PDA

Επιστροφή στο Forum : Nokia Hellas! Εγγύηση!

a5m5g
12-12-07, 15:09
Σήμερα που δεν είχα τι να κάνω, λέω, ας κράξω λίγο τη Nokia, θα έχει πλάκα... Προφανώς δεν είναι όμως έτσι και θα έχω κάποιο λόγο. Ο λόγος λοιπόν είναι ότι έχω ένα Ν80 το οποίο έπαθε αναλαμπές και η οθόνη του ανά 10-15 δευτ. φωτιζόταν απότομα (σαν φλας) και επανερχόταν στο κανονικό της. Το πάω λοιπόν το ακριβό μου κινητό (βλέπε 620 ευρώ που το πήρα όταν βγήκε) στη Nokia και περιμένω να μου το φτιάξουν αφού είχε και εγγύηση. Αρχικά μου είπε 2-3 εργάσιμες γιατί εκ πρώτης όψεως ήταν γνωστή η βλάβη. Παίρνω τηλέφωνο μετά από αυτό το διάστημα και μου λέει ότι το έστειλε στα κεντρικά γιατί δε μπορούσε να το φτιάξει. Στα κεντρικά θέλουν 15 μέρες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ φίλτατοι. Περνάνε 20 μέρες (αφού έπαιρνα καθημερινά τηλ. που να μην έπαιρνα δηλαδή) και μου λένε ότι είναι εκτός εγγύησης και ασύμφορο να το φτιάξουν γιατί δε μπορούν να εγγυηθούν μελλοντική λειτουργία του.... Η διάγνωση δε, ήταν εσωτερική διάβρωση και σκεύρωση λόγω υγρών(!). Ουδέποτε ήρθε σε επαφή το κινητό μου με οποιοδήποτε υγρό. Να μου έλεγε ότι κάτι έσπασε λόγω πτώσης να έλεγα οκ, αφού μου έπεσε 2-3 φορές και αυτές πάνω στο χαλί οπότε μαλακές πτώσεις. Αλλά και πάλι... Δε μπορούν να το φτιάξουν??? Τι θα πει δε τους συμφέρει, αυτοί θα το πληρώσουν ?? Δε μπορεί η Nokia να εγγυηθεί μελλοντική λειτουργία σε ένα από τα πιο ακριβά της μοντέλα αν επισκευάσει κάποια βλάβη του? Εσείς τι λέτε? Τι μου προτείνεται?

mookie
12-12-07, 15:27
το ιδιο επαθα και εγω , ειχα χαλια ποιοτητα ηχου, το πηγα 2 φορες στη nokia, αλλα και τις 2 φορες μας εβγαλαν τρελλους αφου επεμεναν οτι δουλευε καλα. Μου αρεσε παντα η nokia, αλλα δεν προκειτε ποτε να αγορασω κινητο nokia. υπαχουν πολλες αλλες εταιριες...

megahead13
12-12-07, 17:04
H Alpha Copy δεν είναι ακόμη η αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα; Αν ναι, δε μου κάνει εντύπωση...

caramela
12-12-07, 17:14
7 συσκευες Νοkia στις 3 χρειαστηκαν επισκευη σε χρονο εγγυησης....:evil:

:hmm:και στις 3 η διαγνωση ήταν "υγρασια"!!!:whistle:
αρα εκτος εγγυησης..:angryr:

hulkmania
12-12-07, 17:33
nokia???δεν τα κανουν αυτα τα λαθη φιλοι μου...:nono:
αν ησουν στην φιλανδια θα σου λεγα οκ παρε nokia αλλα στην ελλαδα:whistle:
γενικα τρια nokia που ειχα παλιοτερα βγαλαν προβληματα και οι καμερες τους σε σχεση με αντιστοιχες σε mp με τα sony ericsson υστερουν.μονο το symbian εχουν σαν καθαρο πλεονεκτημα το οποιο βεβαια εχει και τα μειονεκτηματα του.

a5m5g
12-12-07, 21:47
Δε ξέρω τι να πω. Μίλησα με το Nokia-care που είναι εξυπηρέτηση πελατών της Nokia ανεξάρτητα από την Alpha copy, και μου είπανε ότι θα το ψάξουν και θα με πάρουν αύριο τηλέφωνο. Αν δε βγάλω άκρη και με αυτούς, θα κάνω καταγγελίες κτλ. Δε μπορεί να τα αφήνουμε όλα έτσι να περνάνε..

Gio Alex
13-12-07, 03:09
Ρε παιδιά εγω τα Νόκια τα έχω για πολύ αξιόπιστα!!! Το πρώτο μου κινητό ήταν το 6150 (μου το κλέψανε), δεύτερο πήρα το 6230 (κράτησε 3 χρόνια, το άλλαξα γιατί τα έφτυσε πλέον, πέρασε και στρατό μαζί μου) και τώρα έχω το Ε50. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η οικογένειά μου (συνολικά 6 διαφορετικά μοντέλα). Τώρα τι να πω. Λογικά θα βρεις άκρη γιατί είναι και συσκευή αντικειμενικά από τις καλύτερες και δεν τους συμφέρει αρνητική διαφήμιση.

alexandrozz
13-12-07, 04:35
Να πω δυο πράγματα για τη Nokia. Τα κινητά της θεωρώ ότι είναι από τα πιο ποιοτικά αλλά είναι ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Σχετικά με την υγρασία, είναι συνηθισμένο φαινόμενο και είναι κάτι που δεν φαίνεται, τα κινητά δεν είναι υπερανθεκτικά και είναι φυσιολογικό να περνάνε μέσα σε αυτά υγρασία από περιβάλλον, ιδρώτα, μπάνιο και βροχή.

chat1978
13-12-07, 11:31
Εγώ πρόσφατα είχα αγοράσει ένα Nokia 6288. Μετά από κάτι μήνες πήρα ένα card reader και ήθελα να βάλω την SD μέσα και χρειαζόμουν το adapter. Πουθενά αυτό. Η Sony το δίνει σε όλα τα μοντέλα της και έτσι σκεφτόμουν ότι το είχα χάσει.
Πάω λοιπόν προχθες στην WIND και τους λέω τα καθέκαστα και μου λένε ότι δεν υπάρχει μέσα στο πακέτο! Ντοινκ εγώ και τους λέω δεν υπάρχει πουθενά στην αγορά και μου έχουν πει να πάω σε μια αντιπροσωπεία. Αλλά δεν έχω αξιοθεί ακόμα.

300 ευρώ περίπου κινητό και τσιγκουνεύονται το adapter? Είναι γύφτοι και εγώ πραγματικά ποτέ δεν θα ξαναπάρω Νόκια. Άσε που το κινητό Softwarικά ήταν για ανθρώπους χαμηλής διανοητικής ικανότητας

caramela
13-12-07, 11:41
Να πω δυο πράγματα για τη Nokia. Τα κινητά της θεωρώ ότι είναι από τα πιο ποιοτικά αλλά είναι ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Σχετικά με την υγρασία, είναι συνηθισμένο φαινόμενο και είναι κάτι που δεν φαίνεται, τα κινητά δεν είναι υπερανθεκτικά και είναι φυσιολογικό να περνάνε μέσα σε αυτά υγρασία από περιβάλλον, ιδρώτα, μπάνιο και βροχή.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! .... οπως ακριβως τα λες...;)
Στη δικη μου περιπτωση δεν επαιζε με τιποτα υγρασια... γιατι παντα διατηρουσα τις συσκευες μου σε πολυ κατασταση... με θηκες κλπ και αντε μια φορα να τυχει και στις 3 υγρασια...:hmm:

hellenicsun
14-12-07, 01:43
Επειδή ήμουν χρήστης κινητών τηλεφώνων της Νόκια για πολλά χρόνια, έχω καταλήξει στο ότι πλέον τα κινητά της δεν αξίζουν, όχι μόνο το service της.

Το καλύτερο παράδειγμα κατασκευαστικής χαζομάρας είναι το Νόκια Ν95. Έχει του κόσμου τις δυνατότητες (άσχετα αν ορισμένες πάσχουν - βλέπε GPS) και τα υλικά κατασκευής είναι άθλια. Χώρια που κοστίζει περισσότερο κι απο ένα βασικό μισθό. Δε θέλω να θίξω κάποιο κάτοχο του εν λόγω κινητού αλλά όταν το είδα απο κοντά και το λειτούργισα, σχημάτισα αυτή τη γνώμη.

Όποιος θέλει να έχει ένα άξιο κινητό τηλέφωνο της Νόκια, ας κοιτάξει τα 6310i, 7650 και 6210. Αυτά ήταν και γαμώ τα τηλέφωνα!

SpyDerMan
14-12-07, 02:00
Ρε παιδιά εγω τα Νόκια τα έχω για πολύ αξιόπιστα!!!
+100000000.....

Γενικά βέβαια είμαι της άποψης ότι όλα μπορεί να βγουν σκάρτα... είναι να μη σου κάτσει το "κομμάτι"...

21century
14-12-07, 11:44
Κοίταξε, όταν κυκλοφορούν νεα μοντέλα όλοι οι χρήστες μετατρέπονται σε beta testers, η κατάσταση έχει βελτιωθεί τελευταία σε ορισμένα μοντέλα και ομολογουμένως τα ψιλοκαταφέρνει. Οι συσκευές έχουν αξιοπιστία αλλά μερικές είναι εξ αρχής προβληματικές, έχει τύχει σε πολλούς..

@ ADSLgr.com All rights reserved.