις του από τον πανικό που έχει καταλάβει τους εναλλακτικούς...

pavlospe
04-02-08, 14:57
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Δηλαδή η NetOne φαίνεται ως καλή επιλογή χωρίς σημαντικά προβλήματα και σχετικά καλό χρόνο ενεργοποίησης.Το Connex παραμένει ακριβό πιστεύω.

dim_dim
06-02-08, 02:21
γεια σας παιδια... επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τα παραπανω.εχω εναν φιλο που χωρις να εχει γραμμη τηλεφωνου στο σπιτι του θελει να βαλλει internet adsl.μπορει να γινει αυτο?και ποια απο τις εταιριες εκτος του οτε αναλαμβανει να του κανει εγκατασταση γραμμης?ευχαριστω πολυ...

ariadgr
06-02-08, 03:08
γεια σας παιδια... επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τα παραπανω.εχω εναν φιλο που χωρις να εχει γραμμη τηλεφωνου στο σπιτι του θελει να βαλλει internet adsl.μπορει να γινει αυτο?και ποια απο τις εταιριες εκτος του οτε αναλαμβανει να του κανει εγκατασταση γραμμης?ευχαριστω πολυ...

Διάβασε το θέμα αυτό από την 1η σελίδα

peramatz
06-02-08, 05:17
Καλημέρα. Σκέφτομαι να φύγω από conn-x γιατί βαρέθηκα τις πολύ χαμηλές ταχύτητες (768) και το μεγάλο κόστος. Για 768 γραμμή πληρώνω 19 ευρώ πάγιο ISDN + 1e MSN + 16,5e ADSL = 36,5euros/μήνα. Μεχρι τώρα ποτέ μου δεν είχα κανένα σχεδόν πρόβλημα με τις ταχύτητες του οτε (πάντα έπιανα 79-82) και τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα παρακάτω:
Us Rate (Kbps) 192
Ds Rate (Kbps) 768
US Margin 31
DS Margin 31
Modulation MMODE
LOS Errors 0
DS Line Attenuation 14
US Line Attenuation 16
Path Mode Fast Path

Ανήκω στο DSLAM Βάρνας (Θεσ/κη) και προσωπικά ενδιαφέρομαι για σχετικά μεγάλες ταχύτητες (8-12mb είναι καλά για μένα) με σταθερότητα και αξιοπιστία και κυρίως χαμηλή τιμή. Δεν μ'ενδιαφέρει καθόλου η τηλεφωνία, απλά θέλω τηλεφωνική γραμμή για να δέχομαι κλήσεις μόνο.
Διάβασα το thread και δεν μπόρεσα να σχηματίσω γνώμη γιατί οι απόψεις διίστανται. Περισσότερο κλείνανε προς NetOne αλλά δεν με καλύπτει. Οι περισσότεροι μεγάλοι εναλλακτικοί όμως με καλύπτουν με το ιδιόκτητο δίκτυο τους, οπότε με μια γρήγορη ματιά σκέφτηκα οτι το νέο πακέτο Forthnet Economy με 25e (24,90 για την ακρίβεια), ίσως να είναι ο,τι πρέπει για μένα. Θα ήθελα πολύ όμως να ακούσω και μερικές γνώμες από εσάς γιατί εγώ δεν σκαμπάζω και πολλά!
Το Economy με το 2play, τί διαφορά έχουν? Και τα δυο μέχρι 24mb δεν δίνου?.
Το Economy δεν είναι Full LLU? Θα πληρώνω και πάγια στον οτε μήπως?
Η Forthnet πώς πάει τελευταία? Είναι χειρότερη ή καλύτερη από HOL, Tellas κλπ?
Ευχαριστώ...

ariadgr
06-02-08, 19:05
Το Economy με το 2play, τί διαφορά έχουν? Και τα δυο μέχρι 24mb δεν δίνουν?. Το Economy δεν είναι Full LLU? Θα πληρώνω και πάγια στον οτε μήπως?

Και τα 2 είναι Full LLU (χωρίς πάγιο ΟΤΕ) εως 24Mbps, όμως το 2play έχει απεριόριστες αστικές-υπεραστικές, ενώ στο economy (πρώην SoHo) τις εξερχόμενες τις πληρώνεις με χρονοχρέωση.

valessakis
07-02-08, 01:22
Εβαλα πριν δυο εβδομαδες HOL και εγω στο χαλανδρι μενω και ειμαι πολυ ευχαρηστημενως με την fortnet που ειχα πριν ηταν ενας 8μηνος εφιαλτης ολο αποσυνδεσεις!!!!!
HOL ++ και κανενα προβλημα πλεον. Με υποφερτη ταχυτητα 15 MB

papagn
10-02-08, 00:18
Γεια σας. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Ολο το 2007 είχα ADSL Forthnet 1,0 χωρίς πάρα πολλά προβλήματα.Τα πήρα μαζί τους όμως επειδή στην εξαμηνη ανανέωση μου είχαν πει ότι θα μου έδιναν 2 μήνες δώρο επιπλέον και όταν εκανα ανανέωση στην λήξη της έκαναν τους Κινέζους. Επίσης υπήρχε τεράστιο πρόβλημα στην επικοινωνία μαζί τους όταν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ετσι αποφάσισα να την αλλάξω. Και την πάτησα χειρότερα. :(Στις 3/1/2008 πήρα ένα πακέτο 4μηνης σύνδεσης OnDsl kit 2,0 από το Πλαίσιο.(Ανάθεμα την ώρα). Στις 24/1/2008 μου έκαναν κατά δήλωσή τους σύνδεση στο Adsl και μου ΕΚΟΨΑΝ το τηλέφωνο.Από τις 25/1 μέχρι χθές 8/2/08 δεν είχα ούτε ίντερνετ ούτε τηλέφωνο.Κι εδώ αρχίζει η αλητεία. Καλούσα καθημερινά και με ενέπαιζαν ΟΤΕΝΕΤ και ΟΤΕ:twisted:. Μόλις χθες ήρθε ο τεχνικός τους και απεκατέστησε την βλάβη που είχαν δημιουργήσει. Αρνούνται να πάρουν πίσω τα σκουπίδια τους και να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου. Και είναι τόσο ΑΛΗΤΕΣ που μου λένε ότι το πακέτο τρέχει από τις 25/1/2008 ανεξάρτητα αν μου είχαν κόψει το τηλέφωνο. Κοντέυει να τελειώσει δηλαδή. Δεν τους ενδιαφέρει αν μου δημιούργησαν πρόβλημα ενώ αναγνωρίζουν ότι αυτό έγινε λόγω της σύνδεσης. Δεν τους ενδιαφέρει αν είχα τεράστιο κόστος που όλες οι οικογενειακές επικοινωνίες γινόντουσαν με κινητά. Ούτε το σπάσιμο των νεύρων με την ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΙΛΙΚΗ τους νοοτροπία.:evil:Ο δικός τους χρόνος τρέχει...μέσα στο τετράμηνο. Η ΑΛΗΤΕΙΑ σε όλο της το μεγαλείο.Οταν έρθει ο λογαριασμός θα με χρεώσουν και με πάγια. Χθές τους ζήτησα και γραπτώς να διακόψουν το Adsl και να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου.Τους υπενθύμισα τον Νόμο περί Καταναλωτών και το δικαίωμά μου να ζητήσω αναστροφή πώλησης από την στιγμή που το προιόν τους δεν λειτουργούσε και τους ζήτησα να με απαλλάξουν και από τα πάγια για όσο διάστημα μου έκοψαν το τηλέφωνο.Την επιστολή :rtfm:την έστειλα και στο γραφείο του Διοικητή του ΟΤΕ. Πέραν της καταγγελίας στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή :rtfm:που θα τους κάνω αν δεν μου επιστρέψουν τα χρήματά μου αποφάσισα να βάλω και τέλος στον ΟΤΕ.:down:

ΟΤΕ τέλος.Το θέμα είναι τώρα ποιά εταιρεία.:hmm:

Από έρευνα που έχω κάνει κλίνω προς την On telecoms. Με 35 ευρώ έχεις τηλεφωνία, Adsl 16,0 (για εμένα υπεραρκετή και πολύ μεγαλύτερη από τα 2,0 της ΟΤΕΝΕΤ) και ψηφιακή τηλεόραση. Με άλλα 4 ευρώ έχεις και αναγνώριση κλήσης κλπ.Σύνολο 39 ευρώ.:hmm:

Αλλη εναλλακτική η Forthnet με 39,9. Ιδια τιμή αλλά μία υπηρεσία λιγότερη.

Επειδή σ αυτό το φόρουμ βλέπω ότι είσαστε γνώστες των εταιρειών και βλέπω πολλούς να έχουν παράπονα από την ΟΝ μάλιστα την κατατάσσουν στις χειρότερες θα ήθελα να ξέρω αν έχουν ιδία άποψη και που εντοπίζονται αυτά. Στην ταχύτητα, σε διακοπές της σύνδεσης, στην εξυπηρέτηση? Επίσης αν υπάρχει κάτι καλύτερο για περιοχή Πεύκης.

Θα ήθελα επίσης να μάθω αν οι χρεώσεις για κινητά είναι φθηνότερες σ αυτές τις εταιρείες σε σχέση με τις χρεώσεις του ΟΤΕ.

Ευχαριστώ.

webspy
10-02-08, 00:22
Εγώ σου προτείνω την NetOne που σύντομα θα έχει και ipTV... ;)

papagn
10-02-08, 00:46
Εγώ σου προτείνω την NetOne που σύντομα θα έχει και ipTV... ;)

Πότε? Μπήκα στο site της. Δεν είδα κάτι.

micar98
10-02-08, 01:51
Καλημέρα. Σκέφτομαι να φύγω από conn-x γιατί βαρέθηκα τις πολύ χαμηλές ταχύτητες (768) και το μεγάλο κόστος.
Η Forthnet πώς πάει τελευταία? Είναι χειρότερη ή καλύτερη από HOL, Tellas κλπ?
Ευχαριστώ...

αυτό σκέφτηκα και εγω οταν εκανα αιτηση στην τελλάς τον Οκτώβριο και ακόμη περιμένω. ευτυχώς που δεν βιαστηκα και κράτησα το conn-x...

wraios
11-02-08, 15:37
Είναι η πρώτη φορά που θα βάλω internet στο σπίτι, αλλά είμαι εντελώς άσχετη!!!:oops:
Δεν έχω ιδέα για ποια εταιρεία να προτιμήσω.Μένω στη Θεσ/νικη (Τούμπα), ψάχνω μία σύνδεση όχι πολύ ακριβή.Μου έχουν προτείνει τη Forthnet γιατι φτάνει εώς και 24 Μbps (είναι δυνατόν????) αλλά έχω ακούσει ότι έχει άθλια εξυπηρέτηση,ειδικά στην Τούμπα!Από την άλλη ο ΟΤΕ δεν με συμφέρει γιατί δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ σταθερό και το πάγιο τζάμπα θα το πληρώνω(είναι και 15 ευρώ!!)Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Μένω Αθήνα και γενικότερα δεν μπορώ να σου πω ποιά εταιρία να βάλεις αλλά μπορώ να σου πω ποιά εταιρία να μην βάλεις, τη Forthnet. Από τον Αύγουστο αγόρασα το ADSL in a box plus και ακόμα δεν με έχουν βάλει στα 24 Mbs και όταν τελικά επικοινώνησαν μαζί μου απλά μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει είτε να διακόψω την προπληρωμένη (χάνοντας τους μήνες) και να κάνω εκ νέου αίτηση ή να περιμένω να τελειώσει και να κάνω αίτηση, όπου και στις 2 περιπτώσεις θα έπρεπε να παραμείνω στο δίκτυό της για 12 επιπλέον μήνες. Δηλαδή και δεν μου πρόσφεραν τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώθηκαν και μου ζητάνε να τους πληρώνω για άλλους 12 μήνες. Ακόμα χειρότερα, ως δικαιολογία ανέφεραν αρχικά ότι δεν ήμουν εντός ιδιόκτητου δικτύου και όταν τους ενημέρωσα ότι έχω αποδείξεις ότι ήμουν ανάκάλυψαν άλλη δικαιολογία, το πακέτο λέει δεν περιείχε αυτή τη προσφορά, οπότε ζήτησα μια βεβαίωση από την εταιρία που το αγόρασα (E-shop) και έστειλα το πακετάκι στην ΕΕΤΤ. Καταλαβαίνεις ότι πέρα από τις υπηρεσίες που δεν μου προσφέρθηκαν έχω χάσει πάρα πολλές ώρες να προσπαθώ να επικοινωνήσω με το τραγικό τηλεφωνικό κέντρο της Forthnet και να γράφω email και να φτιάχνω την καταγγελία.
Με λίγα λόγια καλύτερα να δώσεις μερικά ευρώ παραπάνω αν χρειαστεί και να μην μπλέκεις με μια τόσο αναξιόπιστη εταιρία!

timeout
11-02-08, 22:18
ΗΟL 21,9 ΕΥΡΩ/μήνα τηλεφώνια voip + adsl 6 mpps (χωρις παγιο του ΟΤΕ )

timeout
11-02-08, 22:31
Σκεψου πριν αποχωριστης τον ΟΤΕ ,η δεσμευση ειναι 12μηνη .

timeout
11-02-08, 23:21
Νetone

sunrise
11-02-08, 23:41
Προσωπικα με την HOL εχω βρει την υσηχια μου..

Κι εγω καπως ετσι ξεκινησα....εκανα αιτηση στην φορτθνετ τον σεπτεμβρη και ακομη στα αζητητα...μεσα σε 50 μερες ενεργοποιηθηκα στην εν λογω εταιρια...

timeout
13-02-08, 17:15
netone +1

timeout
13-02-08, 17:24
Δεν αποφασεισες ακόμη ;

timeout
13-02-08, 17:41
Δες κι τούς χρόνους ενεργοποίησης τις γραμμής πριν αποφασίσης

valessakis
13-02-08, 21:21
Πρακτικα η HOL μπορει να σου δωσει με αυτον τον τροπο 2 γραμμες αλλα με το μειωνεκτημα οτι αν πεσει το ρευμα του σπιτιου σου χανεις και το τηλεφωνο (πεφτει και το cpe).

Γιαυτο που λες μπορεις να το διορθωσεις βαζοντας το router πανω σε ενα ups ετσι το εχω κανει εγω το εχω δοκιμασει και δουλευει.

@ ADSLgr.com All rights reserved.