PDA

Επιστροφή στο Forum : Μπλοκαρισμα διεστραμενου που περνει τηλεφωνα



limnos
17-12-07, 13:08
θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση αν γινετε να μπλοκαρει καποιος εναν αριθμο κινιτου - ενος ενοχλητικου που περνει διαφορες ωρες τηλεφωνο? γινετε να του καταστρεψεις την σιμ? το τηλεφωνο του ειναι ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και ειναι καρτοκινητο

PopManiac
17-12-07, 13:20
Έσβησα τον αριθμό καθώς σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να προβάλλεις προσωπικά δεδομένα ;)

hulkmania
17-12-07, 14:49
φιλε πολλοι κανουν αυτη τη δουλεια με τα κινητα και οι περισσοτεροι βαζουν και αποκρυψη (τοσο μαγκες ειναι).
η μονη λυση για να τους αποφευγεις ειναι να αλλαζεις συχνα νουμερο, το οποιο βεβαια ειναι δυσκολο για εναν που το κινητο του το χρησιμοποιει για επαγγελματικους λογους.
τωρα στη συγκεκριμενη περιπτωση αφου γνωριζεις το νουμερο του ισως να μπορεις να πας στην εταιρια της κινητης τηλεφωνιας σου και να ζητησεις φραγη για το συγκεκριμενο νουμερο.αλλα αν θελει να συνεχισει να σε ενοχλει θα βρει αλλο τροπο(θα σε περνει απο αλλο κινητο η απο καρτοτηλεφωνα)
δοκιμασες να του ριξεις κανα μπινελικι?

limnos
17-12-07, 15:07
μονο μπινελικια.... τον περνεις πισω και απλα ακουει. τον πηρε φιλος και τωρα παιρνει και τον φιλο μου... ο ανθρωπος 8ελει ξυλο... αλλα που να τον βρεις

ZORO
17-12-07, 17:11
Από εκεί και πέρα υπάρχει και το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής αστυνομίας, αλλά εάν ασχοληθούν με μια απλή παρενόχληση στο κινητό δεν ξέρω.

haHa
17-12-07, 17:18
Αν παρεις nokia smartphone με symbian λειτουργικο μπορεις να βαλεις προγραμμα που να κανει απορριψη κατευθειαν συγκεκριμενους αριθμους που του οριζεις εσυ.

nmavro73
18-12-07, 01:40
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε παρόμοια περίπτωση είχα αποτανθεί στον εισαγγελέα και μου είπε ότι ΜΟΝΟ σε περίπτωση κακουργήματος γίνεται άρση απορρήτου. Η παρενόχληση δυστυχώς δεν αποτελεί κακούργημα. Μπορείς να κάνεις μήνυση στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν ξέρω τι πορεία ακολουθεί η αίτηση από εκει και μετά. Πάντως εγώ που είχα πρόβλημα άλλαξα κινητό

maxcp
18-12-07, 22:05
εγω θελω να κατηγορησω τις εταιριες κινητης τηλεφ γιατι ΑΝΕΤΑ θα μπορουσαν να ειχαν υπηρεσια που ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ανεπιθυμητα νουμερα,αλλα δεν το κανουν..

@ ADSLgr.com All rights reserved.