Επιστροφή στο Forum : Τι πάροχο να διαλέξω;
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Είναι η πρώτη φορά που θα βάλω internet στο σπίτι, αλλά είμαι εντελώς άσχετη!!!:oops:
Δεν έχω ιδέα για ποια εταιρεία να προτιμήσω.Μένω στη Θεσ/νικη (Τούμπα), ψάχνω μία σύνδεση όχι πολύ ακριβή.Μου έχουν προτείνει τη Forthnet γιατι φτάνει εώς και 24 Μbps (είναι δυνατόν????) αλλά έχω ακούσει ότι έχει άθλια εξυπηρέτηση,ειδικά στην Τούμπα!Από την άλλη ο ΟΤΕ δεν με συμφέρει γιατί δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ σταθερό και το πάγιο τζάμπα θα το πληρώνω(είναι και 15 ευρώ!!)Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι?
prodromosfan
27-09-07, 14:27
καταρχας καλωσηρθες
Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι?
κατα δευτερον υπομονη , αρκετη υπομονη
forthnet αιτηση εχω κανει και εγω αιτηση αλλα
το τηλεφωνικο κεντρο δυσκολο να απαντησει
ποτε δεν ξερεις ποτε θα σε συνδεσουν
μπορει σε ενα μηνα μπορει σε 3 μηνες :hmm:
αυτα
κανε μια βολτα απο τα fora των παροχων
δες τα θετικα και τα αρνητικα
και μιλα με ανθρωπους που εχουν το πακετο που θελεις να βαλεις και ειναι στην ιδια περιοχη
Ευχαριστώ πολύ. (Τελικά λέω να πάρω playstation!!!!!!!!) :p
manoulamou
28-09-07, 11:44
Είναι η πρώτη φορά που θα βάλω internet στο σπίτι, αλλά είμαι εντελώς άσχετη!!!:oops:
Δεν έχω ιδέα για ποια εταιρεία να προτιμήσω.Μένω στη Θεσ/νικη (Τούμπα), ψάχνω μία σύνδεση όχι πολύ ακριβή.Μου έχουν προτείνει τη Forthnet γιατι φτάνει εώς και 24 Μbps (είναι δυνατόν????) αλλά έχω ακούσει ότι έχει άθλια εξυπηρέτηση,ειδικά στην Τούμπα!Από την άλλη ο ΟΤΕ δεν με συμφέρει γιατί δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ σταθερό και το πάγιο τζάμπα θα το πληρώνω(είναι και 15 ευρώ!!)Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι?
:what:
Αυτο σιγουρα ενδιαφερει και την κορη μου, χωρις καθολου σταθερο να βαλει ADSL
KAI να μην ξεκινησει απο γραμμη του ΟΤΕ αλλα
μεσω εναλλακτικου κατ ευθειαν πανω σε κινητο;;;
Vodafone ισως;;;:hmm::hmm::hmm:
:what:
Αυτο σιγουρα ενδιαφερει και την κορη μου, χωρις καθολου σταθερο να βαλει ADSL
KAI να μην ξεκινησει απο γραμμη του ΟΤΕ αλλα
μεσω εναλλακτικου κατ ευθειαν πανω σε κινητο;;;
Vodafone ισως;;;:hmm::hmm::hmm:
Η Vodafone το Internet χωρίς ΟΤΕ το δίνει μέσω Full LLU της HOL, μόνο σε πελάτες συμβολαίου με πάγιο Vodafone. Μόνο την τηλεφωνία τη δίνει μέσω "σταθερού-κινητού".
Δες τις Full LLU προτάσεις των:
HOL (ή Vodafone αν έχετε συμβόλαιο Voda στην οικογένεια)
NetOne
On Telecoms
Tellas
Vivodi
manoulamou
29-09-07, 11:56
Καμια αλλη προταση για ADSL χωρις γραμμη σταθερου τηλεφωνου;
Εννοειται σε λογικες τιμες !
Καμια αλλη προταση για ADSL χωρις γραμμη σταθερου τηλεφωνου;
Εννοειται σε λογικες τιμες !
Δεν υπάρχει άλλη αναλλακτική.
Μόνο οι εταιρείες που σου έγραψα παραπάνω δίνουν Full LLU σε ανενεργό βρόχο.
Γιατί όμως δεν σε ικανοποιεί καμία εταιρεία από τις παραπάνω;
HOL ξεκινάει από €37/μήνα για 6Mbps + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά
NetOne είναι στα €38/μήνα για 10Mbps + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά
On Telecoms στα €32/μήνα για 10Mbps + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά
Tellas στα €30/μήνα για 4Mbps (Zisto DSL)
Vivodi από €25/μήνα για 10Mbps (Maxx10)
manoulamou
29-09-07, 12:44
Μια χαρα ειμαι εγω, για την loukia2 ρωταω πιο πολυ,
οχι τοσο για την κορη μου
η οποια ως συνηθως παλι του κεφαλιου της θα κανει;)
και δεν εχει σταθερο αλλά κινητο Cosmote...
HOL ξεκινάει από €37/μήνα για 6Mbps + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά
NetOne είναι στα €38/μήνα για 10Mbps + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά
On Telecoms στα €32/μήνα για 10Mbps + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά
Tellas στα €30/μήνα για 4Mbps (Zisto DSL)
Vivodi από €25/μήνα για 10Mbps (Maxx10)
Στα παραπάνω να προσθέσω ότι η Vodafone πλέον δίνει Full LLU μόνο Internet 24Mbps με €32,50/μήνα.
Η μονη περιπτωση να εχεις συνδεση χωρις χαλκο ειναι της vodafone. Για τις τιμες κλπ βεβαια το συζηταμε:p
Καλυτερη προταση απο ολες ειναι της forthnet το soho 24mbps χωρις δωρεαν κλησεις με 24.5 το μηνα...
Καλυτερη προταση απο ολες ειναι της forthnet το soho 24mbps χωρις δωρεαν κλησεις με 24.5 το μηνα...
24.90 νομίζω.
Τέλος πάντων, δείτε αυτό (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1461738&postcount=6).
Ευχαριστώ όλους σας
Φιλικά
Δημήτρης
Καλημερα..
Επείδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα threads...παρότι θα το επιθυμούσα..για να έχω μια καλυτερη εικόνα...
Ηθελα να μου πείτε ποιος δίνει τις καλύτερες ταχύτητες στην περιοχή που μένω...μιλάω για πραγματικές...και όχι αυτές που αναφέρονται στα συμβόλαια...:whistle:
Οι διαθέσιμες επιλογές απ ότι ξέρω είναι
Tellas
On
Forthnet
αν δεν κάνω λάθος...
Σας ευχαριστώ...
Καλημερα..
Επείδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα threads...παρότι θα το επιθυμούσα..για να έχω μια καλυτερη εικόνα...
Ηθελα να μου πείτε ποιος δίνει τις καλύτερες ταχύτητες στην περιοχή που μένω...μιλάω για πραγματικές...και όχι αυτές που αναφέρονται στα συμβόλαια...:whistle:
Tellas
On
Forthnet
αν δεν κάνω λάθος...
Σας ευχαριστώ...
Συμπολιτη μην ξεχνας και την HOL...Στεναχωριεται...:crazy:
Παντως απ'οτι εχω ακουσει η On τα παει πολυ καλα εδω στο Μενιδι...
Έχει μπεί σίγουρα η Tellas στο κέντρο του ΟΤΕ; Υπάρχει έστω και ένας συμφορμίτης που να έχει πραγματική σύνδεση από την Tellas και όχι μέσω ΟΤΕ;
Αν βασίζεστε στο site που λέει πως είναι διαθέσιμη η σύνδεση στο Μενίδι, μην μασάτε... Το ίδιο έλεγε και πρίν από 6 μήνες!
Απο ότι ξέρω είναι διαθέσιμη και μάλιστα σύντομα θα πάει στα 24 και αυτή...επίσης έχω μάθει οτι έχει απο τις πιο καλύτερες ποιότητες κλήσης....είναι αξιόπιστη όμως στο internet?
Εσείς ποιά μου προτείνετε? αυτή την στιγμή κλείνω προς την Tellas
ΥΓ
H forthnet μετά απο επικοινωνία μαζί τους, μου είπανε ότι στο Μενίδι θα έχω ταχύτητες απο 2 έως 24! και δεν το ρισκάρω..
Σχετικά με την on είχα ακούσει ότι έχει δεν αφήνει την πρόσβαση στα διάφορα "κατεβαστήρια"
Καλημερα..
Tellas
On
Forthnet
αν δεν κάνω λάθος...
Σας ευχαριστώ...
H tellas στο τηλεφωνο μου ειπε οτι ολη η Αττικη θα μπει στο διχτυο της μεχρι το Πασχα...
Καλο Πασχα!!!!!
Θα συνεχισω το θεμα ρωτωντας ποσο κοστιζει η αιτηση νεας γραμμης απο ΟΤΕ ωστε να παω κατευθειαν σε full llu Forthnet...Εννοω ποσο θα μου κοστισει να παρω νεα γραμμη απο τον οτε,αν θα μου χρεωσουν κανενα μηνα κτλ....ευχαριστω
Θα συνεχισω το θεμα ρωτωντας ποσο κοστιζει η αιτηση νεας γραμμης απο ΟΤΕ ωστε να παω κατευθειαν σε full llu Forthnet...Εννοω ποσο θα μου κοστισει να παρω νεα γραμμη απο τον οτε,αν θα μου χρεωσουν κανενα μηνα κτλ....ευχαριστω
www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=109&hop=h
Θα χρεωθείς εφάπαξ τέλος σύνδεσης και τα πάγια των 2 πρώτων μηνών.
Ποιό είναι το τηλέφωνο ρε παιδιά για να κάνω αίτηση για νέα τηλεφωνική γραμμή στον ΟΤΕ?
Γιατί παίρνω συνέχεια τηλέφωνο στο 13888 και δεν βγαίνει γραμμή.
Ξέρει κανεί τίποτα γιάυτο?
Sorry για το off topic
Το 134 απο σταθερο τηλ. Χωρις χρεωση
αν έχεις όρεξη και χρόνο για τηλέφωνα και φωνές πήγαινε στη Forthnet!
Θα χρεωθείς γύρω στα 90 EURO στον πρώτο λογαριασμο. Μετά τα κλασσικα:oneup::oneup::oneup:
Οποιος θελει ας βοηθησει (με την αποψη του) γιατι εχω μπερδευτει..
Εχω Οτε con-x στα 2048 και σκεφτομαι να παω σε καποιον εναλλακτικο παροχο για οικονομικους λογους. (internet και free τηλεφωνα)
Μενω στην Πετρουπολη, περιπου 2 στενα πανω απο τον Οτε.
Τωρα με το con-x χρησιμοποιω speedtouch 536 και τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι ...
Downstream bitrate 2048kbitps - attenuation 9.5 db- SNRM 30,5db -tx pwr 6,0 dbm
Τα στατιστικα μου ειναι πολυ καλα μαλλον γιατι ειμαι αρκετα κοντα στον Οτε.
Ποια εταιρεια θα επιλεγατε στη θεση μου ?
1) Οn telecom ( δινει internet εως 16 mbps και οχι εως 24 οπως hol - forthnet αλλα απο την αλλη ακουγεται οτι στην Πετρουπολη ενεργοποιει σχετικα γρηγορα ) (εχει ακουσει κανεις μηπως υπαρχει περιπτωση εστω και αργοτερα να φτασει τα 24)
2) Hol (1 mbps upload και οχι 512 οπως οι αλλες - voip (καλο ή κακο ?) - διαβαζω πως "ριχνει" τις ταχυτητες για να εχει πιο σταθερο δικτυο-(κακο αν ισχυει)- σε δημοσκοπηση για τις ενεργοποιησεις εδω στο φορουμ, σχεδον το 50% των χρηστων ενεργοποιηθηκε σε χρονο ανω των 50 ημερων
3) Forthnet ( στις δημοσκοπησεις στο φορουμ φαινεται να εχει τις πιο καλες ταχυτητες αλλα ειδικοτερα για την περιοχη της Πετρουπολης, αν διαβασετε εδω στο φορουμ θα δειτε οτι υπαρχουν παρα πολλες καταγγελιες οτι η forthnet στην περιοχη μας ενω εδω και αρκετο καιρο στον ελεγχο διαθεσιμοτητας λεει οτι εχει ιδιοκτητο δικτυο, αντιθετα μαζευει οσες αιτησεις μπορει για 2play αλλα εχει ενεργοποιησει ελαχιστους στο ιδιοκτητο. Τους βαζει με ΑΡΥΣ στο 1mbps και τους λεει οτι σιγα σιγα θα τους μεταφερει στο ιδιοκτητο... και περιμενουν ακομη.. (ο,τι διαβαζω λεω και εγω..) Φοβαμαι μην κανω αιτηση τωρα και ενεργοποιηθω στο ιδιοκτητο το Πασχα...
** Bασικα μ' ενδιαφερει το γρηγορο internet και οχι τοσο υπηρεσιες τηλεορασης ας πουμε.
** Το οτι εχω καλα στατιστικα τωρα με con-x, σημαινει οτι μαλλον θα εχω το ιδιο καλα στατιστικα με οποιονδηποτε παροχο δεδομενου οτι ειμαι περιπου 700 μετρα απο Οτε?
Mouse Potato
21-11-07, 00:49
Παραμονή σε ΟΤΕ! Με τετοια στατιστικά δεν θα κουνιόμουν να πάω πουθενά... Βάλε το conx με το 8mbitz... :lock:
Παραμονή σε ΟΤΕ! Με τετοια στατιστικά δεν θα κουνιόμουν να πάω πουθενά... Βάλε το conx με το 8mbitz... :lock:
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν παει με φορητότητα σε LLU θα χειροτερέψουν τα στατιστικά του; :hmm:Εαν χρησιμοποιήσει το ίδιο καλώδιο, το ίδιο καλή θα είναι η γραμμή.
Mouse Potato
21-11-07, 02:54
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν παει με φορητότητα σε LLU θα χειροτερέψουν τα στατιστικά του; :hmm:Εαν χρησιμοποιήσει το ίδιο καλώδιο, το ίδιο καλή θα είναι η γραμμή.
H λογική μου είναι στο ότι αν κάτι πάει καλά δεν το πειράζεις... ;) Τώρα αν δεν σε καλύπτει και θες να το κάνεις καλύτερο το αλλάζεις...;)
Νομίζω πως το πιο σωστό σκεπτικό θα ήτανε: Αφού έχει τόσο καλά στασιστικά η γραμμή του, γιατί να μην την αξιοποιήσει;
Έχω γραμμή ADSL OTE και συνδρομή ALTECNET (πιο χαμηλή ταχύτητα). Αφού πληρώνω πολλά για πάγια, συνδρομή κλπ. και λόγω συνεχών προβλημάτων του mail server της ALTECNET σκέφτομαι να αλλάξω τον πάροχό μου μετά τη λήξη της τωρινής μου συνδρομής (Ιανουάριο).
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία της σύνδεσης (τη χρειάζομαι επαγγελματικά) και του mail server, όχι η ταχύτητα. Μία λύση θα ήτανε ΟΤΕ, αφού η ADSL γραμμή μου (ΑΡΥΣ ΟΤΕ) λειτουργεί καλά, αλλά θα συνεχιζόμουνα να πληρώνω τα υψηλά πάγια... Για αυτό σκέφτηκα Hol 2play ή Forthnet 2play SoHo. Μετά από αυτά που διαβάζω εδώ όμως το σκέφτομαι σοβαρά, αφού έχω και γραφείο στο σπίτι.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εναλλακτικός στη περιοχή μου, περιμένεται για Ιανουάριο (forthnet) ή για τέλος Φεβρουαρίου (hol)....
MilkJunkie
21-11-07, 16:31
Καλησπέρα σας,
Μόλις μετακόμισα σε μια περιοχή που δεν έχει τηλέφωνο(η πλησιέστερη κολώνα του ΟΤΕ είναι γύρω στα 50μέτρα). Με ενδιαφέρει η τοποθέτηση αδσλ στο σπίτι και όχι απαραίτητα η τηλ. σύνδεση. Δεν θέλω όμως ασύρματη πρόσβαση(αφού τσούζει). Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η επέκταση του δικτύου του ΟΤΕ? Πάει με το μέτρο? Με τη κολώνα? Πόσο θα μου στοιχίσει αν τελικά το αποφασίσω?
Ευχαριστώ!
H λογική μου είναι στο ότι αν κάτι πάει καλά δεν το πειράζεις... ;) Τώρα αν δεν σε καλύπτει και θες να το κάνεις καλύτερο το αλλάζεις...;)
Βασικα οι λογοι ειναι οικονομικοι κυριως. Συμπτωματικα πριν απο λιγο ηρθε ο λογαριασμος ΟΤΕ και το συνολο ειναι 135 ευρω. 60 περιπου για το internet στα 2048 , 30 περιπου το παγιο για τον ΟΤΕ
και 45 ευρω οι κλησεις. Αν ειχα ενα πακετο απο τους εναλλακτικους, θα ειχα πολυ πιο γρηγορο internet και θα πληρωνα τα μισα χρηματα.
Ενας αλλος λογος που θελω να αλλαξω τον Οτε ειναι και ο λογος που λεει ο φιλος πιο πανω.. Αν υποθεσουμε οτι τα στατιστικα παραμεινουν ιδια ή περιπου τα ιδια, γιατι να μην αξιοποιησω τη γραμμη μου εχοντας γρηγορο internet?
**Αυτα τα στατιστικα που εχω υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν δραματικα? Το οτι ειμαι τοσα κοντα στον Οτε δεν μου δινει πλεονεκτημα και για τους εναλλακτικους?
Βασικα οι λογοι ειναι οικονομικοι κυριως. Συμπτωματικα πριν απο λιγο ηρθε ο λογαριασμος ΟΤΕ και το συνολο ειναι 135 ευρω. 60 περιπου για το internet στα 2048 , 30 περιπου το παγιο για τον ΟΤΕ
και 45 ευρω οι κλησεις. Αν ειχα ενα πακετο απο τους εναλλακτικους, θα ειχα πολυ πιο γρηγορο internet και θα πληρωνα τα μισα χρηματα.
Ενας αλλος λογος που θελω να αλλαξω τον Οτε ειναι και ο λογος που λεει ο φιλος πιο πανω.. Αν υποθεσουμε οτι τα στατιστικα παραμεινουν ιδια ή περιπου τα ιδια, γιατι να μην αξιοποιησω τη γραμμη μου εχοντας γρηγορο internet?
**Αυτα τα στατιστικα που εχω υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν δραματικα? Το οτι ειμαι τοσα κοντα στον Οτε δεν μου δινει πλεονεκτημα και για τους εναλλακτικους?
Διάλεξε κάποιον μεγάλο εναλλακτικό απο τους μικρούς μονο NetOne. Αν δε σε καλύπτουν περίμενε λίγο ακόμα. Μακριά απο On, Vivodi.
Τα στατιστικά σου είναι καλά και μπορείς να πιάσεις μέγιστες ταχύτητες συγχρονισμού που θα κάνεις χρόνια να δεις με ΟΤΕ.
πηγαινε φορθνετ.
οσο παει και καλυτερευει το service τηs και απο οτι ακουγεται στην πιατσα ,θα διπλασιασει το upload.
τοσο καντα που μενειs στον ΟΤΕ θα χτυπαs πανω απο 2-2,5ΜΒ/s.
ασε που θα πληρωνειs τα μισα.
θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα σε όποιον εναλλακτικό και να πας
σχετικά με την ΟΝ, εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή σου, κανε την ερώτηση εδώ (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=138039)
touristas7
21-11-07, 18:34
Γεια σας παιδια.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να μειώσω του λογαριασμούς μου και να βάλω ποιο γρήγορο internet (τωρα εχω otenet στα 1024).
Έχω καταλήξει σε 2 επιλογές για internet και τηλέφωνο:
1) Κρατάω την τηλεφωνική γραμμή απο τον ΟΤΕ, βάζω το πρόγραμμα (του ΟΤΕ) για απεριοριστες κλήσεις και αγοράζω dsl απο εναλλακτικο πάροχο (forthnet,hol,κτλ) σε μορφή shared LLU.
2) Κρατάω την τηλεφωνική γραμμή απο τον ΟΤΕ παίρνω την υπηρεσία μεριζόμενου βρόγχου απο την Netone που δίνει απεριοριστες κλήσεις και dsl εως 16mbps.
Και στις 2 περιπτώσεις θα πληρωνω πάγιο στον ΟΤΕ και το συνολικό κόστος είναι περίπου το ίδιο.
Τι από τα δύο θα κάνατε;
Δηλαδή, εάν η γραμμή ADSL, που έχω τώρα από τον ΟΤΕ, είναι καλή (ταχύτητα δεν ξέρω ακριβώς, αφού δεν με ενδιαφέρει πολύ, μου φαίνεται όμως καλά, διακοπές κλπ. δεν έχω), θα είναι καλή και σε εναλλακτικό πάροχο; Το ΟΤΕ είναι ούτε 500 μέτρα από το σπίτι μου, εάν αυτό παίζει ρόλο (εγώ πραγματικά δεν έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις....)
Το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω να φύγω από τη Altecnet και τα προβλήματα με το mail server, και σκέφτομαι μία από τις παρακάτω λύσεις
1) Και πρόσβαση από ΟΤΕΝΕΤ, τότε θα πλήρωνα για πάγιο, αναγνώρηση κλήσεως και ιντερνετ γύρο στα 35 Ευρώ το μήνα
2) Μεταφορά στο forthnet 2play SoHo, μόλις υπάρχει στη περιοχή μου (λένε μέσα Ιανουαρίου....) με μηνιαίο κόστος 24,90... Που θα ήτανε αρκετά μειωμένο, αλλά φοβάμαι τα προβλήματα, αφού έχω και γραφείο στο σπίτι....
Από την άλλη πλευρά, στην χειρώτερη περίπτωση έχω και mobile internet και κινητό....
Τί θα κάνατε;
illegal_operation
27-11-07, 20:41
Γεια σας,
υπάγομαι στο κέντρο Αγ. Γεωργίου Πειραιά και θέλω να βάλω γρήγορη ADSL (αυτή τη στιγμή είμαι με isdn ΟΤΕ και σύνδεση FORTHNET 768/192).
Υπάρχει κάποιος που να ανήκει στο ίδιο κέντρο και να μπορεί να μου πει εντυπώσεις όσον αφορά την ταχύτητα της γραμμής, την ποιότητα υποστήριξης του παρόχου και τον χρόνο ενεργοποίησης;
ευχαριστώ,
illegal
Σήμερα ήρθε ένας τύπος από την Tellas για να μου προωθήσει το Zisto, είχε έτοιμα τα χαρτιά κτλ κτλ και με πιέζε ασφυκτικά!
Ταχύτητα 12mbps μου είπε με δωρεάν αστικές/υπεραστικές κλήσεις.
Οπότε τίθεται το ερώτημα τώρα, On ή Tellas? Έχω ακούσει και διαβάσει πως η On (αυτός ο περιορισμός με το Pirreli να μην υπήρχε :( ) τα πάει καλά στην περιοχή, Τellas έχει κανείς να μας πει τι παίζει?
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΠΑΡΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ.Η FORTENT EINAI EKTOS ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗ ΚΑΛΩΔΙΑ ΧΑΛΚΟΥ.ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ.:oneup::rtfm::clap:
Ως φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, θα με βόλευε τρομερά μια σύνδεση Broadband, όμως ρώτησα σε καταστήματα της Vodafone και του OTΈ και το μοναδικό συμβόλαιο που είχαν είναι των 20 Ευρώ (για φοιτητές) με 3.6Mb ταχύτητα downloading για ένα χρόνο. Και εδώ έρχεται το καλύτερο: έχει 5Gb δωρεάν και έπειτα είναι ογκοχρέωση! Κάτι που λογικά θα εκτίνασσε τον λογαριασμό μου σε δυσθεώρητα ύψη. Γνωρίζει κάποιος για ένα συμβόλαιο που θα με βόλευε περισσότερο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Από όσο ξέρω μόνο ο Οτέ έχει ειδικά onu Dslams.
γεια χαρα..
φιλε μου υπαρχει και το φοιτητικοκιτ της οτενετ
αλλαπαιζει mono στα 768 και στο 1024, με 11,90 και 17,90 αντιστοιχα το μηνα.
μονο που πρεπει να τα "σκασεις" μπροστα για 12 μηνες.
στο site της οτενετ λεει για 142,8 για τα 768 και 214 για τα 1024, με δωρεαν ενα usb modem.
http://corporate.otenet.gr/otenet/home/individuals/foitinternet/diodos_student/
gia info
p.s. ΑΠΟΤΙ φαινεται χωρις κρυφες χρεωσεις..
ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ,είχα αγοράσει βέβαια ένα πακέτο τηs ΟΤΕΝΕΤ και από τον ΟΤΕ μου είπαν οτι δεν μπορεί να γίνει ADSL στη γραμμή μου και με όποια άλλη εταιρεία πάλι δεν θα μπορεί να γίνει σύνδεση.λέτε να ισχύει?απο την άλλη στην TELLAS μου είπαν οτι δουλεύουν με οπτικές ίνες και δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα!ανμπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ.Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΕΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Μπορεί σε μια πόλη να έχει μια εταιρεία ιδιόκτητο δίκτυο (πχ η χολ ) και να μην έχουν οι άλλες? Δεν πάνε όλες μαζί. Το λέω αυτό για τη η χολ στο Βόλο λέει ότι αναμενόμενη κάλυψη 15-12, η forthnet 30-1-2008 και η tellas άγνωστο. Επιπλέον με πήραν τηλ από την tellas και μου είπαν ότι θα έχουν ιδιόκτητο σε 30 μέρες περίπου. Ξέρει κανένας κάτι για αυτό?
Ευχαριστώ
Μπορεί να συμβεί αυτό και έχει σχέση με τον χρόνο υλοποίησης των εργασιών των εναλλακτικών.
@ ADSLgr.com All rights reserved.